Kızlık Zarı Dikimi - Flep Yöntemi İle Kalıcı Onarım | Kızlık Zarı Dikimi
kızlık zarı

Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi işleminde başarı yırtığın oluş zamanına ve dokuların vereceği cevaba bağlıdır. Kızlık zarı dikimi , zarı eski anatomik yapısına kavuşturmak ve cinsel birleşme esnasında kanamanın meydana gelmesini sağlamak için yapılan jinekolojik bir cerrahi operasyondur. 

Kızlık Zarı Dikimi Flep Yöntemi

Kızlık Zarı Dikimi Flep Yöntemi

Kızlık zarı tamiri flep kaldırma yöntemi ( kalıcı kızlık zarı dikimi) cinsel ilişki sayısı ve ilişkinin ne zaman olduğu fark etmeksizin yapılabilir, hatta doğum yapmışlara bile uygulanabilmektedir. Flep yöntemi vajina içerisinde yer alan dokudan bir bariyer oluşturarak, cinsel ilişki sırasında penisin zorlaması ile bu bariyerin aynı kızlık zarında olduğu gibi bozulması sağlanmaktadır. Böylece daha önce kızlık zarı yırtılmış bayanlarda bekaretin sembolü olarak görülen kanamanın gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Kızlık Zarı Nasıl Yırtılır ?

Kızlık zarı anatomik olarak vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vajina içinde değil vajinanın hemen girişinde, dudakların 1-1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır. Ortasında adet kanının ve vajinal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır. Kızlık zarı ilişki, travma veya muayene ile yırtılabilir. Yırtılma esnasında bir miktar kanama gelmesi beklenir ancak her zaman kanama olmaz ve bu da bizim gibi toplumlarda önemli sorunlara yol açmaktadır. Bazı tip kızlık zarları elastik kıvamdadır ve ilişki esnasında kanama olmayabilir. Bu tip kızlık zarları ancak doğum esnasında yırtılmaktadır. Kanama olmamasının diğer bir nedeni de kızlık zarının damarsız olan bir kısmından yırtılması veya çok az kanama olup bunu vajinal salgılarla anlaşılamamasıdır.

Kızlık zarı dikimi hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 241 48 93 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Jin.Op.Dr. Korkut Arslan’nın kızlık zarı dikimi hakkında detaylı bilgi verdiği videoyu izlemek için tıklayınız…

Kızlık zarı dikimi anasayfasına dönmek için tıklayın…

Kızlık zarı dikimi fiyatı sayfasına gitmek için tıklayın…

Kızlık Zarı Dikimi İşlemi Sonrası Hasta Ne Zaman Günlük Hayatına Dönebilir ?

Video anlatımı mutlaka izleyin

Benzer Yazılar
Yorumlar
  1. melahat diyor ki:

    selamlar hocam kızlık zarı dikimi size yaptırmıştım çok memnun kaldım sizden ve kananamam oldu en önemliside buydu zaten çok başarılısınız kolay gelsin hocam iyi günler

  2. semiha diyor ki:

    korkut bey merhaba kızımı sizin muaynanenize getirmeyi planlıyorum tam bi birliktelik yaşamadığını söylüyor ama yinede bi muayne olmasını istiyorum nasıl randevu alabilirim

    CEVAP :

    Semiha hanım 0212 241 48 93 no.lu telefonumdan sekretrim Gizem hanımdan randevu alabilirsiniz…

  3. ayça diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı tamirimi size yaptırmayı planlıyorum acaba kızlık zarı tamiri sırasında herhangi bişey hissetmem mümkünmü

    CEVAP :

    Ayça hanım kızlık zarı tamiri işlemini lokal anestezi ile yapmaktayız. Ameliyat esnasında herhangi birşey hissetmezsiniz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  4. lale diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz ve kanamam oldu çok çok mutluyum bir daha gelmem gerekiyomu kontrole gerçekten çok iyi bi doktorsunuz iyiki sizi hekimim olarak tercih etmişim

  5. seval diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim ağrım falan olmadı yanlız verdiğiniz kremleri sanırım düzgün kullanamadım korkudan bi sorun teşkil edermi ne yapmalıyım

    CEVAP :

    Seval hanım eğer şikayetiniz yoksa korkmanıza gerek yok… Kontrole geldiğinizde bir problem varsa gereken tedavinizi yaparız…

  6. ezgi diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için yiğenimi size getirmeyi planlıyorum yaşı daha 19 ve bi hata yapmış birdaha hem böyle bişey yapmaması adına hemde kızlık zarı tamiri açısından gelmek için nasıl randevu alabilirim ve fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim

    CEVAP :

    Ezgi hanım randevu ve fiyat bilgisi için 0212 571 55 01 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  7. emine diyor ki:

    merhaba hocam kızlıkz zarı dikimi için size gelmeiştim kanamam gerçekleşti teşekürler sunuyorum iyi günler hocam sizden çok memnun kaldım çok iyi bir hekimsiniz

  8. remzi diyor ki:

    merhaba korkut bey kız arkadaşımla tam olarak bi birliktelik gerçekleşmemiştiki kız arkadaşımın vajinasından kan geldi sizce kızlık zarı bozulmuş olabilirmi ne yaparak bunu öğrenebiliriz.

    CEVAP:

    Verdiğiniz bilgilere göre arkadaşınızın kızlık zarı yırtılmıştır… Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir.

  9. nesrin diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi için size gelmeyi planlıyoruz yanlız fleep yönteminin ücretini ve uygulamanın nekadar süreceği hakkında bilgiyi alabilirmiyim

    CEVAP :

    Nesrin hanım kızlık zarı tamiri işlemi ortalama 30 dakika sürmektedir. İşlem sonrası hasta evine gidebilir. Fiyat hakkında bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  10. ayla diyor ki:

    merhaba korkut bey 1 hafta evvel siz kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz size çok teşekür ederim hiç bişey hissetmedim çok korkarak gelmiştim lakin hiçbişey hissetmedim gülerek odadan ayrıldım çok teşekkürler kolay gelsin

  11. bahar diyor ki:

    merhaba korkut bey hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştireli baya oldu ama ben bi kontrole gelmek istiyorum bu mümkünmü herhangi bi ücret ödemem gerekirmi

    CEVAP :

    Bahar hanım ameliyat sonrası yapılan tüm kontroller ücretsizdir, dilediğiniz zaman randevu alarak gelebilirsiniz . . .

  12. zerda diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmeyi planlıyorum yanlız nasıl randevu alabileceğimi bilmiyorum ?? yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekür ederim hocam

    CEVAP :

    Zerda hanım randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Gizem hanımla görüşebilirsiniz . . .

  13. pelin diyor ki:

    merhaba doktor bey ben bundan yaklaşık 2 hafta önce kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdim ve sayenizde hiçbir problemim yoktu şuana kadarda olmadı yanlız verdiğiniz solisyonlar vajinamda yanma olmasına neden oluyo bunun nedeni nedir kullanmasam olurmu

    CEVAP:

    Pelin hanım verilen solüsyonu 1 hafta kullanmanız yeterlidir, artk kullanmayabilirsiniz. . .

  14. mine diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikiminde çok başarılı olduğunuzu ve kanaması kontrollerini aksatmadığımız taktirde mutlaka olacağını duydum ve kızımı sizin muaynanenize getirmeyi planlıyorum adetten kaç gün sonra gelmeliyiz hemen sonra uygun mudur

    CEVAP :

    Mine hanım adetten sonra1 hafta içinde gelebilirsiniz. . .

  15. asya diyor ki:

    merhaba korkut bey ben kızlık zarı dikimimi size yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım ve kanamam da oldu size minnetarım hocam burdan herkese sesleniyorum hiç endişelenmeyin korkut beyin dediklerini uygulayınca kanamanız mutlaka oluyor

  16. asya diyor ki:

    merhaba korkut bey ben kızlık zarı dikimimi size yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım ve kanamam da oldu size minnetarım hocam burdan herkese sesleniyorum hiç endişelenmeyin korkut beyin dediklerini uygulayınca kanamanız mutlaka oluyor<

  17. nergiz diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi uygulamasında adet sonrası gelmem gerektiğini öğrendim bunun dışında yapmam gereken başka bişey varmı

    CEVAP :

    Nergiz hanım adet sonrası dönemde gelmeniz bizim için yeterlidir . . .

  18. ezo diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz ağrım şikayetim olmadı yanlız vajinamda bi gerginlik hissi var bunun nedenini öğrenebilirmiyim

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası özellikle daraltma da yaptığımız hastalarda bu tarz şikayetler normaldir, birkaö gün içinde gereginlik hissi geçecektir. . .

  19. şukufe diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için kızımı size getirmeyi planlıyorum yanlız kızım 3 gün içinde adet olacak yarınmı getireyim adeti bittikten sonramı

    CEVAP :

    Şüküfe hanım adet sonrası işlemin yapılması daha uygundur . . . Adet sonrası gelebilirsiniz…

  20. neruda diyor ki:

    Hocam ist yaşamıyorum.Flep yaptırmıştım Flep yapan doktor bana hıc bır krem ılac hıc bır sey vermedı. 1 kez kontrole cagırmadı.İşlemi yaptı gidebilirsin dedi bitti kesin oldu dendi. 15. gun üzerine kanama yaşadım.o aralıkta sürekli gergınlık acı kotu bir akıntı hıssettım. Huzursuzluktan emin olmak için yaşadığım şehirde bir doktora göründüm dikişler iltahap olmuş atmış dedi.Çok üzüldüm ve doktor ancak, evlenmeden önce geçici kızlık yaptırabilirsiniz dedı. Flep operasyonundan 5 gun sonra adet gormeye başladım bunuda biliyordu doktorum.Dikişlerin ıslanmaması gerekmez mı?ben ihamalden kaynaklımı bu hale geldım yoksa vucudum mu fleb’ kabul etmedı. Şimdi 2.kez flep yapılırmı, tutmama olasılıgı varmı? Yoksa gecici kızlık mı yaptırmak zorundayım, en garanti hangisidir temmuzda evlenecegım zamanım az ımkanım kısıtlı ikinci kez bır operasyon gecırebılırım ama oda olmasa ben maffolurum ne onerırsınız hocam kıme guvenecegımı bilemiyorum cok üzgünüm ist yaşamıyorum gelirsemde ancak düğünden bir ay önce haziranda gelebilirim Yorumlarınızı okudum herkes cok memnun mutlu çok pişmanım keşki daha fazla araştırıp yaptırsaydım bu işlemi hem madden hem ruhen sıkıntı yasadım ve sonuc ortada bana ne onerırısınız sizin yorumunuz benim için çok önemli artık kandırılmak ıstemıyorum hocam bana yardımcı olun lütfen

  21. Simge diyor ki:

    merhABA korkut bey arkadaşım size kızlık zarı ile ilgili ameliyat olmuştu, evlendi ve kanaması oldu çok şükür . . .ağustosta benim düğünüm var kalıcı yöntemi şimdi yaptırmamı uygun görürmüsünüz????

    CEVAP :

    Simge hanım kızlık zarı tamirinizi hemen yapabiliriz . . . ağustosa kadar da kontrollerinizi yaparız.

  22. ayşen diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz ve kanamam gerçekleşti size minnettarım çok teşekküğr ederim çok iyi bi hekimsiniz

  23. tülay diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi yaptırmak istiyorum yanlız nezaman evleneceğim belli değil kalıcı yöntemi yaptırsamda son kontrolün çok önemli olduğunu öğrendim yani 5 sene sonra evlenirsem bu gene kontroldenmi sayılacak??

    CEVAP:

    Tülay hanım ne zaman evlendiğiniz önemli değildir ancak son kez sizi evlenmeden önce görmek
    istiyoruz.

  24. tuqCe diyor ki:

    kızlık zarımın yırlıldığını nasl anlaya bilirm

    CEVAP :

    Tuğçe hanım kızlık zarınızın yırtılıp yırtılmadığını ancak muayene ile anlayabiliriz, sizin kendi kendinize bakarak anlamanız mümkün değildir. . . .

  25. derya diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için arkadaşım size gelmişti çok memnun kaldı hemde kanamasıda gerçekleşti size çok çok güveniyorum en kısa zamanda gelicem randevu alabileceğim irtibat telefonunuzu alabilirmiyim

    CEVAP :

    Derya hanım 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşerek randevu alabilirsiniz…

  26. özge diyor ki:

    selamlar korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptınız dün birlikteliğim oldu ve kanamam gerçekleşti size çok teşekkür ederim çok sağolun iyi günler diliyorum kolay gelsin

  27. yasemin diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimimi siz yaptınız ve ben çok memenun kaldım hiç ağrım sancım olmadı 1 ay sonra kontrole gelsem sıkıntı olurmu çünkü sınavlara hazırlanmam gerek

    CEVAP :

    Yasemin hanım kontrole 1 ay sonra da gelebilirsiz, gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  28. melissa diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi size yaptırdım ve kanamam gerçekleşti çok mutluyum son kontrole gelmem gerekirmi

    CEVAP :

    Melisa hanım eğer bir probleminiz yoksa kontrole gelmenize gerek yok . . .

  29. nülüfer diyor ki:

    merhaba korkut bey size yiğenimi getirip kızlık zarı dikimini gerçekleştirmenizi istiyorum yanlız yiğenim 1 kezde kürtaj olmuş kürtaj olan kişi bu uygulamayı yaptırabilirmi

    CEVAP :

    Nilüfer hanım kürtaj olan bayanlara da kızlık zarı tamiri yapılabilir. EĞer kürtaj nedeniyle vejinada genişleme olduysa bu da kızlık zarı tamiri yapılırken düzeltilebilmektedir. . .

  30. sıla diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikiminden sonra kaç kez kontrole gelinmesi uygundur şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP :

    Sıla hanım ameliyattan 1 hafta sonra ve son olarak da evlenmeden önce hastalarımızı kontrole çağırıyoruz. Eğer ameliyat sonrası herhangi bir şikayet ortaya çıkarsa her zaman kontrole gelebilirsiniz. . .

  31. funda diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimimi yaptırmak istiyorum fakat merak ediyorum bunun herhangi bi kanama yada ağrısı felan oluyormu flep yaptırmak istiyorum birde kontroller ayda kaç kere detaylı bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim!

    CEVAP :

    Merhabalar…Funda hanım , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır . İşlemi estetik yöntemlerle yaptığımızdan daha sonra kızlık zarının dikildiği partneriniz tarafından anlaşılmamaktadır. İşlemi anestezi altında yaptığımızdan ameliyat esnasında ağrı – acı vs hissetmezsiniz
    Kızlık zarı tamirini mümkün olan en kısa zamanda yaptırmanızı öneririm, bu takiplerinizin ve iyileşme sürecinin sağlıklı olması açısından önemlidir…
    İşlemi genel anestezi ile uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayım. Genel anestezi ile isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte.
    İşlem sonrası genellikle bir problem yaşanmamaktadır. Birkaçgün sızıntı şeklinde kanama ve bazen batma hissi olabilmektedir.
    Ameliyattan 1 hafta sonra hastalarımızı kontrole çağırıyoruz ve eğer bir problem görmezsek sadece bir defa daha evlenmeden önce kontrole çağırarak hastalarımızın son muayenesini yapıyoruz.

  32. hale diyor ki:

    meraba hocam ben 18 yaşında bir genç kızım erkek arkadaşımla tam ilişkiye girmedim sadece sürtünme yoluyla yaptık ve doktora gittiğimde bana yırtık olduğunu söyledi piskolojim çok bozuldu aileme anlatamıyorum çünkü bu durumu kabul etmiceklerini biliyorum evlendiğim gece kız çıkarmıyım çünkü kan gelmediğini biliyorum erkek arkadaşım evlendi onada sığınamıyorum napcağımı bilmiyorum bu durun beni korkutuyor lütfen bana yardım edin etrafım ve çevremdeki insanlar bu durumu kabul etmez ne olur yardım edin

    CEVAP :

    Hale hanım kızlıkz arı tamirinizi kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapabiliriz. Kızlık zarınız ameliyat sonrası eski yırtılmamış halini alacaktır ve kanamanız mutlaka olur, bu konuda içiniz rahat olsun.

  33. esra diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için aylar evvel size gelmiştim son kontrolümü aksatmadığım zaman kesin kanamamın olacağını söylemiştiniz gerçekten geldim son kontrolüme hep içimde bi korku wardı kanamam gerçekleşti size minnetarım çok teşekkür ederim

  34. esra diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için aylar evvel size gelmiştim son kontrolümü aksatmadığım zaman kesin kanamamın olacağını söylemiştiniz gerçekten geldim son kontrolüme hep içimde bi korku wardı kanamam gerçekleşti size minnetarım çok teşekkür ederim

  35. hale diyor ki:

    selamlar korkut bey kızlık zarı dikimi için geliceğim zaman yanımda herhangi bişey getirmem gerekiyomu

    CEVAP :

    Hale hanım gelirken yanınızda birşey getirmenize gerek yok . . . randevu alarak gelirseniz sevinirim . . .

  36. jülyet diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmiştim şuan hiç bi problemim yok evlenme yada birlikte olma gibi bi durumda yok ama yinede bi problem varmıdır diye merak ediyorum kontole gelsem bi sıkıntı olurmu

    CEVAP :

    Juliyet hanım dilediğiniz zaman kontrole gelebilirsiniz. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  37. gül diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi yaptırdım geçen hafta solisyonları sürerken bi yanma acıma hissi oluyor nedenini öğrenebilirmiyim sizce bi problem varmıdır?

    CEVAP :

    Gül hanım kullandığınız solüsyon yanmaya neden olabilir, bu normaldir .. .

  38. dilan diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi siz gerçekleştirdiniz dün eşimle birlikte oldum ve kanamam gerçekleşti çok mutluyum size minnetarım doğumumda da sizi tercih edicem inşallah

  39. ece diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı flep denilen yöntemin süresi ne kadar kendi kendine dikişlierin atması gibi bi durum varmı

    CEVAP :

    Ece hanım, flep yöntemi ile kalıcı tamir yapılmaktadır. Kalıcı kızlık zarı tamiri sonrası kızlık zarınız yeniden yapılandırılır ve ne zaman birliktelik yaşarsanız ilk beraberlikte kanama meydana gelir, bunda herhangi bir süre sınırlaması yoktur . . .

  40. Merve diyor ki:

    Merhaba Hocam,muaynehanenizde kızlık zarı dikimi operasyonu geçirdim 10 gün kadar önce.afedersiniz masturbasyon yapma oluştu çünkü çalışamaz oturamaz oldum çok sıktım kendimi ama ameliyat bölgesine zarar verir diye korktum fakat masturbasyon geçirdiğim operasyonu olumsuz etkilermi,,cevaplarsanız çok sevinirim

    CEVAP :

    Merve hanım kontrole gelebilirsiniz. Muhtemelen bir problem olmamıştır ancak muayene olursanız sizi daha doğru bilgilendiririm . . .

  41. umut diyor ki:

    bır hafta önce kız ark ımla sürtünme sırasında penısımım yarısı yanlıslıkla vajına bölgesıne girdi ve bir sürü kan geldı kız ark ım bunu görünce cok kötu agladı ve 1 saat boyunca agladı sımdı ıkımızınde psıkolojısı bozuk ve bı umut arıyoruz sonucta ıstemeden yapmıstık bunu. bu flep denen yöntemı uygularsak kalıcı olurmu.en kısa zamanda yanınıza getırmeyı düsünüyorum yardımınızı ıstıyorum

    CEVAP :

    Umut bey arkadaşınıza kalıcı kızlık zarı tamiri yapılabilir. Konu hakkında detaylı bilgi ve randevu için sekreterimi arayabilirsiniz.. .

  42. zehra diyor ki:

    mrhb. hocam. derdımı nsl anltcgmı blmıyorm açıkçası.erkek arkdşm bnı ılşkıye zorladı kabl etmynce zorla ypmya çalştı. vajınmn ustne bastrdı. tam olrk gırmedgnden emınm hiç bı acı fln hsstmdm kan da yoktu..ama açlma olmş gbı kızlgm bozlmşmudr. bu soruyla yaşayamıyorm artk ..

    CEVAP :

    Zehra hanım muayene etmeden net cevap verebilmem zor ancak eğer kanama olmadıysa kızlık zarınız muhtemelen yırtılmamıştır. Dilerseniz muayeneye gelebilrisiniz ,muayene sonucunuza göre kızlık zarınızın durumu hakkında sizi bilgilendirebilirim . . .

  43. gurbet diyor ki:

    merhaba korkut bey muştan kızlık zarı dikimi için size gelmeiştim bu hafta evleniyorum son kontrolüme gelicem yanlız gelirken herhangi bişeye ihtiyacım olurmu birde uygulama sonrası ben evime gitmiştim tekrar yine o şekilde gidebilecekmiyim?

    CEVAP :

    Gurbet hanım kontrol sonrası tekrar evinize problemsiz gidersiniz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  44. eser diyor ki:

    merhaba korkut hocam kızlık zarı dikimimi yaptırmak istiyorum yanlız nasıl randevu alabileceğim konusunda bana bilgi verirseniz çok sevinirim

    CEVAP :

    Eser hanım 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşerek randevu alabilirsiniz . . .

  45. sevilay diyor ki:

    korkut bey günaydın hocam kızlık zarı dikimi için yarın gelmeyi düşünüyorum size flep yöntemi için geçmi kaldım eylülde düğünüm var ? ve nasıl randevu alabilirim

    CEVAP :

    Sevilay hanım flep yöntemiyle tamir işleminizi yapabiliriz, Eylül ayında evlenmeniz bir sorun teşkil etmez . . .

  46. deniz diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz kanamam gerçekleşti çok huzurluyum çok iyi bi hekimsiniz araştırarak gelmiştim zaten yanlız şuan akıntı problemim var eşimle bi kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdik ben yine size gelmek istiyorum herhangi bi şekilde eşim anlarmı orda önceden işlem yaptırdığımı

  47. sevgi diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim herhangi bişey hissetmedim ve kanamamda oldu kalıcı yöntemi uygulamıştık çok teşekkür ederim çok sağolun çok başarılı bi hekimsiniz hocam kolay gelsin iyi günler

  48. zehra diyor ki:

    merhaba korkut bey kızımı size kızlık zarı dikimi için getireceğim yanlız bu kalıcı yöntemin belli bi süresi varmı çünkü kızımın nezman evleneceği belli değil teşekkür ederim iyi günler

    CEVAP :

    Zehra hanım kalıcı yöntemle yapılan tamirde hastanın işlemden sonra ne zaman evleneceği önemli değildir. Herhangi bir problem yaşanmaması açısından hastalarımızı ameliuyat sonrası kontrollere çapırıyoruz ve en son evlenmeden önce son kontrolleriniz yapıyoruz. Düzenli olarak kontrollere gelinmesi durumunda bir problem yaşanması mümkün değildir, mutlaka kanama gerçekleşir. . .

  49. seda diyor ki:

    merhaba hocam ben çok küçük yaşta erkek arkadaşımın zoruyla ilişki yaşadım bir iki damla kan geldi sonrasında hamile olduğumu öğrendim ve kürtaj yaptırdım. doğuda yaşıyorum ancak çok sık istanbul’a geliyorum. inşallah sizi ziyaret edeceğim çünkü o günden sonra ilk kez birisiyle bir ilişkiye başladım ve ciddi düşünüyoruz ama buralarda bakirelik hala çok önemli kürtaj olmam acaba sorun olur mu ???

    CEVAP :

    Seda hanım daha önceden kürtaj olmanız kızlık zarı tamiri açısından bir problem oluşturmaz. . .

  50. yıldız diyor ki:

    mrb doktor bey sizden kalıcı kızlık zarı dikiminin yapılabilmesi için aranan şartları öğrenmek istiyorum. bozulduktan sonra ki sürenin fazla olmaması gerektiği gibi bişey duydum bu ne kadar doğru? şimdiden ilginize tşk ederim

    CEVAP :

    Yıldız hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapıyoruz. Kızlık zarının ne zaman yırtıldığı bizim için önemli değildir, üzerinden seneler geçse de tamir işlemi başarılı olarak yapılabilir. Adet sonrası gelmeniz bizim için işlemin yapılması açısından yeterlidir.

  51. şükran diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim hiç bişey hissetmedim herşey yolunda size çok teşekkür ederim iyi günler

  52. nisa diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi ile ilgili fiyat we randevu bilgisini 0212 241 48 93 nolu telefonunuzdan alabilirmiyim

    CEVAP :

    Nisa hanım yukarıdaki numaradan randevu alabilirsiniz. . .

  53. huriye diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim kanamam gerçekleşti kanamam oldu çok teşekkür ederim bilginiz olması için burdan mesaj atmak istedim

  54. melis diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için bundan 9 ay evvel size gelmiştimson kontrollerimide aksatmadan geldim ve kanamam oldu çok teşekkür ederim çok mutluyum çok büyük bi dertti bu benim için herşey normal size minnetarım…

  55. hatice diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimim için randevu aldım yanlız bi problem var adet oluyorum o tarihte bunun uygulamaya bi zararı varmı

    CEVAP :

    Hatice hanım adet sonrası dönemde gelmeniz gerekmekte . . .

  56. şermin diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim ve hiç bişey hissetmedim çok korkularım vardı ama korkulacak hiçbişey yokmuş çok eliniz hafif herşey için teşekkürler

  57. jale diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi size yaptırdım çok memenun kaldım hiçbişey hissetmedim burdan herkese sesleniyorum korkut bey işinin ehli korkmadan hiç üzülmeden ona bu işlemi gözünüz kapalı yaptırabilirsiniz size çok teşekkür ederim

  58. canan diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz tam 1 hafta oldu yanlız iç çamaşırıma ipler düşüyor normalmi kontrolümde yarın ne yapayım hemen geliyimmi yoksa yarınımı bekliyeyim

    CEVAP :

    Canan hanım kızlık zarı tamiri yapılırken kendinden eriyen dikişler kullanılır. Bu dikişlerin çamaşırınıza düşmesi normaldir. Yarın kontrolünüzde bir problem olup olmadığını da görücez. . .

  59. kadir diyor ki:

    merhaba korkut bey kızımı bu kalıcı yöntem uygulaması için size getiricem yanlız kızımın pskolojisi çok bozuk tedavi gördükten sonramı getirsem ?ilginiz için şimdiden teşekkürler

    CEVAP :

    Kadir bey kızlık zarı tamiri psikolojik olarak da kızınızın kendini daha iyi hissetmesini sağlayacaktır. Dilediğiniz zaman gelebilirsiniz. . .

  60. nalan diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmiştim çok iyi bi hekim doktorsunuz kanamam gerçekleşti uygulama yapıldığı zamanda hiç acım olmadı ne desem bilemiyorumki hayatımı kurtardınız sağolun çok teşekkürler

  61. sevgi diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için diyarbakırdan gelmeyi planlıyorum ogün uygulama sonrası yolculuk yapmamda bi sıkıntı varmı

    CEVAP :

    Sevgi hanım ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır. . .

  62. sümeyra diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimim oldu sizden çok memnun kaldım herşey için çok teşekkürler. Öğrendiğim kadarıyla bir kız arkadaşımın da bu operasyona ihtiyacı varmış hemen size yönlendirmeye karar verdim yanlız ilk kontrole gelmeme durumu var problem yaşarmı iyi günler diliyorum

    CEVAP :

    Sümeyra hanım eğer ameliyat sonrası bir şikyat oluşmazsa 1 hafta sonraski kontrole gelmeyebilir ancak ameliyat sonrası 1 ay içinde kontrole gelmesini öneririm . . .

  63. feride diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptırdım size yanlız bir iki kez sızıntı şeklinde kanamam gerçekleşti bu normalmi

    CEVAP :

    Feride hanım ameliyat sonrası belirettiğiniz şekilde kanama olması normaldir. Eğer kanamanız aşırı olursa muayeneye gelebilirsiniz. . .

  64. aslı diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz ve bu hafta sonu birlikteliğim gerçekleşti kanamam oldu çok mutluyum çok hocam görüşmöek ümidiyle

  65. yudum diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlıkz zarı dikimi için size gelmiştim diyarbakırdan arayamıyorum sizi burdan yorum yazarak bildirmek istedim kanamam oldu bu benim ve ailem için çok önemliydi size çok teşekkür ederim en kısa zamanda istanbula döndüğümde yanınıza uğricam çok teşekkür ederim tekrar kolay gelsin

  66. umran diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptınız uygulama sırasında acı çekmedim daha sonra sızıntı şeklinde hafif hafif kan geldi bu nırmalmi kontrole gelicem bu hafta ama yinede merak ettim

    CEVAP :

    Ümran hanım ameliyat sonrası kanama olması normaldir, endişelenmenize gerek yok . . .

  67. glsen diyor ki:

    mrb bişey öğrenmek istıyorum karın bölgemde böbreklerımde olan bı agrı yuzunden tıtresım saglayan masaj aletıyle karın bölgem ve vajınal bölgeme bellı bı sure masaj yaptım fakat yaklasık ıkı saat sonra vajınadan akıntıyla beraber bı mıktar kan geldı ve vajınada ılerleyen 4-5 saat boyunca yanma oldu bu şekılde kızlık zarı denen sey zarar görurmu bişey olmusmudur ben cok rahatsız oldum bunun ıcın bı dr görunmem gerekırmı.. yanı tıtresımle kızlık zarı bozulurmu cok merak ettım lutfen cevap verırsenız benı aydınlatmıs olursunuz.Şimdiden Teşekkürler

    CEVAP :

    Merhabalar… Gülşen hanım belirttiğiniz şekilde titreşimle kızlık zarınız yırtılmaz, içiniz rahat olsun . . .

  68. öznur diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikiminden sonra verdiğiniz ilaçları aksatmadan kullandım kontrole geldiğimde herşey normal olduğunu söylediniz birliktelikten 2 gün evvel son kontrole gelsem mi daha iyi olur yoksa daha erken mi ? bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

    CEVAP:

    Öznur hanım birliktelikten 2-3 gün önce son kontrolünüze gelmeniz yeterlidir. . .

  69. melek diyor ki:

    İyi günler Korkut Bey kızlık zarı dikimi için geldim çok memnun kaldım hem siz hem Gizem Hanımdan Çok ilgilisiniz işime yetişmem gerekiyodu işlemin hemen bitmesini rica ettim ne acı çektim ne işime geç kaldım çok profösyonelsiniz hayran kaldım çalışma stilinize ilginize en kısa zamanda tekrar görüşücez kolay gelsin

  70. rabiya diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için geldim bundan 1 ay evvel hiç bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar yanlız yinede kontrole gelmek istiyorum bu kontrol ücretlimi olur

    CEVAP :

    Rabia hanım, ameliyat sonrası yapılan tüm kontrollerimiz ücretsizdir. . .

  71. çisil diyor ki:

    merhaba iyi günler korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptırmayı düşünüyorum hem ben hem bi arkadaşım ikimizin aynı anda uygulama yapılabilirmi yada ard arda?bu işten kurtulmak istiyoruz çünkü

    CEVAP:

    Çisil hanım aynı gün arkadaşınızla beraber ameliyatınızı yapabilriz. Detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz. . .

  72. rukiye diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim uygulamadan başarılı sonuç aldık ve uygulama sırasında korkmam çok yersizmiş çünkü siz bu işlemi yaptıktan sonra bittiğini bile anlamadım eliniz çok hafifmiş , ilk gecemde kanamamda oldu hiç sıkıntım yok yinede son bi kontrole gelmemi önerirmisiniz ne yapmalıyım?

    CEVAP :
    Rukiye hanım eğer şikayetiniz yoksa son kontrole gelmenize gerek yok. .

  73. çiğdem diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimini sizde yaptırmam için arkadaşım çok ısrar etti sizden çok memnun kalmış cumartesi günleri de çalışıyomusunuz?

    CEVAP :

    Çiğdem hanım Cumartesi günleri çalışıyoruz. Gelmeden önce sekreterimden randevu alırsanız sevinirim….

  74. bahar diyor ki:

    21 yaşında bir bayanım başıma gelen felaketten dolayı çalışıp para biriktiriyorum sizden uzun süreli kızlık zarın maddi gideri hakkında bilgi almak istiyorum çok çaresizim lütfen yardımcı olun

    CEVAP :
    Bahar hanım kızlık zarı tamiri hakkında detaylı bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan bilgi alabilirsiniz . . .

  75. zeynep diyor ki:

    iyi günler hocam. ben erkek arkadasımla ilişkiye girdim ama tam olarak değil ve hiç kanamam olmadı. ama bugun doktora gittim . doktor yüzseysel olarak 2 3 yerde yırtılma var dedi. ne demek oldugunu anlamadm. kızlık zarım bozulmusmu yani. yardımcı olursanız sevinirim. çok korkuyorm

    CEVAP :

    Zeynep hanım eğer kızlık zarınızda yırtık varsa bu kızlık zarınız yırtılmış anlamına gelmektedir. Yırtılan kızlık zarı kendi kendine tekrar eski haline dönmez. Kanamanızın olmaması kızlık zarının kanlanması az olan bir bölgeden yırtılması ve bunun sonucunda da kanamanın farkedilmeyecek kadar az olmasından kaynaklanabilir.

  76. ceylan diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için arkadaşım size gelmişti çok memnun kalmıştı bende gelip yaptırmayı düşünüyorum yanlız gelmeden evvel kaç gün önceden randevu almalıyım ve adet döneminden sonra mı gelmemiz gerekiyor?

    CEVAP :

    Ceylan hanım 1-2 gün önceden randevu almanız yeterlidir. Adet dönemi sonrası ameliyat olmanızı öneririm, bu dönemde adet kanı ile enfeksiyon oluşma riskini ortadan kaldırma amacıyla yapılmaktadır. En azından adet görmenize 10-15 gün kala gelmeniz gerekmekte…

  77. zeynep diyor ki:

    iyi akşamlar hocam ben kızlık zarı dikimi ile ilgili sorular sormak istiyorum. kalıcı kızlık zarı dikiminde tutmama ihtimali oluyormus bu hangi sebeblerden kaynaklanıyor yüzdeyüz garanti veremiyormusunuz ? birde operasyonun herhangi bir riski var mı. bu yüzelsel yırtılma olmasının kızlık zarı dikimine bi faydası olur mu yoksa hiçbir önemi yok mu

    CEVAP:
    Zeynep hanım kalıcı kızlık zarı tamirinde eğer size verilen ilaçlarınızı düzgün kullanır ve pansumanlarınızı düzenli olarak yaparsanız ameliyatta başarısızlık şansı (tutmama ) yok denecek kadar azdır. Ancak biz zaten bu riske karşı hastalarımızı kontrollere çağırıyoruz ve en son kontrollerini de evlenmeden önce yapıyoruz. Bu şekilde tüm kontrollerinize düzenli olarak gelirseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız, bu konuda içiniz rahat olsun. Ameliyatın herhangi bir riski yoktur, bu lokal anestezi ile yapıulabilen bir cerrahi işlemdir, operasyonun süre olarak uzun sürmesinin en önemli nedeni yapılan ameliyatın dikkat gerektirmesinden ve doku uyumunun tam olarak sağlanması gerektiğinden kaynaklanmaktadır. Kızlık zarındaki yırtılmanın az veya çok olması, yüzeyel olması önemli değildir. Eğer yırtılma geniş alanda ve derin olarak dokuları etkileyecek şekilde olursa bu durumda daraltma işlemi de yapılabilmektedir. . .

  78. EDA diyor ki:

    MERHABA KORKUT BEY KIZLIK ZARI DİKİMİ YAPTIRICAM SİZE KARDEŞİMDE YAPTIRMIŞTI DAHA ÖNCEDEN O EVLENDİ KANAMASI OLDU NEKADAR SÜRE EVVEL GELSEM KALICI YÖNTEMLE YAPABİLİYORSUNUZ BİRLİKTELİKTEN NEKADAR SÜRE EVVEL?

    CEVAP :

    Eda hanım kalıcı yöntemle tamirinizi yaparsak ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, kızlık zarınız kalıcı olarak yırtılmamış haline geri dönecektir ve ne zaman birliktelik yaşarsanız ilk ilişkide kanama olacaktır. Eğer geçici yöntemle yaptırmak isteseniz en az 2-3 gün önceden gelmeniz gerekmektedir. . .

  79. nida diyor ki:

    merhaba korkut bey.ben de kalıcı yöntemle kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyorum ancak internetten edindiğim bilgilere göre iyileşme süreci 6 ile 8 haftaymış.mesela ben bu operasyonu yaptırdıktan 2 hafta sonra ilişki yaşasam kanama olmayacak mı?aklım karıştı.lütfen yardımcı olun.çok zor durumdayım.. bi de böyle bi operasyon geçirdiğim nişanlım tarafından anlaşılır mı?kadınlar konusunda deneyimli olan erkeklerin vajinanın darlığından ya da bolluğundan bu durumu kesinlikle anladığını söylüyorlar.ve benim nişanlımın daha önce birçok defa deneyimi olmuş.anlayacak diye çok korkuyorum.şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla

    CEVAP :

    Nida hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Eğer vajinada genişleme varsa bu da aynı ameliyat esnasında daraltma işlemi yapılarak düzeltilebilmektedir. 2 hafta sonra birliktelik yaşamanız bir sorun oluşturmaz, kontrolle geldiğinizde iyileşme takibi de yapılacaktır.

  80. pınar diyor ki:

    merhaba korkut bey kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sizden allah razı olsun kanamam oldu çok mutluyum :) )))) çok teşekkürler hocam iyiki varsınız

  81. merve diyor ki:

    ne kadara dikim ücreti arkadaşlar biliyosanız lütfen yorum atın

  82. simge diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmeyi planlıyoruz iki arkadaş uygulamamamız aynı anda olur ve bitrermi

    CEVAP :

    Simge hanım sizin ve arkadaşınızın işlemini ard arda yapabiliriz. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  83. kübra diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi size yaptırdım kontrollerimde bi aksaklık oluştu 10 gün geç gelsem ilk kontrole bi sıkıntı olurmu kolay gelsin iyi çalışmalar

  84. kader diyor ki:

    dr by benim sorum ayna yardımıyla kızlık zarıma baktım adet kanı gelen acıklık biraz büyük ve idrar deligi açıklığın tam başında olması normalmi bakınca cok tedirgin oldum korktum bu güne kadar elle veya başka sekilde temes veye zorlama olmadı cevaplarsanız cok memnun olurum

    CEVAP :

    Kader hanım muayene etmeden net cevap verebilmem zor ancak kızlık zarı değişik şekillerde olabilir. Eğer kanama vs olmadıysa endişelenmenize gerek yok ancak net bilgi almak isterseniz muayeneye gelebilirsiniz. . .

  85. naz diyor ki:

    meraba ben 18 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünme yoluyllaa ilişkiye girdim şimdi çok pişmanım kimsenin yüzüne bakamıyorum psikolojim çok bozuldu bnden bi kaç damla kan geldi ve minik minik parçalar size nasıl ulaşabilirim lütfen bana yardımcı olun..!

    CEVAP:

    Naz hanım muhtemelen kızlık zarınız zarar görmüş olabilir. Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.
    Geçmiş olsun dileklerimle..
    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

  86. sessiz canlar diyor ki:

    Hocam size sonsuz teşekkür ederim, biz gençleri cahillik sonucu yaptığımız hatadan kurtarıyorsuz. Ben size doğudan gelmiştim, siz olmasaydınız ya hiç evlenmiyecektim, ya da intihar edecektim. Evlendim ve şu an çok mutluyum. Sayenizde hayatım kurtuldu…Size sonsuz teşekkürler . . .

  87. sevil diyor ki:

    hocam üstümde pantolon vardı ama elle yapılan baskı sonucu eve gittiğimde az bir şey kanamanın olduğunu gördüm sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

    CEVAP :

    Merhabalar… Muayene etmeden net cevap vermek zor ancak kızlık zarı veya giriş kısmında oluşan tahriş sonucu kanama olabİlmektedir. Muayene olmanızı öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  88. kadir diyor ki:

    korkut bey merhaba..benim bir yıl sonra düğünüm olacak.kızlık zarı dikimini şimdi yaptırsam bir problem oluru..birçok görüşmemde ilişkiden en fazla bir hafta önce yapılması uygun görülüyor kanamanın olması için deniyor..siz nedersiniz??

    CEVAP :

    Merhabalar… kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapmaktayız. Bu şekilde yapılan tamir sonrası kızlık zarınız eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişki yalarsanız ilk ilişkide mutlaka kanama meydana gelir, bu konuda emin olabilirsiniz. Biz hastalarımızı ameliyattan 1 hafta sonra ve evlenmeden önce son kez kontrole çağırmaktayız. Bu şekilde kontrollerinize düzenli olarak gelir ve verilen tedaviyi düzgün bir şekilde uygularsanız kanama mutlaka meydana gelir . . .

  89. nazlı diyor ki:

    mrb hocam sıze sorum olucaktı bu kızlık zarı dıkımınden sonra ılk ılıskıde evlendıgımız kısı bunu anlarmı doktora gıttıgımızde.. ve ben nısanlımla ılk defa ılıskıye gırdım , cok acı hıssettım ve asırı derecede kanamam oldu ve bu kanama azcık sekılde 4 gun devam ettı acaba bır sorun olusmusmudur hocam?? ve bu kızlık zarında flep yontemı ne kadar saglıklı olurmu yanı kesın ılk gece kanamam olurmu lutfen benı aydınlatırmısınız lutfen hocam?? ve bu ısı bazı hekımler sırf para ıcınde yapıyolarmıs dıkımden sonra kanama gelmemıs bır arkadsta bu yuzden, cok korkuyorum ama sızın arastırdım herkes sızden memnun kalmıs nerde yerınız gelmeyı dusnuyorum hocam sıze kolay gelsın…

    CEVAP :

    Nazlı hanım kızlık zarı tamirini flep yöntemiyle (kalıcı yöntemle ) yapmaktayız. Bu şekilde yapılan kızlık zarı tamiri sonrası mutlaka ilk ilişkide kanama meydana gelecektir, bu konuda şüpheniz olmasın. İlk gecemnizde kanamanızın uzun sürmesi veya aşırı olması önemli değildir. Eğer vajina girişinde veya vajinada genişleme varsa bunu da kızlık zarı tamiri yaparken düzeltebilmekteyiz.Beraberlikten sonra muayeneye gittiğinizde kızlık zarı tamiri yapıldığı anşlaşılmaz.

  90. kevser diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi size yaptırdım çok çok memnun kaldım gerçekten hem çok eliniz hafif hemde çok ilgili bi hekimsiniz size minnettarım boşuna endişelenmişim kolay gelsin iyi günler hocam

  91. NAZAN diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için avusturyadan size gelicem yanlız çok uzak olduğu için yolculuk yapmamda bi problem oluşurmu nezamana randevu alabilirim

    CEVAP :

    Nazan hanım yolculuk yapmanızda herhangi bir sakınca olmaz. Bu tarz işlemleri genellikle adet sonrası yapmayı tercih ediyoruz veya adete en az 10 gün kala gelmelisiniz . . .

  92. özgür diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelicem cede bir arkadaşımında kızlık zarı dikiminin olması gerekiyor beraber aynı gnde randevu almamız ve uygulama yaptırmamız mümkünmü kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum

    CEVAP :

    Geldiğinizde aynı gün içinde arkadaşınızla beraber sizin ameliyatınızı yapabiliriz. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  93. ezgi diyor ki:

    merhaba korkut bey ben almanyadan gelmiştim uygulamamı yaptırmıştım kontrollerimede geldim bana haber vrin demiştiniz ama şuan balayında olduğumdan arayamıyorıum kanamam gerçekleşti çok teşekkür ederim size minnettarım türkiyeye geldiğimde sizide ziyaret etmek isterim kolay gelsin

  94. nalan diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlıkz arı dikimimi yaptırdım size çokta memnun kaldım hiçbir ağrım olmadı endişeliğdim oraya gelene kadar kontrolume 2 gün geç gelicem bildirmek istedim ..

  95. ayşegül diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptırdım kontrole ilk kontrole geldiğimizde nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?sizden çok memnun kaldım teşekkürler

    CEVAP :

    Ayşegül hanım ilk kontrolde ameliyat bölgesinde enfeksiyon ve doku bütünlüğünde problem olup olmadığını kontrol ediyoruz. Bu kontrolden sonra eğer herhangi bir olumsuz durum yoksa ilaç tedavisini ve pansumanı kesiyoruz. Eğer bir problem saptrasak daha sık aralıkla kontrole çağırıyoruz . . .

  96. NESLİHAN diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim gerçekten çok memnun kaldım kanamamda oldu söylediğiniz herşeyi zamanında yaptım hiç aksatmadan herhangi bi problemimin olmadığını burdan bildirmek istedimki herkes duysun hiçbir tedirginlik yaşamasın diye çok teşekkürler hocam size iyiki varsınız

  97. buket diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmiştim şimdi öğrendimki arkadaşımında bu işleme ihtiyacı varmış nezman gelsek bize yardımcı olursunuz size çok güveniyorum benim kanamam oldu inşallah arkadaşımınkide olacak size minnettarım iyi çalışmalar

  98. Sezen diyor ki:

    Merhaba, Ben kizlik zari dikimini yaptirmak istiyorum ama yurt disindayim ve ne zaman gelecegim belli deyil dikdirmek icin rdv almam gerekiyormu ? ve ucretini ogrenmek istiyorum ?
    Tskurler

  99. gülhan diyor ki:

    selamlar doktor bey kızlık zarı dikimini size yaptırmış ve çok memnun kalmış bir arkadaşım var size bende gelmeyi planlıyorum yanlız ben çanakkaleden geleceğim öğretmenim okula geri dönmem gerekiyor ogün uygulamadan sonra yolculuk yapmamda bi sakınca varmı iyi günler kolaylıklar diliyorum

    CEVAP :

    Gülhan hanım ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamakta. Gelmeden 1-2 gün önce randevu almanız yeterlidir . . .

  100. ASUDE diyor ki:

    MERHABA KORKUT BEY.. BEN FLEP YÖNTEMİNİ UYGULATMAK İSTİYORUM. 3 YILDIR PSİKOLOJİK OLARAK KENDİMİ BUNA HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ÇOK UTANIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN…

    CEVAP : Asude hanm flep yöntemi ile kızlık zarınızı kalıcı olarak onarabiliriz. Ameliyat sonrası kızlık zarını vajinadan kaldırdığımız parça ile yeniden yapılandırmaktayız. Bu durumda kızlık zarınız eski haline dönecektir ve ilk ilişki ile mutlaka kanamanız meydana gelecektir, bu konuda içiniz rahat olsun.

  101. hilal diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı işlemi için araştırdım ve en çok nedense size gelmek istedim yanlız gelmeden önce getirmem gereken birşey varmı ayın 20. randevu aldım teşekkür ederim

  102. enise diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için gelmiştim kanamam oldu bilgilendirmek istedim sizi çok teşekkür ederim başka bi problemimde olursa gene size gelmeyi planlıyorum

  103. şirin diyor ki:

    merhaba korkut bey işlemi yaptırmak için gelicem en kısa zaman nezmana randevu verebiliyosunuz

    CEVAP :

    Şirin hanım genellikle bu ameliyatı adet sonrası dönemde yapmayı tercih ediyoruz. Gelmeden bir gün önce arayarak randevu almanız yeterlidir, işleminizi hemen yapabiliriz. . .

  104. güllü diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlıkz arı dikimiimi size yaptırdım kanamam oldu eşimle çok mutluyum kanamam olmasaydı herşey berbat olacaktı size minettarım çok mutluyum iyi günler korkut bey

  105. inci diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi yaptırdım lakin iç çmaşırım bir kaç tane ip düştü bu normalmi dikişlerim açılmış olamaz dimi

    CEVAP :

    İnci hanım ameliyat sonrası dikişlerin gelmesi normaldir, bu konuda endişelenmenize gerek yok . . .

  106. nermin diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı için gelirsem adetten kaç gün sonra gelmeliyim şuan adetliyim randevu almadım bu yüzden

  107. zehra diyor ki:

    mrb hocam yakalaşık 2 3 hafta önce sewqilimle sürtünerek ilişkiye girdim ve adet gecikmem oldu ayrıca bakireyimde eğer kürtaj olursam kızlık zarım zarar görür mü

  108. şebnem diyor ki:

    kızlık zarı dikimini yaptırdıktan sonra dikkat etmem gereken şeyleri öğrenebilirmiyim çünkü 1.5 ay sonra düğünüm var koşuşturmam çok olucak bu ara bilgilendirirseniz çok sevinirim kolay gelsin

  109. besime diyor ki:

    kızlık zarı dikimi ücretlerini öğrenmek istiyorum ve kanama için verdiğiniz garnti nedir ? çok araştırdım bu konuda en iyi hekim sizin olduğunuzu öğrendim ama insanın yinede endişeleri oluyo

    CEVAP :

    Besime hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız. Bu şekilde yapılan tamir sonrası kızlık zarı yeniden yapılandırılmaktadır ve ilişki ile mutlaka kanamanız olacaktır. Size verilen ilaçlarınızı düzgün kullanmanız durumunda ve kontrollerinize de düzenli oalrak gelirseniz hiçbir problemle karşılaşmazsınız . . .

  110. zeliş diyor ki:

    kızlık zarı dikimi yapmıştınız bana kanamam gerçekleşti çok mutluıyum çok sağolun çok zor bi durumdan kurtardınız beni size nekadar teşekkür etsem azdır inşallah doğumumuda
    sizin yapmanızı istiyorum kolay gelsin iyi günlar

  111. deniz diyor ki:

    bn 15 yasındaykn bı ılıskı yasadım zorla oldu cok az kan geldı ve daha snra hıc ılıskı yasamadm kızlık zarım patlamıs olabılır mı bana yardımcı olurmusunuz

    CEVAP :

    Deniz hanım muhtemelen kızlık zarınız yırtılmıştır ancak net cevap verebilmemiz için muayeneye gelmeniz gerekmekte.

  112. gönül diyor ki:

    kolay gelsin hocam kızlık zarımı en kısa zamanda geçici yöntemle diktirmem gerekiyo geçici yöntemle kesin kanamam olurmu bi sorun çıkmazmı?

    CEVAP :

    Gönül hanım geçici yöntemle yapılan kızlık zarı tamiri evlenmeden 2-3 gün önce yapılmaktadır. Mutlaka kanamanız olacaktır, bundan kuşkunuız olmasın . . .

  113. Fahriye diyor ki:

    Merhabalar hocam şubat ayında erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadım fakat ileri düzeyde değildi zaten ilişki sonrası da kanamam olmadı o aydan itibaren içimde hep kuşku kaldı kızlık zarım yırtıldı mı diye psikolojik olarak çok zor günler geçiriyorum muayeneye gelmek istiyorum fakat yerinizi tam olarak bilmiyorum lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz? Muayeneye gelmeden önce istenilen özel bişey var mı? Bilgi verirseniz sevinirim … Şimdikten çok teşekkür ederim

  114. sevil diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi için gelmiştim size kanamam gerçekleşti inanılmaz bi şekilde bu işlemi yaptırdığım halde güvenim yoktu kanamam olacağını sanmıyordum çok mutlu oldum herşey istediğim ve dilediğim gibi gidiyor şimdi sizede ayrıyetten çok çok teşekkürlerimi sunuyorum herşey sizin sayenizde oldu iyiki varsınız kolay gelsin çalışma hayatınızda

  115. melek diyor ki:

    hocam tam emin olamıyorum ilişkiye girip girmediğimin fakat hiç kan gelmedi.ama korkuyorum kızlık zarım yırtılmışmıdır diye illa kan gelmesi gerekiyo mu??? cevabınızı bekliyorum

    CEVAP :

    Melek hanım kızlık zarının elastik olduğu yapılarda ilişki ile kanama olmayabilir. Bazı durumlarda da yırtılma olmasına rağmen miktar olarak az olan kanama farkedilmeyebilir . . .Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  116. melek diyor ki:

    peki sadece ilişkilerde mi yırtılır kızlık zarı ve bu yırtılmanın nasıl olduğu anlaşılabilir mi hocam??

  117. melek diyor ki:

    hocam kızlık zarıyla ilgili değil ama bir sorum olacak size.ben birkaç gün önce adet oldum 2 günden sonrasında azalmaya başlıyordu kanama ve bu seferde azaldı fakat bir baktım ki şimdi ilk günü gibi var kanamam.endişeleniyorum lütfen yardım edebilir misiniz bana bu konuda?

    CEVAP :

    Melek hanım şikayetinizin nedeni hormonal bozukluklara bağlı olabilir… muayene olmanızı öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  118. gülay diyor ki:

    kızlık zarı dikimimi yapmıştınız hocam kanamam oldu telefonla bildiremiyorum çünkü balayındayım sişze çok teşekkür ederim sayenizde herşey yoluna girdi.

  119. gül diyor ki:

    merhaba hocam ben bir birliktelık yasadım ve vajınam dogustan bol oldugu ıcın yırtırmadı. ve doktor ancak dogumda yırtılır dedı sorum soyle olacak bekaretımı kaybetmedıgım halde kızlık zarı yapılabılır mı ve darartma ıcın vajına estetıgı yaptırdıktan sonra ızler goruluyor mu?

    CEVAP :

    Gül hanım vajina daraltma ameliyatı sonrası herhangi bir iz kalmayacaktır, bu konuda içinişz rahat olsun. Elastik kızlık zarında da kanama olacak şekilde kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Detaylı bilgi ve randevu için seketerimle görüşebilirsiniz . . .

  120. ruhşen diyor ki:

    kızlık zarı dikimi için size kuzenimi getirmiştim herhangi bi problem yaşamadığını telefonda bildirdi en son kontrolüne mutlaka gelecek çok ilgilisiniz hocam peki son kontrolüne beraberliğe 4 gün kala gelse olurmu daha geç yada erken gelemiceğini söyledi?

  121. GÜLNİHAL diyor ki:

    kolay gelsin kızlık zarı dikim operasyonunu yaptırmak istiyorum lakin adet sonrası dönemde gelmem mi gerekir?ücretler hakkında bilgiyi nasıl alabilirim randevuyu en kısa zamanda alıcam

  122. bircan diyor ki:

    kızlık zarı yapısı ve boyutu olarak uzun süre beraber olmadığımız zaman kendini yeniyebilirmi ? yani kızlık zarı kendi kendine eski halinde gelebilirmi?ben ilişkiye gireli tam 5 yıl oldu daha sonra kimseyle bu tarz bişeyler yaşamadım bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler

  123. aydan diyor ki:

    merhaba hocam erkek arkadaşımla ilk kez cinsel ilişkiye girdik ama herhangi bi kanama olmadı bunun nedeni nedir kolay gelsin

  124. sibel diyor ki:

    Korkut bey kızlık zarı dikimimi siz yapmıştınız ve kanamam gerçekleşti size hayatımı borçluyum . . .burdan herkese sesleniyorum ameliyat sonrası hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ve mutlaka kanamanız oluyor . . .herşey için çok teşekkürler doktor bey . . .

  125. ilayda diyor ki:

    kuzenimle size gelmeyi beraber aynı anda işlemimizi yaptırmak istiyoruz yanlız kuzenim kürtaj oldu daha önce evlendikten sonra mutlaka kanaması olur diğmi hocam ?

    CEVAP :

    İlayda hanım kürtaj yapılmış olması veya ilişki sayısı kalıcı kızlık zarı tamiri yapılacak hastada önemli değildir. . .

  126. nergis diyor ki:

    kızlık zarımı korkut bey onardı eli çok hafifmiş ayrıcada çok başarılı bi hekim bu işlemi yaptırmayı düşünüyorsanız ondan başkasına gitmeyin derim çünkü tanıştığınızda bile nekadar ilgili ve alakalı bi hekim olduğunu anlayacaksınız iyi günler diliyorum iyi çalışmalar hocam

  127. zeynep diyor ki:

    iyi günler kızlık zarı dikim sonrası kanmalar olaması normalmi ? lavobaya çıktığımda kanamam olabiliyor

    CEVAP :

    Zeynep hanım kızlık zarı tamiri sonrası özellikle tuvalete gitiitğinizde sıznıtı şeklinde kanama olması gayet normaldir… bu durum 3-4 gün devam edebilir. . .

  128. aymira diyor ki:

    slm ben aymıra cok kotuyum bana yalvarım aglayarak yazıyorum ne olur kızlık zzarı dıktıren msn weya telını bıraksın sorackalarım war kızlık zarı tedavısınde vajınada degısıklık oluyormu ewlwnwcwgım erkek bunu anlarmı ne olur cewap yaptıran

  129. Rana diyor ki:

    Meraba hocam ben daha önce ilişkiye girmedim ama yakında evlenicem merak ettiğim sorular var. Kızlık mastürbasyonla bozulurmu ve biz kendimiz anlayabilirmiyiz bana biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum muane ücreti ve süresi ne kadar acaba ?

    CEVAP :

    Rana hanım kızlık zarı masturbasyonla bozulabilir ancak bunu sizin anlamanız maalesef mümkün değildir, muayene olmanız gerekmekte. . . muayene süresi ortalama 5 – 10 dakikadır…ücret hakkında bilgi için sekreterimle görüşebilrisiniz . . .

  130. leyla diyor ki:

    doktor bey kızlık zarımı size düktürmeyü düşünüyorum operasyon nasıl oluyor acaba ameliyat esnasında bayıltıyormusunuz yoksa uyuşturuyormusunuz

    CEVAP :

    Leyla hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yönytemle yapmaktayız. Genellikle lokal anestezi ile uyuşturarak işlemi yapmaktayız. Ameliyat yaklaşık 30 dakika sürmektedir. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve normal yaşantınıza dönebilirsiniz. Ameliyattan 1 hafta sonra hastalarımızı kontrole çağırmaktayız . . .Detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  131. nejla diyor ki:

    kızlık zarı dikimini yaptırdıktan sonra ıstırahat etmelimiyim dinlenmek önemlimidir yada neler önemlidir

    CEVAP :

    Nejla hanım tamir işlemi sonrası 1 hafta boyunca denize- havuza girmemelisiniz. Buna ek olarak bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olacak spor, aerobik, bisiklete binme gibi aktivitelerden uzak duracaksınız. 1 hafta sonra sizi kontrole çağıracağız, kontrol sonrası normal hayatınıza ve alışkanlıklarınıza geri dönebilirsiniz . . .

  132. sevim diyor ki:

    merhaba akorkut bey kanamam oldu bilgi vermek istedi.m herşey yolunda size çok çok teşekkürlerimi ve saygılarımı yolluyorum hoşçakalın

  133. demet diyor ki:

    hocam ben de erkek arkadaşımla mastürbasyn yapıyorum . elini vajinama soktuğu ilk gün çok acı dı kızlk zarm bozulmuşmudur. ama kan yoktu.

    CEVAP :

    Demet hanım muayene etmeden net cevap verebilmem zor ancak kanama olmadıysa muhtemelen kızlık zarı bozulmamıştır. . .

  134. nezaket diyor ki:

    korkut bey randevu alıp en kısa zamanda gelicem size çok yoğun olduğunuzu duydum kaç gün önceden arayarak randevu alabilirim

    CEVAP :

    Nezaket hanım gelemeden 2-3 gün önce randevu almanız yeterlidir. . .

  135. elif diyor ki:

    korkut bey tamır sonrası dıkıs tutmama gıbı bır sey warmıs nasıl oluyor o napılacak ozman

    CEVAP :

    Eda hanım kalıcı yöntemle yapılan ameliyat sonrası dikiş tutmama vs gibi sorunla karşılaşılma şansı çok azdır. Sizi ameliyat sonrası kontrole çağıracağız, eğer olumsuz bir durum tesbit edersek gereken tedavinizi yaparız…

  136. buse diyor ki:

    Hocam kızlık zarının iyleşme süreci nekadardır

    CEVAP :

    Buse hanım kızlık zarı tamirinden sonra 1 hafta 10 gün içinde ameliyat alanı iyileşmektedir. . .

  137. hatıce diyor ki:

    merhaba korkut bey tamır sonrası vajına kuru we temız tutulmalı yazılmıs tamır sonrasında 1 kac gun dus alınmamalı mı yanı hıc su gormemlı mı bır kac gun dıkıs mı patlar

    CEVAP . :

    Eda hanım ameliyattan sonra duş alabilirsiniz ancak 1 hafta boyunca enfeksiyon oluşmasını engellemek amacıyla denize veya havuza girmemenizi öneriyoruz . . .

  138. şefika diyor ki:

    merhabalar efendim ben avusturyadan size muayne için gelmiştim kızlık zarı dikimide yaptığınızı bilmiyodum en kısa zamanda andevu alıp gelicem türkiyeye adetten kaç gün sonra randevu almamı önerirsiniz

    CEVAP :

    Şefika hanım adet bitiminden hemen sonra ameliyat için gelebilirsiniz . . .

  139. nazmiye diyor ki:

    erkek arkadaşımla beraber olduk benden kan gelmedi kızlık zarı bozulmamış yada esnek olabilirmi birgün kızlık zarı dikimi yaptırmak istesem kanamam yine olmazmı ?

  140. saadet diyor ki:

    hocam kızlık zarı dıkımınden sonra ılık suya gırılmesı tehlıkelıymıs patlıyormus ayrca nısanlacagım erkek dıkımı anlayabılır mı gorunusten weya kandan

    CEVAP :

    Saadet hanım kızlık zarı tamiri sonrası suyla vs dikişlerde açılma olmaz. Ameliyat olduğunuzun partneriniz tarafından anlaşılması mümkün değildir . ..

  141. Saadet diyor ki:

    Doktor bey size Sudi Arabistan dan yazıyorum… beraberliğim oldu ve kanamam gerçekleşti. Size ne kadar teşekkür etsem azdır, hayatımı kurtardınız size minnettarım…

  142. gül diyor ki:

    hocam merhabalar. 4 ay önce kızlık zarım kaza sonucu yırtıldı ilişki filan olmadı ve bu durum psikolojimi çökerttiği için olaydan bir ay sonra yaşadığım şehirdeki bir doçent doktora diktirdim. kontrole gittiğimde ise bir tarafı iyileşmiş diğer tarafı tutmamış dedi. ilk ilişkide kanama olmayabilir düğün öncesi oraya küçük bir dikiş koyalım dedi. tekrar dikmeyi de tavsiye etmedi. o günden beri ölü müyüm diri mi beli değil. size sormak istediğim şu: bu başarısız flep operasyonundan sonra ikinci bi ameliyatı olursam şansım var mı, bu defa iyileşir mi ? sizin görüşünüzü çok merak ediyorum. eğer olur derseniz bu işlemi sizin gerçekleştirmeni istiyorum. hoşçakalın….

    CEVAP :

    Başarısız ameliyat sonrası tekrar flep yöntemiyle tamir işlemi yapılabilir. Ameliyat sonrası verilen ilaçlarınızı düzgün kullanırsanız bir problem yaşamazsınız . . .

  143. ali diyor ki:

    kız arkadaşımla beraber olduk yanlız tamamen kan geldi diymemem çok az bi kan geldi kızlık zarı tam olarak bozulmamış olabilirmi?

    CEVAP :

    Kızlık zarı yırtıldığında oluşan kanamanın bir standardı yoktur. Bazen damla şeklinde kanama olabileceği gibi bazen aşırı, cerrahi müdahale gerektirecek kadar fazla bir kanama meydana gelebilir. . .

  144. sevgii diyor ki:

    hocam mrb ben erkek arkadaşımla 3 4 defa ilişkiye girdim fakat hiç kan gelmedi canım acımadı ama bi defa ilişkiye girdikten 30dk sonra regl oldum bi miktar kan geldi sancımda vardı adet oluyorum diye düşündüm bi miktar kan geldikten sonra kesildi sancım vardı 1 saat sonra tekrar kanamam oldu sizce o bi miktar gelen kan benim kızlık zarımın bozuldugunumu gösteriyo? ilişkiye girince haman kan gelmesi lazım degilmi? sizde kızlıım bozuldumu bozulmadımı cevap verirseniz çok mutlu olurum lütfen zor durumdayım

    CEVAP :
    Sevgi hanım net olarak cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte. Muayene sonucunuza göre eğer yırtıl tesbit edersek kalıcı yöntemle tamir işleminizi yaparız . . .

  145. NEVRA diyor ki:

    KIZLIK ZARI OPERASYONUMU YAPTIRDIM KUZENİMİNDE BU İŞLEME İHTİYACI VAR BENİM KANAMAM OLDU ŞİMDİ ONUNLZ BERABER GELİCEZ KORKUT BEY HALA AYNI ŞEKİLDE RANDEVU ALABİLİYOMUYUZ VE FİYATLAR NEKADAR?

    cevap :

    Nevra hanım fiyatlarımızda değişiklik olmadı, randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  146. Şencan diyor ki:

    Merhaba Korkut Bey,
    Nişanlımla kendimize hakim olamadan ilişkiye girdik fakat herhangi bir kanama olmadı.Zar yırtılmış mıdır? Yırtılmış olup olmadığını kendimiz gözlemleyebilir miyiz? 

    CEVAP :

    Elastik tip kızlık zarına sahip olabilirsiniz , bu durumda ilişki ile kanama olmayabilir… Kendinizin kızlık zarınız hakkında bilgi edinmeniz maalesef mümkün değildir, muayene olmanızı öneririm . . .

  147. Vildan diyor ki:

    hocam merhabalar dün beraber oldum ve kanamam oldu burdan ulaşmak istedim şuan aryamıyorum çok teşekkürler minnettarım görüşücez doğumumuda sizin yaptırmanızı istiyorum inşallah

  148. duygu diyor ki:

    kızlık zarımı diktirmiştim size ve şükürler olsunki kanamam oldu çok tedirgindim size çok teşekkür ederim çok yoğun olduğunuzdan aramak istemedim çok sağolun bundan sonra doktorumda siz olacaksınız her anlamada size gelmeyi düşünüyorum

  149. melehat diyor ki:

    kızımbi kaç gün evvel anlatığına göre nişanlısıyla birlikte olmuş ve şuan ayrıldılar mutlaka kızmın bu işten kurtulması gerekiyor ben mardinden bu işlem için size gelicem yanlız 1 gün içinde olup bitme ihtimali varmı

    CEVAP :

    Melahat hanım geldiğinizde ameliyatınızı yaparız ve hemen geri dönebilirsiniz. Ameliyat sonrası size gereken ilaçlarınızı vericez ve 1 hafta 10 gün sonra sizi kontrole çağırıcaz. herhangi bir problem yaşamazsınız, içiniz rahat olsun . . .

  150. SU diyor ki:

    merhaba sayın hocam. ben istanbulda oturmuyorum fakat size gelmeye kesin karar verdim. öncelikle birşey sormak istiyorum. ben şuan 19 yaşındayım. 6 veya 7 yaşlarındaydım bisikletten inmeye çalışırken düştüm ve vajinama demir sert bir şekilde çarpmştı.kısa bi süre yoğun acı hissettim. sonra kontrol ettiğimizde kanama olduğunu fark ettik. çok küçük olduğum için annem şüphelenmedi kızlık zarının bozulacağından. fakat büyüdükçe bu hep benim aklımda büyük bi soru oldu.. lisedeyken bi sorundan dolayı parmağımı vajina içine soktuğumda hiçbir şekilde kanama veya ağrı olmadı ve şüphelerim artınca birkaç kez daha denedim ve kan gelmedi. Sizce kesinlikle yırtılmış mıdır? kızlık zarının ortasındaki delik parmağın sığacağı büyüklükte midir? cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

    CEVAP :

    Verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır. . .normalde sağlam olan kızlık zarında parmağınızı belirttiğiniz şekilde içeriye sokamamanız gerekir…
    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz, işlem ortalama 30 dk. sürmektedir ve ameliyat sonrası kızlık zarınızı yeniden yapılandırıcaz ve zar eski yırtılmamış halini alacaktır. Ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır.

  151. tamer diyor ki:

    merhabalar kızlık zarı dikimi için kızımı size geitricem çok önceden nişanlanmıştı evlenmek üzerelerdi malesef ilişkiye girmişler en kısa zamanda bu olayı çözüme kavuşturmak istiyorum çünkü kızım evlenicek tekrar sizide araştırdım size çok güveniyorum sivastan gelicez randevuyu kaç gün önceden alabiliriz

    CEVAP :

    Bize gelemeden 1-2 gün önce randevu almanız yeterlidir .. .

  152. julyet diyor ki:

    merhaba hocam kanamam oldu çok mutluyum iyiki size gelmişim en kısa zamanda görüşmek üzere sağolun

  153. sevgii diyor ki:

    hocam mrb ben erkek arkadaşımla 3 4 defa ilişkiye girdim fakat hiç kan gelmedi canım acımadı ama bi defa ilişkiye girdikten 30dk sonra regl oldum bi miktar kan geldi sancımda vardı adet oluyorum diye düşündüm bi miktar kan geldikten sonra kesildi sancım vardı 1 saat sonra tekrar kanamam oldu sizce o bi miktar gelen kan benim kızlık zarımın bozuldugunumu gösteriyo? ilişkiye girince haman kan gelmesi lazım degilmi? sizde kızlıım bozuldumu bozulmadımı cevap verirseniz çok mutlu olurum lütfen zor durumdayım size gelmeyi düşünüyorum nasıl ulaşabilirim size ve zarım yırtılmışmıdır?

    CEVAP:

    Sevgi hanım kızlık zarınız yırtılmış olabilir ancak net cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız …

  154. münevver diyor ki:

    merhabalar size ilk olarak çok çok teşekkür etmek istiyorum kanamam oldu herşey yolunda ve ben çok mutluyum iyiki yaptırmışım nişanlıma söylemeyi düşünüyodum ama hiç gerek kalmadı sayenizde hocam iyiki varsınız saygılar

  155. belmaa diyor ki:

    merhaba hocam benm 6 7 senelik bi berbarliğim var erkek arkadaşmla tam olarak ilşkiye girmedk yani üstümüzde hep iç çamaşırlarımız vardı. en son olduğunda biraz fazla bastırdı ve iç çamaşırımda hafif bi kan vardı sizde zedelenmişmidir yoksa yırtılmışmıdır beni bilgilendirrisenz sevinirim

    CEVAP:

    Belma hanım kıZlık zarınız zedelenmiş olabilir. Mutlaka muayene olmanızı öneririm, bazen bu gibi durumlarda kızlık zarında yırtılma da meydana gelebilmektedir. .

  156. seda diyor ki:

    Merhaba hocam,2 gün önce tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdıyla silerken parmağım oraya geldi acele ediyordum..sonra peçete de bi kaç damla kan geldi..nasıl olduğunu anlayamadım acıhissetmedim parmağımda girmedi sadece parmağım hızlı bi şekilde oraya geldi..kanı gördükten sonra çok korktum…alt üst oldum bunu anlatsam kimse inanmaz ama öle oldu ne yapacağımı bilmiyorum..bişey olmuş mudur bilmiyorum..muayene olmak istiyorum ama korkuyorum..

  157. tuba diyor ki:

    mrba doktor bey ben 18 yaşındayım sizin muayeniz istanbuldan ve ben istanbula çok uzagım oraya gelebilsem bile kontrollere gelemem 2 aya kadar nişanım olucak fakat ben istemiyorum çünkü ben evlenemem bakire olmadıgım için yaklaşık 7 seneden beri bakire degilim başımdan kötü bi olay geçti fakat benim bu kızlık zrı tamirini yapabilecek durumumda yoktur ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun fiyat konusunda ama ben istabula nasıl gelicem onuda bilmiyorum uçakla günübirlik yapmayı düşünüyorum lütfen yardımınızı bekliyorum

    CEVAP :

    Tuba hanım uçakla günübirlik gelebilirsiniz, yolculuk yapmanızın bir sakıncası bulunmamaktadır. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  158. nazan diyor ki:

    kısa süre için de evlenicem ama daha önce ki işimkim de istemiyerek kızım bozuldu ve cok caresisiz üçreti benim için cok önemli yardım larınızı bekliyorum…iki senedir bakireyim ve bir iki senedir ilişki ye girmedim

    CEVAP :

    Nazan hanım fiyat konusunda bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz. Kalıcı kızlık zarı tamiri yapılacağından daha önce kaç defa ilişki yaşadığınız vs önemli değildir, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  159. Seyhan diyor ki:

    merhaba Korkut hocam benim kızlık zarım elastik ancak ben ilk gecemde mutlaka kanamam olsun istiyorum, bunu ameliyat ile yapmak mümkünmüdür ?

    Cevap : Elastik kızlık zarı da onarılarak – daraltma işlemi yapılarak ilişki ile kanama meydana gelmesi sağlanabilir . . .

  160. mehtap diyor ki:

    Hocam kardeşim evlendi ve herşey yolunda gitti Allah sizden razı olsun size çok şey borçluyuz. Sizi ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile bulmuştum eğer problem olsaydı kendimi hiç affetmezdim kardeşimin de hayatı mahvolurdu…Sonsuz teşekkürler.

  161. serpil diyor ki:

    iyi günler korkut bey kızlık zarı tamirimi yapmıştınız kanamam oldu size nekadar teşekkür etsem azdır kolay gelsin

  162. saadet diyor ki:

    korkut bey elastık kalıcı dıkım warmı o hemen kanarmı nasıl anlamadm yoksa normalmı kalıcı yaptırayım cunku bnm bakıreyken zor kanadı

    CEVAP :

    Saadet hanım kızlık zarı tamiriniz kalıcı yöntemle yapılırsa ilk gecenizde herhangi bir sorun yaşamazsınız . . . ilk ilişkide kanamanın zor olması vs bizim yaptığımız ameliyat açısından önemli değildir

  163. eda diyor ki:

    ya lutfen arkadaslar yaptıran ne olur benı eklesın korkularım cok yemın edrım eda4550@hotmail.com beklıorum :( ((

  164. selın diyor ki:

    bıde doktr bey amlıyat sonarası tuwalette su degdırmıycekmısısz wajınaya deyılmı pekı nezman degdırebılırz

    CEVAP :

    Selin hanım ameliyatr sonrası su ile temasın bir zararı yoktur, duş da alabilirsiniz . . .

  165. ada diyor ki:

    doktr bey akıntı gelmesı normalımı amelıyta sonrası

    CEVAP :

    Eda hanım ameliyat sonrası akıntı ve bir miktar kanama meydana gelebilir, bu normaldir. . .

  166. nihal diyor ki:

    merhaba ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum fakat tereddutlerim var kesin sonuç alınır mı?

    CEVAP:

    Nihal hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız. Ameliyat sonrası mutlaka beraberlikte kanama meydana gelecektir, bu konudan emin olabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz . ..

  167. RABİA diyor ki:

    Ben 18 yaşindakı giriyorum ama zari cok agrıyom anüs olabılırmıydınn bana zari kontorum ederiz misin lüfetn bana da cvp vermısın su an nerelsın de

  168. rabuşş diyor ki:

    korkut bey merhabaa ben 18 yaşindakdayız benim bir yıl sonra düğünüm olacak.kızlık zarı dikimini şimdi yaptırsam bir problem oluru..birçok görüşmemde ilişkiden en fazla bir hafta önce yapılması uygun görülüyor kanamanın olması için deniyor…

    CEVAP:

    Kalıcı yapılan kızlık zarı tamirinde ne zaman evlendiğiniz önemli değildir, ilişki yaşadığınızda ilk ilişki ile kanamanız meydana gelecektir . . .

  169. emine diyor ki:

    merhabalar kızlık zarı dikimimi yaptırmak istiyorum adet döneminden kaç gün sonra gelmem gerekir kuzenimde yaptırmıştı size kızlık zarı dikimini kanaması olmuştu..şimdi bende gelmek istiyorum kolay gelsin iyi günler

    CEVAP :

    Emine hanım adet bittikten sonra 2-3 gün içinde gelebilirsiniz . . .

  170. emine diyor ki:

    yha hocam parmaklamakla kızlık bozulurmu ne olur bi cevap yazınn çok endişeliyim :( (( hocam cevabınızı bekliyorum

    CEVAP :

    Emine hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarı yırtılabilir . . .

  171. zarife diyor ki:

    kızlık zarı dikimimi yapmıştınız hocam kalıcı yöntemle arayamıyorum eşim heran yanımda olabiliyor burdan haber vermek istedim .. kanamam oldu çok mutluyuz bi sıkıntımız yok size çok teşekkür ederim iyiki varsınız…

  172. gaye diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimi hakkında sekreterinizden bilgi aldım ve randevuda.. yanlız sormayı unuttum işlem öncesi getirmem yada yapmam gereken herhangi bişey varmı ?

    CEVAP:

    Gaye hanım eğer genel anestezi ile amliyat olmak isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelmeniz gerekmekte. . . bunun dışında herhangi bir hazırlık yapılmasına gerek yoktur . . .

  173. gülten diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimimi yaptırdıktan sonra vajinamda bi kasılma gerginlik falan hissediyorum bu normalmi yapılan daraltma yüzündenmi böyle hissediyorum kolasy gelsin hocam

    CEVAP :

    Gülten hanım yapılan daraltma işlminden dolayı gerginlik hissedilebilir, bu durum zamanla düzelecektir . . .

  174. zeynep diyor ki:

    Kızlık işleminde ne kadar hastanede kalınması gerekiyo dikiminden sonra hemen çıkmamız mümkün mü ?

    CEVAP :

    Zeynep hanım ameliyat sonrası hastanede kalmanıza gerek yoktur, evinize gidebilir ve normal yaantınıza devam edebilirsiniz. Sadece 1 hafta aşırı aktiviteden kaçınmanız gerekmekte . . .

  175. aynur diyor ki:

    merhabalar hocam size bildirmek istedim kanamam oldu çok mutluyum allah sizden razı olsun iyiki size gelmişim çok mutluyum bu tarifi anlatılmaz bi yüktü herşey için teşekkürler

  176. yasmin diyor ki:

    kızlık zarı dikimini yaptırdıktan sonra dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir ve günlük yaşantımıza nezman dönebiliyoruz kolay gelsin iyi günler

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası 1 hafta size ver
    len ilaçları kullanmanız ve pansuman yapmanız gerekecek. Bu 1 hafta boyunca denize – havuza girmeyeceksiniz, bisiklete binme, aerobik , step gibi aktiv
    telerden uzak duracaksınız ve ağırlık kaldırmayacaksınız. 1 hafta sonra yapılan kontrolden sonra normal günlük yaşantınıza geri dönebilirsiniz. . .

  177. süheyla diyor ki:

    kızlık zarı dikiminin sonunda yapılması gereken herhangi bişey varmı yanımızda ne getirmeliyiz bu hafta içine randevumu aldım umarım herşey yolunda gider..

    CEVAP :

    Size ameliyat sonrası kullanmanız için gereken ilaçlar verilecek ve nasıl pansuman yapacağınız gösterilecek. 1 hafta boyunda denize-havuza girmeyeceksiniz ve spor, bisiklete binme, ağırlık kaldırma gibi aktivitelerden uzak duracaksınız . . .Geldiğinizde size konu hakkınd adaha detaylı bilgi verilecektir . . .

  178. rüya diyor ki:

    hocam merhabalar. adınızı çok duydum. 19 yasındayım ve çok ciddi bir ilişki yaşamaktayım. evlenmeyi düşünüyoruz. sürtünme yolu ile birlikte olduk çamaşırlarmdız üzerimizdeydi. ilşki sonrasında pembe bir akıntı geldi. acaba kızlık zarım yırtılmışmıdır ? cevap verrseniz çok memnun olurum. iyi günler.

    CEVAP:

    Belirttiğiniz şekilde sürtünme ile kızlık zarınızın yırtılma şansı çok az, pembe akıntı tahriş sonucu meydana gelmiş olabilir . . .

  179. İNCİ diyor ki:

    MERHABALAR HOCAM KIZLIK ZARIMI DİKTİRMİŞTİM SİZE SON KONTROLÜMEDE GELDİKTEN 3 GÜN SONRA BERABER OLDUK ÇOK MUTLUYUM KANAMAM OLDU BU ÇOK ÖNEMLİYDİ HAYATIM SÖZ KONUSUYDU SİZE ÇOK TEŞKKÜR EDİYORUM İYİKİ VARSINIZ KOLAY GELSİN HOCAM İYİ GÜNLER DİLİYORUM EFENDİM

  180. yasemin diyor ki:

    Merhaba, doktor bey, benim ilk ilişkimde kan gelmemişti kızlık zarı diktirdiğimde kanama kesin olacak mı ?

    CEVAP :

    Yasemin hanım kızlık zarınız elastik olabilir. Ameliyat sonrası mutlaka kanamanız olacaktır, bu konuda bir problem yaşamazsınız . . .

  181. nevin diyor ki:

    korkut bey kızlık zarı işlemimi gerçekleştirmiştiniz pazar günü beraberliğim olacak beraberlikten sonra gelmem gerekip gerekmediğini sze sanırım heycandan yoğunluktan sormayı unuttum evlendikten sonra muaynehanenize gelmem gerekiyormu?

    CEVAP :

    Nevin hanım beraberlilten sonra muayenyee gelmenize gerek yok ancak bir şikayetiniz olursa gelebilirsiniz . . .

  182. serap diyor ki:

    hocam mrblar benim sorum su kalıcı kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişkiye girmemin bi sakıncası var mı iyileşme sürecini vs geriletirmi ?çok tşkkürler…

    CEVAP :

    Serap hanım sürtünme ile ameliyat yapılan bölgede hasar meydana gelebilir, bu şekilde ilişki yaşanmasını önermiyoruz . . .

  183. ruzgar diyor ki:

    kız arkadasımın kızlık zarı bozulmuss acaba kızlık zarı sadece bır kere ılıskıye gırıldıgınde yanı malum bolgeye sadece bır kere ardı gelmemıs bır kere gırmıs ve cıkmıs ve yırtılmıs o ılıskıden sonra zar kendılıgınmden acılır mı 2 yıl sonra durumu nasıl olur acaba lutfen yardımcı olun doktor beyyy rıca edıyorummm …sunu ogenmek ıstıyorum bı kere ılıskıye gıren le devamlı dıren arasında 2 yıl gecse anlasılırmı hangısının daha fazla erkek le olmus oldugunu bılınır mı.

    CEVAP :

    Kızlık zarı ilk ilişkide yırtılır ve bundan sonra hastanın kaç defa ilişkiye girdiğinin önemi yoktur. Kızlık zarı bir daha ilişkiye girilmese de kendi kendine eski haline dönemez. Devamlı ilişki yaşayan birinde vajinada da genişleme olabilir ancak bir kez ilişki yaşamış bir kişide vajinada bu genişlik meydana gelmez . . .

  184. gizem diyor ki:

    mrb korkut bey bende muayenenize gelmek istiyorum ama istanbulda yasamıyorum.uzak biyerden gelicem için cok kısıtlı vaktim olucak. şlemden 2-3 gun sonra hemen muayene etme imkanınız olurmu bi hafta orada kalmamda.

  185. kübra diyor ki:

    mrb hocam ben bundan baya bi zaman once erkek arkasımla sürtünme yaptık.. o gun adet olmam gerekıyodu ve agrılarımda vardı. o gun tamda sürtünme yaparken kan geldı ve normak adet gunu kadar surdu. ben yınede korkuyorum aynadan kendım baktım normak kenarlı duz yanı yuvarlak hymen. fakat ıcıne baktıgımda sağ tarafta kucuk et parcası var ayrılmıs yırtılmıs olabilir mi? ama kucuk delik yani kenarlı duz cekılmne fılan yok

  186. çiçek diyor ki:

    hocam merhaba sıze danısmak sıtedıgım bıkac soru var arkadasların yorrumundan cok guvenılır ve ısını bılen bı doktor oldugunuz kesın flep yontemıyle kanama olması kesınmı bu benım ıcın cok onemlı bana bıkac doktor hıcbıseyın garantısı olmadıgı gıbı bununda yok ozellıklede akıntı problemı olan hastalarda akıntı tekrarladıgı ıcın ıylesme gerceklesmıyo demıste bu konu benım ıcın cok ama cok onemlı gercekten hıc rısk yokmu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım ınan cok kotu durumdayım

  187. ece diyor ki:

    Merhaba doktor bey erk arkdsımla ilşki yasamadık ancak sürtünme sırasında sanırım kayma oldu. cok az cnm yand ve hemen kanma oldu. kadın dogum uzmnaına muayene ıcın gıttım ancak bana yırtılmadıgını soyledı ve ayndan gosterdı bak ıste duruor dıe. bepantn verdı aalt kısmı tahrı s olmus dıe. ama bnm ıcıme hala sinmior. yardımcı olur sanız sevınırım

  188. ayse diyor ki:

    Doktor Bey, ben kizlik zarimi diktirmeyi hic dusunmemistim ama simdi dusunuyorum, bekaretimi 10 yil once kaybettim, birkac uzun sureli iliskim oldu, kizlik zari dikimi (flep yontemi) uzun zaman ve bircok iliskiden sonra yinede yapilabilir mi, Tesekkurler

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir, daha önceden ilişki sayısı veya ilk ilişkinizi ne zaman yaşadığınız önemli değildir…

  189. büşra diyor ki:

    Hocam merhabalar öncelikle tüm yorumlarızı okudum ve bu iş sonucunda size güvenmemekte hiç bir sorunum olmadığını anladım. BEn 19 yaşındayım öncelikle labioplasti ameliyatı olmak istiyordum bunun la birlikte kızlık zarı dikimide yaptırabilirmiyim kırklarelinde yaşıyorum ve randevu alıp 2sini aynı gün içinde yaptırmak istiyorum daha sonra hemen yolculuğa çıkmamda sorun Olabilir mi . 1 hafta sonra tekrar kontrole gelebilirim. Bide sorunum hafta içi çalışıyorum c.tesi pazar günleride yapılabiliyor mu ?

  190. bortecici diyor ki:

    Korkut bey ben Almanya dan gelen hastanız Aslı…Ben 10 gün önce evlendim, herşey yolunda gitti sizi teşekkür etmek için aradım ama ulaşamadım bu yüzden sitenize yazmak aklıma geldi . . .Size sonsuz teşekkürler ederim, biz hata yapmış olan genç kızları büyükbir dertten kurtarıyorsunuz….

  191. sahika diyor ki:

    Korkut bey ameliyat sonrası kullandığım ilaçlar yan etki yaptı, ilaçtan sonra ishal oldum ve ilacı kestim şu anda iyiyim sadece pansuman yapsam bir problem olurmu ?

  192. kadriye diyor ki:

    Korkut hocam ben de size gelmek istiyorum, daha önce bir arkadaşımla tamir işlemi için gelmiştim adresiniz aynımı ? Fiyatlar hakkında nasıl bilgi alabilirim . . .

  193. Melisa diyor ki:

    Korkut bey ben size 2 ay önce kızlık zarı onarım ameliyatıu için gelmiştim, çok şükür evlendim ve bir sorun yaşamadım. Ameliyatta koyulmuş olan dikişler acaba erimişmidir ? Bir kadın doğumcuya muayene olsam ameliyat yapıldığı anlaşılırmı ? Size sonsuz teşekkürler, Tükiye ye gelince mutlaka size uğrarım .

  194. <Sezen diyor ki:

    Korkut hocam kızlık zarı onarımı yaptırmıştım ancak nişanlımla ayrıldık. Bu ameliyat tekrar yapılabilirmi ?

  195. Özlem diyor ki:

    Korkut bey ben sizi yaklaşık 1,5 senedir takip ediyorum, tüm mesajlarınızı ve makalelerinizi okudum. Size Mayıs aynda ameliyat için gelmek istyorum.Gelmeden önce yapmam gereken bir hazırlık varmıdır ? ben Haziran sonunda evlenicem kalıcı yöntem ile tamir işlemi için kalan süre uygunmudur ?

  196. Cansu diyor ki:

    Merhaba doktor bey. Bir arkadaşıma kızlık zarı tamiri işlemi yapmıştınız ve evlendi, kanaması oldu. Aylardır arkadaşımın evlenmesini bekliyordum ve ilk gecesinin sorunsuz geçmesi beni de bu ameliyatu yaptırmam için cesaetlendirdi…erkek arkadaşımla 4 yıldır süren bi ilişkimiz vardı ancak biz ayrıldık. Ben şu anda birini seviyorum ve ona çok değer veriyorum o da beni çok seviyor. Onu bu şekilde aldatmış gibi olucam ancak onu kaybetmeyi istemiyorum. Benim bakire olmadığımı öğrenirse hem çok üzülür hem de ayrılmamız gerekir. Ben onsuz yaşayamam bu yüzden size ameliyat için gelmek istiyorum, kızlık zarı 4 sene önce yırtılsa da bu ameliyat yapılabilirmi ? Herşey için şimdiden teşekkürler . . .

    CEVAP :
    Kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, mutlaka ameliyat sonrası iyileşme tamamlandıktan sonra ne zaman ilişki yaşanırsa yaşansın ilk ilişkide kanama meydana gelir.

  197. çağla diyor ki:

    mrhaba kızlık zarının yırtılmasıyla idrar deliğinin alaksı varmı.idrar deliğim çok az uç kısmnda yırtlmş ve kırmızı duruo.ancak erkek arkdaşmla ilşkiye girmedik sadece sürtünme yaşandı ayrıca kanama olmadı.cevaplarsınz sevnrm

  198. meltem diyor ki:

    kaç yaş üstüne uygulana bilir bu ameliyat ?

    CEVAP :
    18 yaşını doldurduktan sonra ameliyat yapılabilir.

  199. ebru diyor ki:

    mrblar korkut bey 1yıl önce nişanlımla birliktelik yaşadık daha sonra doktora gitmiştim saat 4yönünde yırtılma var demişti ardından ilişkimiz devam etti aralık ayında kürtaj oldum sonra da ayrıldık diktirmeyi düşünüyorum ailem nişanlımla 1kez birlikte olduğumu sanıyor kurtajida bilmiyorlar doktora gittiğimde ailem yanımda olacağı için kürtaji söyleyemeyeceğim sizce doktor anlar mi ve tamir yapabilir mi tek korkum bu lütfen cevap verin şimdiden teşekkür ederim

  200. Selin diyor ki:

    Hocam ben Selin size geçen sene Belçika’ dan gelmiştim belki hatırlarsınız uçağımı kaçırmıştım sizin muayenehanenizde akşama kadar diğer uçağı beklemiştim . . . Ben evlendim, ilk gecemde bir problem yaşamadım herşey olumlu geçti bu yüzden size özellikle teşekkür ederim. Benim adet döenmimde şiddetli kasık ağrılarım oluyordu geçen hafta muayene olmaya gittim ve bana 6 cm büyüklüğünde çikolata kistimin olduğu söylendi ve ilaç tedavisi başladılar. Eğer ilaç tedavisi başarılı olmazsa ameliyat yapılacak. Ben ameliyatı sisin yapmanızı istiyorum. Eğer ameliyat kararı verilirse İstanbul a gelicem bu durumda uçak yolculuğu yapmamda bir sakınca varmıdır. ?

  201. Gülşen diyor ki:

    Korkut bey mutlaka size gelicem bu yükü artık taşıyamıyorum. Ben bundan 3 ay önce zorla ilişkiye girmiştim daha sonra hiç beraberliğim olmadı. İlk ilişkide kanama da olmadı acaba kızlık zarım esnek olabilirmi ? Size öncelikle muayene olmak istiyorum ve eğer yırtılma varsa mutlaka ameliyat olucam… Siz iyi ki varsınız herkez sizden çok memnun bizi büyük dertten kurtarıyorsunuz. Ben bu diktirme gibi şeylere çok karşı biriydim yaptıranları kınıyordum ancak insanın başına gelince herşey çok farklı oluyor , dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş… size meslek hayatınızda başarılar dilerim en kısa zamanda yanınıza gelicem.

  202. Arzu diyor ki:

    Korkut bey çok ilgili ve cana yakın birisi. Ben daha önce de birkaç doktorla kızlık zarı onarımı için görüşmeye gitmiştim, bazıları çok kötü davrandı hatta azarlamaya bile kalkan oldu çok utandım. Korkut beye güvenebilirsiniz, her zaman hastalarına çok yardımcı oluyor, güleryüzlü ve anlayışlı. Sizi sorgulamadan, incitmeden görüşüyor ve size inanın o görüşme esnasında güven aşılıyor bu benim için çok önemli. Ben Korkut beyde ameliyat oldum ve daha sonra evlendim, herşey yolunda gitti. Buraya bu mesajı sıkıntıda olan ve ne yapacağını bilemeyen arkadaşlar için yazmak istedim çünki ben de aynı durumdaydım ve çok kötü günler geçirmiştim. Şu anda evlendim ve çok mutluyum bunda da Korkut beyin büyük katkısı var buradan ona da teşekkür ederim…

  203. Senem diyor ki:

    Hocam ben  hiçbir cinsel ilişki yaşamadım. ama masturbasyon yapmaktan dolayı kızlık zarımın bozulduğunu düşünüyorum. Masturbasyonu  bacak bacak üstüne atıp kasılarak yapılmayla kızlık zarı bozulurmu. Bozulmuş ise size dikm için geldiğimizde onarılan zar ilişkiye girmeden ne kadar süre kalıcılığını koruyabilir. Yani ben şimdi flep ile dikim yaptırsam 5 yıl sonra evlensem o zaman bozulurmu yoksa ilişki öncesi yakın bir tarihte mi yaptırmak gerekir. dikim sonrası otobüs yolculuğu yapmak,gezmek sıkıntılı olurmu. Birde kalıcı dikilen zar, her iilişkide mi kanama yapıoyr. şimdiden teşekkürler.

  204. sevgi diyor ki:

    Korkut bey benim yakın bir arkadaşım size ameliyat olmuştu ve kızlık zarı dikimi yapılmıştı.Arkadaşım evleneli 2 yıl oluyor, kendisi bana sizi çok önerdi ben de size gelmek istiyorum. Benim öğrenmek istediğim kızlık zarı tamirinden 2-3 yıl sonra evlensem de bir problem olup olmayacağı .

    CEVAP :

    Sevgi hanımm kılzık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapıyoruz. Size verilen ilaçları düzgün kullanır ve kontrollerinize gelirseniz herhangi bir problem yaşamazsınız , bu konuda içiniz rahat olsun…

  205. Rengin diyor ki:

    Ben Korkut beye kızlık zarı dikimimi için gitmiştim , evlendim ve ilk gece kanamam oldu. Korkut bey öncelikle çok iyi bir insan , çok anlayışlı. Oaraya giderken utanarak, çekinerek gitmiştim ancak tüm utanmam , sıkılmam yersizmiş bana çok iyi davrandı ve gittiğimde hemen ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyatım yapıldı. Şu anda çok mutluyum. Evlendikten sonra yurtdışına yerleştik, bu yüzden teşekkür için yanına gidemedim ve buraya duygularmı yazmak istedim, benim gibi derdine çare arayan arkadaşlara da belki bir yardımım olur diye düşündüm. Ben de Korkut beyi ineternet yardımıyla bulmuştum ve çok araştırmıştım. Önce insan gittiği ve geleceğini teslim ettiği insana inanmak istiyor. Ben buaradaki herkese Korkut beyi çok öneririm, inşallah hepiniz bu dertten kurtulursunuz.
    Herşey için sonsuz teşekkürler Korkut bey…

  206. seda diyor ki:

    mrb hocam benim merak ettiğim daha dogrusu ıstedıgım şey esnek olan kızlık zarının bozulur hale getırtme esnek olmasını ıstemıyorum bozulur halde normal olsun ıstıyorum cunku bu bana ılerde sıkıntı yaratcak bunun bir çözümü varmı aceba

  207. hemşire diyor ki:

    merhabalar korkut hocam benim kızlık zarım yırtılalı yaklaşık olarak 2 yıldan fazla oldu ve toplam aynı kısı ıle en fazla 3 kez ılıskı yasadık bnm sormak ıstedıgım konu ise kalıcı yöntmimi tercih etmeliyim yoksa geçici yöntemimi hocam ve ben ıl dısından gelecegım aynı gun ıcerısınde dönüş yapabılırmıyım lutfen yardımcı olunuz cunku yakında düğünüm olacak  daha once sızınle tel ılede gorusmustuk hocam fakat korkularım cok fazla kesın ılk ılıskıde dıkımden sonra kanama olurmu

  208. dilek diyor ki:

    merhba. ben universite öğrencisiyim bütcem oldukça sınırlı. lütfen operasyonla ile ilgili beni bilgilendirin… 

  209. hanife diyor ki:

    Dikilen zar  kaçgün kalabiliyor 

  210. Yasemin diyor ki:

    Ben masturmasyon yaparken zarar verecek birşey yapmadığım halde biraz kan geldi önce regli oluyorm sandım ama reglim biteli iki hafta oldu 19 yaşındayım ve ne yapmam qerektiqini bilmiyorum sizce kızlık zarım bozulmuş mudur

  211. gulden diyor ki:

    hocam merhaba fleb yönteminde iyileşme tamam denildikten sonra istediğimiz zaman evlenebiliriz değilmi kendiliğinden yırtılma olmazmı bu evlilik 5 ayda sürebilir 1 yılda ..birde mutlaka kanama gercekleşirmi cvp verirseniz sevinirim hocam iyi günler..

  212. dilan diyor ki:

    korkut bey dikim olduktan sonra normal hayatta ani hareketler sonucu yırtılma olur mu ilk bi kaç gün dikkat edilmeli biliyorum sonrasında 1 ay geçtikten sonra mesela kosmak yüzmek bunları gerçekleştirebilir miyiz

  213. Ayse diyor ki:

    Mrb hocam ben bugun doktor kontrolunden gecdim..bana 3haftalik bir bebeyin rahmin on divarinda oldugunu soylediler..dusme ihtimali var dediler ama bunun icin 1hafta da beklememi dediler..sizce napmaliyim beklemeyim?ben kendim bakudeyim onun icin gelemiyorum yaniniza.yardimci olursaniz sevinrim..tesekkurler simdiden…

  214. sema diyor ki:

    hocam ben erkek arkadaşımla ilişki yaşadım yalnız benim hiç kanamam olmadı yani 1 kere değil bir çok defa ilişkiye girdik ama hiç bi kanama olmadı bunun nedeni nedir acaba bilemiyorum yırtılmışmıdır çok merak ediyorum

  215. melek acar diyor ki:

    merhaba hocam ben 23 yaşındayım bi kaç gün önce erkek arkdaşımla birlikte oldum ve kan gelmdi erkek

    arkdaşım kızlık zarımın esnek olduğunu söledi sizce ne kdar dogru ve kızlık zarımı diktirmem lazım mı

  216. fatma diyor ki:

    iyi günler hocamn bu hafta muyeneiçin gelmeyi düşünüyorum fakat muhtemelen dikim yapıldıktan 3 4 gün sonra adet olacagım sizce bu durm dikişlere zarar verir mi ne zman gelmemi önerirsiniz..

  217. sema çiçek diyor ki:

    hocam ben 18 yasndaym 2 sene once erkek arkdasmla birlikte oldum aslnda olmadm korktum ve braktm erkek arkdsmn aleti bna cok az degdi zrlama yaptı ben korkunca hemn braktrttım snra eve gdnce bi damla kan geldi ve adetm basladı ve benm 1 ay snra düğünüm var bna bilgi verirmisiniz acılen

  218. Mehmet diyor ki:

    hic kizlik zari dikilmesi beli oluyormu, yani iliskiden sonra?

    Cevap:

    İlişki sonrası kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılamaz.

  219. elif diyor ki:

    merh. korkut bey size zar dikimi yaptırmıştım yeni. 1 hafta sonra kontrole geleceğim fakat merak ettiğim için sormak istiyorum. ameliyattan 1 gün sonra büyük abdestimi yaparken sizin ifade ettiğiniz sızıntı değil 2/3 damla kan geldi_ peçete ile temizlendiğinde farkedildi _ kabızlık problemi yoktu ıkınma aşırı olmadı _ bu kanama normal mi _ onarılan zarın kendiliğinden patlamış olma ihtimali varmı ?

    cevap :

    Belirttiğiniz tarzda kanamaların olması normaldir, endişelenmenize gerek yok .

  220. sibel diyor ki:

    Ameliyaten sonra her hangi bir doktora gitsem kizlik zarinij dikldigini anlar mi? Yada kızlık zarı ameliyati yapilmasa kizlik zarının ne zmn bozulduğu anlaşılır mı? Yani doktor anlar mi kızlık zarının ne zmn bozulduğunu? Lutfen yardımcı olun.

    Cevap:
    Uzman bir doktor ameliyat yapıldığını anlayabilir. Kızlık zarınızın ne zaman yırtıldığı anlaşılamaz. ..

  221. nevcihan diyor ki:

    merhaba korkut bey. yaklaşık 3 yıl önce kızlık zarım yırtılmıştı. flep yöntemi ile dikim yaptıracağım. merak ettiğim husus: dikim yapılınca biraz da olsa genişlemiş olan vajinada daraltma yapıyor musunuz dikimi yaparken? vajinam geniş olduğu için evleneceğim kişinin şüphe etmesinden korkuyorum..

    Cevap :

    Ameliyat esnasında gerek duyulursa daraltma işlemi de yapılabilir.

  222. elif diyor ki:

    Flep yöntemi yaptirmak istiyom.ama evden ancabi kere cikabilirim . kontorolere gelmesem olmaz mi
    Cevap:
    Ameliyat sonrası ilk kontrole gelmeniz zorunlu değildir ancak evlenmeden önce mutlaka kontrole çağırarak hastalarımızı görmek istiyoruz. .

  223. aytaç diyor ki:

    Doktor bey bu yaz Haziran ayında evlenicem ve size gelmeyi istiyorum. Flep yöntemiyle kalıcı kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum Fiyatlarınız sabitmi, kişiden kişiye değişebiliyormu ?

    cevap :

    Fiyatlarımız kalıcı yöntemle tamir için sabittir. Eğer daraltma da yapılırsa fiyatta bir miktar artıi olabiliyor. Net fiyat bilgisi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Ayşe hanımla görüşebilirsiniz.

  224. hasrett diyor ki:

    Arkadasin biri kalıcı uontem yapuldiginda yani dikisten dolayi vajinanin genisleyecegini yazmis bu dogrumu doktor bey kızlık zarı dikildiginde vajina genislermi

    Cevap :

    Hasret hanım tam tersine ameliyat sonrası vajina bir miktar daralır. Eğer vajinada genişleme varsa bu durumu da aynı ameliyatta daraltma işlemi uygulayarak tedavi edebiliriz.

  225. burcu diyor ki:

    Merhaba hocam kalici yontemmi yoksa iliskiden 3 gun once yapilan gecici yontemmi daha iyi sizce ? Hangisinin basari orani daha yuksek hangisini tavsiye edersiniz.bu konuda cok ihtiyacim var aydinlatirsaniz sevinirim. iyi calismalar

    cevap :

    Burcu hanım her zaman kalıcı yöntemle tamiri öneriyoruz. Kalıcı yöntemde flep kaldırarak vajina giriş kısmında yeni bir kızlık zarı yapılandırıyoruz . İlişki ile aynı bakire bayanda olduğu gibi burası yırtılarak kanıyor. Kanamanın rengi ve miktarı bakire bayanda olduğu gibidir, bir farklılık göstermez. İlk gecede mutlaka kanama meydana gelir, bunun garantisini veriyoruz. Geçici yöntemde ise kızlık zarına konulan dikişler yırtılarak kanamaya neden olur. Geçici kızlık zarı tamiri sonrası 3-4 gün içinde beraberlik yaşanmalıdır. Kalıcı yöntemde beraberlik için bir süre sınırlaması yoktur, ne zaman ilişki yaşanırsa yaşansın ilk ilişki ile mutlaka kanama meydana gelir…