Kızlık Zarı Dikimi - Resimleri - Öncesi Sonrası | Kızlık Zarı Dikimi
kızlık zarı

Kızlık Zarı Dikimi (Resimlerle Anlatım)

Kızlık zarı anatomik olarak vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1-1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır.

Kızlık zarı ilişki, masturbasyon, travma veya muayene ile yırtılabilir.Yırtılma esnasında bir miktar kanama gelmesi beklenir ancak her zaman kanama olmaz ve bu da bizim gibi toplumlarda önemli sorunlara yol açmaktadır. Bazı tip kızlık zarları elastik kıvamdadır ve ilişki esnasında kanama olmayabilir. Bu tip kızlık zarları ancak doğum esnasında yırtılırlar. Kanama olmamasını diğer bir nedeni de kızlık zarının damarsız olan bir kısmından yırtılması veya çok az kanama olup bunu vajinal salgılarla anlaşılamamasıdır.

Kızlık zarı dikilerek onarılabilir , burada başarı yırtığın oluş zamanına ve dokuların vereceği cevaba bağlıdır. Kızlık zarının tamirinde esas amaç zarı eski anatomik yapısına kavuşturmak ve cinsel birleşme esnasında kanamanın meydana gelmesini sağlamaktır. Kızlık zarı dikimi cinsel ilişki sayısı ve ilişkinin ne zaman olduğu fark etmeksizin yapılabilir, hatta doğum yapmışlara bile uygulanabilmektedir.

Benzer Yazılar
Yorumlar
  1. Hasta Narin diyor ki:

    Doktor bey bu ameliyat ortalama ne kadar sürmektedir ve ağrı – acı hissediliyormu ?

    CEVAP :

    Narih hanım kızlıkz arı dikimi ortalama 20-30 dakika sürmektedir, işlem anestezi ile yapıldığından herhangibir ağrı veya acı hissetmezsiniz…

  2. Hasta Canan diyor ki:

    Doktor bey kızlık zarımı flep yöntemiyle tamir ettirmek istiyorum, yakın bir arkadaşıma bu opersayonu yapmıştınız ve şu anda çok mutlu, ona yeni bir hayat verdiniz. ben de bu ameliyatı yaptırmak ve bu dertten kurtulmak istiyorum. Psikolojim çok bozuk. Psikiyatri doktoruna gittim ancak doktorum da kızlık zarımı diktirmemi önerdi. Bana işlem hakkında bilgi verirmisiniz..

    CEVAP :

    Canan hanım , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır. İşlemi estetik yöntemlerle yaptığımızdan daha sonra kızlık zarının dikildiği anlaşılmamaktadır.
    Geçici yöntem ilişkiden 2-3 gün önce yapılır ve basit olarak yırtılan bölgeyi uc uca getirerek dikme işlemidir. En çok tercih edilen ve en garantili yöntem kalıcı olan flep kaldırma tekniğiyle yapılan tamirdir.
    İşlemi genel anestezi ile uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayım, genel anestezi ile isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte.
    İşlem sonrası genellikle bir problem yaşanmamaktadır. Birkaçgün sızıntı şeklinde kanama ve bazen batma hissi olabilmektedir.
    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gülten hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..
    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

  3. Hasta Begüm diyor ki:

    Doktor bey kızlık zarıı dikimi kaç şekilde yapılamktadır ? Siz hangi yöntemi öneriyorsunuz ? Evlenmeden ne kadar önce işlemin yapılması egrekmekte ?

    CEVAP :

    Begüm hanım kızlık zarı dikimi kalıcı olarak flep yöntemi ile tamir edilebilir. Bunun dışında geçici yöntem de dediğimiz , evlenmeden 3-4 gün önce yapılan kızlık zarı tamiri de vardır. Biz genellikle hastalarımıza kalıcı kızlık zarı tamirini önermekteyiz. Kalıcı tamir dilediğiniz zaman yapılabilir, ameliyat sonrası kızlık zarı normal yırtılmamış haline dönecektir ve ne zaman ilişki olursa olsun kanamanız olacaktır…

  4. Hasta saliha diyor ki:

    Doktor bey ben size kızlık zarı dikimi için gelmiştim, ilişki ile çok şükür kanamam oldu, herşey yolunda gitti ancak size kontroler gelemedim. Kontrol için burada herhjangi bir kadın doğum uzmanına gitsem olurmu ?

    CEVAP :

    Saliha hanım bulunduğunuz yerde bir kadın doğum uzmanına kontrol için gidebilirsiniz…

  5. Hasta Nagihan diyor ki:

    Korkut bey öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz gibi size çok teşekkür ederim, çok sevap kazanıyorsunuz, çok canlar kurtarıp mutlu yuvalar kurulmasına yardımcı oluyorsunuz. benim kızkardeşimin kızlık zarını dikerek onarmıştınız, şu anda evli ve 4 aylık hamile , size muayene olmaya gelecek, doğumunu da sizin yapmanızı istiyor, çok mutlular. O kötü olaydan sonra intihar girişiminde dahi bulunmauştu ancak sayenizde hayata geri döndü. Maalesef ben de aynı olaydan dolayı yanınıza gelmek istiyorum, benim düğünüm 3 ay sonra, size ne zaman gelmemi önerirsiniz…

    CEVAP :

    Nagihan hanım kızlık zarı dikimini kalıcı yöntemle yaparız, dilediğinjiz zaman işlem için gelebilirsiniz. Eğer adet döneminiz yakınsa adet sonrası gelmeniz daha iyi olur….

  6. Hasta Zeliha diyor ki:

    Doktor bey kızlık zarı dikimi için randevu almak istiyorum. Ne zaman gelmem gerekmekte, şu an adetimin 2. günü , adetten hemen sonra yapılabilirmi ?

    CEVAP :

    Zeliha hanım adet bittikten hemen sonra gelebilirsiniz…

  7. Hasta Cansu T diyor ki:

    Korkut bey size arkadaşımla beraber gelmiştik, arkadaşıma flep yöntemi ile tamir yapmıştınız, evlendi ve herşey yolunda gitti… ben de aynı ameliyatı olmak istiyorum ancak benim içi dudaklarım da çok iri, aynı anda bu bozukluğu da düzeltebilirmisiniz ?

    CEVAP :

    Cansu hanım aynı seansta hem kızlık zarı tamirinizi hem de küçük dudakları ufaltma ameliyatınız ( labioplasti ) yapabiliriz…

  8. serhat diyor ki:

    Hocam kız arkadaşımla sevişirken maalesef biraz ileri gittik ve kız arkadaşımın kızlık zarı bozuldu. En kısa zamanda yanınıza gelerek kızlık zarını diktirmek istiyoruz, ne zaman gelmemiz uygun olur ve ücreti ne kadardır ?

    CEVAP :

    Serhat bey adet dönemi yakınsa adet döneminden hemen sonra kızlık zarı dikimi için gelebilirsiniz. İşlem ücreti ameliyat tekniğine, anestezi şekline ve vajende daraltma yapılıp yapılmayacağına göre değişmektedir.Ücret konusunda bilgi için sekreterimi 0212 241 48 93 no.lu telefondan arayabilirsiniz.

  9. figen diyor ki:

    Merhaba yeriniz tam olarak nerede acaba ?

    CEVAP :

    Merhabalar… Figen hanım muayenehanem Şişli Etfal hastanesinin hemen yanında , Emek ecaznesinin karşısındadır…

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gülten hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle . .
    .
    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan
    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  10. elif diyor ki:

    nelere dikkat etmeliyiz

    CEVAP :

    Merhabalar… Elif hanım kızlık zarı dikimi sonrası verilen ilaçları düzgün kullanmanız ve pansumanınızı düzenli olarak yaptırmanız gerekmekte. İşlem sonrası 1-2 gün dinlenmeniz yeterli olacaktır. Hatsalarımızı 1 hafta sonra muayeneye çağırmaktayız ve iyileşmenin düzgün olup olmadığını kontol etmekteyiz.

  11. elif diyor ki:

    nelere dikkat etmeliyiz bunun hakkında ne yorum yapın çünkü arkadaşımın kızlıgı düşerken patladı

    CEVAP:

    Elif hanım eğer yırtılma yakın zamanda olduysa hemen cerrhi işlem ile dikilebilir, erken zamanda basit yöntemle tamir edilebilir ve bu şekilde de başarı şansı yüksektir…

  12. zeynep diyor ki:

    ben tecavüze uqradim doktor bey kızlık zarım patmalişmidir kanamam olmadın aradan 1 gün geçti kanadi çok endişeleniyorum bana yardin edebilrmisiniz?

    CEVAP :

    Zeynep hanım kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır. Size muayeneye gelemnizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  13. zeynep diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben 24 yasindayim 3 gün önce erkek arkadaşımla seviştik arkadan ilişkiye gircektik ama nasıl olduysa önden kızlık zarımı patlattı biz bişey anlamdık çok şok olduk 5 dakka kanama oldu parça parça kan aktı sonra 1-2 gün iç çamaşırıma devamlı beyaz bir sıvı aktı ve çok büyük bir vicdan azami çekiyorum ailemin yüzüne bakamiyorum uykusuz geceler yemek bile yiyemiyorum morelim çok bozuldu erkek arkadaşımda bana sahip çikmadi çok rahat davraniyor onun bu tavrıda beni çok üzüyor ne olur bana yardımcı olun sizce şuan diktirmemmi önemli yoksa evlenceğim zamana yakın 2-3 gün önceden diktirmemi ailem bunu öğrenirse beni öldürür yaşatmaz yaptığım olay kabul edilebilecek bir olay değil biliyorum ama bir anda nevsimize hakim olamadik ve çok pişmanım olanoldu şuan ne yapmam lazim bana lütfen yardım edin çok korkuyorum ve mutsuzum şimdiden teşekkür edrm ….

    CEVAP :

    Merhabalar… Zeynep hanım en kısa zamanda kızlık zarınızı diktirmenizi öneririm, işlem ne kadar erken zamanda yapılırsa başarı o kadar yüksektir…İşlemi kalıcı yöntem olan flep kaldırma tekniğiyle yapmaktayız, bu şekilde kızlık zarınız eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanamanız olacaktır… kızlık zarı dikimi ortalama 30 dakika sürmektedir. İşlem sonrası evinize gidebilir ve ertesi gün normal günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz…

  14. hayal diyor ki:

    ben erkek arkadasımla birseyler yasadım penisi tam giriceği sırada ittim onu ama eve geldimde iç çamaşırım kandı acaba kızlık zarım bozulmuşmudur beni aydınlatırsanız çok sevinirim

    CEVAP : Kızlık zarınız bozulmuş olabilir… muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  15. sosyete diyor ki:

    doktor bey ne akdar sewap ıslıyorsunuz ama ucretı ne kadar olur brasık bılgı wersenız ıyıı olmazmı ???????*

  16. gökçe diyor ki:

    doktor bey ben kızlık zarımı fleb yöntemi ile diktirmek istiyorum daha önce kürtaj olmuştum(5 haftalıktı) bununla alakalı daha sonrada kontrole gittim herhangi bir sorun yok bu kızlık zarı diktirmede bir sorun olurmu birde evlenmeden önce kontrole gelicem bir hafta öncesinde ozaman kanayıp kanamayacağını kesin olarak anlayabiliyormusunz bu benim için çok önemli simdiden teşekkürler.

    CEVAP :

    Gökçe hanım kızlık zarınızı kalıcı yöntemle ( flep tekniği ) dikerek onarabiliriz. İşlem sonrası kızlık zarınız eski halini alcacaktır ve ilk ilişki ile kanamanız olacaktır.
    Daha önce kürtaj olmanız kızlık zarı dikimi için engel teşkil etmez, eğer vajinada genişleme vs olduysa bunu da kızlık zarı dikimi esnasında daraltma yaparak düzeltebiliriz…hastalarımızı evlenmeden önce kontrole çağırıyoruz ve kızlık zarının son durumunu muayene ediyoruz. Kontrol sonrası ilişkiye girdiğinizde mutlaka kanama olacaktır…

  17. yok diyor ki:

    bnm kızlğım bozulamdı bir heves içinde içine bşy soktum ne olursa kızlığım patlarmı ama biriyle yaptım bozulmadı istemeyerek zorla ve patlamadı doktora gitim ve bir anda içine bşy soktum kalem yada tarak ucu gibi peki kızlık patar mı lütfen acil ne olur söyleyin çok korkuyorum artık patlak mı değil mi

    CEVAP :

    ELASTİK KIZLIK ZAR İLİŞKİ İLE VEYA İÇİNE BİRŞEY SOKMAKLA YIRTILMAYABİLİR… NET BİR CEVAP İÇİN MUAYENEYE GELMENİZİ ÖNERİRİM . . .

  18. Esra.... diyor ki:

    ben de kızlığımı diktirmek istiyorum ama lkorkuyorum anlaşılırmı gerdek gecesi

    CEVAP :

    Esra hanım kızlık zarınızın onarıldığı anlaşılmaz. . .bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  19. esra diyor ki:

    kızlık zarımı kalıcı diktirmek istiyorum.ilişki cok yaşamadık.ve sizde bunun ücreti nedir eger ögrenebilirsem yakın olmanz sebebiyle sizi tercih etmk stiyorum yardımcı olurmusunz.psikolojim gittikçe bozulucak yoksa.

    CEVAP :

    Merhabalar…Esra hanım , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır. İşlemi estetik yöntemlerle yaptığımızdan daha sonra kızlık zarının dikildiği anlaşılmamaktadır.

    İşlemi genel anestezi ile uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayım, genel anestezi ile isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte.
    İşlem sonrası genellikle bir problem yaşanmamaktadır. Birkaç gün sızıntı şeklinde kanama ve bazen batma hissi olabilmektedir.
    Fiyat hakkında bilgi için sekreterimi arayabilirsiniz…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  20. esra diyor ki:

    ilgi ve alakanız için teşekkürler doktor bey.

  21. nazo diyor ki:

    doktor bey parmakla kzlık zarı bzlrmu cnki svglm ole yptı eve gldgmde kan gldi

    CEVAP :

    BELİRTTİĞİNİZ ŞEKİLDE PARMAKLA KIZLIK ZARI YIRTILABİLİR… NET BİR CEVAP İÇİN MUAYENEYE GELMENİZİ ÖNERİRİM…

  22. kübra diyor ki:

    mrblar korkut bey.arkek arkadaşım zorla sahip olmak istedi ve kızlığım bozuldu.aielemde istemiyor kürt olduğu için beni başkasıylan evlendirmk istiyorlar.psikolojim çok fena bozuk..erkek arkadaşım beni tehdit ediyor ondan ayrıldıığım için aramızda ilişkiyi aileme anlatacakmış..ne yapcam bilmiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden tşkr ederim

    CEVAP :

    Kübra hanım kızlık zarınızı kalıcı yöntemle dikerek onarabiliriz…
    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gülten hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

  23. Ahsen..... diyor ki:

    merhaba Korkut bey flep kaldirma yontemi ile ameliyat olmak istiyorum arastirdigima gore evlilikten 6ay oncesi yapilmasi gerekiyormus engec. su anda zoretanin cilt tedavisi goruyorum henuz 3. ayimdayim fakat 10 ay icindede evlenebilirim.tedavim ameliyata engelmi ?bu konuyla ilgili bilgi alabilir miyim lutfen

    CEVAP :

    Ahsen hanım kullandığınız ilaç kızlık zarı dikimi için bir sorun teşkil etmemektedir. Size en kısa kontrollerin düzenli olarak yapılabilmesi için en kısa zamanda kızlık zarı tamirini yaptırmanızı öneririm . . .

  24. toprak diyor ki:

    merhaba hocam benım kız arkadaşımla bırlıkte olduk az ileriye gıttım galıba kızlık zarını bozdum diktırmek istıyoruz ama benım kulağima şunlar geldı yanı okşayınca ve yalanırsa o dıkışler patlarmı hocam sizden yardım istıyorum bıde surtunurse bunun gıbı şeyler hocam yardımlarınızı bekliyorum

    CEVAP :

    Kızlık zarı dikimi sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alır ancak belirttiğiniz durumlarda eğer aşırı zorlanma olursa tamir olan dokularda problem ortaya çıkabilir, bu bakire bayanlar için de geçerlidir…

  25. Talia diyor ki:

    Korkut beye ben de gittim, çok memnun kaldım. Hastasıyla çok ilgileniyor ve her zaman telefonla ulaşabiliyorsunuz. Çok ilgili bir doktor. Kendisine her zaman gidicem…

  26. Canan diyor ki:

    Fiyatı merak edenler için yazıyorum . . .kalıcı yöntem fiyatı ortalama 1500 TL… Benim kanamam oldu..doktorum sonsuz teşekkürler……

  27. Zeliha H diyor ki:

    Korkut beye ben Almanya dan gelerek kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ben de doktor beyi internetten buldum. Çok iyi birisi , diğer kendini beyenmiş doktorlar gibi değil. Kendisine rahatlıkla her şeyinizi anlatabilirsiniz. Ben ameliyattam 1 ay sonrea evlendim. kanamam ilk kanamam gibi oldu, herhangibir problem yaşamadım… Eğer bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız hiç düşünmeden Korkut beye gidin derim… Fiyatlar ve ödeme hakkında da hastalarına çok esnek davranıyor… ben taksitle ödeme yapmıştım . . .

  28. Elif E. R. diyor ki:

    Çok ilgili, hastasını rahatlatan bir doktor… Ben böyle doktora şimdiye kadar rastlamadım . . . Ameliyat sonrası herşey yolunda gitti… Mutlaka gitmenizi öneririm . . .

  29. yıldız diyor ki:

    Bana Korkut bey kızlık zarı dikimi , daraltma ve labioplasti ameliyatı yaptı… ben şu an için evlenmeyi düşünmüyorum ama kendimi psikolojik olarak çok iyi hissediyorum. Daha 1 hafta önce tam depresyondaydım. Bana psikiyatri doktorum bu işlemi yaptırmamı önerdi. Korkut beyi bulduğum için çok şanslıyım… herkese öneririm…

  30. Gülçin diyor ki:

    Korkut bey sizin hakkınızdaki yorumlar inanın yüreğime su serpti. Birkaç aydır ben de kendime doktor araştırıyordum, inanın internette bakmadığım, konuşmadığım dktor ve merkez kalmadı diyebilirim. Sonunda size gelmemye karar verdim. Yazılardan kızlık zarı dikimi için en uygun zaman adet sonrası diye okudum. Adetim bitince size gelicem , Cumartesi günleri çalışıyormusunuz ?

    CEVAP :

    Gülçin hanım Cumartesi günleri saat 13:00 – 18:00 arası çalışıyoruz. Randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  31. zülfiye diyor ki:

    Arkadaşlar ben 1 sene önce Dr. Korkut beye gelerek bu ameliyatı yaptırdım. 2 ay önce evledim ve herşey yolunda gitti, hiçbir problemle karşılaşmadım. Size ben kısaca ameliyat süreci hakkında bilgi vermek istiyorum. Ameliyat yaklaşık 30 dakika sürüyor, ben lokal anestezi ile aşağıdan uyuşturularak ameliyat oldum. Ameliyat esnasında hiçbirşey hissetmedim, Ameliyat sonrası 2-3 gün özellikle tuvalete gittiğimde hafif sızıntı şeklinde kanamam oldu, hiç ağrım olmadı. 1hafta botunca antibiyotik ve ağrı kesici kullandım ve doktor beyin anlattığı şekilde pansuman yaptım. Kontrolden sonra normal günlük yaşantınıza dönebiliyorsunuz sadece ameliyat sonrası 1 hafta dikkat etmeniz gerekiyor ( spor vs yapmıyorsunuz, denize – havuza girmiyorsunuz ). Korkut bey son kontrolümü de evlenmeden 3 gün önce yaptı ve herhangi bir problem olmadığını söyledi. 3 gün sonra da evlendim, ilişki ile ilk ilişkide olduğu gibi kanamam oldu ve herşey yolunda gitti. Korkut beye ne kadar teşekkür etsem azdır, kendimi ona borçlu hissediyorum..tabii bunları yüzüne söyleyemediğimden buraya yazma gereği hissettim. Beni öyle büyük bir derten kurtardı ki bunu hiç birşeyle ölçemem . . Allah ondan razı olsun..

  32. deniz diyor ki:

    korkut bey bişey sorcam ben geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girdim penisi vajinama tam sokamadı ama kızlık zarımın patladığını söylüyo we ilşkiden sonra bende kan gelmedi zarım bozulup bozumadığını da bilmiyorum sadece sokmaya çalıştı ama olmadı parmağını sokcaktı ama izin vermedim bana yardım edermisiniz bilgi verirmisiniz.ne kadara dikilir kaç dakika sürer kızlık zarım bozuldumu bozulmadımı çok iyi bir açıklama yapın çok şaşkınım.korkuyorum

  33. canan diyor ki:

    Hocam ben ameliyattan sonra hiçbir şey hissetmedim. Ağrı, batma veya kanama hiç olmadı, bu normalmidir ?

    CEVAP : Canan hanım kanama – ağrı olmaması gayet normal. Kızlık zarı onarımı sonrası kanama ve ağrı nadir olarak karşımıza çıkmaktadır, endişelenmenize gerek yok . . .

  34. Şule diyor ki:

    Korkut bey ilk gece kanamam oldu, size çok ama çok teşekkür ederim. Artık yeni bir hayata başladım, hakkınızı ödeyemem… Bu konu hakkında araştırma yapan herkese sizi öneririm… ben de sizi internetten bulmuştum . . .

  35. sinem diyor ki:

    Hocam her sitede ve forumda sizin adınıza rastlıyorum. Herkes sizden çok memnun kalmış. Benim de 2 arkadaşım size kızılık zarı tamiri için gelmişti, ikisinin de ilk gecelerinde kanamaları oldu, şu anda çok mutlular. Ben de size gelmek istiyorum ancak beni evlilik tarihim belli değil. Evlilik tarihim belli olunca mı size gelmeliyim veya şimdi gelsem işlem yapılırmı ? Ben de diğer arkadaşlarım gibi kalıcı olan ameliyattan yaptırmak istiyorum, adet bitiminde gelmek gerekiyor sanırım. Gelmeden önce muayene olmak şartmı ? Gelince hemen ameliyat yapılabiliyormu ? ben şehir dışından gelicem, ameliyat sonrası yolculuk yapmamda ( uçakla ) sakınca olurmu?…Şimdiden ilginiz için çok teşekkürler.. Allah sizdenm arzı olsun, çok dua alıyorsunuz…

    CEVAP :

    Sinem hanım genellikle hastalarımıza adet sonrası işlemin yapılmasını öneriyoruz ancak eğer zamanınız kısıtlıysa dilediğiniz zaman ameliyatınız yapılabilir. Ameliyat sonrası uçak yolculuğu yapmanızda bir sakınca bulunmamakta. Müdahale yapılmadan önce muayeneye gelmenize gerek yok, geldiğinizde hem muayeneniz hem de ameliyatınız yapılır. Kızlık zarı onarımı kalıcı teknikle ( flep yöntemi) ortalama 30 – 45 dakika sürmektedir. Genellikle işlemi lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayız. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve ertesi gün günlük hayatınıza devam edeblirsiniz. Sadece 1 hafta spor ve gibi aşırı zorlayıcı hareketlerden sakınmanızı istiyoruz, 1 hafta sonra yapılan kontrol ardından spor ve gibi normal aktivitenize devam edebilirsiniz.

  36. Canan diyor ki:

    Hocam 1 hafta önce evlendim , herşey yolunda gitti… size çok ama çok teşekkür ederim. Bana 1 hafta sonra kontrole gelmemi söylediniz ancak benim acilen iş nedeniyle yurtdışına gitmem gerekiyor, kontrole 15 gün sonra gelsem olurmu ?

    CEVAP : canan hanım eğer şu an için bir şikayetiniz vs yoksa daha sonra da kontrole gelebilirsiniz…

  37. seda diyor ki:

    merhaba korkut bey ben 1 ay evvel sizde flep yöntemiyle kızlık zarımı tamir ettirdim we pskolojik olarak kendimi çok çok iyi hissediyorum ve bu dertten muzdarip bir kaç arkadaşım daha var kendilerini çok kötü hissediyolar size gelmeyi düşünüyorlar yanlız kartınızı kaybettim ve benim böyle bi işlem yaptırdığımı kimse bilmiyor randevu almaları için bana bi irtibat telefonu werebilirmisiniz şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten bu konuda hem beni çok rahatlatmış hemde çok ilgilenmiştiniz iyi günler

    CEVAP :

    Seda hanım randevu için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  38. Ceylan diyor ki:

    Hocam size herşey için çok teşekkür ederim. İlk gecemde kanamam oldu, üzerimden büyük bir yük kalktı… size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Benim gibi bekaret onarımı için doktor arayan herkese sizi öneririm…hem çok iyi bir insansınız hem de çok iyi bir doktor. Allah sizden razı olsun, size ne karar teşekkür etsem az. Herşey gönlünüzce olsun…

  39. cihan diyor ki:

    Korkut hocam size en kısa zamanda gelmek istiyorum. Herkes sizi çok öneriyor ve sizi başarılı buluyor. Adet sonrası dönemde gelmek gerekiyor sanırım, randevu için sizi arayacağım . . .

  40. sevılay diyor ki:

    selamlar dr bey evet yorumlar cok hos guzelde lakın şöyle bir durum var evlendik kanamamız oldu pekı sonra bişi oldu ve eşimle beraberken doktora gitmek zorunda kaldım ilişkiden sonra uzaman daha önce hymende onarım yaptıgını anlayabilir miş meslektaşlarınız öyle diyor bunu anlaştırmamanın bir yolu yok mudur ?
    birde kişinin ilk ilişkisinde kanaması olmadı ise esnek zara sahipse onarım yapıldıktan sonra kanama yüzdesi kaçtır ?

  41. merve diyor ki:

    öncelikle selamlar …Doktaptırmak doktor bey yorumlarınızı okudum hastalarınız gayet iyi şeyler yazmış buda insanı rahatlatıyor tabi.benim şahsınıza bir kaç sorum olucak bunlara cevap bulabilrsem bende hemen gelip yaptırmak isterim… *şimdi deniliyor ki flep yönetimi ile zar eski haline dönecektir.peki kişi ilk ilişkisinde hiç kanama yaşamadı ise yani zar oldukça esnek ise ilk gece kanama oranı ne kdar yüksek ? * bunu kişi anlayamaz ancak uzman doktor tarafından anlaşılır diyorsunuz peki ilişikiye girdikten sonra kanama meydana geldikten sonra doktora gidilse daha önce hymende bir onarım yapıldığı anlaşılırmı yinede? bunların cevabını bana verebilrisenız gelıp yaptırmak ısterım şimdiden teşekkür ederim …

  42. arzu diyor ki:

    merhaba korkut bey ben şuan nişanlıyım yaklaşık 7-8 ay kadar sonra evleneceğiz nişanlımla bir şeyler yaşıyoruz ne kan nede başka bir sıvı görmedim ama onun cinsel organın fazla içeride olduğunu hissediyorum galiba kızlık zarım zarar gördü diye düşünüyorum ama şu da var ki çok fazla olduğu zaman canım acıyor bu umarım bozulduğu anlamına gelmiyordur en kısa zamanda size muayeneye gelmek istiyorum. eğer korktuğum gibiyse tamir edilebilir dimi..

    CEVAP :

    Arzu hanım ilişki ile kanama gerçekleşemesi elastik kızlık zarında olabilmektedir. Bazen yırtılma olmasına rağmen farkedilmeyecek kadar az kanama olabilir. Muayenye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gerekirse kızlık zarınızı dikerek onarabiliriz…

  43. rukıye diyor ki:

    merhabalar hocam ben 1 ay evvel kızlık zarı tamiri için muaynanenize geldim çok tedirgindim yaptırmadan evvel çok korkuyodum hiçbişey hissetmedim hiçbir sıkıntım olmadı siz gerçekten çok iyi bi doktorsunuz bu hafta askerden gelen nişanlımla birlikteliğimizde kanamam gerçekleşti size nekadar teşekkür etsem azdır… doğumuma yada herhangi kadınsal rahatsızlığımda size gelmeyi düşünüyorum hep sevgiler saygılar doktor bey iyi çalışmalar

  44. sedef diyor ki:

    doktor bey arkadaşım sizin orda kızlık zarı dikimini gerçekleştirdi ve hiçbir sıkıntısı olmadan kanaması gerçekleşti benimde başıma talisiz bi olay geldi ve kızlık zarı dikimimi sizin gerçekleştirmenizi istiyorum yanlız adet bitiminden kaç gün sonra gelirsem daha sağlıklı bi işlem gerçekleşmiş olur iyi günler

    CEVAP :

    Sedef hanım adetiniz bittikten sonra gelebilirsiniz…

  45. ahmet diyor ki:

    iyi günler korkut bey kız arkadaşımla ilişkiye girip sizin muaynanenizde kızlık zarı dikimini gerçekleştirdik çünkü ailesi doktora götüreceklerdi kız arkadaşımı ve geçen hafta götürdüler tam 6 ay geçti uygulamanın üstünden hiçbir sıkıntısı olmadı doktor kız olduğunu söyledi ve inanın çok kötü bi olaydan hem kız arkadaşım hem ben kurtulmuş olduk gerçekten çok iyi bi doktorsunuz size çok teşekkür ederim hem ilginizehem çalışmalarınıza…

  46. saadet diyor ki:

    doktor bey iyi günler ben bundan yaklaşık 1 yıl evvel kızlık zarı dikimi için gelmiştim ve kanamam gerçekleşti siz çok iyi bi doktorsunuz malumki hemen herkesin kaygıları oluyor ama bilmenizi tavsiye edeceğim tek şey çok iyi bir hekim oluşudur hiç endişelenmeyin yanlız şimdi kuzenimde kalıcı yöntemle kızlık zarını diktirmek istiyor 1 ay sonra evlenecek kalıcı yöntemi yaptırmasında sakınca varmı yoksa geçici yöntemimi önerirsiniz..en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz teşekkürler hocam

  47. nıhal diyor ki:

    korkut bey merhabalar sizde 4 ay evvel kızlık zarı tamiri için gelmiştim bu hafta ilişkiye girdik ve kanamam gerçekleşti size nekadar teşekkür dua etsem az nişanlımla bu mevzu yüzünden ayrılabilirdik evlendikten sonra gebe kalırsam doğumumu sizin gerçekleştirmenizi istiyorum size MİNNETTARIM…..!

  48. GUL diyor ki:

    MERHABALAR HOCAM BENİM ABLAM 28 YAŞINDA VE SİZİN ORDA KIZLIK ZARI DİKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ KANAMASI OLDU ŞİMDİ ÇOK MUTLULAR EŞİYLİ BENDE KIZLIK ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM AMA ABLAMIN HABERİ YOK BU DURUMDAN RANDEVU ALMAM İÇİN HEM ADETTEN SONRA OLMAM GEREKİYOR DİĞMİ BİRDE 0212 241 48 93 NUMARADAN RANDEVU ALMAM MÜMKÜNMÜ??? İYİ ÇALIŞMALAR HOCAM

    CEVAP :

    Gül hanım adet sonrası dönemde gelebilirsiniz. Yukarıda yazdığınız numaradan randevu alabilirsiniz…

  49. kadriye diyor ki:

    Korkut hocam size ne kadar dua etsem azdır. İlk gecemde kanamam oldu, inanın 1 haftadır korkudan uyuyamıyordum ya kanamazsa diye…kanamam oldu ve üzerimden büyük bir yük kalktı. İyi ki sizi bulmuşum…herşey için çok teşekkürler…

  50. Yeliz diyor ki:

    Herkese Merhaba; Bugüne kadar sizler gibi bende endişeli ve merak içinde olan biriydim. Uzun süren araştırmalarımda son durak olan bu sayfada sonuçlandı. 8 ocak tarihindeki sorum ile buraya katıldım. Ve bugün ise o endişeli ameliyat gerçekleşmiş bulunmakta. Öncelikle Korkut beye sabırlı ve anlayışlı tutumu için teşekkür ediyorum..Tabii ki asistanı Gizem hanımında içten davranışları içinde teşekkür etmemin bir borç olduğunu düşünüyorum. Emeğinize sağlık..Ve okuyanlarada şunu diyebilirim endişe ve korkular inanın yersiz..Bugün ameliyattan çıktım işime gittim ve evime geldim..Sorunsuz bir gün yaşadım diyebilirim.. Genellikle bu durumlarda endişe kaygı yaşanır ama sizi temenni ediyorum Korkut beyle tanışmanız ve ameliyatınızı ona yaptırmanız yerinde bir seçim olacaktır. Şahsım adına önceden bende burada soruları olan endişeli bayanlardan biri olduğum için bugünü sizinle paylaşmak istedim..Kalın Sağlıcakla..

  51. sade diyor ki:

    arkadaşlar bende aylarca doktor aradım cok araştırdım ettim cok korkuyorudum ama 3 gun once korkut bey bu mınık operasyonu gerceklestırdı ve hıc acı duymadım cok rahat bı sekılde hayatıma devam ettım endıselenen arkdlara seslenıyorum endıselenıcek hıcbır sey yok hıc anlamıyorusnuz gayet basıt bır işlem günlük hayatınıza hemen geri dönebiliyorsunuz

  52. dilara diyor ki:

    korkut bey merhaba, başarılarınızla ilgili yorumları okudum ve etkilendim.27 yaşındayım ve yaklaşık 7 yıl önce hymende yırtılma oldu. dolayısıyla flep yöntemi uygulaması için geç kalmış sayılırmıyım. istanbul dışında yaşıyorum ve randevu alınan gün operasyon gerçekleşebilir mi. bilgilendirirseniz sevinirim..iyi çalışmalar.

    CEVAP :

    Dilara hanım kızlık zarınızın ne zaman yırtıldığı önemli değildir, dilediğiniz zaman kızlık zarınızı dikerek onarabiliriz. Randevu aldığınız gün tamir işlemini de yaparız, aynı gün yolcuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır…

  53. tuba diyor ki:

    Çok stresliydim ve çok korkuyordum çokta çekiniyordum…Bu işlemi yaptırmadan önce aylardır düşündüm,araştırdım ve sonunda Korkut Beyi Buldum.Yorumlardan anlaşıldığı üzere aynı dertten muzdarip çok arkadaşım var ben yüreğinize su serpeyim..Arkadaşlar korkulacak hiçbirşey yok canınız yanmaz hiçbişi hissetmezssiniz ki bu Korkur Bey in sayesindedir…Aynı gün normal hayatınıza devam edebilirsiniz.Kimse böyle bir işlem yaptırdığınızı anlamaz…okadar çekinmeme rağmen Korkut beyin sıcak yaklaşımı ve tabiki sekreteri Gizem Hanımın insanı rahatlatmaya yetiyor Herşey için Teşekkürler…
    Şimdi hocam şöyle bir sorum olucak 8 gün önce yapıldı bu işlem konrolede geldim bir sorun olmadıgını söylediniz fakat ilk yapıldığında lavobaya gittiğimde daraldıgını kendımde hissedebiliyordum ama şuan esnemiş gibi geliyo bana önceki hali gibi yani ilk yapıldığı gibi değil benmi yanılıyorum yoksa kontrole geliyimmi ?

  54. melissa diyor ki:

    merhaba doktor bey….başıma gelen talihsiz olayın ardından bugün bir kadın doğum uzmanına gittim…bana kısmi yırtıldığını belirtti…2 tane krem verdi bunları kullandıktan sonra iyileşebileceğini ve dikime gerek olamayabilceğini söyledi…olay daha çok yeni şansımız var dedi sizde doğrumudur

    CEVAP :

    Melissa hanım eğer kızlık zarında yırtılma varsa bu krem ile eski haline gelmez…ancak cerrahi olarak kızlık zarı dikilerek onarılabilir…

  55. nergis diyor ki:

    Mrb Korkut bey ben 19 yaşndaym yaklşk 5 ay önce erkek arkmla arkadan ilşkye gşrdk kan fln gelmedi ama içimde bi şüphe kaldı acaba kızlık zarım zedelenmişmidr die pskolojm bozldu antidpresan hapları kullanmaya başladm doktora gidip muayne ettirmeye utanıyorum .. şmdiden tşk ediorm

  56. ebru diyor ki:

    mrb dr bey sıze sorum olucaktı.kızlık zarı dıkımde kalıcı yontemle dıkılen kızlık zarı ılıskıye nezamn gırıldıgı onemlımıdır belırlı bır suresı varmı okudugum yazılardan flep yontemı uygulanması ıcın ılıskıden 6 ay sonra dıkım olması gerekıyormus ne kadar dogruluk payı aydınlatırmısınız lutfen?

    CEVAP :

    Ebru hanım tamir işleminden sonra ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanama olur.

  57. nazlı diyor ki:

    mrb ben kızlık zarımı dıktırdım fakat ılk gun ve daha sonrakı 2 gun asırı yurume yuzunden cok fazla dıkıslerımı hıssettım az kanamam oldu ve sureklı kendımı kasma durumundaydım  3 gun ıse hıcbırsey hıssetmedım acaba basarısız bır operasyn gecırmıs olabılırmıyım tskrlerrr

  58. ayşee diyor ki:

    mrb korkut bey.ben daha önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kan falan gelmedi doktora gittim elastik kzlık zarı oldugunu söyledi.fakat şimdi başka biriyl beraberim evlenicem ve ilk gece kanamam olmaması beni çok korkutuyor ne yapmam lazım.acaba yapay kızlık zarı kullansam nasıl olur.yardımcı olurmusunuz??

    CEVAP :

    Merhabalar… Özelm hanım elasik kızlık zarına sahip olan bayanlar için de cerrahi müdahale ile kızlık zarını ve vajina girişini ilişkide kanama olacak şekilde daraltmaktayız. Bu şekilde mutlaka ilişkide kanamanız olacaktır . . .

  59. nazlı diyor ki:

    korkut bey mrb ben kızlıgımı dıktırdım daha oncede sıze msj attım flep yontemı olalı 8 gun oldu ve suan kabız oldum sabah zorlanmam oldu ve cok hafıfı pembe renkte kanamam oldu  acaba bı sorun varmıdır suan aıyor hafıften :(

  60. beyza diyor ki:

    flep için antalyada bir doktor önerirmisiniz?

  61. mysteryy diyor ki:

    Hocam hayırlı günler.. 10 gün önce flep yöntemiyle kızlık zarı ameliyatı oldum.. şmdi ise regl oldum, herhangi bir sorun olur mu merak ediyorum.. ve ayrıca halk oyunları grubunda olan biriym kendmi zorlamadan oyunlarıma devam edebilirmiyim.. Şimdiden Teşekkürler..

  62. begüm diyor ki:

    meraba doktor bey ben yaklasık bi sene once erkek arkadasımla iliskiye girdim ve asırı kanamam oldu eve geldiğimde uyudum aileme söyliyemedim ama gece kanamam durmamıstı yatağım kan içindeydi sabahta devam edince doktora gittik 2tane serum falan takıldı kanamam anca öyle durduruldu. Bukadar cok kan gelmesinin sebebi nedir ? Ve benim bi sorum daha olucak annemin bi doktor arkadaşına gittik gün aldık ve doktorun önerdiği flep yöntemiyle diktirdik aradan 2ay geçtikten sonra erkek arkadasımla tekrar birlikte oldum ve kan gelmedi sizce sebebi nedir ?

    CEVAP :

    Begüm hanım kanamanın aşırı olması kızlıkz arının damarlanması bol olan bölgeden yırtılmasına bağlı olabilir. Bazen kızlık zarı ile birlikte vajinada da yırtılma olabilmektedir. Tamir sonrası kanama olmaması dokularda esneme olması ile ilgili olabilir. Dİlerseniz muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre gereken tedaviniiz yaparız. . .

  63. tuğçe diyor ki:

    daha önce kimseyle ilişkiye girmedim geçenlerde erkek arkadaşımla birlikte olduk ama kan gelmedi acaba kızlık zarım esnek mi yada hiçmi yok? aydınlatırsanız çok sevinirim. tşkr ederim

    CEVAP :

    Merhabalar… Tuğçe hanım, kızlık zarınız elastik olabilir, bu durumda kızlık zarı ilişki ile yırtılmaz. BAzı durumlarda da kızlık zarı yırtılmasına rağmen kanama olmayabilmekte veya çok az kanama olmasından dolayı farkedilmeyebilmektedir. Net cevap için muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  64. nurcan diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi işlemi için size gelmeyi planlıyorum yanlız ücretler ve randevu konusunda nasıl bilgi alabilirim

  65. türkan diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi sizin orda gerçekleştirmek istiyorum yanlız birlikteliğime 2 ay kaldı hangi yöntmi önerirsiniz geçici yöntemmi yoksa kalıcımı yaptırsam daha iyi olur

  66. fulya diyor ki:

    iyi günler korkut bey kızlık zarı dikimimi gerçeleştirdiniz sizden çok memnun kaldım kontrolümede geldim dokuların iyileştiğini söylediniz çok teşekkür ederim nekadar size teşekkür etsem azdır hocam peki kanamam olduktan sonrada kontrole gelemem gerekirmi iyi çalışmalar hocam

  67. GÖRKEM diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi için size gelicem ama fiyatlar hakkında net bilgi nasıl alabilirim kontroller ücretlimi sanırım uygulamadan sonrada iki veya üç kontrol oluyor
    CEVAP :

    Görkem hanım fiyat hakkında net bilgi için sekreterimöle görüşebilirsiniz veya görüşmeye gelebilirsiniz. Ameliyat sonrası genellikle 2 kontrol oluyor. Bunları ameliyattan 1 hafta sonra ve evlenmeden 2-3 gün önce yapmaktayız. Kontroller için ücret almıyoruz…

  68. suna diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz çok iyisiniz bi erkek doktordan çekineceğimi sanaral gelmiştim ama hiç çekinmedim çok mutluyunm herşey yolunda gidiyor şimdilik kontrolüme gelicem ağrı kesici içmesem olurmu mu korkut bey?

    CEVAP :

    Suna hanım eğer ağrı şikayetiniz yoksa ağrı kesici kullanamayabilirsiniz . . . .

  69. hale diyor ki:

    kolay gelsin hocam öncelikle kızlık zarı dikimi uygulama süresini ve ankaradan gelicem orda 1 gün kalmammı gerekir yoksa aynı gün içinde geri dönüp yolculuk yapabilirmiyim

    CEVAP :

    Hale hanım kızlık zarı dikimi işlemi ortalama 30 dakika sürmektedir. İşlem sonrası tekrar Ankara ya dönebilirsiniz. . .

  70. aysel diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi size yaptırdım çok memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım lakin son kontrolü 1 hafta önce mi ya da 2-3 gün kalamı gelmemi önerirsiniz teşekkürler…

    CEVAP :

    Aysel hanım evlenemden 2-3 gün önce gelebilirsiniz. . .

  71. bahar diyor ki:

    merhaba hocam kılzık zarı dikimi ücreti ve fiyatları hakkında bilgi almak için ne yapmalıyım

    CEVAP :

    Bahar hanım fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz. . .

  72. demet diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimini arkadaşım sizin orda gerçekleştirdi çok memnun kaldı hiç sorun sıkıntı yaşamadı yanlız bende gelmek istiyorum bunun için hangi dönemde gelmemi önerirsiniz adet sonrasımı öncesimi

    CEVAP :

    Demet hanım adet sonrası gelmeniz yeterlidir…

  73. ayşen... diyor ki:

    doktor bey ben geçenlerde mastürübasyon yaptım kızlık zarının üzerine deil ama yakın yerlerde basınç uyguladım ve kahverengi bi şeyler geldi ertesi günde gelmeye devam et etti ama az az çok deil çok korkuyorum acaba bozuldu mu kızlık zarına fazla yaklaşmadıım halde bu gelen kahverengi akıntı beni kuşkulandırdı acaba bozulmuş mudur lütfen yardım edin =((((

  74. eda diyor ki:

    merhaba.. flep yöntemi ile yaptığınız ameliyat ne kadar sürüyor?

  75. eda diyor ki:

    ve ameliyat yalnız gelmemde bi sorun olur mu?

  76. gökçe diyor ki:

    merhaba korkut bey 4 yıl önce kürtaj olmuştum sonrasında kontrolede gittm sorun olmadığı söylendi fakat ben çok huzursuzum adetim önceden 6gün sürerdi kürtaj sonrası 4.günde bitiyor ve az geliyor ilerde benim için bir sorun teşkil edermi birde kızlık zarımı diktirmeyi düşünüyorum ama herşey yolunda gitse bile bu konuyla alakalı bir sorun çıkar diye çok korkuyorum ne gibi bir sorun çıkabilir şimdiden teşekkürler.

    CEVAP :

    Gökçe hanım eğer kürta sonrası enfeksiyon gibi bir problem yaşamadıysanız ileride gebe kalmanızda problem olmaz. kürtaj olan bayanlara da kızlık zarı tamiri yapılabilmektedir. Konu hakkında detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  77. Ferda diyor ki:

    Günaydin doktor bey. Size bir sorum olacakti.
    Ben sali günü flep uygulamasiyla kizlik zarimu diktirdim.
    Hafif agrim ve bir mendile gectigim taktirde hafif kanamam var.
    Sizce bu normal mi? Geri doktora gidip sorma imkanim yok malesef bu yüzden sizden bilgi almak istedim. Ben ameliyati adetim bittigi gün yaptim ve dün den beri kan parcalari, sanki yeni adet olmusum gibi geldi. Sizce bu normalmi? En kisa zamanda crvap yazabilirseniz cok sevinirim. Simdikten tesekkürler…

    CEVAP :

    Ferda hanım tamir işlemi sonrası kanama olması normaldir… 1 hafta içinde kanama şikayeti geçecektir. eğer aşırı kanama oluşursa kontrole gitmenizi öneririm . . .

  78. sude diyor ki:

    merhaaba doktor bey, 7 sene önce başımdan bir olay geçti doktora gittim
    benim kızlık zarımda üst kısmında ufak bir yırtılma olduğunu söyledi bi ay sonra bi iki dikişle işlemi gerçekleştirdi yalnız benşm korkularım var nasıl bi yöntem uyguladı bilmiyorum.Ayrıca erkek arkadaşım kızlık zarının dikildiğini anlayacağını söyledi uzman bi jineklog anlatmış.şuanda krkuyorum anlayabilirmi acaba diye korkuyla yaşıyorum.kolay anlaşılır diyor anlayabilirmi geçrekten benim ufak bir yırtılma ama korkuyorum evlenmeyi düşünüyorum o gün kötü bi olayla karşılaşmak istemiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam sadece anlayabilirmi onu düşünüyorum :( :((:(

    CEVAP :

    Sude hanım muayene etmeden net bir cevap vermek zor ancak arkadaşınız eğer tamir flep yöntemiyle yapıldıysa işlem yapıldığını anlayamaz . . .Dilersenziz muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre size net cevap verebilirim. ..

  79. fadime diyor ki:

    merhaba hocam sözlümle ilişkiye girdik. kanamam oldu ama hiç agrı sızlama ve yanma olmadı sözlüm zedelendigi için kanama olmuştur diyor ama ben genede korkuyorum. bunun için muaneye gelmek istiyorum muane ücreti ve adresinizi acıklarsanız çok sevinirim.

    CEVAP :

    Fadime hanım eğer ilişki sonucu kanama da olduysa kızlıkz arınız yırtılmıştır. Kızlık zarı yırtılmasında ağrı – acı vs olmayabilir. Muayeneye gelmenizi öneririm,, muayene sonucunuza göre kızlık zarınızın durumu hakkında size net cevap verebiliriz . . .

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  80. buse diyor ki:

    doktor bey ben ne yapacamığımı bilmiyorum bir ilişkiye girdim amna kan gelmedi eve gittiğimde kiloumda bir iki leke wardı . :/

    CEVAP :

    Buse hanım muayene olmanız gerekmekte, muayene sonucunuza göre size kızlık zarınızın durumu hakkında net bir cevap verebilirim.

  81. cansu diyor ki:

    sayın doktor bey flep yöntemi nedir daha geniş olarak açıklar mısınız??? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim…

    CEVAP :

    Cansu hanım flep yöntemi ile kızlık zarı kalıcı olarak tamir edilmektedir. Bu ameliyat esnasında yapılan vajinadan bir parça çıkarılarak kızlık zarı yeniden yapılandırılmaktadır. Bu ameliyat esnasında eğer gerek görülürse vajinada daraltma işlemi de yapılır. Ameliyat sonrası hastalarımızı kontrole çağırıyoruz ve en son olarak da evlenmeden çnce hastalarımızı muayene ediyoruz. Bu şekilde kontrollere düzenli olarak gelindiği taktirde mutlaka kanamanız olacaktır . . .

  82. seda83 diyor ki:

    doktor bey, 8 yıllık aktif cinsel hayatım var, evlenmeme yaklaşık7 ay var, yorumlardan edindiğim izlenim ve 3 arkadaşımında sizin hastanız olmasından dolayı fleb kaldırma için size gelmeyi planladım.ancak kafama takılanları öğrenmem gerekiyor. ilk sorum kalıcı metod uygulandığında dikişlerin alınması nasıl gerçekleşiyor, ikinci sorum ise sizin tavsiyeleriniz ile kişisel bakımı gereğince uygulandığında da ekstra pansuman gerekiyormu, ne şekilde ve sıklıkta bir pansumandır? operasyon sonrası hangi ilaçları kullanacağım?kontrol sıklığım operasyon sonrası nedir?

    CEVAP :

    Seda hanım kalıcı yöntemle tamir sonrası dikiş alma işlemi her zaman yapılmamaktadır. Genellikle kendi kendine eriyen dikişler kullanmaktayız ancak 1 hafta sonraki kontrollerde eğer iyileşmede bir problem yoksa ve dikişler sizi rahatsız ediyorsa dikişleri alabilriiz veya ipleri kısaltabiliriz. Siz bu işlemlerin yapılması esnasında herhangi bir ağrı- acı hissetmezsiniz. Pansumanı sadece ameliyat sonrası 1 hafta içinde yapıyorsunuz, biz size nasıl pansuman yapılacağınızı detaylı şekilde anlatıcaz ve bu 1 haftalık dönemde ağrı kesici ve antibiyotik kullanacaksınız.Bunlar enfeksiyon oluşmasını engellemek amacıyla yaılmaktadır. Kontroler eğer herhangi bir problem ortaya çıkmazsa ameliyattan 1 hafta sonra ve evlenmeden önce yapılmakatadır.

  83. hakan diyor ki:

    hocam ben 2 gün önce nişanlımla ilişkiye girdim ve kız arkadsımdan kan gelmedi buda beni cok rahatsız ettii normelde ilk ilişkde kan gelmesi gerekmiyormu bu konuda benii aydınlatırsanız cok sevinirim cünkü artık cok rahtsız olmaya basldım simdiden tesekkrle

    Cevap :

    Hakan bey nişanlınızın kızlık zarı elastik olabilir , bu durumda kızlık zarı yırtılmaz ve kanama gerçekleşmez. Diğer bir durum da kızlık zarı sonucu oluşan kanamanın farkedilmeyecek kadar az olmasıdır.

  84. seda diyor ki:

    doktor bey flep yontemıyle amelıyat oldum 12 gun sonra adet oldum kanlar cıkarken pıt dıye bır hıs var ve sankı zorla cıkıyor knlar dikiş tutmamısmıdır ne olur yardımcı olun saygılarrr

    CEVAP :

    Merhabalar… Ameliyat sonrası darlık hissi daha çok oluşan ödeme bağlıdır. Ameliyattan sonra bu ödemin de geçmesiyle darlık hissi , o bölgedeki gerginlik kaybolur, bu gayet normaldir. Bunun dikişlerin tutmamasıyla bir ilgisi yoktur.Adet esnası hissettikleriniz, ağrı , acı ameliyat sonrası sık gördüğümüz durumlardır. Zamanla bu problem ortadan kalkar, bu konuda içiniz rahat olsun. Eğer şikayetleriniz artarsa muayene olmaya gelebilirsiniz . . .

  85. ecem diyor ki:

    merabalar hocam lütfennn yardım edin bu konu beni çok korkutuyo düşünmekten kendimi alamıyorum .Adet kanamamın son günü yanada ertesi günüydü duşta basınçlı su ile mastrbasyn yaptım.duştan çıktından sonra çamaşırımda az miktarda kan gördüm.kızlık zarım bozulmuşmudur lütfennnnn yardımcı olun ilginize şimdiden teşekkr ederm

    CEVAP :

    Ecem hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınızın yırtılma şansı çok az ancak emin olunabilmesi için muayene olmanızı öneririm . . .

  86. ecem diyor ki:

    teşk ederim doktor bey peki bu kanama neden olmuş olabilir

    CEVAP :

    Ecem hanım kanama bazen kızlık zarındaki ufak tahrişlerden ü zedek-lenmelerden oluşabilir… net cevap verebilmemiz için muayene olmanızı öneririm . . .

  87. yaqmur diyor ki:

    merhaba hocam kaç zamandır içimde bi sıkıntı war kücükken parmaqımı sokmuştum çok kücüktüm 9 yasında falan kan geldiğini hatırlamıyorum ama korkuyorum kızlık zarım yırtılmıs olabilirmi die napmam gerekiyo bana yardım edin cvbnızı umarım e-mail hesabıma atarsınız

    CEVAP :

    Yağmur hanım net bir cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte . . . nadiren kanama olmadan da kızlık zarında yırtılma olabilmektedir. Muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  88. nehir diyor ki:

    hocam  ben yaklaşık 14 gün önce flep yöntemiyle operasyon geçirdim ama nişanlıyım ve nişanlım benden yüzeysel olarak  ilişki isteyecektir fakat 3-4 ay hiç bir şekilde yüzeysel de olsa yapılmaması gerekiyormuş ne yapabilirim bana yardımcı olun nişanlımı nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum ayrıva ip görünüyor bunun bi çözümü varmıdır ne kadar sürede erir ip cevabınızı bekliyorum lütfen çok

    CEVAP :

    Sinem hanım sürtünme ile ilişki yaşamamanızı öneririm, bazen bu durum yırtılmalara neden olabiliyor. Sarkan ipler küçük bir işlemle çıkartılabilir . . .

  89. nehir diyor ki:

    merhaba kızlık zarı tamirinde iki yöntem var siz hangi yöntemi garantili buluyorsunuz ve ne kadar sürer iyileşmesi

    CEVAP :

    Nehir hanım biz genellikle kalıcı kızlık zarı tamiri ( flep yöntemi ) yapmaktayız. Bu en gğvenilir ve en garantili yöntemdir . . .İyileşme süresi ortalama 1-2 hafta sürmektedir . . .

  90. arzu g diyor ki:

    flep yöntemiyle yapılan bir ameliyat ikinci kez yapılabilir mi?

    CEVAP :

    Arzu hanım flep yöntemi ile tamir ikinci kez tekrar yapılabilir . . .

  91. sebile diyor ki:

    Doktor Bey, Flep yonteminden yaklasik 4,5 ay sonra bile zaman zaman agri olmasi normal midir? 

  92. hatice diyor ki:

    merhaba hocam benim temmuzun 3nde dügünüm olacak geçiçi kızlık zarı diktirmek istiyorum bunun içinde 1 temmuzdan gelmem gerekiyor yalnız dügünüm şehir dışında olacagından sıkıntı duyuyorum acaba bi sorun olurmu dügünde oyun oynayabilirmiyimmm nasıl hareket etmem gerekiyor kesin kanarmı acabaa bilgilendirriseniz çok sevinirim teşekürlerr

    CEVAP:

    Hatice hanım geçici kızlık zarı tamirinizi 1 temmuzda yapabiliriz. Yolculuk yapmanızda veya düğünde oynamanızda bir problem olmaz . ..

  93. gül diyor ki:

    Merhabalar doktor bey ben flep yöntemiyle kızlık zarımı diktirdim.Yaklaşık 4 gün önce ama oturmakta kalkmakta zorlanıyorum.Kasılmalar oluyor.İlk 2 3 gün kanamam oldu.Sonra durdu.Bi sabah kalktığımda kan boşanmış bi miktar daha herhangi müdahlede bulunmadım o bölgeyee bozulmuş olabilirmi.Cevaplarınızı bekliyorum..

    CEVAP :

    Gül hanım eğer aşırı kanamanız olduysa mutlaka kontrole gitmenizi öneririm. kanama dikişlerin tutmadığı anlamına gelmez ancak aşırı kanama varsa kanama alanını incelemek gerekir. . .

  94. duygu diyor ki:

    merhaba doktor bey yakın zaman içinde vajinamda yatmadan önce kaşıntı olmuştu şiddetli bişekilde sabah kaldığımda bimiktar kan gelmişti içimde kuşku var kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?cevabınızı bekliyorumm

    CEVAP :

    Duygu hanım eğer vajina içine kaşırken parmağınızı soktuysanız kızlık zarı bu şekilde yırtılabilir ve kanama meydana gelebilir. Net olarak kızlık zarınızda problem olup olmadığını anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekmekte . . .

  95. buse diyor ki:

    hocam çok yardıma ihtiyacım var bozulup bozulmadından emn deilim yardım edrseniz sevinirim.. 16 yaşındaım ve erkk arkadşımla zorlaa ilişkiye zorladı ve çok pişmanım kanama olmadı ama 1 kç dkika sonra lavobada kan geldi ve bu kan bi hafda sürdü zorlama annda hasta oldumu fark ettm ama gelip göstermek istiorum bozulma olmuşsa eger diktirme oluyormu bu yaşda yardımcı olur açıklıga kavuşturursanız sevinirim..

    CEVAP :

    Buse hanım verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız yırtılmış olabilir ancak net olarak cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte.

  96. ela diyor ki:

    merhaba doktor bey… yardımınıza ihtiyacım var.. başımdan kötü bi olay geçti ve kan gerçekleşmedi, bir doktora gittim elastik zar dedi.. ve benim diktirmem gerekiyor, elastik zarın dikimi mümkünmü? şehir dışından geleceğim…

    CEVAP :

    Ela hanım elastik tip kızlık zarı da kanama gerçekleşecek şekilde onarılabilir… gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  97. yeşim diyor ki:

    doktor bey ii günler 21 gün önce flep operasyonu geçirtim fakat 10 gün önce ip geldi elime az bişey kanama oldu acaba başarısız mı oldu

    CEVAP :

    YeŞim hanım flep ameliyatında kullanılan dikiş malzemesi eriyen tiptedir ve sizdeki gibi ipler eriyerek dışarı çıkabilir, bu normal bir durumdur. Dilerseniz muayene olmaya gelebilirsiniz . . .

  98. şeyma diyor ki:

    doktor bey yaklasık 1 sene once bırıyle evlenmeyı dusunuryoduk ve uzerımızde kıyfetler varken surtunme oldu içeri girmedı ama yınede bozulabılırmı gıbısınden ıcımde suphe var uzerımde tayt vardı bu halde mumkunmu kan falanda gelmedı ve ayrıldık onunla ve suan baska bırıle evlenmek uzereyım kanama olmaz dıye cok korkuyorum suanda muayene gıtme sansım yok ne yapacagımı bılemıyorum yardım edın

  99. yeşim diyor ki:

    DOKTOR BEY İİ GÜNLER BEN GEÇEN HAFTA SALI GÜNÜ MUAYNE OLDUM 36.GÜNÜMDÜ DOKTOR BEY 2 DİKİŞİM OLDUĞUNU SÖYLEDİ

  100. yeşim diyor ki:

    15 GÜN SONRA GELMEMİ İSTEDİ ERTESİ GÜN VE DÜN DİKŞLER DÜŞTÜ ACABA DOKULAR BİRLEŞMİŞ OLABİLİR Mİ

    CEVAP :

    Yeşim hanım ameliyatta kullanılan dikişler kendi kendine eriyen yapıdadır ve dikişlerin belirttiğiniz gibi düşmesi normaldir, bir problem olduğunu düşünmüyorum ama içinizin rahat etmesi bakımından kontrole gitmenizi öneririm . . .

  101. gamze diyor ki:

    merhaba doktor bey ben 1 yıl önce flep yöntemiyle ameliyat oldum.dikişlerim 4 gün içinde düştü doktora gittim sadece bir dikişimin kaldğını söyledi oda bi kaç güne düşer ,düşmezse gelirsin alırım dedi.1 yıl dolduğu için kontrole gittim doktorum bi problem olmadığını söyledi evlenme tarihim belli değil bu bi sorun oluşturur mu?doktorum düğünden 2.3 gün önce gelip muayene olmamı istedi her ihtimale karşı esneme falan olabilirmiş çok zaman geçtiği için  kan gelsin die tekrar dikiş atabilirmiş sizce doğru mu söylüyor? bu ameliyatlerda esneme oluyor mu zamanla? şimdiden teşşekkür ederim…

    CEVAP :

    Gamze hanım bazen dokularda esneme vs gibi problemler olabilir…Mutlaka doktorunuza evlenmeden önce son kez kontrole gitmenizi öneririm . . .

  102. yeşim diyor ki:

    merhaba doktor bey 3 ay önce flep yöntemiyle ameliyat oldum doktorum kanama olcanı söyledi.ben aynadan kontrol ediyorum küçük dudakları açılca tam ortada duvar gibi kamburumsu aşagıdan yukarı dogru ve yatay çizgi var en sağda ve en solda ufak delik var akıntı kolay gelmesi için sanırım acaba ortada olan duvar kızlık zarımı oluyor

    CEVAP :

    Yeşim hanım ortada gördüğünğz yapı kızlık zarıdır . . .

  103. eda diyor ki:

    doktor bey kızlık dıktrme fıyatlçarı kaç ıla kaç arası dgşyor

    cevap :

    Eda hanım fiyat ve ameliyat hakkında bilgi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Gizem hanımla görğşebilirsiniz . . .

  104. müge diyor ki:

    yazılarınızı okudum anladığım kadariyla bu istede uzmansiniz 7 yıl önce sevgilimle ilişkiye girdim ilişki sırasında kan gelmedi fakat ertesi gün 2 gün boyunca seyrek bir kanamam oldu kızlıgımi diktirmek istiyorum fakat aradan 7 yıl geçti ordaki dokular ölmüş müdür ? Kanama olasılığı ne kadardır

    cevap :

    Müge hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiriniz yapılabilir, yırtılmadan sonra ne kadar süre geçtiği önemli değildir . . . ameliyat sonrası bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  105. Buse diyor ki:

    Doktor Bey sorum kızlık zarı dikimiyle ilgili değil fakat bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm soruma cevap verirseniz çok memnun olacağım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik vajinama hiç birşey girmedi ama çok korkuyorum küçük dudakları ayırıp kızlık zarıma baktım beyaz renkti dar ve  yuvarlaktı acaba bu kız olduğumun göstergesi midir ? Soruma cevap verirseniz çok memnun olacağım..

    CEVAP :

    Buse hanım muhtemelen gördüğünüz yapı kızlık zarınızdır. Eğer kanama olmadıysa korkmanıza gerek yok ancak dilerseniz muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucu size net cevap verebiliriz . . .

  106. müge diyor ki:

    cevabınız için çok teşekkür ederim bu yöntem ömür boyu sürer mi evlenmeden belli bir süre önce yaptırmak mi daha dogru olur ? Birde evlendigimde ilişki sırasında ordaki genişleme anlaşılır mi ?

    CEVAP :

    Müge hanım aklıcı yöntemle tamir yapılırsa bu ömür boyu sürer, tekrar kızlık zarında kendi kendine yırtılma meydana gelmez. Evlenmeden önce yapılan geçici kızlık zarı tamiridir ancak biz her zaman kalıcı tamiri önermekteyiz. Kalıcı yöntemle tamir yaparken eğer vajinada genişleme saptarsak bu genişlemeyi de daraltma ameliyatı ile düzeltiyoruz, bu konuda sıkıntı yaşamazsınız . . .

  107. Buse diyor ki:

    İzmir’ de şubeniz var mı acaba ?

    CEVAP :

    Buse hanım maalesef İzmir de şubemiz bulunmamaktadır . . .

  108. Yıldız diyor ki:

    hocam ben 5yil önce erkek arkdsmla brlikte oldum.ama 5yıl snra ayrldk.suan hayatmda bska bri war.ben malatyada yasıyrm.hocam istnbla akrblrmın yanına tatile gelmyi dusnyrm seneye we sizin yanınza mtlaka gelicem.flep yöntemyle dikim istyrm.ama hocam randEwu werdgnz gün bana uymazsa..size muayenye geldgm gün hemen ameliyat eDrmsnz cnku ameliyatan hmen snra malatyaya döNucem.hocAm cok zor durumdayım.ücret koNusunda yardımcı oluyoMusunz?hocAm bidE ameliytan bi hafta snra koNtrole gelmem imkansız bsy olurmu.?NEOLUR CWPLAYIN HOCAM SMDIDEN TESEKURLER.

    CEVAP:

    Merhabalar… Yıldız hanım muayene için geldiğinizde kızlık zarı tamirinizi de yapabiliriz. Şehir dışından gelen hastalarımızı eğer bir problem oratyaa çıkmazsa hafta sonra ilk kontrole çağırmıyoruz ancak evlenemden önce son kez hastalarımızı muayene ediyoruz. Bu şekilde son kontrolünüze gelir ve verilen ilaçları düzgün oalrak kullanır, size anlatılanları uygularsanız mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır, bundan kuşkunuz olmasın. . .Ameliyat sonrası hemen Malatya ya dönmenizde bir problem olmaz, yolculuk yapabilirsiniz. İstanbul a gelmeden 1-2 gün önce bizi aramanız yeterlidir . . .-Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz. . .

    Tel: 0212 – 241 48 93

  109. handan diyor ki:

    doktor bey ben denizlide yaşıyorum ailemin haberi yokken biriyle ilişkiye girdim artık her adetliyken tuvaletimi yaparken yanma hissi oluyo hiç geçmeyen bir akıntım var doktora gitmeye korkuyorum bunun sebebi nedendir

    CEVAP:

    Handan hanım akıntının ve idrarda yanma şikayetinizin nedenienfeksiyon – iltihap olabilir. Muayene olmanızı öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız. . .

  110. ecrin diyor ki:

    hocm ben sadece bi soru soracamm ben suan 18yasndaym ama 12 yasındayken kuzenm zorla yanıma yaklastı o an korkmdan acı varmıydı yokmuydu bilmiyorm ama o gittikten sonra kan vardı kızlık bozulmusmudur 4 ay sonra düğünm var cook korkyorm ama sadece üsten değdiryodu içine sokmadı

    CEVAP :

    Ecrin hanım eğer kanama olduysa mutlaka kontrol etmek gerekir, kızlık zarı hasar görmüş olabilir… Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  111. elçin diyor ki:

    merhaba,
    kızlık dikimi ne zaman yapılmalıdır, mesela benim başıma o talihsiz olay 13 yaşımdayken geldi ve 26 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyorum ama belli bi tarih yok, 2006 yılında bir kürtaj oldu, doktorum rahim darlığı ve rahim yolunun çok kısa olduğunu söyledi, diktirmek istesem bu ne zaman olmalıdır, öreneğin evlenmeden 1,2 gün öncemi yoksa şimdilerde yaptırsam 3 – 5 sene kadar bişey olurmu?

    teşekkürler

    CEVAP :

    Elçin hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Bu şekilde yapılan tamir sonrası ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, 3-5 sene sonra da evlenseniz mutlaka kanamanız oluşur. . .

  112. ceren diyor ki:

    mrb doktor bey.ben 8-9 yaşlarındayken bir duvarın üzerinde yürürken kuzenim bacağımı çekti ve ben iki bacak arası duvara düştüm içeri yakın yırtılma oldu ve dikiş atıldı kızlık zarının zarar görüp görmediği hakkında bişey denilmedi sizce bişey olmuşmudur.cvbınızı bekliyorum vee-mail adresime yazarsanız sevinirim.hoşçakalın

    CEVAP :

    Ceren hanım muayene etmeden net cevap vermem zor, muayeneye gelmenizi öneririm, kızlık zarınız zarar görmüş olabilir . . .

  113. deniz diyor ki:

    mrb doktor bey doktor gittim kızlık zarımın esnek olduğunu soyledi yanılma payı varmıdır

    CEVAP :

    Deniz hanım mauyene etmeden bu konuda net cevap vermem mümkün değil ancak doktorunuzun da yanılma payı çok azdır . . .

  114. idil diyor ki:

    hocam mrb,ben kalıcı kızlık yöntemyle ameliyat olmak istiyorum ama ne zman ewleneceğim belli değil 10 yıl sonrada ewlensem kanama olcagını söylediler ben kanama olmamasından çok korkuyorum esnerse kanama olmassa doktora gttiğimzde yeni yırtıldıgını söyleyebilirmi doktor? bide kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra dikişler ne kadar sürede erir? bide esnerse tekrar dikişi atıır diyolar düğünden önce o dikişler 2 3 önce yapılan müdahalemi tekrar ameliyat ücreti ödüyomuyus?

  115. seval diyor ki:

    hocam merhaba benim bi sorm olcakti erkek arkadasmla biraz ileri gittik ve cok az birsey kan geldi kizlik zari yirtilmis olabilirmi ?

    CEVAP :

    Seval hanım eğer kanama olduysa kızlık zarınız yırtılmış olabilir . . . muayeneye gelmenizi öneririm

  116. ela diyor ki:

    hocam merabalar.. erkek arkadaşımla ilşkiye girmedik fakat sevişme esnasında açık temasta sürtünmeler oldu 5 dk sonra ise ufak bi kanamam olmuştu fakat ondan önceki gün adetimin son günüydü ay başı kanaması mı yoksa zarın bozulmasımı anlam veremedim… yardımcı olun ltfn

    CEVAP :

    Ela hanım muayene etmeden net birşey söylemem çok zor… Muayeneye gelebilrisiniz, muayene sonucunuza göre sizi bilgilendiririm . . .

  117. ela diyor ki:

    üstelik kızlık zarına bakmaya çalışıyorum ama bozulup bozulmadığını bi türlü anlayamıyorum..

    CEVAP :

    Ela hanım kızlık zarı muayenesi özel bir muayene şeklidir, sizin bakarak anlamanız mümkün değildir . . .

  118. duygu diyor ki:

    doktor bey merhabalar.4yıl önce bi ilişkim ve kürtajım oldu.kürtajdan sonra hiç bir sorun yaşamadım.erkek arkadasımla ayrıldık suan hayatımda baska bırı var ve durumdan haberı yok.muhafazakar bı aıleden gelıyo ve cok onem verıyor boyle seylere.aylardır arastırıyorum sonunda sızı buldum yapılan yorumlar içime su serpti.en yakın zamanda gelmek ıstıyorum.flep yontemıyle yapılan amelıyat nezaman evlenırsem evleneyım kesın sonuc veririmi kanama olmaması gıbı bı durum olurmu? ayrıca amelıyat sonrası herangı bı kotu durum olurmu? bırde kayıtlara gecıyor amelıyat yanı ılerıde bı durum oldugunda kayıtlarda göurulurmu cok onemlı bnm ıcın.sımdıden tesekkurler

  119. Aysu diyor ki:

    Selam doctor bey men adet doneminde elimi veginaya katiyyen sokmadim,sadece bowaldimama agrilarim olmaya bawladi,goyneme oldu,ama katiyyen elimi ora sokmadim,on tarafda biraz hareket yapdim,sonra agri oldu,goyneme oldu,wimdi bana soyleye bilirmisiniz benim bu durumda kizlik zarim bowulmuw ola bilirmi?lutfen cvb bekliyorum.

    CEVAP :

    Aysu hanım eğer vajina iine giriş olmadıysa ve kanama meydana gelmediyse kızlık zarınız zarar görmemiştir ancak net cevap muayene sonrası verilebilir.

  120. Esra diyor ki:

    Merhaba hocam ;

    Kızlık zarı onarımında hastanede kayıt oluyormu ? gizli kalma ihtimali varmı acaba

    Teşekkürler

    CEVAP :
    Esra hanım eğer hasta istemezse kayıt tutulmayabilir, kayıt tutulsa dahi hatanın izni olmadan bilgiler başkasına verilmez . . .

  121. Burcin diyor ki:

    Hocm mrb yaklsk dort ay once amelyt oldm fakt bnm twalt sorunum oldgu ıcn parmklrmla surek kntrl edyrm we parmgm gryo ucu bu nrmalm doktr kesn kanar dedı suphlnp kntrole gtm napblrm ltfn yrdmc olun
    Cevap:
    Burçin hNim parmağınızın ucunun içeri girmesi normaldir. Vajina girişinde kizlik zarının ortasında normalde bir delik bulunmaktadır ve buradan parmak içeri girebilir…

  122. kadime diyor ki:

    Merhaba Doktor Bey,

    Benim zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu söylemişti gittiğim bir doktor.Bu şekilde olan zar içinde flep yöntemi uygulanabiliyor mu?Bir arkadaşım bu tür zar için flep yöntemi olmayacağını söyledi.Ben kalıcı yöntem olmasından yanayım.Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

  123. burçin diyor ki:

    hocam pekı bu amelytn snra normlmı doktrm tekrar kızlık zarı olsmus kesn kanar dedi ama korkyrm szce kanar mı ltfn korkyrm artı kancak yer kenarlr deglmi sze gelmyı dsnyrm net bi cevptn snra

    CEVAP :

    Burçin hanım evlenmeden önce mutlaka kontrole gitmenizi öneririm . . .

  124. burçin diyor ki:

    evlenmeden tekrar kontrole gıdımmı sızce

  125. burçin diyor ki:

    ne zamn evlncgm belı degl ama onun oncesnde tekrar bı operasyna gerel olablrmı hocam bu durum benı cok düsndryo

  126. burçin diyor ki:

    çok tesekkürler hocam ama tekrar bı amelyta gerek olablrmı sizce yanı bde kabzlık yuzune yırtlrmı dıkışler kabzlk sorunm var ltfn net bsy yazn ck korkyrm yırtlck kısım nresı onu bılsem soylyblrmsnz

    CEVAP :

    Burçin hanım kabızlıktan dolayı kızlık zarınız yırtılmaz, bu konuda içiniz rahat olsun. . .

  127. zeynep diyor ki:

    cok korkuyorum benim kızlığım kaza sonuçu bozuldu cok kötü durumdayım ama istanbulada gelme şansım yok izmirde oturuyorum sizin gibi cok iyi bi doktor bulamadım bu olaydanda ailemin haberi yok. 

  128. gülsüm diyor ki:

    mrb ben gülsüm doktor bey 19 yasındayım 4 ay önce istemediğim biriyle zorla ilişkiye girdim ama şimdi evlenmeyi düşünüyorum fakat korkuyorum ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz

  129. ...... diyor ki:

    Kızlık zarı bozulduğunda acı nasıl olur ? kac gün sürebilir ?

  130. havin diyor ki:

    hocam ben 13 yaşindayken bisikletle duvara çarpmiştım cinsel organımdan hafif kan gelmişti.. bunun kızlığimın bozulmasyla ve ya zedelenmesıyle bi ilgisi olabılır mi?? acil cevap istıyom.. tşkrler..

    CEVAP :

    Havin hanım belirttiğiniz şekilde duvara çarpma ile kızlık zarınız yırtılmaz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  131. esra diyor ki:

    merhaba kızlık zarı muayenisinde kesin ve net sonuçlar mı çıkıyor biraz çentiklenmiş ama sorun yok ne demek ve masturbasyondan sonra kanma neden gerçekleşbilir bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler…

    CEVAP :

    Kızlık zarı muayenesi sonucu kızlık zarında hasar olup olmadığı net olarak anlaşılır. Centiklenme genellikle ufak ve kzılık zarının uc kısmında olan yırtıklara denir. Bunlarda genellikle ilk ilişkide kanama olmasında bir problem olmas ancak bu ufak yırtığın boyutları da önemlidir. Masturbasyon sonrası hafif pembemsi kanama genellikle tahriş sonrası ortaya çıkar. . .

  132. yasi diyor ki:

    Merhaba Doktor bey,
    bende ayni sekilde bu operasyonu yaptirmak istiyorum size sorum sadece bazi internet sayfalarinda bu ameliyatin sadece 1-2 sene kalici oldugunu yaziyor bu dogrumu siz ilisgiye girene kadar tutar diye belirtmissiniz?
    simdiden tskler.

    CEVAP:

    Merhabalar… Biz kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle (flep kaldırma tekniğiyle) yapıyoruz, bu durumda vajina iç kısmında kendi vajina dokularınızdan tekrar kızlık zarı yapılandırıyoruz. Bu ameliyat sonrası ne zaman beraberlik yaşarsanız yaşayın mutlaka kanama meydana gelecektir .

  133. yasi diyor ki:

    cok tesekkür ederim hizli cevabiniz icin.
    türkiyede olsam size gelmek isterdim operasyon icin fakat ben almanyada yasiyorum ve büyük bi ihtimalle´de ameliyati burda yapmam gerekicek.
    ancak daha doktorumla irtibata gecemedigim icin onlarin hangi yöntemle ameliyati yaptigini bilmiyorum sizce onlarda ayni yöntemlemi yapiyordur? Cünkü benim arastirdigim kadariyla alman sitelerde bu operasyonun 1-2 sene kalici oldugu yaziyor?

  134. zeynel diyor ki:

    hocam selam: ben nişanlım la ilişkiye girdim ilişki sırasında biraz ilri gitik fakat bir kanama filan olmadı nişanlım da kendisine bu konuda kendine çok güveniyor ve bende merak etim neden kızlık zarı yok yoksa esnek bir kızlık zarı mı var teş…

    CEVAP :

    Zeynel bey nişanlınızın kızlık zarı elastik olabilir, bu durumda ilişki ile kızlık zarı yırtılmaz . . .

  135. neriman diyor ki:

    merabalar dr. bey. yaklaşık 15 gün önce erkek arkadaşımla birlikte olduk ve kanamam oldu. ertesi gün dr gittiğimde kızlık zarımın alt kısmında yırtılma olduğunu ve bunu 1-2 dikişle dikebileceğini, evlendiğimde de kanamanın olabileceğini söyledi. benim sorum madem sadece bir kısmında yırtılma olmuş, hiç diktirmeden evlensem yırtılmayan kısımdan ilk gece kanamam olur mu?

    CEVAP :

    Yırtılan bölgeden ilişki esnasında esneme olacağından diğer bölgelerden kanama meydana gelmez, tamir işlemi yapılması gerekmektedir…

  136. siber diyor ki:

    merhaba doktor bey ben eşinizede mail göndermiştim 1,5 sene önce benimde sevgilim sürtünme zorlama ile zarımı bozdu galiba çünkü sonrasında kan geldi zarımı diktirmek istiyorum eşinizede sizede güveniyorum istanbul içindeyim ikinizin muayhanenizede yakınım yalnız benim zar dikimi için tek problemim var kanımın pıhtılaşmasının uzun sürmesi yüksek çıktı operasyon sırasında kanamanın durdurulamaması beni korkutuyo yoksa yarın bile gelirim değerlerim yüksek çıksada bu operasyonu yapabilirmisiniz müdahale sırasında olumsuz ters bişey olurmu acaba ben tahlil ve kan değerlerimi yeniden yaptırıp sonucu arayıp size bildirsem yardımcı olurmusunuz çok zor durumdayım şu an evlilik düşünmüyorum ama psikolojikman iyi olmam için buna ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun

  137. aşkkk diyor ki:

    merhaba ; ben tecavüz sonucu kaybettim. Flep yöntemi yaptırmak istiyorum yaklaşık 4 sene oldu. 6 yıl içinde evlenebilirim simdiden diktirsem daha da tutma olasılıgı varmıdır ? yoksa evlenecegım zamanmı yaptırayım ?Boyle birşey yasadıgıma dair raporum da var. bu benım ıcın buyuk sorun. ben bakire olarak evlenmek istiyorum. Bana yardımcı olun Fiyat en düşük nedir? kredi kartı geçermi ? peşin odemede fiyat inermi ?

    CEVAP:

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Ameliyatı en erken dönemde yaptırmanızı öneririm. Hastalarımızı evlenmeden önce de son kez kontrole çağırmaktayız. Kontrollerinize düzenli olarak gelir, verilen tedavinizi düzgün olarak uygularsanız herhangi bir probem yaşamazsınız… Fiyat hakkında detaylı bilgi ve randevu için sekreterimi arayabilirsiniz . . .

  138. ayşe diyor ki:

    mrb doktor bey,
    ben geçen sene ocak ayında bi dikim yaptırmıştım ama dikim şeklini bilmiyorum,kızlık zarım tam yırtık değildi sadece 7 yönünde biraz yırtıklık vardı,ilişkiye girdim denilemez,ama dikilen zar yapay değildi, doktorumun söylediğine göre 2 tür varmış yapay yada kendi zarınızla,benimki kendi zarımla dikildi,bu durumda flep yöntemiyle oluyor sanırım,ileride evlendiğim zaman kanamada bi sıkıntı olurmu ? doktorum olmicağını ama yinede garanti veremeyeceğini söyledi,sizin fikriniz nedir ? tekrar muayene olmam gerekirmi ?   

    CEVAP :

    Ayşe hanım evlenmeden önce mutlaka doktorunuza kontrole gitmenizi öneririm . . .
    Eğer bir problem saptanırsa gereken müdahele yapılır…

  139. merve diyor ki:

    mrb doktor bey

    erkek arkadaşımla ilişkiye girdim fakat kan gelmedi. sonra arkasıda geldi. gene kan falan yok doktora gittim esnek oldugunu söyledi. esnek kızlık zarına aitsem başka biriyle birlikte olursam birlikte oldugum anlaşılırmı.
    CEVAP :

    Esnek kızlık zarında ilişki ile kızlık zarında yırtılma meydana gelmez, bu durumda daha çnceden ilişki yaşadığınız da anleşılamaz . . .

  140. aşkk diyor ki:

    doktor bey ben ilk bebeğimde kürtaj oldum şimdi ise kızlık zarımı diktirmek istiyorum bunun bi sakıncası var mı bilgilendirirseniz çok memnun olurum

    CEVAP :
    Kürtaj olmanız kızlık zarı tamiri açısından bir problem oluşturmaz.. Eğer vajinada genişleme varsa vajina daraltma ameliyatı da yapılabilir…

  141. melek diyor ki:

    Korkut bey çok sağolun.ben dun kalıcı yontemle yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım.eğer yaptırmak istersenız hiç tereddute gerek yok mutlaka Korkut beye gitmenızi isterim.yaparkan hiç aci çekmeden normal hayatınıza devem edebilirsınız.Allah razı olsun sizden Korkut bey Çoooooooooooooooooooooooook mutluyum içimdekı umitsizlikler her şey yok oldu artık sağolun .kazakistanlı :)

  142. melek diyor ki:

    Korkut bey çok sağolun.ben dun kalıcı yontemle yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım.eğer yaptırmak istersenız hiç tereddute gerek yok mutlaka Korkut beye gitmenızi isterim.yaparkan hiç aci çekmeden normal hayatınıza devem edebilirsınız.Allah razı olsun sizden Korkut bey Çoooooooooooooooooooooooook mutluyum içimdekı umitsizlikler her şey yok oldu artık sağolun .kazakistanlı

  143. Gamze diyor ki:

    Korkut bey öncelikle merhabalar.. Arkadaşım bir hafta önce size geldi kürtaj için sizden çok memnun kaldılar çok ilgili ve anlayışlı bir doktorsunuz herkes sizi övüyor öncelikle Allah razı olsun sizden ve Ayşe hanımdan..
    Ben ilişkiye girdim ancak kanamam olmadı 3 kez ilişkiye girdim ancak sanırım kızlık zarım esnek. Esnek kızlık zarlarına da flep kaldırma tekniği ile müdahele edebiliyoruz değil mi? en kısa zamanda size gelmek istiyorum…. selamlar.

  144. aysegül diyor ki:

    dikildikten sonra bidahaki ilişkide kesinlikle kan gelirmi hocam ? teşekkürler…

  145. asya diyor ki:

    merhaba korkut bey.ben 2010yılında flepyontemıyaptırdım.doktorum ciftkatmanlı zar oldugunu soyledı anlamadım ne demek ıstedı duzgunkontrolere gıttım 2010 agustosta dıktırdım 2011 hazıranda evlendım fakat ılk gece kndımı kastıgımdan dolayı ve eşım hıc kımsenın kızlık zarını bozmamıs 7 aydır evlıyız bı turlu ılıskıye gıremedık acaba sorun bende mı onda mı?vajınusmus durumu olabılırmı yardımcı olurmusunuz..sitenızde cevap verırsenız sevınırm..

  146. bahar diyor ki:

    kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra bikini bölgesi için lazer epilasyon yapmanın bir zararı varmı bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

  147. MERVE diyor ki:

    Doktor bey merhaba. ben daha önce kızlık zarı muayenesi yaptırdm.doktorm bana hiç bi sorun olmadıgını kız olduğumu söledi. yanlız erkek arkadşm hayr değilsin diyo. ben çok kararsız kaldım acaba doktorun yanılma payı varmıdır. yanlış bilgi vermiş olabilir mi, ve siz kızlık zarı muayensı yapıomusunuz ? bilgi verebilirseniz cok sevinirm. şimdiden teşekkür ederim.

  148. üzgün diyor ki:

    korkut bey merhaba ;
    biz erkek arkadasımla ilişki sırasındabiraz ileri gittik ve kanamam oldu daha sonra jınekolojık muayenede de zarın 7 yonundeyırtıldıgı solendı doktorum tarafından sımdı dıktırmek ıstıorum flep yontemı ıle ama ankaradayım vecaresızım ne yapıcagımı bılmıyorum ılıskının uzerınden sadece 5 gun gectı adetım bıtelıde 1.5 hafta oldu dıkım ıcın uygun bir zamanmıdır bırde bana onerılerınız ne olabılır ve bu ıslemı nerede nasıl yaptırabılırım simdiden tesekkurler hocam

  149. güzeynep diyor ki:

    hocam ben 10 haftalık hamileyim … hocam kürtaj günü kızlık zarı da dikilir mi yada kaç gün sonra dikileblr tşk edrm

    CEVAP :

    Zeynep hanım kürtajdan sonra hastalarımızı yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra kontrole çağırmaktayız, kontrole geldiğinizde kızlık zarı tamirini yapabilriiz…Detaylı bilgi ve randevu için 0212 2414893 beya 05322338773 nıo.lu telefondan bilgi alabilirsiniz…

  150. gizem diyor ki:

    hocam peki napmam lazım ?

  151. sümeyra diyor ki:

    slm hocam adet dönemimden bir kaç gün önce bu işlemi gerçekleştirmemin zararı olurmu birde nekadar erken okadar kolaymı oluyor operasyondan sonra (flep düşünüyorum) kalkıp evime gidebiliyomuyum lütfen bilgilendirseniz sevinirim hocam…

  152. farukk diyor ki:

    merhabalar doktor bey. ben şuanda sözlüyüm ve bir konu aklıma takıldı size danışmak istedim. eğer kızlık zarı esnek ise doğum esnasında yırtılma olurmu? yırtılma olurda bunu doğumdan sonra doktorlardan bilgi edinebilirmiyiz? şimdiden teşekkür ederim…

  153. sude diyor ki:

    merhaba doktor bey ben 21 yaşındayım ve yengemle şakalaşırken diziyle vajinama vurdu üst kemigimin oldugu yere denk geldı ve kemıgım baya bı acıdı vajinama sert bi darbe almış oldum adetli oldugum için kan gelıp gelmediginide anlamadım bu aldıgım darbeyle sizce kızlık zarım bozulmuşmudur ?

  154. sinemmm_ diyor ki:

    kızlık zarımı kalıcı yöntemle dijtirmek istiyorum ama kimle ne zaman evleneceğim belli değil seneler öncesi de diktirebilirmiyim ? süresi var mı bu dikimin

  155. ayla diyor ki:

    merak ediyiorum acaba nasıl

  156. nagihan diyor ki:

    merhaba doktor bey ben hic ilisliye girmedim yakin temastada bulunmadim ama  adetim bittikten  bir gün sonra cok fazla gülmemle birlikte cok koyu renkte kan geldi bu beni cok tedirgin etti belki adet devami bilmiyorum ama hala tedirgin davraniyorum bu konuda yardimci olurmusun lütfen kizlik zari bozulmasiyla alakali olabilir mi?

    cevap :

    NAGİHAN HANIM BELİRTTİĞİNİZ ŞEKİLDE KIZLIK ZARI YIRTILMAZ, İÇİNİZ RAHAT OLSUN . . .

  157. hatice diyor ki:

    mrb ben sevgilimle iliskiye girdim ama hic kan gelmedi bu demeki ki kizlik zarim bozulmadimi ve mesela dikim olursa simdi diklilirsem 1 sene sonra evlene bilirmiyim ve kan gelicekmi

  158. ela diyor ki:

    hocam kızlık zarı dikilmeden daraltma yapıolıomu ve dikilirse ne kdar sürede iilşr

  159. deniz diyor ki:

    Merhaba Korkut Bey,
    Çok kısa sonra evleneceğim ve bu konuda gerçekten bunalıma girdim. Bana yardımcı olursanız ve sorularımla içinizi rahatlatırsanız çok sevinirim. Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinden sonra evlenmeden kaç gün önce kontrole gelinmesi gerekir? çünkü düğünüm ist. dışında olacağından kontrole gelemem. Bu yüzden kontrol şart mıdır? ve kanama gerçekleşmeye bilirmi:?

  160. berildeniz diyor ki:

    Merhaba Korkut Bey,
    size bir sorum olcaktı kızlık zarımı diktirdim 5gün sonra dar pantolon giymiştim ve bi acı hissettim doktoruma göründüm birşey olmadığını bir ilişkide tekrar kanama olacağını söledi fakat evlenmeden birkaç gün önce gelip daraltmamız lazım dedi daraltmadan kanama olabilir mi ? ve son bir sorum olacak size bir erkek çok ilişkiye girmiş olsa bile vajinaya baktığında anlayabilir mi dikildiğini? cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü işin içinden çıkamıyorum

  161. aysenur diyor ki:

    doktor bey ben 3,4 sene önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim onun eliyle  sadece sürtünme ve mastürbasyon oldu. aynayla baktım benim kızlık zarımda yırtılmış gibi gözükmüo internettende araştırdım yırtılan kızlık zarlarının hiçbiriyle alakası yok fakat benim kızlık zarım yok ne ortasında delik nede öyle bir zar var muaneye gelemem  18 yaşımda deilim. intihar edicem yakında nolur yardım edin 

    CEVAP :

    Kızlık zarı yapısal olarak farklı tiplerde olabilir, sizin kızlık zarınıza ayna ile bakarak anlamanız mümkün değildir, bir uzman tarafından muayenenin yapılması gerekmekte…

  162. gül diyor ki:

    slm doktor bey malesef bende bir çok kızlar gıbı evlenmeden önce ilişkiye girdim ve kız zarım bozuldu..izmirde bir doktorda flep uygulama yaptırdım 2ay sonra evleniyorum ama inanin çok korkuyorum gelçekten kanama oluyor mı ve anaşılmaz mı cevap verırsenes çok çok sevinırım çok sağol

  163. gereksiz diyor ki:

    merhaba hocam evliliğime 2 ay kadar bi zaman kaldı evlenmeden 3 gün önce yapılan işlemle ilgili bilgi verirmisiniz pazar günü olacak dügün hangi gün gelmeliyim ve buişlem ne kadar saglıklı kanama olur

  164. Ecem diyor ki:

    Merhaban ben 8 9 yaslarında kuzenim tarafndan tecavuze uğradm o da bnm yaslarmdaydı. Fakat penısı vajınama gırdimı gırmedımı hatırlamıyorm. Istanbulda deglm gelmem ımkansz erkek arkadaşım ve ailesi bu konu da çok tutucu uykularım kaçıyor. Herhangi bir hastaneye gitsem kadın doğum uzmanına derdimi anlatsam bana yardımcı olabilir mi dikim konusunda değilse bile bozulup bozulmadığı konusunda. Doğunun bir ilinde yaşıyorum lütfen cevap bekliyorum sizden

  165. esme diyor ki:

    4gün önce flep yöntemiyle operasyon geçirdim fakat 4.gün kabız oldum ve zorlandım biraz kanama oldu dikişlerim açılmış olabilirmi yardım ederseniz çok sevinirim

  166. elif diyor ki:

    merhaba doktor bey , kızlık zarı yırtıldıktan en fazla kaç yıl sonra tamir işlemi yapılabilir? ve işlem sırasında acı hissedilir mi ? 
    teşekkür ederim..

    CEVAP :

    Elif hanım kalıcı kızlık zarı tamiri dilendiği zaman yapılabilir, herhangi bir süre kısıtlaması yoktur. Ameliyat esnasında anestezi yapıldığından ağrı vs hissetmezsiniz..

  167. xxx diyor ki:

    doktor bey kızlık zarı dikildiğini doktorlar anlayabilir mi…

  168. elif diyor ki:

    doktor bey annemle birlikte size gelmeyi umuyoruz…Yanlız annem bekaretimi kaza sonucu kaybettiğimi sanıyor…muayenede cinsel ilişki ile kızlık zarının yırtıldığı anlaşılır mı…

    CEVAP :

    Muayenede kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığı anlaşılır ancak nasıl yırtıldığı anlaşılmaz . . .

  169. özlem diyor ki:

    slm doktor bey ben 10 ay önce kızlık zarımı diktirdim.bi hafta içinde dikişimin biri kopmuştu tekrardan kontrole gittim doktor bey tekrar dikti flep yöntemiyle oldu 10 aydan sonra hiş kontrole gitmedim çok merak ediyorum acaba tekrardanaçılmılmşdir.ne olur bana rahatlatıcı bişey söyleyin kontrole gidecem ama param yok işten ayrıldım yeni çok kötüyüm

  170. esra diyor ki:

    korkut beyy ben antepden gelmeyi düşünüyorumm sekreterle konustum burdaki arkadaslar taksit la yapıldıgını söyledi yarcımcı olur musunuz 

  171. ece diyor ki:

    doktor bey ben masturbasyon yaptıım sonraa baktığım da kırmızı bi kan gelmişti acaba kızlığım zarar görmüş olabilir mi

  172. muro diyor ki:

    yahu ne saçma sorular soruyorsunuz ve sorular hep aynı yukarıyı okuyun hanımefendiler…ve biraz dikkatli olun:)))

  173. merve diyor ki:

    doktor amca ben 12 yaşındayım ve kızlık zarım kapalı kızlık ve içine adet kanı birikmiş kızlık zarım kapalı olduğu için kan dışarı değilde içeri akıyor ve bunun için ameliyat olmam gerekiyor acaba bekariyetime veya rahmime ve yumurtalığıma zarar verirler mi?

  174. sinem diyor ki:

    doktorrbey ben on yaşındayken lavabo sonrası temizliği yaparken parmağım yanlışlıkla içine çok az girdi ve pembemsi kanamam oldu doktora gittiğimi hatırlıyorum sadece kanama var demiştim bana şurup ilaç vermişti kızlık zarım bozulmuş mudur Evleneceğim ve ilk gece kanama olmamasından korkuyorum teşekkürler şimdiden.

  175. mehmett diyor ki:

    doktor bey karımla ilk gecemi yaşadım ve kanama gelmedı 2,3 gun bekledık yıne gelmedı neden olduğunu kesin bi şeklde kontrolden sonra anlaya bilirmiyız

  176. sevda diyor ki:

    Merhaba ben daha önce size kızlık zarı dikimi için gelmiştim. Ben evlendim ve ilk gecede kanamam oldu. Ben şu anda gebeyim ve muayene olduğum doktor boş gebelik teşhisi koydu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Gaziantep de yaşıyorum, size gelmem şu an için zor. Burda kürtaj olucam ancak kürtaj esnasında kızlık zarı dikimi yapıldığı anlaşılırmı ?

  177. ayça diyor ki:

    doktor bey kız kardeşim sizin tarafınızdan ameliyat edilmişti, evlendi ve herşey yolunda gitti. Ben de size aynı sebepten dolayı gelmek istiyorum ancak benim şu anda evlilik gibi bir durumum yok, sizce ne zaman gelmeliyim ?

  178. seide diyor ki:

    Doktor bey ben kucukken dusdum.cinsel organım 2-3 dak cok acidi.Sonra annem bakdiki 1-2 damla nokta gibi kan cikmis.kizlik zari bozulmusmudur?

  179. damla diyor ki:

    doktor bey bnm basımdan kotu bır olay gectı fakat bakıre olup olmadıgımı bılmıyorum bunun ıcın bır doktora gıdıcem eger bakıre degılsem bnde kızlık zarı dıkımı yaptırmak ıstıyorum ama erkk arkadasım evlenmeden once doktora goturcegını ve herseyın doktorda anlasılcagını soyluyor eger ben kızlık zarı dıkımı yaptırırsam baska doktorlar bunu anlar ve soylerlermı gercekten yardıma cok ıhtıyacım var ??

  180. kaan diyor ki:

    KİM BİRİNE UMUT VERİR GÜVENİNİ ALIR DA ONU YARI YOLDA BIRAKIR kandırır ONUN GÖNÜL SADAKASINI 2 DÜNYADA DA ÖDEYEMEZ HZ MUHAMMET SAV

  181. nihan diyor ki:

    bende flep ameliyatı olmak istiyorum ama bu ameliyat ne kadar sürer ve kaç günde tam olarak iyileşebilirim

  182. aysel diyor ki:

    merhaba korkut doktor. ben azerbaycandan yaziyorum. size kizlik zariyla ilgili bir sorum olacak. cevaplandirirsaniz minnetdar olurum.
    sorum su: 9-10 yasindaki cocugun kizlik zari bozulurmu? eger bozulursa kan, aci hissi olurmu? cevabinizi bekliyorum tewekkurler…

  183. gülden diyor ki:

    mrb doktor bey ameliyatımı siz gerçekleştirmiştiniz yalnız bende kaşıntı oluştu bunun için farklı bir doktora göründüm bana travogen krem kullanmamı onerdi bu olumsuz etki görsterirmi.cvp verirseniz çok sevinirim iyi gnler

    Cevap :

    Travogen krem kullanmanızda bir sakınca yoktur…

  184. betül diyor ki:

    hocam merhaba bir kaç sorum olacaktı malesef benimde bekaret sorunum var ameliyat sürecinden bahsedebilirmisiniz.ve ayrıca kendiliğinden eriyen ipler ne kadar bir süre sonra kendini atar ..cvp verirseniz cok sevinirim.

  185. bahar diyor ki:

    slm doktor bey ben onceki hafta kizlik zarimi diktirdim bu hafta chok agrim var ilachlari da ichiyorum ne yapmam lazim iyi olmak ichin

  186. elif diyor ki:

    merhaba hocam ilişki esnasında benden kan veya leke gelmedi acaba sizce hala zarım duruyomudur yoksa bunun için muayene olabılırmıyım 

    cevap :

    Elif hanım kızlık zarınız elastik yapıda olabilir, bu durumda kızlık zarı yırtılmaz ve kanama olmaz…Bazen de kızlık zarı yortolmasına rağmen kanama olmaz, veya çok az olan kanama farkedilmeyebilir. Net cevap verilebilmesi için mutlaka muayene olmanızı öneririm.

  187. serpil diyor ki:

    merhaba hocam ben 12 yasındayken kasıntı nedenıyle doktora gitmıstım bi krem verıldı kulladım kasıntim durdu bi süre ve anıden kasıntı basladı krem mimde bıttıgi zamandı ve kasımaya baslayınca kan geldi sebebi acaba nedır kızlıgim bozulmusmudur

  188. türkan diyor ki:

    merhaba doktor bey.ben 31 yaşındayım.henüz bekarım ve yakın zamanda evlilik gibi bir durum yok.fakat bu ameliyatı kendimi daha ıyı hissetmek için istiyorum….ilk cinsel deneyimim 17-18 yaşlarında iken oldu..arada gecen zamanda yaşadığım birlikteliklerim oldu.yakın zamana kadar devam eden düzenli bir beraberliğim ve cinsel hayatım vardı. buna karar vermemdeki en büyük sebep bakire olmayışımın verdiği rahatlıkla ilerleyen zamanda sonuçsuz birliktelikler yaşamak istemememdir.bana ilk cinsel deneyimin ardından bu kadar uzun süre geçmesinin yani nerdeyse 12 yıl gibi,ve bu arada geçen zamanda youn bir cinsel yaşantımın olmasının eksi ve artılarını açıklarmısınız..buna bağlı olarak kararımı netleştireceğim.başarı oranımız bu durumda ne olur ?
    saygılar

  189. yesim diyor ki:

    hocam merhaba doktora kontrole gittiğimde kendimi çok kastım geri çektim doktor tam göremediğini hatta çentik gördüğünü bunu ancak çentik mi değil mi hekimlerin toplanıp karar vereceğini söyledi,istersem diktirebileceğimi söyledi,anlamadığım şu ben hiç ilişkiye girmedim bu1, 2.si çentik nasıl diktirilsin? 3.sü ondan önce başka doktora gittiğimde o esnek zara sahip olduğumu söyledi,bu çelişkinin nedeni nedir?

  190. elanur diyor ki:

    merhaba hocam .. yaklaşık 6 yıl önce kist için doktora gittim. bana doğum kontrol hapı vardi,kistti akıttım ama kist çok büyüktü ve çok aı çaktim kızlık zarına bi zarar gelmişmidir acaba çünkü kist baya büyüktü lütfen bilgilendirin piskolojim bozuldu

  191. yasemen diyor ki:

    hocam dikiş işleminden sonra kaplıcaya gitsek veya sıcak su dolu küvette banyo yapsak dikişlerimiz atar mı? yada nelere dikkat etmeliyiz? teşekkürler.

  192. irem diyor ki:

    ben şu an lösemi tedavisi yani kemoterapi görüyorum.. kızlık zarım küçükken 13 yaşındayken bir bisiklet kazası sonucu patladı.. şimdi diktirmem sorun olur mu aldığım tedaviden dolayı hastalığımdan dolayı..? lütfen yardımcı olun doktor bey.. ben kendim de hemşireyim az çok biliyorum ama yine de biligilenmek istiyorumm.. yardımcı olursanız çok sevinirim…

  193. elif diyor ki:

    hocam 2 yıl önce erkek arkadaşım tarafından ilişkiye zorlandım fakat kanama olmadı şimdi ewlenmeyi duşunuyorum kızlık zarımın esnek oldugunu soyledi doktor ewlenecegım kişi cok tutucu ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun cok zor durumdayım

  194. buse diyor ki:

    hocam merabalar benm bi sorum olacak benim rahim bölqesi çok kaşınıyorduu bende kaşıdıkça dahada arttı bu sırada parmağım içeriye qirdii yarıya kadar ama kan qelmedi sizde kızlık zarı bozulmuşmudur veya zedelenmişmidir
    cevap:

    Eğer kanama olmadıysa kızlık zarınız muhtemelen bozulmamıştır.Net cevap verebilmemiz icin muayene olmanızı öneririm.

  195. buse diyor ki:

    hocam parmak sokmayla kızlık zarı 100 de kaç bozulur

  196. nisa diyor ki:

    merhaba korkut bey. burdaki herkes gibi bende bi olay yasadım ve kızlık zarımın bozulduguna eminim. ben ekstra uygulamalarda yaptım farklı sert cisimlerle kendimi tatmin eteye çalıştım. ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama o kadar tatminden sonra dilirmi bilmiyorum. her halukarda dikilebilirmi. vajina kendini toplarmı?? acil cevap verirsenis cok sevinirim. teşekkürler.

  197. gizem diyor ki:

    merhaba korkut bey erkek arkadaşımın benden önce aktif cinsel hayatı olmuş ve ben flep yöntemiyle vajinaplostide yaptırmak istiyorum arkadaşımın bu konuda tecrübeli olması ameliyat sonrası anlaşılır mı şüphesi uyandırdı.cevaplarsanız cok teşekkür ederim

    cevap :

    Ameliyat olduğunuzu arkadaşınız anlayamaz…

  198. gazel kurt diyor ki:

    Doktor bey bana yardımcı olun pmarmagmı wajinama soktum yarısı girdi boşalırkn kati kahvengi bi sivi geldi. Nişanlıym we ck korkuyorum hc bi şekilde acı hissetmedim.

  199. asude diyor ki:

    doktor bey masturbasyon yaptıktan sonra kanamam oldu acı falan hissetemedim aynayla baktım vajinama kendim nasıl anlayabilirim bir şey olmuş mudur yoksa sadece zedelenmiş midir bu benim için bir sorun yaratır mı lütfen yardımcı olun teşekkürler

    cevap :

    Asude hanım kendinizin anlaması mümkün değildir, kanama olduysa kızlık zarı hasar görmüş olabilir. Mutlaka muayene olmanızı öneririm .

  200. tanem diyor ki:

    meraba hocam ben nısanlıyım qecmıste yaptıgım hatayı düzeltmek istıyorum ama korkuyrum ve ben birlikte oldugumdada kan gelmemişti kızlık zarım esnek olabılır mı? ben napıcam kafam cok karışık

    CEVAP :

    Kızlık zarınız esnek yapıda olabilir. Muayene olmanızı öneririm . . .

  201. cansu diyor ki:

    merhaba doktor bey ben hıc ilişkıye girmedim ama surtunme yoluya bı kac kez ilişk yasadım ama kan da gelmedı yınede cok korkuyorum sizce kızlıgım bozulmuşmudur seyıme aynayla baktım ortasında kucuk bi delik war cewabınızı beklıorum tesekkur ederim..

    Cevap:

    Eğer kanama Olmadıysa endişelenmenize gerek yok, kızlık ZarınIz yırtılmamıştır.

  202. ela diyor ki:

    Hocam merhabalar bundan 15 gün önce operasyonu geçirdim ilk üç gün ufak kanamalarım ve batma hissim oldu daha sonra geçti. İlk hafta antibiyotik kullandım.Yalnız son günlerde sarımsı akıntılarım olmaya başladı. Bunun nedeni mikrop kapmış olması olabilir mi ?bu durumda dikişlerim zarar görmüşmüdür ? Ve ilk ilişkide kanama olmaması olasılığım var mıdır bu durumda ?

    cevap :

    Ela hanım, size verdiğimiz ilaçları düzenli olarak kullandıysanız korkmanıza gerek yok. Ameliyat sonrası akıntı olabilir, dikişler bu durumdan etkilenmez…

  203. nilüfer diyor ki:

    iyi gunler hocam bır hafta once ankarada kızlık zarımı kalıcı yöntemle diktirdim şimdi beyaz bır akıntım var sarıya dönük bi renkte iltihap kapmıs olabilir mi yorumları okuyunca sizin güvenilir bir hekim oldugunuz inancındayım size muayene olmayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası akıntı olabilir. Muayeneye gelebilirsiniz, bazen ilaç tedavisi başlamak gerekebilmektedir…

  204. Ebru diyor ki:

    Korkut bey merhaba . . . Nişanlımla ilk cinsel ilişkide bulunduğumda bakire olmama rağmen kan gelmedi ve bu yüzden benden ayrıldı. Bana muayeneye gittiğim doktor kızlık zarımın esnek olduğunu , ancak doğumda yırtılacağını söyledi. Ben şu anda nişanlıyım ve evlendiğimde ilk gece yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum. Esnek kızlık zarına da kanama olacak şekilde ameliyat yapılabilirmi.? Sizi çok araştırdım , çok güveniyorum hocam…Lütfen bana yardım edin.

  205. Ebru diyor ki:

    Korkut bey sizi herkes çok tavsiye ediyor, ben de size kardeşimi getirmek istiyorum. Kardeşim bundan 1 sene önce nişanlısı tarafından zorla tecavüze uğradı. Şu anda çok zor durumda, kendisini affetmiyor hatta intihara bile kalkıştı. Psikiyatri uzmanı kızlık zarı tamiri yapılmasını uygun olabileceğini söyledi ve bize sizi tavsiye etti. Ben sizi 2 aydır araştırıyorum, tüm yorumlarınızı okudum, videolarınızı izledim. bu ameliyatı mutlaka size yaptırıcaz. Ameliyat için aileden izin alınması gerekiyormu ? işlem ne kadar sürüyor ve ameliyat sonrasında ne gibi problemler yaşayabiliriz ?

    CEVAP :
    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Ameliyat yapılabilmesi için hastanın 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. 18 yaşından büyükse kendi başına gelerek ameliyat olabilir, ailesinin izni ancak hasta 18 yaşını doldurmamışsa gerekmektedir.Ameliyat ortalama 30 dk sürmektedir. Ameliyat sonrası hasta eve gidebilir ve normal yaşantısına devam edebilir. Genelde ameliyat sonrası sızıntı şeklinde kanama ve sızlama şeklinde ağrı olabilir, bunu dışında bir problem yaşanmaz . . .

  206. Gizem diyor ki:

    Merhaba hocam. Benimde bir sorum olcak bakirelik kontrolü için
    jinekolojik muayeneden geçtim biraz kanamam olmuştu fakat doktorum
    bu yırtıkların tabana kadar inmediğini ve saat 3 ve 9 yönünde iki yırtık olduğunu
    söylemişti derine kadar inmediği için bir dahaki ilişkimde kanamam olur mu ? ihtimal yüzde kaç Sağlıcakla kalın…

    CEVAP :

    Gizem hanım eğer yırtılma varsa bir daha ilişki yaşadığınızda kanama olmayabilir, muayene olmanızı öneririm…

  207. Aygül diyor ki:

    Merhaba doktor bey

    Ben 2 sene önce tecavüze ugradim ve kizligimi kayb ettim. Cok zor zaman gecirdim ve toparlamdim. Fakat bu olayi kimse bilmiyor, ailem cok tutucu oldugu icin bana inanmayacaklarindan eminim. Flep operasiyonu yapmak istiyorum. Fakat ben almanyada yasadigim icin, surekli kontrolle gelemem. Zarrin dikildigi baska bir kadin doktoru tarafindan anlasilirmi? Flep yöntemi basarisi cokmu?
    Saygilarimla…

    Cevap :
    Kalıcı kizlik zari tamiri ile ilk gecede kanamanız mutlaka meydana gelir bu konuda bir kuşkunuz olmasın. Kontrole tüm hastalarımızı mutlaka çağırıyoruz , bu sekilde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasını garanti altına alıyoruz. Uzman bir doktor tarafından muayene edilirseniz tamir işlemi yapıldığı anlaşılabilir. Bu ameliyatta amac ilk iliski ile kanama meydana gelmesinin saglanmasidir . . .

  208. nurcan diyor ki:

    slm doktor bey ben bundan 3 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum ancak ameliyatı yapan doktor bana dokuların tutmadığını söyledi, tabii benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Ben size gelmeyi çok istiyordum daha önce size ameliyat olan ve evlenen bir arkadaşım sizi önermişti ancak başka şehirde olduğum için size gelemedim. Bu ameliyatı her yerde yaptırmamak gerek, sonuçları çok kötü olabiliyor. Ben önümüzdeki ay size gelerek tekrar kalıcı kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum ancak benim adetlerim düzensiz , size ne zaman gelmemi önerirsiniz.?

    CEVAP:
    Adetiniz bittikten sonraki hafta gelebilirsiniz, kalıcı yöntemle tekrar kızlık zarı tamiri yapabiliriz…

  209. demet diyor ki:

    Doktor bey öncelikle merhaba.
    isminizi ve internet sitenizi tesadüf eseri gördüm size bir sorum olacaktı.
    22 yaşındayım erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz var ve biz beraber olduk,kızlık zarı yırtıldı..Fakat bazı durumlardan dolayı sizin bahsettiğiniz flep yöntemi ile kızlık zarını kalıcı olarak diktirmek istiyorum.Sorum şu :

    1.Yapılacak bir muayenede ve kızlık raporu alınacak olursa doktor tarafından bu anlaşılabilir mi ?

    2.bu benim için çok zor bir süreç olacağı için,hastalarınıza psikolojik destek sağlama imkanınız oluyor mu ? Teşekkürler.

    Cevap:
    Kizlik zari tamiri ilk iliski ile kanama meydana gelmesini sağlamak amacıyla yapılır. Uzman bir hekim tarafından muayene ile ameliyat yapıldığı anlaşılabilir.
    Psikolojik destek icin sizi bu konu ile ilgilenen psikiyatrist arkadasımıza yonlendirebiliriz…

  210. esra diyor ki:

    Korkut bey ben bundan 1 sene önce sizde kılıcı yontemle kizlik zari tamiri yaptırmıştım. Ben evleneli 2,5 ay oldu ancak gebe kalamıyorum. İstanbul dısında yaşadığım icin size muayeneye gelemiyorum. Burada bir doktora gebe kalabilmek icin muayeneye gitsem kizlik zari tamiri yapıldığı anlaşılırım ?

    Cevap :

    Bulunduğunuz sehirde muayeneye gidebilirsiniz, ameliyat yapıldığı anlaşılmaz bu konuda endiselenmenize gerek yok…

  211. beln diyor ki:

    Merhaba hocam ben kalıcı yöntemle dikim yaptirdim yaklasik 8 ay oldu dusta temizleme esnasinsa cok az kanama oldu yanliz herhangi bir temasta bulunmadim zorlamadim acaba yirtilmismidir? Ayrica bu surede dikiste patlama olur mu? Iki uc yil sonra evlensem kanamam olur mu? Cevap verirseniz cok memnun kalicam.. iyi calismalar..

  212. sule diyor ki:

    korkut bey bende kızlık zarı ameliyatı olmak istıyorum yapılan yorumları okudum ama hala cok kararsızım kalıcı olacak mı kesın kanama olur mu emın olamıyorum hala ne yapmamı onerıyorsunuz

  213. emine diyor ki:

    hocam aynada kızlık zarıma baktığımda yırtık gibi gözüküyor iki yana uzayan açılmalar var. masturbasyon yaparken zarar görmüş olabilir mi. bu konuda çok sıkıntı çekiyorum. doktora gittim birşey yok sağlam dedi her doktor kızlık zarının sağlam olduğunu anlayabilir mi. yakında evleneceğim ve kanama olmamasından çok korkuyorum

  214. reyhan diyor ki:

    Korkut bey size gelmeyi çok istedim ama İstanbul bana uzak olduğu için kızlık zarı dikimini Adana da yaptırdım. İnanın çok pişmanım , keşke size gelseydim sonuçta uçakla 1 saat mesafe. Ben ameliyat sonrası çok sıkıntılar yaşadım, kanamam oldu, ağrım oldu… Ameliyatı yapan doktoruma ulaşamadım hatta ona ulaşamayıp sizi aradım bana yine de çok yardımcı oldunuz. Ben geçen hafta ameliyatımı yapan doktora gittim, bana ameliyatımın başarısız olduğunu ve tekrar yapacağını söyledi. ben kesinlikle size gelmek istiyorum, uçakla gelip akşam dönerim diye düşünüyorum. Uçak yolculuğu yapmamda sakınca yok diye biliyorum. Tekrar ameliyatımı yapabilirmisiniz ? İkinci defa ameliyat olmanın sakıncası varmıdır ?

  215. elif diyor ki:

    merhaba korkut bey ben istanbuldan yazıyorum internetten buldum adresinizi benim size bir sorum olacaktı ben çok ufak yaşlarda bisiklete binmiştim ve vajinamı bisikletin düz bölgesine çarptım bu benim içimde hep korku oluşturdu ufak kan geldi gecen senede sırf bu yüzden kadın doguma gittim kontrol için 19 yaşındayım bana alttan baktı elleriyle dış dudakları açtı hiç bişeyin yok dedi istersen sende bak dedi ayna verdi elime ama ben siz söleyin ben bakamam dedim bakmadım bişeyin yok dedi sonra eve geldim benden ertesi gün çok az peçeteye kan geldi ama çok az bu ne kanı olabilir sizce açmanın etkisiyle tahriş olabılır mi tekrar kadın doguma gitmeliyim kızlık zarı için suan var mı yok mu çok merak ediyorum nişanlıyım ağustosta düğünüm var çok korkuyorum ilgilenirseniz sevinirim saygılar

  216. merve diyor ki:

    Doktor bey çok küçükken sporda zorlanma sonucu kızlık zarımın bozulduğundan şüpheleniyorum en yakın zamanda kontrole gideceğim. Yöntemin başarılı olması için yırtılmanın kaç sene önce olması gerekir? Örneğin 22 yıl geçmişse başarılı olma ihtimali nedir? Cevap verirseniz memnun olurum.

  217. Ayşegul diyor ki:

    Hocam ben size kızlık zarı dikimi yaptırmıştım, kalıcı yöntemle. Ben nişanlımdan ayrıldım, şu anda evlenme gibi bir durumum da yok. Ben sizde ameliyat olduktan sonra nişanlımla ilişki yaşadım ve kanamam oldu, bir problem yaşamadım. Ben tekrar size gelerek kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum. Tekrar ameliyat yapılması mümkünmüdür ?

  218. Ayşe diyor ki:

    Sevgilimle sürtünme ile sevilme yaşadım. Ayna ile baktığımda küçük dudaklar zedelenmiş gevşemiş gibi geldi. Yaşım 20. Zara zarar gelmedi ama dudakların yapısı değişti gibi sanki bu tip cinsel yakınlaşmada bunun olması normal midir ?

  219. nuran k diyor ki:

    ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim penisin ucu biraz girdi ama kan falan gelmedi kzlığım bozulmuşmudur

    cevap :

    Eğer kanama olmadıysa muhtemelen kızlık zarı bozulmamıştır…

  220. fatoş diyor ki:

    doktor bey mrhb , Ben size daha önce bir arkadaşımla gelmiştim. Arkadaşım kürtaj olmuştu, tesadüfen orada kızlık zarı tamiri yaptığınız bir bayanla tanıştım ve telefonunu aldım. Ben de bu ameliyatı olmak istiyordum ancak bir türlü cesaretimi toplayamıyordum. Ameliyat yaptığınız bayanla birkaç defa görüştüm, kendisi evlenmiş ve ilk gecesi çok güzel geçmiş, bir problem yaşamamış. Bu bana daha da güç verdi, cesaretimi topladım ve bu ameliyatı sizde olmaya karar verdim. benim düğünüm ekim ayında olacak, size ne zaman gelmeliyim ? Daraltma da yapılmasını istiyorum bu maliyeti ne kadar arttırıyor ?

    cevap :
    Eğer düğününüz ekim ayındaysa en erken dönemde ameliyatınızı yaptırmanızı öneririm. Aynı ameliyatta daraltma da yapabiliyoruz. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

    tel : 0212 241 48 93

  221. necla diyor ki:

    Korkut bey size çok teşekkür etmek istiyorum, yanınıza korkarak ve utanarak gelmiştim ancak çok cana yakın ve anlayışlı birisiniz beni çok rahatlattınız. Ben evlendim ve hiçbir problem yaşamadım size minnettarım. Sekreterinize de selamlar.

  222. yasemin diyor ki:

    selam hocam ben daha önce size gelerek kalıcı kızlık zarı tamiri yaptırmıştım. Ben nişanlımla beraberlik yaşadım ve kanamam oldu ancak nişanlımın ailesi çok tutucu ve ilk gecede kanlı çarşaf istiyorlar. Size gelerek tekrar ilk gecede kanama olması için geçici yöntem ameliyat yapabilirmiyiz ?

    CEVAP :

    Beraberlikten 2-3 gün çnce geçici yöntemle tamir işlemi yapılabilir.

  223. zeynep A. diyor ki:

    Ben bir cocuk annesiyim ..cocugum bir yasinda …doktor kizlik zarimin dogumda yirtildigini soyledi …..esnek bir yapiya sahipmis ..simdi tekrar diktirmek istiyorum ..acaba basari sansi nekadar ogrenebilirmiyim

    CEVAP :

    Vajinada daraltma yapılarak kalıcı yöntemle kızlık zarı dikimi uygulanabilir. Eğer size verilen ilaçları düzenli olarak kullanır ve kontrolünüze gelirseniz ilk gecede bir probem yaşamazsınız…

  224. derya diyor ki:

    Merhaba doktor bey, ben 2 sene önce size kızlık zarı dikimi için gelmiştim. Daha sonra kontrole gelemedim, dün gece bir beraberlik yaşadım ve kanamam oldu. Öncelikle size çok teşekkür etmek istiyorum, bu benim için çok önemliydi. Dün akşam korunmadık, gebelik olabilirmi ? Adetim biteli 1 hafta oluyor.

    CEVAP :

    Eğer korunmadıysanız gebelik olabilir. 72 saat içinde ertesi gün hapı alabilirsiniz.

  225. ela diyor ki:

    ıyı aksamlar korkut bey ben erkek arkadasımla bı cok kez ılsıkıye gırdım fakat hıc kan gelmedı ama bıyerde zorladıgında cok canım yanıyor we onu durduruyoeum lutfen bana yardımcı olun kafayı yemek uzereyım

    cevap :

    İlişki ile kanama olmamasının nedeni kızlık zarınızın elastik yapıda olmasına bağlı olabilir. Diğer şikayetiniz için muayene olmanızı öneririm..

  226. elif diyor ki:

    kızlık zarı yırtıldıkdan sonra üzerinden zaman geçmesine rağman ameliyat yapılırmı

    Cevap:
    Yırtılmanın ne zaman olduğu önemli değildir. Kalıcı yöntemle Kızlık Zarı Onarımı yapılabilir.

  227. yaren diyor ki:

    hocam ben size birşey sormak istiyorum. 21yaşındayım bekarım sevgilimle ilişkiye girdik ertesi gün hapı kullandım sonra adet oldum.sonra tekrardan sürtünme yoluyla girdik adet günüm geldi ve adet oldum bir daha hiç ilişkiye girmedik fakat bu ay adet olmadım hala neden acaba 10 gün gecikti şuan da hamilemiyim ? mide bulantısı falan yok sadece sık idrara çıkıyorum karnıma sancı giriyor arada cevaplarsanız çok sevinirim …

    Cevap:

    Muhtemelen hamile degilsinizdir ancak emin olmak için test yaptırmanızı öneririm.

  228. Semra diyor ki:

    Doktor bey ben uzun araştırmalar sonucu size kızlık zarı dikimi için başvurmaya karar verdim. Benim düğünüm ağustos ayında, size şubatta gelmeyi düşünüyrm. Benim adet düzensizliğim var o yüzden adetten hemen sonra gelicem ancak bazen adet bittikten 10 gün sonra tekrar adet görebiliyrm bu sorun olurmu ? Şimdiden teşekkür ederim

    cevap :

    Eğer adetlerinizde düzensizlik varsa ameliyat sonrası adet düzensizliği için de tedaviye başlarız , bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  229. şeyda diyor ki:

    Merhaba hocam ben bir birliktelik yasadim istemediqim kişiyle zorunlu olarak simdi sevdiqim kişiyle evlenmek uzereyim ona bu utanç verici olayla karsilasmasini istemiyorum :( ( peki dikilince eski halini alirmi ?

    Cevap:

    Kızlık Zarı dikimini kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapıyoruz. Ameliyat sonrası vajina iç kısmında yeni bir kızlık zarı oluşturarak ilk ilişkide kanama meydana gelmesini garanti altına alıyoruz. İlk gecenizde bir problem yaşamazsınız. Bu konuda içiniz rahat olsun.

  230. sude diyor ki:

    merhaba korkut bey;
    Ben daha önce 6 aylık düşük yapmıştım. imam nikahlıydım, eşim vefat etti. Ben şu anda biriyle evlenmek üzereyim. Kendisi düşük yaptığımı biliyor ancak ailesi ilk gece bizden çarşaf istiyor. Bu yüzden nişanlımla size gelerek bu ameliyatı yaptırmak istiyoruz. Ben vajinamın da darlatılmasını istiyorum. Ameliyat ortalama kaç saat sürüyor ? Bize bunun maliyeti ne kadar olur ?

    CEVAP :

    Ameliyat ortalama 30 ile 45 dakika arasında sürmektedir. Fiyat bilgisi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Ayşe hanımla görüşebilirsiniz…

  231. rezan diyor ki:

    Doktor bey ben Rezzan, size daha önce kızlık zarı tamiri için gelmiştim. Ameliyat sonrası hiçbir problem yaşamadım, size çok teşekkür ederim. Ben 1 ay sonra evleniyorum, size evlenmeden önce kontrole gelicem, bu kontrolden ücret alınıyor mu?

    cevap :

    Rezzan hanım Kontrollerimiz ücretsizdir…

  232. Şeyma diyor ki:

    Korkut bey ben de size kızlık zarı dikimi için gelmek istiyorum. daha önce sizde 1 defa kürtaj olmuştum. Bu durumda daraltma da yapılması gerekmektemidir ?

    Cevap :

    Eğer vajinada aşırı genişleme varsa darlatma yapılabilir. Her zaman kürtaj yapılan bayanda darlatma da yapılması gerekmemektedir…

  233. Songül diyor ki:

    Merhaba ben Songül ben bundan 7ay öncesinden başkasıyla nişanlıydım o nişanlımla bir birlikteliğim oldu ilişkiye girdik kan geldi tekrar tekrar birlikte olduk ve olmadı ayrıldık ve şuan başka birisiyle evlilik yolundayım ağustos ayının sonlarına doğru büyük ihtimalle Düğünümüz olucak şuan çok mağdurum sizden baya herkez memnun kaldığını söyleyince benimde mantığıma yattı Flep Yöntemi ile kalıcı kızlık zarı kesin tutuyor mu kararsizim baya ve daraltma oluyormuş ben size ne zaman gelmeliyim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum. .

    cevap :
    Songül hanım, eğer düğününüz Ağustos ayındaysa en kısa zamanda ameliyat olmanızı öneririm. Ameliyat sonrası vajina giriş kısmında yeni bir kızlık zarı yapılandırıyoruz ve ilişki yaşadığınızda bakire bayanda olduğu gibi burası yırtılarak kanama meydana geliyor. Eğer gerekirse daraltma işlemi de yapılabilir.