Kızlık zarı Dikimi İzle - Kızlık Zarı Dikimi Videosu | Kızlık Zarı Dikimi
kızlık zarı

Kızlık Zarı Dikimi İzle

Kızlık zarı dikimi yaptırmak ve bu konu hakkında bilgi edinmek isteyenler için bir çok faydalı bilgiye yer verdiğimiz internet sitemizde metinsel anlatımlar haricinde bir çok konuda video anlatımlara yer verilmiştir. Aşağıda yer alan video diğer konu başlıklarında yer alan soru cevap videolarının aksine kızlık zarı dikimi hakkında tüm merak edilenleri Jinekolog Operatör Doktor Korkut Arslan’ın anlattığı bir videodur. Kızlık zarı dikimi video anlatımın yer aldığı bu sayfayı ziyaret ettiğinizde kızlık zarı dikimi ile ilgili öğrenmek istediklerinizi bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulmak için kızlık zarı dikimi izle yebilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Videosu

İnternet sitemizde konu anlatımlarında dahi elimizden geldiğince +18 görüntülere yer vermemekteyiz. Bu yüzden kızlık zarı dikimi işlemine ait bir çok animasyon ve canlı video görüntüsü olmasına rağmen bu içeriklere sitemizde yer vermemekteyiz. Bu görüntüler yerine metinsel anlatımın yanı sıra kolay akılda kalması ve daha rahat anlaşılabilir olmasından dolayı sizlere merak ettiğiniz soruların cevaplarını kızlık zarı dikimi videosu hazırlayarak sunmaya çalışmaktayız. Sitemizin kızlık zarı dikimi video izle özelliği ile merak ettiklerinizi zahmetsizce okuyarak değil izleyerek öğrenebilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi İzle

Bu videoyu izleyin ve kızlık zarı dikimi hakkında yanlış bilinenleri fark edin, doğrularını öğrenin.

 

Kızlık zarı dikimi anasayfasına dönmek için tıklayın…

Kızlık zarı dikimi fiyatı sayfasına gitmek için tıklayın…

Benzer Yazılar
Yorumlar
  1. esma diyor ki:

    hocam meraba  ben daha önce sol over sit ameliyatı oldum ve hiç bir ilişkim olmadı. gecen gün nişanlımla cinsel ilişkiye girdik ve hiç kan gelmedı kızlık zarım ameliyatta bozulmuş olabılırmı.acilen yardımcı olurmusun.teşekkürler

    CEVAP:
    Belirtiğiniz ameliyatlar karın bölgesinden yapılır, kızlık zarına bu ameliyatlarda zarar verilmez. Kızlık zarınız elastik olabilir, bu durumda ilişki ile kanama meydana gelmeyebilir…

  2. sevgi diyor ki:

    Korkut bey benim yakın bir arkadaşım size ameliyat olmuştu ve kızlık zarı dikimi yapılmıştı.Arkadaşım evleneli 2 yıl oluyor, kendisi bana sizi çok önerdi ben de size gelmek istiyorum. Benim öğrenmek istediğim kızlık zarı tamirinden 2-3 yıl sonra evlensem de bir problem olup olmayacağı .

    CEVAP :

    Sevgi hanımm kılzık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapıyoruz. Size verilen ilaçları düzgün kullanır ve kontrollerinize gelirseniz herhangi bir problem yaşamazsınız , bu konuda içiniz rahat olsun…

  3. lale diyor ki:

    kizlik zari tek parmagin girmesiyle yirtilirmi?

  4. aslı diyor ki:

    doktor bey ben bundan 4 yıl önce bir ilişki yasadım we erkek arkadasım benle birlikte oldu kendmden cok utandım we piskolojim çok bozuldu şimdi ciddi dusundugum biri war we kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum evlenmeden 2 3 yıl önce yapılırsa bir problem olur mu ve adet kanamalarında sorun olusur mu

  5. gamze uyar diyor ki:

    mrb Korkut Bey ben 4 yıl once sevdiğim kişiyle birlikte oldum ilk bırlıktelıgımızde kanamam olmadı hata ben hıcbırseyın faarkında bıle olmadım o bana soyleyene kadar bırlıkte oldugumuzu bıle anlamadım hastaneye kontrole gıttım bakire oldugumu soyledıler ama dıger bırlıktelıklerımızdede kanamma olmadı ve erkek arkadasım benım kız olmadıgıma ınanmadı ayrıldık sımdı evlenmek uzereyım ve korkuyorum bana yardım edersenız sevınırım

  6. evren diyor ki:

    hocam merhaba 7 yıllık bir ilişkim vardı şimdi ise bu süreden sonra kızlık zarımı diktire bilirmiyim evlilik düşündüğüm bir insan var ilk gecemizde böyle bir operasyon geçirdiğimi anlamaz demi hiç birlikte olmayan bir genç kız gibi kan geliyormu ameliyattan sonra bir süre varmı birliktelik için

  7. hilal diyor ki:

    korkut bey 1 sene önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlık zarım bozulmadı yada bozulduysa ben mi farketmemiş olabilirim.kızlık zarı maynesi olduğumda kızlık zarım bozulmadıysa daha önce ilişkiye girdiğim anlaşılır mı muayne esnasında.

  8. irem diyor ki:

    doktor bey kendi isteğimle kız olup olmadığımı öğrenmek istiyorum aileme gerek varmı yada ne bilim izne falan ?

    cevap:
    İrem hanım eğer 18 yaşını doldurduysanız ailenizle gelmenize gerek yok , kendi başınıza gelebilirsiniz…

  9. rozelin diyor ki:

    korkut bey ben vandayım ve erkek arkadasımla ılıskıye gırdık ama ben bır acı hssetmedım kanda gelmedı kızlık zarım zarar gormusse eger . vanda neredde muane olabılırm

  10. nurten diyor ki:

    mrb hocam 2 hafta önce nişanlımla ilişkiye girdik ve kızlık zarı kanamadı. birkaç gün sonra tekrar denedık olmadı. ikimizde şaşkınız. ben daha önce cinsel ilişkide bulunmadım. acaba sorun nedir hocam. nişanlım sorun etmiyor ama kanın gelmemesi hep düşündürüyor. istanbul dışındayız nasıl muayene olabılırız hocam.

  11. melisa diyor ki:

    ben normalde 6 gün adet oluyorum 6gün sonunda adetimin bittiğini düşünerek mastrübasyon yaptım hiçbişey yoktu sabah lavaboya gittm yani 7.gün iç çmaşaırımda kan vardı açık renkli ama çoktu az değildi acaba kızlık zarım mı bozulda yoksa adetim 7.gün mü oldu

  12. elif diyor ki:

    kızlık zarı bozulunca yırtılan duvarlar tekrar dikelemez diye bişey diyolar dogrumu hocam ilk gecede normal kanama gelirmi dikilince ?

  13. merve diyor ki:

    hocam kızlık zarı diktirmede  yaş önemlimi?

  14. Meryy diyor ki:

    MErhaba ben 2 yıl önce erkek arkadşımla ilişkiye girdim kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama bazı arkadaşlarım 6 ay sonra kızlık zarının eridiğini söylüyolar diktirdikten sonra ne kadar kalır süre sölerminiz

    cevap:
    Merve hanım kalıcı yöntem tamir sonrası ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanamanız olur, bunda herhangibir süre sınırlaması yoktur. 

  15. Didem diyor ki:

    Merhaba hocam .. Benim ilk ilişkimde kanamam olmadı .. Daha sonra bir kaç kez daha ilişkiye girdim ancak bunlarda da bir kanama olmadı .. Kızlık zarım esnek olabilir kontolre gitmedim utandığım için .. Ancak kızlık zarı dikimi sırasında vajina daraltma işlemi yapıyormusunuz ?

    cevap :

    Kızlık zarı dikimi esnasında vajina daraltma da yapılabilir.

  16. meryem diyor ki:

    hocam merhaba erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadık fkat tam ilişkide sayılmaz vajınama parmagını soktu ama çok ileriye dogru değil ve çok fazla kanadı aşırı bir şekilde ama ne acı hisseettim ne de başka bişey. sizce kızlık zarım yırtılmış olabilirmi acil cevap istiyorum

    Cevap :

    Kızlık Zarınızın yırtılmış olabilir. Net cevap verebilmemiz icin muayene olmanızı öneririm.

  17. kezban diyor ki:

    merhaba hocam ben daha önce muayene için gelmiştim. Sizde kızlık zarı tamiri ameliyatı olmaya karar verdim. Evlenmeme 6 ay var, size ne zaman gelmemi önerirsiniz?
    Cevap

    En erken zamanda gelmenizi öneririm. Ameliyatı genellikle adet sonrası donemde yapmayı tercih ederiz. Eğer adet dönemindeyseniz adet geciktirici kullanabiliriz.

  18. erkan diyor ki:

    kız arkadaşım adetine yakın zaman içerisinde iç çamaşırının dışından cisimle vajinasına sürtünme ile temas etmiştir o esnada kanama olmuş adet kanamasımıdır? kızlık zarı hasarındanmıdır? şimdiden teşekkürler.

    cevap :

    Belirttiğiniz şekilde nadir de olsa kızlık zarı zarar görebilir.. arkadaşınızın muayene olmasını öneririm.

  19. başak diyor ki:

    merhaba hocam bundan tam 20 gün önce sürtünme şeklinde ilişki yaşarken birden kan geldi. 2 hafta sonra da bi doktora gittim ve kızlığımın bozulduğunu öğrendim ve diktirmek istiyorum ama bu dikim için belli bir süre varmı varsa ne kadar zaman içinde yaptırman lazım? zamanı geçer diye çok korkuyorum bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    cevap :

    Kalıcı yöntemle tamirde kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, kızlık zarı tamirini her zaman yapabiliriz, ancak hem iyileşmenin takibi hem de yeni oluşan yırtıklarda tamir sonrası iyileşmenin daha hızlı olması nedeniyle en erken zamanda yapılması önerilir…

  20. belgin diyor ki:

    Merhabalar Korkut bey. Ben sizde ameliyat olduktan 3 ay sonra evlendim. yurtdışında olduğumdan kontrole gelemedim. İlk gece kanamam oldu. Kanama 2-3 gün az miktarda devam etti, şu anda hiçbir problemim yok. Ben haziran ayında tatil için Türkiye ye gelicem, geldiğimde size muayene olmak ve spiral taktırmak istiyorum. Spiral takılmasında kızlık zarı tamiri yapıldığından bir problem varmıdır ? Bir de altın kaplama spiraller varmış, sizde de bu spirallerden varmı , bir arkadaşım taktırmış hiç problem yaşamadığını söylüyor.?

    CEVAP :

    Altın kaplama spirallerimiz mevcut, geldiğinizde spiralinizi takabiliriz. Spiral takılabilmesi için adetin 3. günü gelmeniz gerekmekte. Kızlık zarı tamiri yapılmasının spiral takılmasına bir engeli yoktur.

  21. feriha diyor ki:

    Flep yöntemiyle operasyondan sonra en erken kaç gün sonra ilişkiye girilebilir?

    cevap :

    Ameliyat sonrası iyileşme dönemi ortalama 4 ile 6 hafta arası değişir. iyileşme döneminden sonra beraberlik yaşayabilirsiniz.