Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı 2013 Yılı İçin Ne Kadar ? | Kızlık Zarı Dikimi
kızlık zarı

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Kızlık zarı dikimi fiyatı tamir edilecek olan alanın genişliğine, anestezi şekline ve tekniğe göre değişmektedir. Muayene ve müdahale sonrası yapılan kontroller için ek ücret talep edilmemektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatı işlemi yapacak hekimin tecrübesi ve hekimin muayenehanesinin bulunduğu semte, anadolu yakası veya avrupa yakası yani İstanbul’un hangi bölgesinde olduğuna göre de değişebilmektedir.

Bilindiği üzere kızlık zarı dikimi işlemi için iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi flep kaldırma tekniği ile yapılan ve kalıcı yöntem olarak adlandırılan tekniktir. Diğer teknik ise geçici yöntem olarak adlandırılan ve gerdek gecesinden birkaç gün önce yapılan işlemdir. Flep yöntemi ile yapılan kalıcı kızlık zarı dikimi, her ne kadar diğer yönteme göre daha pahalı olsa da gerdek gecesi kızlık zarının tekrar kanaması için kesin ve garantili bir yöntemdir.

Ayrıca genel anestezi ile yapılan işlemlerde kızlık zarı dikimi fiyatı bir miktar daha yüksek olsa da genel anestezi altında yapılan işlemin lokal anesteziye göre daha acısız, dolayısıyla hastanın konforu için daha etkili olduğu bilinmektedir.

Kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında ilgili yasa ve etik kurallar gereği internet sitemizde yazılarımızda ve yorumlarda kesinlikle fiyat bilgisi verilmemektedir. Kızlık zarı dikimi ücretleri hakkında kesin bilgi verebilmemiz için mutlaka hastayı muayene etmemiz gerekmektedir. Ortalama bir fiyat bilgisi almak ve merak ettiğiniz diğer sorulara cevap bulabilmek için 0 212 241 48 93 ve 0 532 2338773 numaralı telefonlardan Jin.Op.Dr. Korkut Arslan’a ulaşabilirsiniz.

Muayenehanemiz İstanbul ilinin toplu taşıma araçları ile en kolay ulaşılabilen Şişli’de Şişli Etfal Hastenesi yakının da bulunmaktadır.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2013 yılı için (ücretleri) ve fiyatları (ücret) konusunda bilgi edinmek için bu linke tıklayarak iletişim sayfamızı ziyaret edin.

Kızlık zarı dikimi anasayfasına dönmek için tıklayın…

“Kızlık zarının dikildiği anlaşılır mı” konulu videoyu mutlaka izleyin…

Benzer Yazılar
Yorumlar
  1. Leyla diyor ki:

    Korkut bey kızlık zarı dikim ücreti hakkında bilgi almak istiyorum… Evlenmeden ne kadar önce bu ameliyat yapılmalıdır ?

    CEVAP :

    Leyla hanım kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem olan Flep tekniğiyle yapmaktayız. Bu şekilde yapılan kzılık zarı tamiri sonrası kızlık zarınız eski halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanama olacaktır. Ücret hakkında bilgi için asistanım Ayşe hanımla görüşebilirsiniz…

    Tel : 0212 241 48 93

  2. Cansun diyor ki:

    Doktor bey kızlık zarı dikimi ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Sizin yanınıza daha önce bir arkadaşım ile gelmiştim, ona kızlık zarı tamiri yaptınız ve ilk gecesinde kanaması oldu…şu anda çok mutlu bir evliliği var ve 2. bebeğine hamile. Ben bu ameliyattan çok korkuyorum ve hiçbirşey hissetmek istemiyorum, genel anestezi uyguluyormusunuz ?

    CEVAP :

    Cansun hanım eğer hiçbirşey hissetmek istemiyorsanız işlemi genel anestezi altında uyutarak yapabiliriz…

  3. Saliha diyor ki:

    Korkut bey herkes sizi çok öneriyor ben de yazılarınızı yakından takip ediyorum. Muayene olmak şçin size gelmek istiyorum, muayene ücretiniz ve gerekirse kızlık zarı dikimi ücreti hakkında bilgi almak istiyorum . . .

    CEVAP :

    Saliha hanım kızlık zarı muayenesi için gelebilirsiniz. Kızlık zarı dikim işlemini genellikle kalıcı yöntem ile yapmaktayız. işlem ortalama 30 dakika sürmektedir. Müdahale sonrası evinize gidebilir ve ertesi gün normal yaşantınıza dönebilirsiniz…

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gülten hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  4. merve diyor ki:

    doktor bey sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım.adet dönemindeydim ve 5. günümdeydim.hiç acı hissetmedim ama kanama oldu bu kanama adetten dolayı mı yoksa kızlık zarımdan dolayı mı diktirmek istiyorum mümkün mü lütfen yardım edin çok korkuyorum..

    CEVAP :

    Merve hanım ilişki yaşadıysanız ve kanama olduysa kızlık zarınız yırtılmıştır… Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre kızlık zarınızı kalıcı yöntemle dikerek onarabiliriz. işlem sonrası kızlıkz arınız eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin kanamanız olacaktır…

  5. nazo diyor ki:

    merhaba ben sozluyum . sözlum benle ilşkye grmk ıstdı fkt bn kbl etmdm ama prmgnı sktu o an bn cktm sonra yrm saat gctktn snra eve gldgm. kan glmş szce bu nedir blglndrrmsnz bnı

    CEVAP :

    Kızlık zarınız yırtılmış olabilir. Net bir cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte . . .

  6. Naz diyor ki:

    doktor bey merhaba.. yazılarınızı okudum.. erkek arkadaşımla bişeyle yaşadık yalnız erkek arkadaşım parmağını soktu. ve 15 dak snra bi gün süren çok açık pembe renkte kanama oldu. doktora gittiğimde doktor kızlık zarının 3 te biri sol taraftan yırtılmış dedi.. hala kızsın ama bi daha ki ilişkide kanaman olmayabilir dedi.. esnekmidir. ve diktirsem ücret ne kadar olur..

    CEVAP :

    Merhabalar… Naz hanım eğEr yırtık varsa ne kadar yırtıldığı önemli değildir, ilişki ile tekrar kanama genellikle gerçekleşmez. Kızlık zarınızı dikerek onarabiliriz. Kızlık zarı dikimini kalıcı yöntemle flep kaldırarak yapmaktayıZ, bu yöntemle yapılan kalıcı kızlık zarı tamirini dilediğiniz zaman yapabiliriz, ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, kızlık zarı tamiri sonrası ilişki ile kanamanız olacaktır… Fiyat hakkında detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz.

  7. seda diyor ki:

    doktor bey.ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama kanama olmadı..ben gerçekten olmedığenı düşünüyorum ama o oldu diyo neden kan gelmediğini öğrenebilirmiyiz..

    CEVAP :

    Seda hanım elastik tipteki kızlık zarına sahipseniz kanama olmayabilir. Bazen kanama çok az olur ve vajinal salgılarla karışarak farkedilmeyebilir. Net bir cevap için muayeneye gelmenizi öneririm . . .

  8. Talia diyor ki:

    Korkut beye ben de gittim, çok memnun kaldım. Hastasıyla çok ilgileniyor ve her zaman telefonla ulaşabiliyorsunuz. Çok ilgili bir doktor. Kendisine her zaman gidicem…

  9. zeliha h diyor ki:

    Korkut beye ben Almanya dan gelerek kızlık zarı dikimi yaptırdım. Ben de doktor beyi internetten buldum. Çok iyi birisi , diğer kendini beyenmiş doktorlar gibi değil. Kendisine rahatlıkla her şeyinizi anlatabilirsiniz. Ben ameliyattam 1 ay sonrea evlendim. kanamam ilk kanamam gibi oldu, herhangibir problem yaşamadım… Eğer bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız hiç düşünmeden Korkut beye gidin derim… Fiyatlar ve ödeme hakkında da hastalarına çok esnek davranıyor… ben taksitle ödeme yapmıştım . . .

  10. Elif diyor ki:

    Çok ilgili, hastasını rahatlatan bir doktor… Ben böyle doktora şimdiye kadar rastlamadım . . . Ameliyat sonrası herşey yolunda gitti… Mutlaka gitmenizi öneririm . . .

  11. Yıldız diyor ki:

    Bana Korkut bey kızlık zarı dikimi , daraltma ve labioplasti ameliyatı yaptı… ben şu an için evlenmeyi düşünmüyorum ama kendimi psikolojik olarak çok iyi hissediyorum. Daha 1 hafta önce tam depresyondaydım. Bana psikiyatri doktorum bu işlemi yaptırmamı önerdi. Korkut beyi bulduğum için çok şanslıyım… herkese öneririm…

  12. Tuğçe diyor ki:

    Korkut bet size sonsuz teşekkürler…. ilk gecem problemsiz geçti, herşey bana anlattığınız gibi oldu. En yakın zamanda kontrol için gelicem, herkese sizi öneriyorum…

  13. Başak diyor ki:

    Korkut bey Allah sizden razı olsun, kanamam normal ilk günkü gibi oldu… Herşey için teşekkürler. Kontrolüme 10 gün sonra gelicem, sekreterinizden randevu alırım…

  14. Tülin diyor ki:

    Korkut bey düğünden sonra yurtdışına yerleştim , size tekrar uğrayamadım..Size herşey için çok teşekkür ederim, il k gece hiç bir problemim olmadı.. Türkiye ye geldiğimde ilk işim yanınıza gelmek olucak…

  15. Gülçin B. diyor ki:

    Korkut bey sizin hakkınızdaki yorumlar inanın yüreğime su serpti. Birkaç aydır ben de kendime doktor araştırıyordum, inanın internette bakmadığım, konuşmadığım dktor ve merkez kalmadı diyebilirim. Sonunda size gelmemye karar verdim. Yazılardan kızlık zarı dikimi için en uygun zaman adet sonrası diye okudum. Adetim bitince size gelicem , Cumartesi günleri çalışıyormusunuz ?

    CEVAP :

    Gülçin hanım Cumartesi günleri saat 13:00 – 18:00 arası çalışıyoruz. Randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  16. zülfiye diyor ki:

    Arkadaşlar ben 1 sene önce Dr. Korkut beye gelerek bu ameliyatı yaptırdım. 2 ay önce evledim ve herşey yolunda gitti, hiçbir problemle karşılaşmadım. Size ben kısaca ameliyat süreci hakkında bilgi vermek istiyorum. Ameliyat yaklaşık 30 dakika sürüyor, ben lokal anestezi ile aşağıdan uyuşturularak ameliyat oldum. Ameliyat esnasında hiçbirşey hissetmedim, Ameliyat sonrası 2-3 gün özellikle tuvalete gittiğimde hafif sızıntı şeklinde kanamam oldu, hiç ağrım olmadı. 1hafta botunca antibiyotik ve ağrı kesici kullandım ve doktor beyin anlattığı şekilde pansuman yaptım. Kontrolden sonra normal günlük yaşantınıza dönebiliyorsunuz sadece ameliyat sonrası 1 hafta dikkat etmeniz gerekiyor ( spor vs yapmıyorsunuz, denize – havuza girmiyorsunuz ). Korkut bey son kontrolümü de evlenmeden 3 gün önce yaptı ve herhangi bir problem olmadığını söyledi. 3 gün sonra da evlendim, ilişki ile ilk ilişkide olduğu gibi kanamam oldu ve herşey yolunda gitti. Korkut beye ne kadar teşekkür etsem azdır, kendimi ona borçlu hissediyorum..tabii bunları yüzüne söyleyemediğimden buraya yazma gereği hissettim. Beni öyle büyük bir derten kurtardı ki bunu hiç birşeyle ölçemem . . Allah ondan razı olsun..

  17. o.poyraz diyor ki:

    sl hocam kız arakasımla ılıskıye gırdık ama kan gelma dı kızlık zarı bozulmus olurmu olursa kalıcı yolladan dıkdırmek ıst ne kadar olur hocam

    CEVAP :

    Her zaman kızlık zarı yırtılması sonucu kanama olmayabilmektedir. Bazen çok az olan kanama vajinal salgılarla karışarak farkedilmeyebilir…Net bir cevap için muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız. kızlık zarı onarımı hakkında fiyat bilgisi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Gizem hanımla görüşebilirsiniz…

  18. sinem diyor ki:

    Hocam her sitede ve forumda sizin adınıza rastlıyorum. Herkes sizden çok memnun kalmış. Benim de 2 arkadaşım size kızılık zarı tamiri için gelmişti, ikisinin de ilk gecelerinde kanamaları oldu, şu anda çok mutlular. Ben de size gelmek istiyorum ancak beni evlilik tarihim belli değil. Evlilik tarihim belli olunca mı size gelmeliyim veya şimdi gelsem işlem yapılırmı ? Ben de diğer arkadaşlarım gibi kalıcı olan ameliyattan yaptırmak istiyorum, adet bitiminde gelmek gerekiyor sanırım. Gelmeden önce muayene olmak şartmı ? Gelince hemen ameliyat yapılabiliyormu ? ben şehir dışından gelicem, ameliyat sonrası yolculuk yapmamda ( uçakla ) sakınca olurmu?…Şimdiden ilginiz için çok teşekkürler.. Allah sizdenm arzı olsun, çok dua alıyorsunuz…

    CEVAP :

    Sinem hanım genellikle hastalarımıza adet sonrası işlemin yapılmasını öneriyoruz ancak eğer zamanınız kısıtlıysa dilediğiniz zaman ameliyatınız yapılabilir. Ameliyat sonrası uçak yolculuğu yapmanızda bir sakınca bulunmamakta. Müdahale yapılmadan önce muayeneye gelmenize gerek yok, geldiğinizde hem muayeneniz hem de ameliyatınız yapılır. Kızlık zarı onarımı kalıcı teknikle ( flep yöntemi) ortalama 30 – 45 dakika sürmektedir. Genellikle işlemi lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayız. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve ertesi gün günlük hayatınıza devam edeblirsiniz. Sadece 1 hafta spor ve gibi aşırı zorlayıcı hareketlerden sakınmanızı istiyoruz, 1 hafta sonra yapılan kontrol ardından spor ve gibi normal aktivitenize devam edebilirsiniz.

  19. Canan diyor ki:

    Hocam 1 hafta önce evlendim , herşey yolunda gitti… size çok ama çok teşekkür ederim. Bana 1 hafta sonra kontrole gelmemi söylediniz ancak benim acilen iş nedeniyle yurtdışına gitmem gerekiyor, kontrole 15 gün sonra gelsem olurmu ?

    CEVAP : canan hanım eğer şu an için bir şikayetiniz vs yoksa daha sonra da kontrole gelebilirsiniz…

  20. Yeliz diyor ki:

    ;Peki geçici kızlık zarı dikiminde de tam kanama olurmu ve sağlammıdır bazı yerlerde güvenilir olmadığından bahsediliyor ben 19 şubatta evleneceğim ve zar dikimi için 3 gün öncesi gelsem olurmu acil bilgi lütfen

    cevap :

    Geçici kızlık zarı tamirinde de ilk gecenizde kanama meydana gelir, bir sorun yaşamazsınız.

  21. Yeliz diyor ki:

    Geçici yöntemle daralma oluyormu bide bunu merak ediyorum

    CEVAP :

    Yeliz hanım geçici yöntem evlenemden 3-4 gün önceden yapılmaktadır. Daraltma ameliyatında ameliyat alanı geniş bir alanı kapladığından bu süre içinde tam olarak iyileşme meydana gelmez, iyileşme için daha uzun zamana ihtiyaç vardır… Genellikle kalıcı yöntemle tamir yaparken daraltma işlemi yapılır . . .

  22. ceyda diyor ki:

    Buradaki yazıları okumak inanın içime su serpti ben 20 yaşındayım ve şuan için evlenmeyi düşünmüyorum ama yaklaşık bi aydır psikolojik olarak çökmüş durumdayım erkek arkadasımla birlikte olduk ilk deneyimimdi ve ben daha böle bişeye hazır değilken gercekleşti kanama olmadı buna sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım sizce kızlık zarım bozulmuşmuşdur herkes aynı şeyi soruyor size ama kusura bakmayın ve parmağım bile şuan için girebilio zar zor ama hiçbi kanama gercekleşmedi kendimi cok kötü hissediorum eğer yıltıldıysa diktirmeyi düşünüyorum erkek arkadasımlada bitme aşamaasında kanama olmadığı için pek takmamaya başladı bu durumu napıcağımı bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirm ilginiz için çok teşek ederm…

    CEVAP :

    Ceyda hanım elastik kızlık zarına sahipseniz ilişki ile kanama olmayabilmektedir. Bunun dışında kanama görmemenizin bir diğer
    nedeni de çok az miktarda olan kanamanyı farkedememeniz olabilir… Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre eğer kızlık zarınızda yırılma varsa kalıcı yöntemle kızlık zarınız dikilerek onarılabilir…

  23. ceylan diyor ki:

    Hocam size herşey için çok teşekkür ederim. İlk gecemde kanamam oldu, üzerimden büyük bir yük kalktı… size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Benim gibi bekaret onarımı için doktor arayan herkese sizi öneririm…hem çok iyi bir insansınız hem de çok iyi bir doktor. Allah sizden razı olsun, size ne karar teşekkür etsem az. Herşey gönlünüzce olsun…

  24. sude diyor ki:

    Korkut beyi herkese tavsiye ederim. Ben de aylarca iyi bir doktor bulmaya çalıştım, sonuçta bu çok önemli – hayati bir konu ve en iyi doktoru bulmaya çalışıyorsunuz. Tabii fiyat da önemli bir konu. Bazı doktorlar çok uçuk rakamlar istiyorlardı. Ben çoğunun muayenehanesine gittim ve birebir görüştüm (yaklaşık 15-20 doktorla görüşmüşümdür). En sonunda Korkut beye gitmeye karar verdim. Korkut beyin muayenehanesinde şansıma bu işlemi yaptırmış ve kanaması olmuş bir bayanla tanıştım. Bana Korkut beyi çok tavsiye etti, kendisi de 2 arkadaşını daha sonra Korkut beye yollamış ve onların da ilk gecelerinde hiçbir problemleri olmamış… Korkut bey herşeyden önce hastalarıa karşı çok anlayışlı ve çok ilgili bir doktor. mesleğinde de çok başarılı. Fiyat konusunda da hastalarına her zaman yardımcı oluyor. ben çok memnun kaldım, herkese öneririm.

  25. sevcan diyor ki:

    merhabalar .. hocam 1 kez kürtaj yaptırdım sizin kliniğinizde ve hiç bir ağrı sancım olmadan günlük yaşantıma geri döndüm bu konuda size minnettarım yanlız şimdi evlenmeye karar verdim yanlız kızlık zarı we daraltma işleminizi kliniğinizde denemk istiyorum çünkü çok memnun kalmıştım kürtajdan sonra böyle bir işlem gerçekleşebilirmi en kısa zamanda randevu almayı planlıyorum herşey için çok teşekkürler kolay gelsin …

  26. sanem diyor ki:

    doktor bey arkadaşım hiçbir sorun yaşamadan sizin kliniğinizde kızlık zarı dikimini gerçekleştirdi yanlız hiç ağrısı ve sancısı olmadı ben ise çok korkuyorum oda size gelirken çok korkuyordu ama daha sonra hiç ağrımadığını söyledi randewu alıcam umarım hiç ağrım olmaz sizede çok güweniyorum hoşçakalın

  27. gül diyor ki:

    selamlar hocam ben 1 ay ewwel kızlık zarı dikimi için muaynanenize geldim ve bu ay evlendim hiç bir ağrım olmamıştı işlem sonrası ewliliğim harika sürüyor ve kanamam gerçekleşti çok mutluyum yanlız yeni öğrendimki kız kardeşimde böyle bi olay yaşamış we kızlık zarı dikimi için sizin kliniğinize getiricem hala aynı şekilde randewu alınabiliyomu yani 0212 241 87 73 numaradan sizde randevu alabiliyomuyuz hocam iyi günler hoşçakalın

  28. perçem diyor ki:

    korkutbey sizin orda kızlık zarı dikimi işlemi yaptırdım flep kaldırma yöntemiyle hiç bir sıkıntı yaşmadım evlendim ve şuan çok mutlu bi yaşantım var hatta gebeyim doğumumu da sizin gerçekleştirmenizi istiyorum bu mümkün olurmu ?? şimdiden teşekkürler hocam

  29. suheyla diyor ki:

    Korkut bey, 3 ay önce kızlık zarı dikimi için size geldim hiç bir acı ve sancı hissetmedim çok mutluyum kontrollerdede hücrelerimin iyileştiğini her hangi bi problemim kalmadığını söylediniz bu hafta sonu düğünüm var en kısa zamanda muaynanenize son knt için geleceğim herşey için çok teşekkür ederim beni çok büyük bi yükten kurtardınız size çok şey borçluyum şişli etfal emek eczanesi karşısında hala muaynaneniz değilmi?? arayıp rahatsız etmek istemediğimden burdan sormak istedim iyi günler

  30. gamze diyor ki:

    adım gamze doktor bey küççükken başıma talihsiz bi olay geldi ve kızlık zarım bozuldu ve şuan 30 yaşındayım sizin methinizi duydum işinizde çok başarılı olduğunuzu hastalarınızın sizden çok memnun kaldığını öğrendim kızlık zarı için manisadan istanbla gelicem aynı gün içinde geri dönebilirim değilmi ?? bi sıkıntı olmaz ve günlük yaşamıma geri dönmek çok önemli çünkü bu işlemi ailemden gizli yaptırıcam

    cevap .

    Gamze hanım ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz. Ameliyattan sonra çalışmaya devam edebilirsiniz ancak 1 hafta spor yapmayın ve denize, havuza girmeyin.

  31. tuğçe diyor ki:

    Merhabalar hocam ben eski hastanız Tuğçe , kızlık zari dikimi için size geldim ilişkiye girdiğimizde kanamam oldu size çok teşekkür ediyorum karşımdaki insanı bu sebebten dolayı kaybetseydim çok üzülürdüm siz gerçekten çok ilgili ve alanınızda çok uzman bi doktorsunuz iyi gnler

  32. esra diyor ki:

    doktor bey size daha öncede yazmıştım.gün geçtkçe korkularm dahada artıyo bu flep yöntemi hakkında bana biraz daha bilgi vermenizi istiyorum sonucta benm evlilik tarhm belli dgl şimdi yaptrmak istiyorum öncesi bi yırtılma olurmu eilk gece kesn kanama olurmu.size yazılan yorumlar size güvenebilcegimi gösteriyo sizinle konusmuş olmamızda sizi kendime daha yakn hissetmiş olmamı sagladı ama korkuyorum kötü bi durumla karsılasrmıyım die.zaten maddi olarak kendimi ayarladgmda bi gün daha beklemedn gelicem size.ilerde tabi mümkün olurda evlenrsen cocuguma bile sizin adınızı vericegm sizin sayenzde mutlu olabilirsem inş…emn olabilirsiniz :) )))

    cevap :

    Esra hanım flep yöntemiyle vajina iç kısmında yeni bir kızlık zarı yapılandırıyoruz. Bu ameiyat dışarıdan bakıldığında anlaşılamaz. Ameliyattan sonra 1 hafta size kullanmanız için ilaç tedavisi başlıyoruz ve pansuman yapıyorsunuz. Bu 1 haftalık dönemde spor yapmıyorsunuz, denize- havuza girmiyorsunuz. 1 hafta sonra kontrole geliyorsunuz ve bir porblem olup olmadığına bakıyoruz. Son kez de evlenmeden önce tüm hastalarımızı kontrole çağırarak görüyoruz. Bu şekilde dediklerimize uyar ve tedavinizi düzgün bir şekilde tamamlarsanız hiçbir problem yaşamazsınız, bu konuda içiniz rahat olsun…

  33. çiçek diyor ki:

    merhabalar korkut bey kliniğinizde 4 hafta ewwel kızlık zarı dikimi yaptırdım hiç bir şikayetim yok bu konularla ilgili olarak bir kaç arkadaşımıda size göndermeyi planlıyorum size minnetarım bu beni m için .ok önemliydi ismim birsen kolay gelsin doktor bey iyi günler diliyorum

  34. elif diyor ki:

    iyi günler doktor bey ben elif kızlik zari dikimi için gelmeyi planlıyorum yazıları ve yorumları okuyunca içime su serpildi çok iyi bi doktor olduğunuzu ve kimsenin canın yanmadığını ve olumsuz bi durumun yani kızlık zari dikildikte sonra kanaması olmayan kimseyi duymadım en kısa zamanda hatta bu hafta içinde randevu almayı planlıyorum inşallah boş yer bulabilirim çok yoğun çalıştığınızı biliyorum iyi günler

  35. Gönül diyor ki:

    size minnettarım hocam ben gönül hocam 7 ay evvel kızlık zarımı diktirmiştim bu önümüzdeki hafta cumartesi nikahımız war evlenicez yanlız nişanlım benimle birlikte olmak istedi ve beraber olduk şuan okadar mutluyumki anlatamam kanamam gerçekleşti kızlık zarı dikiminden sonra insanın endişesi oluyo ama ben burdan herkese sesleniyorum kesinlikle kanama gerçekleşiyo ve bir sıkıntı yaşamıyorsunuz iyi günler daha sonra gebe kaldığımdada doğumumu sizin gerçekleştirmenizi istiyorum

  36. sevinç diyor ki:

    adım sevinç doktor bey siz mükemmel bi doktorsunuz ilişkiye girdim bu haffa kızlık zarımı siz diktiniz kanamam gerçekleşti herşey yolundaydı okadar iyi bi insanki onu bu nedenden kaybetseydim çok üzülürdüm size nekadar teşekkürlerimi sunsam az hiçbir ağrımda olmadı hiçbir sıkıntımda size minettarım hocam çok ilgili ve mükemmelsiniz

  37. Leyla diyor ki:

    Korkut hocam 2 ay evvel kızlık zarı dikimi yaptırıdm size hiç bir sıkıntım olmamıştı yinede içimde kuşku vardı acaba kanamam kesin olacakmı diye geçtiğimiz cumartesi düğünüm vardı ve kanamam gerçekleşti size çok teşekkür ediyorum iyiki beni bu dertten kurtardınız minnettarım endişelenecek hiçbişey yokmuş meğer boşa canımı sıktım çok teşekküğrler hocam

  38. Zehra diyor ki:

    Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır, beni büyük bir dertten kurtardınız. Kanamam ilk günkü kanamam gibi oldu, herşey yolunda gitti…Artık yurtdışında yaşayacağım için size yakın zamanda gelemem ancak Türkiye ye ilk geldiğimde yanınıza uğrayacağım… Herşey için sonsuz teşekkürler, sayenizde yeni yuvalar kuruluyor. . .

  39. sibel diyor ki:

    Korkut bey size gelen bir arkadaşım bana sizi çok tavsiye etti. Arkadaşımın ilk günü problemsiz geçti, kanaması da normal olarak gerçekleşti. Ben de size gelmek istiyorum ancak ameliyattan önce kontrole gelmek gereklimidir ?

    CEVAP:

    Sibel hanım ameliyattan önce muayeneye gelmenize gerek yok, geldiğiniz gün işlemi de yaparız. Bizim için sadece adetten sonra gelmeniz yeterlidir…

  40. aslıhan diyor ki:

    merhabalar hocam muaynanenizde işlemi gerçekleştirmiştim kızlık zarımı diktidikten sonra hep içimde şüphe vardı acama kanamam gerçekleşecekmi diye ve birlikteliğim oldu geçen gün kanamam oldu ve çok mutluyum size çok teşekkür ederim yarın öbürgün her ne kadınsal problem varsa size gelmeyi düşünüyorum doğum olur her hangi bi rahatsızlık olur çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim

  41. elcın diyor ki:

    hocam 18 yaşında başıma talihsiz bi olay gelmişti kızlık zarımı diktirmek için size gelmiştim bir kaç ay önce kanamam gerçekleşti size haber vermek şstedşm gerçekten çok iyi bi hekimsiniz çok sıkıntılı bi dönemi sayenizde çok rahat atlattım en kısa zamanda bi arkadaşımı daha muaynanenize getiricem yanlız evliliğine tam 3 ay var daha geçici yöntemmi kalıcı yöntemmi yaptırmak gerekir kolay gelsin hocam

  42. ayça diyor ki:

    ben kızlık zarımı dıktırmek ıstıyorum, kalıcı yöntemi yaptırcam 5 yıl sonrada evlensem kanamam olurmu?

    CEVAP :

    Ayça hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri sonrası ne zaman ilişkiye girerseniz girin ( 5 sene – 10 sene önemli değildir…) kanamanız mutlaka olur, bu konuda içiniz rahat olsun . ..

  43. merve diyor ki:

    merhaba doktor bey ben bi süre önce erkek arkadasımla ilişkiye girdim ama daha önceden kimseyle ilişkiye girmedigim halde benden kan gelmedi. ama araştırdgım kadarıyla bazı kadınlarda ilişkiye girdigi halde kan gelmeyebiliomuş. size muane gelecegim. yalnız kızlık zarım yırtılmış ise uzun süreli olarak diktirmek istiorum.. ilk ilişkide kesin olarak kan gelir mi? herkezde uygulanbilen bi yöntem mi? daha 18 yasındayım bu bir sorun teşkil edermi? beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.

    CEVAP :

    Merve hanım elastik tip kızlık zarına sahip olan bayanlarda ilişki ile kanama olmayabilir. Bazen de yırtılma sonucu kanama farkedilemeyecek kadar az olabilmektedir. Kızlık zarını kalıcı yöntemle dikerek onarabiliriz, bu şekilde tamir sonrası ilk ilişki ile kızlık zarı yırtılacak ve mutlaka kanama olacaktır. Elastik kızlık zarlarında da kanama meydana gelmesi için değişik yöntemler kullanılabilmektedir…

  44. aydan diyor ki:

    merhabalar hocam benim arkadaşım sizde kızlık zarı tedavisi için başvurmuştu ve kesin sonuç aldı allaha şükür bende aynı şekilde muzdaribim arkadaşım sizden çok memnun kalmıştı ve eğer uygulama o gün olursa muayne üzreti almadığınızı duydum bu mümkünmü randevu almak için kiminle irtibata geçmem gerekiyor ve hangi numaradan arkadaşım bu konuyu bilmediği için ona soramıyorum …iyi çalışmalar

    CEVAP :

    Aydan hanım, randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  45. cansu diyor ki:

    doktor bey su an 18 yasındayım ve bu işlmi ailemden gizli yaptırmalıyım. acaba bi sorun olur mu?

    CEVAP :

    Cansu hanım eğer 18 yaşındaysanız kendi başınıza gelmenizde bir sorun olmaz…

  46. Zeynep diyor ki:

    İyi Günler Doktor Bey, kızlık zarının dikilmesi ile ilgili olarak bir ücret bilgisi veremiyorsun anladığım kadarıyla, tahmini bir bilgi veremezmisiniz, artı bu olay kayıtlarınıza geçiyor mu? gerekli günden kaç gün önce dikilmesi gerekiyor. bu konular ile ilgili olarak bilgi alabilirmiyim. teşekkürler

    CEVAP:

    Zeynep hanım fiyat konusunda bilgi almak için sekreterimle görüşebilirsiniz…Eğer hasta isterse kayıt tutmuyoruz Kalıcı tamir için evlenemden hemen önce gelinmesi gerekmemekte ancak geçici kızlık zarı tamiri için evlenemden 2-3 gün önce gelmeniz gerekiyor…

  47. funda diyor ki:

    merhabalar korkut bey kızlık zarı dikimimi sizi n orda gerçekleştirdim hiç bir ağrım olmadı çok teşekkür ederim bi sorum olacaktı size günlük yaşantıma tam olarak dönmedim pskolojik bişey rahat hareket etmiyorum sanki bişey olacakmış ızlık zarım yırtılıcakmış gibi ne yapmam gerekiyor bu pskolojiden nasıl kurtulurum çok teşekkürler hocam hoşçakalın

  48. selma diyor ki:

    doktor bey merhaba ben sizin muaynanenizde 7 ay evvel kızlık zarımı diktirdim bugün öğrendimki arkadaşımda yaptırmak istiyor sizi önerdim kendisine yanlız kalıcı yöntem düşünüyor arkadaşım sivastan gelecek o gün yola geri dönmesinde bi sakınca varmı bilgileriniz için çok teşekkürler
    cevap :

    Selma hanım ameliyat sonrası yolculuk yapılmasında bir sakınca yoktur…

  49. aynur diyor ki:

    iyi haftalar hocam bir hafta önce kızlık zarı dikimi için muaynanenize geldim hiç bişey hissetmedim acı sancı hiç olmadı yanlız en son kontrole gelmesem bi problem teşkil ederm….

    CEVAP :

    Aynur hanım kontrole mutlaka gelmeniz gerekmekte, ameliyat sonrası dönem bizim için çok önemlidir…

  50. hasret diyor ki:

    merhaba hocam yorumları okudum anladığım o ki hastalarınız sizi çok sewiyor:) ve kızlık zarı işleminden sonra hep kesin sonuç alıyorsunuz yanlız korkum birgün bu konu açığa çıkarmı ben en yakın arkadaşıma dahi bu konudan bahsetmedim beni aydınlatırsanız sevinirim en kısa zamandada randevu almak için 241 48 93 numaradan arayı randevu almayı planlıyorum

  51. nılgun diyor ki:

    selamlar korkut bey ben bundan bi kaç sene evvel almanyadan gelip kızlık zarı dikimimi sizin muaynanenizde gerçkeleştirdim ve sıkıntım sorunum acım faqlan olmadı yanlız 1 ay sonra düğünüm var kontrole gelmem mutlak gereklimi çok uzak olduğundan gelememe durumum olursa kanamam gerçekleşmezmi aslında olcağından eminim ama sormak istedim herşey gönlünüzce olsun hoc am selamlar….

    CEVAP :

    Nilgün hanım kontrole mutlaka gelmenizi öneririm.

  52. kadriye diyor ki:

    Korkut hocam size ne kadar dua etsem azdır. İlk gecemde kanamam oldu, inanın 1 haftadır korkudan uyuyamıyordum ya kanamazsa diye…kanamam oldu ve üzerimden büyük bir yük kalktı. İyi ki sizi bulmuşum…herşey için çok teşekkürler…

  53. tuğce diyor ki:

    merhaba hocam arkadaşım muaynanenizde kızlık zarı dikimini gerçekleştirdi ve dün beraber oldular çok mutlu kanaması gerçekleşti hiç bi sıkıntısı olmadı bende gelmeyi planlıyorum hem ücret hem randevu alma bilgilerini verirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar hocam

  54. esra diyor ki:

    korkut bey selamalar ben isviçreden esra sizde bir kaç ay evvelyıllık iznimi kullanıp sizin orda kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdim ağrım olmadı sancımda yanlız son kontole gelmesem bi sıkıntı olurmu sanırım önümüzdeki ay birlikteliğim olacak çok teşekkürler herşey için iyi günler

  55. nahıle diyor ki:

    merhabalar korkut hocam bir kaç gün evvel birlikteliğim gerçekleşti tam olarak pazar günü kızlık zarımı size diktirmiştim herhangiş bi sorunda yaşamamıştım kanamam oldu çok mutluyum size minnettarım :) kontrole gelmem gerekiyomu bilgilendirirseniz çok sewinirimm

    CEVAP :

    Nahile hanım eğer şikayetiniz yoksa kontrole gelmeyebilirsiniz…

  56. senem diyor ki:

    günaydın hocam benim kızlık zarımı tamir ettiniz çok teşekkür ederim herşey yolunda gitti yanlız kanamam olmasına rağmen olurda bi gün doktora gidersem anlaşılırmı diye çok korkuyorum aydınlatırsanız sevinirim..

    CEVAP :

    Senem hanım ilişkiden sonra kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılmaz…İlişki ile kızlık zarı tamir yapılan yerden yırtılır ve iyileşmeyi takiben burada cerrahi işlem yapıldığı anlaşılmaz…

  57. burcu diyor ki:

    merhaba korkut bey hocam kızlık zarı tamirimi yaptınız acım sancım yada herhangi bi şikayetim olmadı ve ben şimdi labioplasti ameliyatı olmak istiyorum yani estetik yaptırma istiyorum sizden başka kimseye bunu yaptırmak istemem size çok güveniyorum bu işlem kızlık zarımı etkilermi

    CEVAP:

    Burcu hanım labioplasti bakire bayanlara da yapılabilmektedir. Dilerseniz ameliyatınızı yapabiliriz, kızlık zarınıza bunun bir zararı olmayacaktır…

  58. meryem diyor ki:

    merhabalar korkut bey kuzenim sizin muaynanenizde kızlık zarı dikimini yaptırmıştı birkaç ay evvelde kanaması oldu yanlız kuzenim şuan gebe merak ettiği bişey var doğum yaptığı zaman doktorlar böyle bi işlem yaptırdığını anlarlarmı iyi çalışmalar şimdiden teşekkürler

    CEVAP :

    Meryem hanım ilikiden sonra kızlık zarı tamiri yapıldığı belli olmayacaktır, bu konuda içiniz rahat olsun…

  59. Yeliz diyor ki:

    Herkese Merhaba; Bugüne kadar sizler gibi bende endişeli ve merak içinde olan biriydim. Uzun süren araştırmalarımda son durak olan bu sayfada sonuçlandı. 8 ocak tarihindeki sorum ile buraya katıldım. Ve bugün ise o endişeli ameliyat gerçekleşmiş bulunmakta. Öncelikle Korkut beye sabırlı ve anlayışlı tutumu için teşekkür ediyorum..Tabii ki asistanı Gizem hanımında içten davranışları içinde teşekkür etmemin bir borç olduğunu düşünüyorum. Emeğinize sağlık..Ve okuyanlarada şunu diyebilirim endişe ve korkular inanın yersiz..Bugün ameliyattan çıktım işime gittim ve evime geldim..Sorunsuz bir gün yaşadım diyebilirim.. Genellikle bu durumlarda endişe kaygı yaşanır ama sizi temenni ediyorum Korkut beyle tanışmanız ve ameliyatınızı ona yaptırmanız yerinde bir seçim olacaktır. Şahsım adına önceden bende burada soruları olan endişeli bayanlardan biri olduğum için bugünü sizinle paylaşmak istedim..Kalın Sağlıcakla..

  60. melek diyor ki:

    mrblar korkut bey benım sıze sorum olcak ılıskı sırasında vajınamdan ses geldı gaz sesı gıbı ve cok utandım acaba vajınamım genıs oldugu ıcınmı bu ses oldu ılk kez yasadım bunu ben bıde kızlık zarımı dıktırmek ıstıyorum acaba vajınamam genıslemıse dıktım olurmu yardım edersnız sevınırım

    CEVAP :

    Melek hanım vajinada genişleme durumunda belirttiğiniz şekilde vajinadan gaz çıkışı veya nahoş sesler ortaya çıkabilmektedir. Eğer vajinada genişleme varsa vajinoplasti dediğimiz operasyonla vajinayı daraltabilmekteyiz. Vajinada genişleme varsa kızlık zarı dikimi yapabiliriz, kızlık zarı dikimi esnasında vajinada daraltma da yapılabilmektedir…

  61. melek diyor ki:

    korkut bey fıyatı nekadardır acaba bıde ben doktora gıttım genıslık fılan yok dedı bana sadece ılıskı sırasında kendını sık dedı gaz olması acaba hava oldugu ıcınmı normalmı yanı bu durum bıde kızlık zarı dıkımı nekadar olyor

    CEVAP

    Melek hanım muayene etmeden genişlik olup olmadığı hakkında net cevap vermek zor. Fiyat bilgisi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterim Gizem hanımla görüşebilirsiniz…

  62. arzu diyor ki:

    seamlar korkut bey kızlık zarı geçen hafta bozuldu kuzenim sizin orda işlem yaptırmış çok memnun kalmıştı hem ağrısı olmadı hem kanaması gerçekleşti ben yanlız yurt dışındayım kontrollerimi aksatmam bi problem teşkil edermi ve kızlık zarını tamir ederken genişleyen vajinayıda daraltıyomusunuz hoşçakalın iyi çalışmalar

    CEVAP :

    Arzu hanım kalıcı tamir yaparken eğer vajinada genişleme varsa bu durumu da düzeltiyoruz. Ameliyat sonrası , işlemden sonra 1 ay içinde ve evlenmeden önce hastalarımızı kontrole çağırıyoruz…

  63. nuray diyor ki:

    Merhaba korkut bey ben 16 yaşındayım daha yeni ilişkiye girdim ama benim isteğim dışında olmuştu ve benim ailemin haberi var ben izmirde oturuyorum bu flep yöntemi dediğiniz olayı gercekleştirsek en 10 yıl sonrara evlensem kesin kanarmı ben bunun hemen omasını istiyorum cunku lütfen bana cevap verin aydınlatın gerekirse izmirden gelicez.

    CEVAP :

    Nuray hanım, kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan felp tekniğiyle yapıyoruz. Ameliyat sonrası kızlık zarınız eski halini alacaktır ve ilk ilişkinizde mutlaka kanamanız olur bunda zaman sınırlaması yoktur…

  64. cafer diyor ki:

    merhabalar hocam kız arkadaşımla ayrılık yaşamak zorundayım bunu ben istiyorum ve kızlık zarı dikimi için duyduğuma göre kesin sonuç verebiliyor ve hastalarınız sizden çok memnun kalıyormuş en kısa zamanda gelmeyi planlıyorum yanlız birgün evvelden randevu almam sıkıntı yaşatırmı ??

    CEVAP :

    Ameliyattan 1 gün önce randevu almanız yeterlidir…

  65. hedıye diyor ki:

    merhaba korkut bey ben 30 yaşında bir bayanım arkadaşım sizin muaynehanenizde kızlık zarı dikimini gerçekleştirdi ve kanaması oldu bende gelip bu pskolojiden kurtulmak istiyorum adet sonrasımı gelmem gerekiyor ve randevu için nekadar önceden aramalıyım teşekkürler iyi çalışmalar

    CEVAP :

    Hediye hanım gelmeden 1-2 gün önce randevu almanız yeterlidir…

  66. melıke diyor ki:

    gunaydın hocam kızlık zarı dikimimi 8 ay evvel gerçekleştirdiniz ne ozmana nede şimdi hiçbir sorun yaşamadım iyiki sizi tercih etmişim çok memnun kaldım ayrıca belirtmek istedim bu hafta birlikteliğim oldu ve kanamam gerçekleşti yanlız bir kaç aydır vajinamın çirkin olduğu pskolojisiyle kendimi rahatsız hissediyorum ve bir operasyonda bunun için geçirmek istiyorum siz yapıyormusunuz bu işlemi hem nerde hem fiyatı hakkında bilgi almak istiyorum iyi günler hocam hoşçakalın

    CEVAP :

    Melike hanım vajinal yenileme dediğimiz işlemle vajinadaki şekil bozukluklarını ve varsa genişleme problemini ortadan kaldırabilmekteyiz. Fiyat ancak muayene sonrası ne işlem yapılacağına karar verdikte sonra verilebilir…

  67. elif diyor ki:

    iyi günler doktor bey bende kızlık tan müzdaribim ve araştırmalarıma göre bazı doktorlar bunları para için yapıyor ve insanların hayatını karartıyor bu korku yüzünden evlenmiyorum evlenmeyi düşündüğüm birisi var ama bu korku yüzünden içimden gelmiyor ve ücretin ne kadar olduğunu bilmediğim için elimdeki miktarın yetip yetmediğini bilmiyorum acaba size ulaşa bileceğim bi numara var mı bazı sorularım olacaktı yardımcı olursanız sevinirim…..

    CEVAP :

    Elif hanım 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşerek bilgi alabilirsiniz…

  68. beyza diyor ki:

    hocam meraba.ben 17 yasındayım kızlık zarımı dıktırebılır mıyım sıze ?

  69. aslı diyor ki:

    mer haba hocam bir bayan arkadaşım kızlık zarını diktirmek istiyor ve benden bu konuda yardım istedi. ücreti ne kadar ve bu durumu ailesinin bilmesini istemiyor zor durumda olduğu için ne yapacam bilmiyorum. yaşı 19 bana bu konuda nasıl yardım ede bilirsiniz teşekkürler

    CEVAP:

    Aslı hanım hiçbir şekilde hasta bilgileri kimseyle paylaşılmaz, buna emin olabilirsiniz… Fiyat hakkında bilgi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan Sekreterim Gizem hanımla görüşebilirsiniz…

  70. gulızar diyor ki:

    merhaba hocam sie kızlık zarımı diktirdim geçen hafta bi acı sancı hissetmedim burdan herkesin bilgisine yanlız daha sonra iki üç damla kanamam oldu bu normalmii yoksa muaynanenize geliyimmi teşekkürler hocam

    CEVAP :

    Gülizar hanım ameliyat sonrası kanamanızın olması normaldir, endişelenmenize gerek yok . . .

  71. sımge diyor ki:

    iyi günler korkut bey ben 22 yaşındayım ve haziranda evlenicem kızlık zarımı diktirmek istiyorum illaki geçiçi yöntemlemi yapmak gerek ben flep yöntemiyle yaptırmak istiyorum sizi araştırdım gerçekten hiç olumsuz bi durumla karşılaşmadım içime su serpildi şimdiden kolay gelsin ve teşekkürler hocam

    CEVAP :

    Simge hanım kalıcı olarak kızlık zarınızı dikerek onarabiliriz. . . Adet sonrası herhangi bir zamanda gelebilirsiniz…

  72. hale diyor ki:

    merhaba hocam ben bundan bi kaç ay önce kızlık zarımı diktirmiştim sizde burdan herkes bilsin diye söylüyorum kanamam gerçekleşti ve siz gerçekten çok başarılı bi doktorsunuz hiç bişey hissetmedim ve ilişkim oluncada kanamamın olması beni çok mutlu etti, hocam kız kardeşimide getiricem bilgi ve randevu almak için ne yapmalıyım

    CEVAP :

    Hale hanım randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  73. asya diyor ki:

    mrb.hocam ben çok korkuyorum kızmıyım degilmiyim?hiç bilmiyorum muayne olmak istiyorum ama cesaretim yok.ben adana dayım siz istanbuldA nasıl olacak bilmiyorum ama bana lütfen yardımcı olun yaşım 17

  74. nermın diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimi için size geldim bundan 2 ay evvel işlemimi gerçekleştirdiniz mutlu ayrıldım bi sıkıntı yaşamadım çok teşekkürler 15 gün sonra birlikteliğim gerçekleşecek nezman gelmeliyim bilgilendirirseniz çok sewinirim iyi çalışmlar hocam

  75. sınan diyor ki:

    merhaba doktor bey kız arkadaşımı size kızlık zarı muaynesi için getirdim ve malesef kızlık zarının yırtıldığını söylediniz bu bizi çok yıprattı kız arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyor ve sizede kızlık zarı dikimini yaptırmak istiyorum bu işten kurtulmalıyım bana nasıl randevu alıp geleceğimi söylerseniz en yakın zamanda muaynanenizdeyim iyi günler

  76. hanıfe diyor ki:

    merhaba korkut bey bundan iki gün önce kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz bi sıkıntı yaşamadım çok teşekkür ederim ama batikon almadım çok önemlimiydi kontrole gelicem zaten bu hafta bi anormallik hissetmedim ben sizin için onu kullanmam çok önemlimiydi

  77. hande diyor ki:

    sevgili Korkut bey hocam size nekadar teşekkür etsem azdır dün birlikteliğim oldu ve kanamam gerçekleşti çok mutlu ve huzurluyum çok sağolun hocam çok büyük bi dertti benimki bundan kurtulmuş oldum size saygılarımı sunuyorum bundan sonra kontrole gelmeme gerek varmı hocam iyi çalışmalar

    CEVAP :

    Hande hanım eğer şikayetiniz yoksa kontrole gelmeniz gerekmemekte…

  78. cıgdem diyor ki:

    merhabalar hocam gecen hafta kızlık zarı dikimini gerçekleştirdindiniz çok memnun kaldım yanlız bi sorum olacaktı size kuzenim kurtaj yaptırmış oda istiyor kızlık zarı dikimini bu olabilirmi?

    CEVAP :

    Daha önceden kürtaj olan birisinin de kızlık zarı dikilerek onarılabilir, bu işlem için bir engel teşkil etmemektedir…

  79. meltem diyor ki:

    hocam merhaba.bende bu konuyla ilgili bilgi topluyordum.acil bi doktor bulmam lazım.ben doğuluyum ve bu  olay duyulursa başıma neler gelebileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur umarım.şu an evlilik falan yok düşünmüyorumda.istemeden böyle bi şey başıma geldi.psikolojik olarak çok kötüyüm.yalvarırım bana yardım edin.hayatım söz konusu.flep yöntemini önermeyen doktorlar var mikrop kapar vs şeyler söylüyorlar.bu konuda bilgi almak istiyorum bide kaç yıl dayanıyor onu merak ediyorum.garantisi var mı yani.lütfen cevap verin yol gösterin 21 yaşındayım ölmek istemiyorum hemde istemeden yaşadımm

  80. gulsum diyor ki:

    merhabalar Korkut bey kızlık zarı dikimi için randevu aldım bu hafta gelicem yanlız merak ettiğim bi konu var manisadan geldiğim için yanımda herhangi bişey getirmelimiyim istediğiniz şeyler nedir ? bilgilendirirseniz çok memnun kalırım size çok güveniyorum iyi günler hocam

  81. nerıman diyor ki:

    gunaydın Korkut bey ben 42 yaşında bir anneyim gerçekten bu durum nekadar moralimi yıktı anlatamam bundan birkaç ay evvel kızım kızlık zarını tamir etmemiz gerektiğini söyledi hemde nişanlıydı bunu nasıl yaptı bilemiyorum ama ona bu konuda çözüm bulmam gerektiğini düşündüm sağolunki siz çıktınız karşıma ve kızımın kanaması gerçekleşti inanın beni öyle büyük öyle sıkıntılı bi işten kurtardınızki hakkınızı nasıl öderi bilmem çok teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum

  82. dursun diyor ki:

    merhabalar hocam kız arkadaşımı bu hafta oraya kızlık zarı dikimi içiçn getirdim ve hiç bir acısı sancısı hiçbişeyi olmadı yanlız kendisine verdiğiniz antibiyotiği hemen kullanması gerekirmiydi çok teşekkürler hocam herşey için……..

  83. özlem diyor ki:

    merhabalar.. sevgilimle ilk önce sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. bir gün farkında olmadan içime girmiş ama hiç acı hissetmedim kan hiç gelmedi sonraları bi çok kez birlikte olduk ama yine kan gelmedi. şimdi 3 aydr falan birlikte olmuyoruz ben kızlığımın yırtık olup olmadığından emin olmak istiyorum aslında kendiden emin olunca sevgilimden ayrılmak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ayrıca neredeyse iğreniyorum kendimden napmalıyım? ben İstanbul’da yaşamıyorum muayenenize gelmem çok zor.. kızlık zarı muayenesi için için cözel muayenede problem çıkartır mı? dikim ücreti için napmalıyım? ailemden kimseye söyleyemiyorum çok   korkuyorum lütfen yardım edin bana napıcamı bilmiyorum.. acil cevaplarınızı bekliyorum… 

    CEVAP :
    Kızlık zarını esnek olabilir, bu durumda ilişki ile kızlık zarınız yırtılmaz. Bazen nadir de olsa kızlık zarı yırtılması sonucu kanama çok az olur ve bu farkedilmeyebilir… Net cevap için muayene olmanız gerekmekte, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız. . .

  84. ayşe diyor ki:

    merhaba hocam ben suan cok kotuyum :(
    18 yasındayım ve ılk defa ilişkiye grdım .
    ama hc kan gelmedı. evlenecegım kısıyle ılıskıye gırdım.. o bu duruma ınanmıyor. esnemıs olma ihtımalını soyluyorum ama bana ınanmıyor. daha oncede hc vajınamda kanama olmadı yanı yanlıslıkla fılan boyle bısey olmadı. acaba bozulduda kanmı gelmedı yoksa bozulmadımı ?
    maddı durumum pek ıyı degıl . ama baktırmak ıstıyorum. bana bılgı verın beklıyorum ç bana bı fıyat ve telefon adres verebılırmısınız.

    CEVAP :

    Ayşe hanım kızlık zarınız esnekse ilişki ile bu tip kızlık zarları yırtılmayabilir. Bazen kızlık zarında yırtılma olmasına rağmen de kanama farkedilmeyecek kadar az olabilmektedir. Net olarak kızlık zarınızın durumunu belirleyebilmemiz için muayeneye gelmenizi öneririm. Eğer yırtılma varsa kızlık zarınızı kalıcı olrak dikerek onarabiliriz. . .

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul

    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  85. nihal diyor ki:

    selamlar korkut bey ben 21yasında bir genç kızım sorun bellı yanlış bır arkadaslık sonucu bakıre olup plmadıgımı bıle bilmıyorum kan gelip gelmedını bıle bılmiyorum şimdi bir işilkım var ciddi boyutta benden tek istedıği bakıre olmam tum mutlulugum buna baglı herkes gb kalıcı bır yardımız olurmu acaba cok zor durumdayım lütfen bır cevap verın sıze nasıl ulasabıırım nerde bu tedeavıyı uyguluyorsunuz bımıyorum cevabanızı beklıyorum caresız durumdayım!

    CEVAP:

    Nihal hanım öncelikle kızlık zarınızın yırtılıp yırtılmadığı konusunda net bir ceap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte. Kızlık zarı dikimi işlemini kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapmaktayız. işlem ortalama 30 dakika sürmektedir. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve normal yaşantınıza dönebilirsiniz. Detaylı bilgi ve randevu için 0212 241 548 93 nolu telefondan sekreterim Gizem hanımla görüşebilirsiniz. . .

    Op Dr Korkut Arslan

    Operatör Raif bey sok.
    Şato apt. No: 4 kat: 2
    (Şişli Etfal hastanesi yanı
    Emek Eczanesi karşısı)
    Şişli – İstanbul

    Tel: 0212 241 48 93

  86. ayşe diyor ki:

    merhabalar hocam. ben 18 yasındayım. ve nısanlımla ılıskıye gırdım fakat hıc kanamam olmadıı. daha once hc ne boyle bısı yasadım yada yanlıslıklada olsa kızlık zarıma zarar geldı. ılk defa ılıskıye grdım ve kanamam olmadı ne dıcegmı bılemedım nısanlım benım kız olduguma ınanmıyor cok zor durumdayım esnemıs olabılcegnı soyledım ama ınanmıyor sız ce nedenı ne olabılır veya bı cozumunuz warmı ? LUTFEN BILGI VERIN :(

    CEVAP :

    Ayşe hanım kızlık zarınız esnek olabilir, bu durumda ilişki ile kanama meydana gelmez… Bazen yırtılma olur ancak kanama farkedilmeyecek kadar az olabilmektedir. Mauyeneye gelirseniz size yardımcı olurum…

  87. nurcan diyor ki:

    Hocam ben daha 16 yasındayım kzlık zarım yırtıldı bu yüzden gelişimim dururmu yani boyumun uzuması ve benzeri gibi lütfen cevap verirseniz çok sevinirim

    CEVAP :

    Nurcan hanım gelişiminizin kızlık zarınızın yıry-tılmasıyla bir ilişkisi yoktur…Normal gelişimöiniz devam edecektir…

  88. nihal diyor ki:

    Hocam adet dönemınde oldu bu durm ondan bilmiyorum.bir doktora görundum cok küçük bir yıtılmz var ama dedı esnek bı yapısıda olabılır dedı.küçük bir yapisı var dedı vajinanın ben antalya ılçesı deyım bu durumda ıztanbula gelmem cok zor sevgılım yuzunden dakıka gecemez arar cunku.kalıcı olrak çözüm var yanı ama bu işlem antalyada yapılıyormu bılmıyorum öyle kafam bulanık kı sakına döndüm ben böyle deyıldım hocam ya psikolojim bozuldu ıyıce ben sımdı ne yapmalıyım antalyaya anca gıdebılrım sevgılımı atlarak bı fıkır veremezmısız hocam nefret edıyorum bayan olmaktan hersey bı yalan üzerınemı olcak bılmıyorum kı

  89. özlem diyor ki:

    tşk ederim öncelikle bir şey için daha sizi rahatsız edicem muayene olmak için yaşım problem mi şimdi 16 yaşındayım özel hastahanelerde bi doktora gtsem muayene eder mi yada özel bi jinekoloğa çnkü sizinle irtibata geçmem çok zor.. bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda ? ayrıcaa bu cep numarsı size mi ait yoksa sekreterinize mi_?

  90. damla diyor ki:

    merhabalar korkut bey.. ben kontrole gelmek istıyorum . sadece kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgına baktırcam bu kadar. sadece bunun ucretı nedır ? bana bılgı werırmısınız

  91. nuray diyor ki:

    daha öncede yazmıştım ben 07.02.2011 tarihinde isteğim dışı kızlığım yırtıldı ve benim hala kanamam geliyor ve karnım ağıyor neden olabilir. izmirden size diktirmeye gelmeyi düşünüyorum ama bunun için hastalanlamımı bekliyorum bu sıkıntılarım neden olabilir bana açıklayabilirmisinz ve ben 8 yıl sonra evlensemde diktirdiğimde kesin kanarmı cevap verirseniz çok sevinirim
    cevap :
    Nuray hanım eğer kızilişki sonucu derin yırtık oluştuysa kanama uzun sürebilir, bu durum ağrıya da neden olabilmektedir. Eğer aşırı kanama b-varsa kanamayı durdurmak amacıyla cerrahi işlem yapılması gerekebilir.Kalıcı yöntemle tamir sonrası ne zaman ilişki yaşadığınız önemli değildir, kanama meydana gelir…

  92. selin diyor ki:

    hocam hersey yolunda saolun :)

  93. alev diyor ki:

    selam hocam. ben sadece kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgına baktrmak ıstıyorum herhangı bır ıslem ıstemıyorum. bana sadece muayene ucretı hakkında bılgı werırmısınız cok saolun

    cevap :

    Randevu ve fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  94. zehra diyor ki:

    merhaba hocam ben kızlık zarı dikimi orda yaptırdım size minnettarım çok mutluyum bu hafta birlikteliğim gerçekleşti ve kanamam oldu benim gibi kız kardeşimede kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyoruz yanlız o vajina estetiğide olmak istiyor bu iki işlemin aynı anda olması mümkünmü iyi günler diliyorum hocam

  95. nadıre diyor ki:

    merhabalar doktor bey ben muştan size gelmiştim hatırlarsanız kızlık zarı dikimimi gerçekleştirmeniz için gelip muayne olmuştum çok güven vericisiniz ofisiniz çok sıcak ve ben oraya gelirken çok korkarak geldim randevu almak için ne yapmam gerekiyor

  96. ceylan diyor ki:

    iyi günler Korkut bey hocam biz üç arkadaş başımıza talihsiz olaylar geldi araştırdıkki sizin kadar iyisi güveniliri ve bu işlemi kolay yapanı yok yorumlardanda anladığım o ki hiç kanama olmama durumu yok yanlız birkaç gün evvel antibiyotik aldım bu hafta gelmeyi planlıyoruz antibiyotiğin bu işlem olamaması adına bisıkıntı oluştururmu

    cevap :

    Antibiyotik kullanmanızın ameliyat açısından bir zararı olmaz …

  97. ebru diyor ki:

    mrb korkut bey ben 2 hafta once nısanlımla ılıskıye gırdım ılk defa cok acıdı ve asırı kan geldı bunun sebebı ogrenebılırmıyım acaba? ve bazı kaynaklardan duydum kı gecıcı yapılan dıkme ıslemı dugunden 2-3 gun oncesınden dıkılen zar ılk gece ılıskıye gırmeden once sıcak suya gırıldıgı zaman kızlık zarı kendılıgınden patlıyormus ne kadar dogru bu acaba aydınlatabılırmısınız lutfen??

    CEVAP :

    Ebru hanım aşırı kanama ve acı kızlık zarındaki yırtılmanın vajene uzaması sonucu olabilir… Kızlık zarı dikimini kalıcı yöntemle yapmaktayız, bu şekilde yapılan tamir sonucu kızlık zarı eski yırtılmamış halini alır ve ilk ilişki ile kanama meydana gelir. . . Sıcak su vs ile dikişlerde açılma olmaz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  98. kader diyor ki:

    mrb size bu işlemi yaptımak için gelmeyi planlıyorum yalnız izin problemim var yani işlemden sonra kalamam sanırım konturol için tekrar gelmesem olurmu yada bana uygunbir zamanda gelebilrmiyim yani bir hafta sonra gelmek sartmı

    CEVAP :

    Kader hanım işlemden sonra 1 – 2 ay içinde gelmeniz yeterli olur . . .

  99. esin diyor ki:

    slm..ben esin..ben de aynı konudan muzdaribim..we sanırım bi kaç yıla kadar ewleniyorum..nasıl yapılabilir..ücreti ne kadar we ben direk sizle nasıl görüşebilirim..en önemlisi kaç yıl sürer yapılınca..cewap werrseniz çok seinirim

    CEVAP :

    Esin hanım kzılıkz arı tamirini kalıcı yöntemle (flep tekniği) yapmaktayız. Bu şekilde yapılan tamir sonucu kızlık zarı eski yırılmamış halini alır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkide kanama meydana gelir…bunda bir süre sınırlaması yoktur… Fiyat bilgisi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  100. buse diyor ki:

    merhabalar hocam işlemi kızlık zarımı diktiniz çok mutluyum kanamam gerçekleşti size bildirmek istedim çok teşekkür ederim hocam peki şimdiden snra bi doktora gittiğimde kadın doğum bu dikim yapıldığı anlaşılırmı iyi günler hocam kolay gelsin

  101. ırem diyor ki:

    merhabalar korkut bey arkadaşımın tavsiyesiyle sizi buldum çok iyi bi doktor olduğunuzu ve kızlık zarı dikiminde çok başarılı olduğunuzu biliyorum çokmu yoğunsunuz randevu almak için ne yapmam gerekiyor hoşçakalın

    cevap :
    Randevu ve fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  102. nursel diyor ki:

    merhabalar doktor bey ablam sizin orda kızlık zarı dikimini yaptırdı bundan bi kaç ay evvelde evlendi kanaması oldu şimdi bende gelmek yaptırmak istiyorum fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim birde adetten kaç gün sonra gelmem uygun olur çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum

  103. DAMLA diyor ki:

    MERHABALAR KORKUT BEY BEN BUNDA 6 HAFTA ÖNCE KÜRTAJ OLDUM VE SİZDE KIZLIK ZARI DİKİMİNİ ÇOK BAŞARILI YAPTIĞINIZI DUYDUM KÜRTAJ OLAN BİRİSİ İÇN HİÇ BİRŞEY YAPILAMAZMI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUMM VE CEVABINIZI BEKLİYORUM YAPILIR DERSENİZ HEMEN RANDEVU ALICAM HOCAM

    cevap :

    Damla hanım kürtaj yapılan bayanlara da kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Eğer vajinada genişlemetesbit edilirse daraltma işlemi de yapılabilir.

  104. NUSRET diyor ki:

    iyi günler korkut bey hocam ben 2 hafta evvel kızlık zarımı diktirdim sizin muaynanenizde hem ilginizden hem muaynanenizin steril ortamından çok memnun kaldım bende sağlıkçıyım bunlara dikkat etmeniz gerçekten beni çok mutlu etti yanlız verdiğiniz kremi almadım batikonu kullandım bi sakınca oluştururmu

  105. tulay diyor ki:

    selamlar korkut bey ben almanyadan tulay en kısa zamanda muaynanenize gelmeyi planlıyorum kız arkadaşım gelip yaptırdı ve kanaması oldu ki şüpeleri vardı olmazmı diye gerçekleşince bende yaptırma planı kurdum yanlız oraya geldiğimde kalmam gerekiyo çünkü gün içinde dönmem gerek uçağa binmemde bi sakınca oluşurmu

  106. deniz diyor ki:

    merhabalar korkut bey.. ben kontrole gelmek istıyorum . sadece kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgına baktırcam bu kadar. sadece bunun ucretı nedır ? bana bılgı werırmısınız…

    cevap :

    Deniz hanım buradan fiyat bilgisi veremiyoruz…Randevu ve fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  107. deniz diyor ki:

    merhabalar korkut bey.. ben kontrole gelmek istıyorum . sadece kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgına baktırcam bu kadar. sadece bunun ucretı nedır ? bana bılgı werırmısınız cok saolun tesekkurler

    CEVAP :

    Deniz hanım randevu alarak kontrole gelebilirsiniz ancak fiyat bilgisi için sekreterimi arasanız sevinirim . . .

  108. SENEM T. diyor ki:

    MERHABALAR HOCAM BEN KIZLIK ZARI DİKİMİ İÇİN SİZE GELDİM VE ÇOK MEMNUN KALDIM BURDA KORKAN ÇEKİNEN UTANAN HERKESE SESLENİYORUM EN FAZLA YARIM SAATLİK Bİ İŞLEM VE HAYATINIZ KURTULUYOR DOKTOR BEY MÜKEMMEL Bİ İNSAN ÇOK RAHATLATICI VE HİÇ BİR ACI HİSSETMEDİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KANAMAM OLDUĞU ZMANDA BURAYA YAZICAM Kİ KORKUT BEYE ÇOK GÜVENİYORUM….HOCAM PEKİ İLİŞKİYE GİRMEDEN EVVEL GELECEĞİM KONTROLE KAÇ GÜN EVVELDEN GELMEM GEREKİYOR

    CEVAP :

    Senem hanım son kontrolü evlenmeden 3-4 gün önce yapıyoruz, ancak eğer bir probleminiz olursa dilediğinişz zaman gelebilirsiniz…

  109. huriye diyor ki:

    merhabalar hocam ben bundan bir kaç ay evvel adet düzensizliği için muaynanenize gelmiştim kızlık zarı tamiri yaptığınızı internetten daha yeni buldum ve çok sevindim hocam çünkü çok güvenilir bi doktorsunuz beni görseniz muhtemelen hatırlarsınız bir kaç kez geldim çünkü kızlık zarı dikimi için ne yapmalıym adetten kaç gün sonra randevu alıp gelmeliyim hocam kolayl gelsin saygılar………………

  110. nurten diyor ki:

    iyi günler korkut bey ben bi kaç ay evvel size kızımı getirmiştim (kızım tecavüze uğramıştı) kızlık zarı dikimini flep kaldırma yöntemiyle yapmıştıız ağrısı olmadı ve sizden çok memnun kaldık gerçekten çok değerli bi hekimsiniz şimdi kızım evlenmeyi planlıyor ne yapmalıyız gelememiz gerekiyormuydu ve kontrol ücretlerini öğrenebilirmiyim.

    CEVAP :

    Evlenmeden 3-4 gün önce kontrole gelebilirsiniz… Kontrollerimiz ücretsizdir…

  111. özlem diyor ki:

    merhabalar hocam geçenlerde yine sormuştum size sewglmle ilşkiye grdğimi fakat kanamadığını sizde esnek olabileceğimi söylediniz ben kendim küçük bi arştrma yaptm we bazı sitelerden kızlık zarı şkllerine baktm.. bnmkide baktklarım gibi normal görünüyo ayrıca bu esnek kızlık zarı için bi dkim fln oluyor mu? yani ewlensem we ilk gece birlikte olsam eşimle kanama olmadında doktora gttğimisdede daha önce ilişkiye girdiğim anlaşılır mı çok tedirginim muayenize gelmem mümkün deil napmlıyım çok korkuyorum we utanıyorum..??????? BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN

  112. nurcan diyor ki:

    Kızlık zarı diktirildiğinde masterbasyon yapılsa kızlık bozulurmu hocam çok korkuyorum???

    CEVAP .

    Nurcan hanım masturbasyon ile kızlık zarı bozulmaz. kızlık zarının bozulması için içeriye bri cismin girerek zarı yırtması gerekmektedir…

  113. betül diyor ki:

    merhabalar Korkut bey geçici ve kalıca yöntem arasındaki farkı anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim iyi çalışmlar

    CEVAP :

    Betül hanım kalıcı yöntemde vajina duvarından flep kaldırılarak kızlık zarı eski haline getirilir. Geçici yöntem ise evlenmeden 2-3 gün önce yapılmakta ve basitçe yırtık olan kızlık zarı birbirine karşılıklı olarak dikilmekte ve penisin içeri girmesi ile kanama olmaktadır.

  114. hayriye diyor ki:

    merhabalar hocam benim evlilik yapmama baya bi zmaan var kanamam kesin olurmu buna insanın pekte inanası gelmiyor kontrollere gelirseniz kesin kanama oluyor diye yorumlar okudum bi gerçekmi<<&lt

    CEVAP :

    Hayriye hanım tamir sonrası ilişki ile kanamanız mutlaka olacaktır. Kontrollere çağırmamızdaki esas amaç hem iyileşmeyi takip etmek hem de bir problem varlığında buna müdahele etmektir. Son kontrolü hasta ilişkiye girmeden 3-4 gün önce yapmaktayız, bu şekilde kontollere gelirseniz bir problem yaşamazsınız. . .

  115. sultan diyor ki:

    Merhabalar doktor bey kızlık zarımı tamir ettiniz yanlız bugün baya bi ağrım var bunun nedeni kızlık zarı dikimi ile ilgisi olabilirmi ne kuyllanmamı önerirsiniz

    CEVAP :

    Sultan hanım kızlık zarı tamiri sonrası bu tarz ağrılar olabilmektedir. Ağrı kesici kullanamnızı öneririm, eğer aşırı ağrınız varsa kontrrole gelebilirsiniz…

  116. yağmur diyor ki:

    merabalar doktor bey dün gece sevgilimle ilk defa  beraber oldum ama kan geldimi gelmedimi tam olarak bilmiyorum ve sevgilim prezervatif in üstünde kan olduğunu söyledi ama o da emin değil.emin olmam için ne yapmam gerekiyor

  117. nazmiye diyor ki:

    merhaba hocam ben 21 yaşındayım daha önce 2 tane kürtaj oldum kızlık zarı dikimi gerçekleşebilirmi eğer bu mümkünse hemen sizden randevu almak istiyorum

  118. hazal diyor ki:

    günaydınlar Korkut bey kızlık zarı dikimi için size geldim iki ay önce hiç ağrım olmadı size teşekkür ederim çok korkuyodum başarılı geçtiğini söylediniz ve bu hafta sonu erkek arkadaşım yurt dışından gelebilir son kontrolüme gelmem de zorlaşabilir ne yapmalıyım gelmesem olmazmı

  119. yıldız diyor ki:

    Korkut bey ben 33 yaşındayım bu kızlık zarı işlemi gerçekleşebilirmi yaşım ilerlemiş olduğundan soruyorum çünkü bundan önce hem kürtaj hem düşüğüm oldu şimdiden teşpekkürler hocam

  120. elif diyor ki:

    Korkut Bey, merhaba ben 2 gün önce erkek arkadaşımla beraber oldum ilişki sırasında biraz zorlama oldu çok acı çektim ve 5 dk boyunca aşırı kanamam oldu şuan sadece ağrım var. herhangi bir olumsuzluk birşey olur diye korkuyorum. Acaba bu şekilde kanamam olması normal midir?.. şimdiden teşekkür ederim.

  121. özlem diyor ki:

    merhblar hocam.. sorunlarımız hep aynı başınızı ağrıtıyoruz sürekli.. ama inanın yaptığımız hataların sonucunu ağır bi şekilde ödüyoruz.. her nese sizden ricam 18 yaşından küçük olduğum için muayeneye gidemiyoruz fakat 18 yaşıma geldiğimde rahatlıkla gidebilirmiyim? ayrıca kızlık zarı hususunsa ben b çok kez birlikte oldum fakat hiç  kanama ağrı acı olmadı esnek olmam oranı yüksek galiba ama emn olmak için muayeneyi we yaşımı beklemem şart mı? yardımcı olursanz sevinirimm şimdiden tşkler 

  122. özlem diyor ki:

    ayrıca esnek kızlık zarıda dikilebilior mu?

  123. gönül diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz ve hiç acım olmadı çok bozuk bi pskolojiyle gelmiştim size iyiki sizi tanıdım ama vajinamda çok fazla kaşıntı oluyor bunun nedeni nedir?

  124. cemile diyor ki:

    merhabalar korkut bey kasım ayında kızlık zarı işlemi için gelmiştim çok memenun kaldım hem sizden hem muaynanenizden çok sıcak ve moral veren bi yapınız var ben kızlık zarı dikiminden sonra yurt dışına çıkmak zorunda kaldığımdan kontrollerimi aksattım şimdi kontrole gelsem ücretlimi ve nasıl randevu alabilirim

  125. rümeysa diyor ki:

    merhaba korkut bey ben size gelmeyi planlıyorum hakkınızda söylenenler ve araştırdığım kadarıyla bu konuda gerçekten çok memnun kalan hastalarınız var ama nasıl ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum adetten kaç gün sonra kolay gelsin hocam

  126. rümeysa diyor ki:

    merhaba korkut bey ben kızlık zarı dikimi için size gelmeyi planlıyorum hakkınızda söylenenler ve araştırdığım kadarıyla bu konuda gerçekten çok memnun kalan hastalarınız var ama nasıl ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum adetten kaç gün sonra kolay gelsin hocam

  127. nuray diyor ki:

    Telefonla bu ameliyatı gerceklestirebilmeniz için kaç gün önceden arayıp randevu olmalıyım

  128. nuray diyor ki:

    Telefonla bu ameliyatı gerceklestirebilmeniz için kaç gün önceden arayıp randevu olmalıyım

  129. sabriye diyor ki:

    mrb korkut bey bir kaç gün evvel kızlık zarımı diktirdim sizin muaynanenizde ve sorunum hiç olmadı korkarak gelmiştim sizin gibideğerli bi hekimle tanıştığım için çok şanslıyım hocam yanlız ben 1 ay sonra kontrole gelebilirim sıkıntı olurmu

  130. özge diyor ki:

    iyi günler korkut bey ben 1 ay sonra kızlık zarı dikimi için gelmeyi planlıyorum geçici yöntemle bundada geçici yöntemle yaptığınız ama kanaması olmayan hastanız varmıydı tedirgin oldum çok iyi çalışmalar

  131. funda diyor ki:

    merhabalar korkut bey kızlık zarı dikimi için kızımı size getirmiştim bu hafta evlendi kızım ve kanaması gerçekleşti size ne kadar teşekkür etsek azdır bizimle çok ilgilendiniz…… hocam şimdiden sonra kontrole gelmesi gerekmiyo dimi

  132. özlem diyor ki:

    sewqili korktu bey acaba vajinanın esnek olmasıyla vajinanın geniş olması arasnda b bağlantı war mı_? tahmnmce esneğim kanamam olmadı br kaç defa brlkt oldk fkt acyp sesler gldi gaz çkşı gbi esneklilkle b ilgisi war mı ayrca esnek kızlk zarım warsa eer bunun dklmesi grkr mi_?

  133. şermin diyor ki:

    merhaba korkut bey bundan 2 hafta evvel kızlık zarımı diktirdim size hiç sancım olmadı aksine işlem sırasında muhabbet bile ettim yanlız şimdilerde hem vajinam çok kaşınıyo hem batma hissi oluyo bu normalmidir

  134. şengül diyor ki:

    merhabalar korkut bey ben talihsiz bi anneyim kızımı sizin muaynanenize getiricem öğrendim ki birisiyle birlikte olmuş önceden şuan nişanlı ve kızlık zarını diktirmek için nasıl gelmeliyiz randevu almak gerekiyomu yardımcı olursanız çok sevinirim bu konularda çok bilgisizim

  135. gaye diyor ki:

    iyi günler doktor bey 2 ay sonra almanyadan türkiyeye tatil amaçlı gelicem ve bu arada kızlık zarımı dikim işlemini gerçekleşitircem kaç dakika sürüyo uygulama ve ben yaptırdığım gün günlük hayatıma dönebilirmiyim

  136. özlem diyor ki:

    esnek kızlık zarı saatin 9  trafındamı oluo yırtığı kendnden  ? bnm saat 9 tarnfa sadece yana doğru bi yırtık war esnekmi oluorum o zmn ?

  137. kezban diyor ki:

    selamlar korkut bey 1 ay evvel kızlık zarı dikimi siz gerçekleştirdiniz ağrım falan olmadı çok memnun kaldım yanlız kuzenimde kızlık zarı diktirmek istiyor onun evliliğine 1 ay kaldı geçici mi kalıcı yöntemmi yaptırması gerekiyor en kısa zamanda randevu alıcaz hocam

  138. seda diyor ki:

    merhaba doktor bey kızım daha 19 yaşında öğrendimki ilişkiye girmiş erkek arkadaşıyla ve ayrıldılar size getirip kızlık zarı dikimini gerçekleştirmek istiyorum ve kızımın ne zman evlenceği belli değil bu flep yöntemi 5 yıl sonra bile evlense geçerlimidir kanaması olurmu yani

  139. neslihan diyor ki:

    iyi günler hocam ben size gelmiştim flep yöntemiyle kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz 2 gün evvel erkek arkadaşımla birlikte oldum çok mutluyum kanamam gerçekleşti size çok minnettarım hayatımı kurtardınız peki birdaha kontrole gelmem gerekirmi bundan sonra hep size gelicem

  140. KADER diyor ki:

    MERHABALAR KORKUT BEY BUGÜN HAFİF KANAMALARIM OLDU KIZLIK ZARIMI 3 GÜN EVVEL SİZİN MUAYNANENİZDE DİKTİRDİM O GÜN VE SONRASI OLMADI AMA BUGÜN SIZINTI ŞEKLİNDE HAFİF KANAMAM VAR BU Bİ SORUN MU GELMEM GEREKİRMİ YOKSA KONTROLÜM WAR 2 GÜN İÇİNDE KONTROLÜMÜMÜ BEKLİYİM SİZE MİNNETARIM HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

  141. KADER diyor ki:

    MERHABALAR KORKUT BEY BUGÜN HAFİF KANAMALARIM OLDU KIZLIK ZARIMI 3 GÜN EVVEL SİZİN MUAYNANENİZDE DİKTİRDİM O GÜN VE SONRASI OLMADI AMA BUGÜN SIZINTI ŞEKLİNDE HAFİF KANAMAM VAR BU Bİ SORUN MU GELMEM GEREKİRMİ YOKSA KONTROLÜM WAR 2 GÜN İÇİNDE KONTROLÜMÜMÜ BEKLİYİM SİZE MİNNETARIM HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

  142. sevinç diyor ki:

    iyi günler hocam bir iki gün sonra kızlık zarı dikimi için gelmeyi planlıyorum ama korkum şu kızlık zarım tamir edildiği halde vajinad genişleme olduğunu karşı taraf anlamazmı ? beni aydınlatırsanız çok sevinirim

  143. nur diyor ki:

    merhaba korkut hocam size kız arkadaşımla beraber gelmiştim ve bende yaptıracağımı söylemiştim hatırladınızmı bilmem ama çok değerli bi hekimsiniz bizi çok rahatlattınız size gelmek için nasıl randevu alacağımı bilemiyorum iyi günler hocam

  144. didem diyor ki:

    merhabalar hocam ben bundan yaklaşık 1 ay evvel kızlık zarı dikimi için muaynanenize gelmiştim çok memnun kaldım sizden siz gerçekten insanın halinden çok iyi anlıyor ve yardımcı oluyorsunuz lakin o ilk hafta kanamam olmuştu ve batma hissi vardı şuan herşey normal kontrole gelmelimiyim

  145. gamze diyor ki:

    merhaba korkut bey araştırdığım kadarıyla kızlık zarı dikiminde sonuç almadığınız hasta yok en kısa sürede gelicem ama adet sonrasımı gelmemi önerirsiniz

  146. fatoş diyor ki:

    kolay gelsin korkut bey hocam ben kuzenimi size getirdim kızlık zarı dikimi için kanaması gerçekleşti ve şuan çok mutlu huzurlu bi evliliği var size minnettarız çok büyük bi sorundu hem bizim ailemiz için hem erkek ailesi için şimdiden sonra kontrole gelmesi gerekirmi ne yapmalı

  147. Begüm diyor ki:

    merhaba korkut bey ben 16 yaşında bir kızım. erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadık fakakat ben diktirmek istiyorum tahminen ücret fiyatı nedir acaba? bilgilendirirsenniz çok sevinirim

    CEVAP >:

    Begüm hanım konu hakkında detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  148. yeliz diyor ki:

    hocam yardımınıza ihtiyacım var kızlık zarı dikimi için ne zaman randevu alabilirim kısa zamana verirmisiniz ve ücretiniz nedir acil yardımınıza ihtiyacım var saygılar 

  149. bahar diyor ki:

    selam korkut bey hocam ben kızlık zarı dikimimi yaptırmak için size gelmeyi düşünüyorum gelmek için hangi koşulda ve nasıl randevu alarak gelebilirim iyi çalışmalar

  150. nezaket diyor ki:

    merhaba hocam burdan şunu belirtmek isterimki arkadaşlar kızlık zarımı diktirdim ve hiç bişey hissetmedim lokal anesteziyle oldum işlem sırasında doktor beyin rahatlatıcı tavrı muhabbet etmeme bile neden oldu çok teşekkürler hocam bunun bukadar kolay bi operasyon olduğunu bilseydim bukadar beklemezdim peki hiç ağrım yok aprı kesici içmesem olurmu hocam çok teşekkürler hoşçakalın

  151. feride diyor ki:

    iyi günler korkut bey kızımın başından talihsiz bi olay geçmişti size geldik kızlık zarı dikimi için yanlız 2. kontrole gelemedik bu sıkıntı olurmu evlilikten kaç gün önce kontrole gelemeliyiz ilginiz için teşekkürler

    CEVAP >:

    Feride hanım evlenmeden 3-4 gün önce kontrole gelmeniz yeterlidir…Geçmiş olsun dileklerimle..

  152. banu diyor ki:

    merhaba korkut bey. bn daha 17 yaşndaım we konyada yaşıorum acaba oraya qelsem kızlık zarımı yapar msnz çok zor durumdyım ama hemn kalkablr mym 1 qnm war ve qelp yaptrmak istiyorum yardm edersenz çok sewnrm 

  153. özlem diyor ki:

    esnek kızlık zarı saatin 9  trafındamı oluo yırtığı kendnden  ? bnm saat 9 tarnfa sadece yana doğru bi yırtık war esnekmi oluorum o zmn ? jinekolojide sanırım saat kadranına göre belrlenyo yırtık olunup olunmadıı doğru edindiğim bilgi acaba_?

    CEVAP :

    Özlem hanım eğer kızlık zarınızda yırtık varsa kızlık zarınız esnek değildir. . .

  154. kıymet diyor ki:

    korkut bey öncelikle böyle bir sayfada bunca bılgı paylaştığınız .için teşekkür ediyorum en kısa surede muayneye gelıcem fakat sızınle gelmeden önce paylaşmak istediğim şeyler var ben 22 yaşındayım bi evlilik yaptım fakat kanamam olmadı eşimden ayrıldık benım şuan duzeylı bı ılıskım var evlilik yolunda ılerleyen arkadaşım daha önce evlilik yaptığımı biliyo ama ona kanamam olmadı demedım benı yanlış anlamasından korkuyorum ve neden kan gelmedıgını elımde olmadan kafama cok takıyorum ona bunu soylemelımıyım bılemıyorum yakında aılesıyle tanısıcam ve oğullarının dul bı kadınla evlenmesını ıstemezler dıye cok korkuyorum diktirirsem memnun kalırmıyım bı sorun yaşamak istemıyorum acaba bu dikimde herhengı bı acı veya başka bir sorunla karşılaşırmıyım şimdiden teşekkürler…

    CEVAP :

    Kıymet hanım ilişki ile kanama olmamasının nedeni kızlık zarınızın elastik olması olabilir… Dilerseniz kızlık zarınıza müdahale yaparak kanama olmasını sağlayabiliriz ancak buna öncelikle sizin karar vermeniz gerekmekte. . .

  155. zeynep diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikim ücretlerini öğrenebilirmiyim ve bilgi almak için ne yapmam gerek

    CEVAP :

    Zeynep hanım fiyat hakkında bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz…

  156. merve diyor ki:

    iyi günler hocam kızlık zarı dikimimi sizin muaynanenizde gerçekleştirdim çok memnun kldım sizden yanlız ara ara vajinamda batmalar oluyo bu normalmi

    CEVAP :

    Merve hanım vajinadaki batmalar normaldir, 1 hafta içinde bu şikayetleriniz geçecektir…

  157. selin diyor ki:

    hocam kürtaj olmuş birinin kızlık zarı dikilirmi

    CEVAP :

    Selin hanım kürtaj olmuş hatta doğum yapmış olan birinin kızlık zarı dikilerek tamir edilebilir, eğer vajinada genişleme varsa aynı anda bunun tamirini de yapmaktayız. . . . . .

  158. tatlışeker diyor ki:

    merhabalar hocam kızlık zarı dikimi için geldim bir yıl evvel size şimdi düğünüm nisanın ilk haftası en geç nezman son kontrol için gelmeliyim ?? iyi çalışmalar diliyorum hocam

    CEVAP :

    Evlenmeden 2-3 gün önce kontrol için gelmeniz yeterlidir…

  159. simgecik diyor ki:

    selamlar hocam avusturyadan en kısa zamanda kızlık zarı dikimi için gelmeyi planlıyorum kaç gün evvelden randevu almalıyım çok yoğun olduğunuzu duydum iyi günler diliyorum

    CEVAP :

    Simge hanım adet dönemi sonrası herhengi bir gün gelebilirsiniz. Gelmeden 2-3 gün önce randevu almanız yeterlidir…

  160. sibel diyor ki:

    kolay gelsin hocam kızlık zarı dikimi için gelmiştim size iki hafta evvel biraz batmalar oluyo vajinamda normalmi herşey için teşekkürler hocam

    cevap:

    Belirttiğiniz tarzda batmalar olması normaldir, birkaç gün içinde batma şikayetleriniz geçecektir…

  161. seher diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi işlemini gerçekleştirdiniz çok memnun kaldım sizden çok iyi bi doktorsunuz çokta anlayışlısınız yanlız ilk adet döneminde bazı sıkıntılarım oldu kontrole gelmemimi önerirsiniz yoksa ilk adet dönemi için yaşadıklarım normalmi

    CEVAP :

    Seher hanım kızlık zarı tamiri adet düzenini etkilemez. başka nedenlerden dolayı adet düzeniniz bozulmuş olabilir. Muayeneye gelmenizi öneririm . . .

  162. damla diyor ki:

    iyi günler hocam kızlık zarı dikimini flep yöntemiyle yapmak için birliktelikten kaç gün evvel gelmeliyiz

    CEVAP :

    Damla hanım flep yöntemi kalıcı kızlıkz arı tamiridir ve evlenmeden hemen önce gelmenize gerek yok, dilediğiniz zaman gelebilirsiniz…

  163. hanım diyor ki:

    merhaba hocam ben bundan bir kaç ay evvel kalıcı yöntem dediğiniz flep yöntemiyle kızlık zarımı sizin muaynanenizda tamir ettim kontrollerimi ve ilaçlarımı hiç ihmal etmedim siz gerçekten çok değerlisiniz geçen hafta birliktliğğim gerçekleşti ve kanamam oldu şükürler olsun hep içimde bi korku vardı olmaz diye şimdi yapmam gereken bişey varmı iyi günler diliyorum

    CEVAP :

    Eğer aşırı kanama, ağrı gibi şikayetiniz varsa kontrole gelebilirsiniz. Eğer şikayetiniz yoksakontrole gelmenize gerek yok . . .Mutluluklar dilerim . . .

  164. şule diyor ki:

    merhabalar dr bey ben izmirde oturuyorum işim ve maddi imkanları sınırlı olduğundan dolayı istanbula gelip size kızlık zarımı diktiremiyorum. kızlık zarı dikimini izmirde yaptırabilirmiyim.burada yaptırabileceğim bir yer önerebilirmisniz.ben kalıcı yöntem (flep) istiyorum.bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.

    CEVAP :

    Şule hanım İzmir de maalesef bu işlemi yapan doktor arkadaşım bulunmamakta. Dilerseniz İstanbul a gelebilirsiniz, aynı gün içinde işleminizi yaptıktan sonra geri dönebilirsiniz…

  165. bircan diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi için size gelmiştim çok memnun kaldık sizden şimdi iki arkadaşım ve birde kuzenim bu işlem için size gelmeyi düşünüyorlar hepsini aynı gündemi kızlık zarı tamir edilecek yoksa ayrı günleremi randevu vereceksiniz?

    CEVAP :

    Bircan hanım hastamızın az olduğu bir güne randevu verebilirsek aynı gün içinde yapabiliriz. . . .

  166. neşe diyor ki:

    sevgili korkut bey kızlık zarı dikimi için size gelmeyi planlıyorum yanlız kontrollerimde sıkıntı oluşursa bu çok büyük bi problemmi mutlaka gelirim ama ilk hafta değilde sonraki hafta olur mesela 1 hafta gecikse bi sıkıntı oluşurmu

    CEVAP :

    Neşe hanım kontrolünüze 1 hafta geç gelmeniz sıkıntı oluşturmaz. . .

  167. kader diyor ki:

    ben erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır beraberlik yasadım benımle evlenecektı ama ayrıldık ben şimdı evlenecem bu işlemı yaptırmak zorundayım gercekten ilişkıye gırdıgımde kan gelecekmı bu benım için cok onemlı hayat meselesi felep yontemı istıyorum evlenmeme kaç ay oncesinden gelmem gerek

    CEVAP :

    Kader hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapıyoruz. İşlem sonrası hastalarımızı kontrollere çağırıyoruz. Verilen ilaçları düzgün kullandığınız ve kontrollere düzgün geldiğiniz taktirde mutlaka kanamanız olacaktır, bu konuda içinşiz rahat olsun . . .

  168. kader diyor ki:

    lütfenn cevap acl cok onemlı

  169. zehra diyor ki:

    merhba korkut bey geçen hafta geçici kızlık zarı ile kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz bildirmek istedim kanamam gerçekleşti size minettarım çok az vaqktim kaldığından geçici ile yaptırdım yoksa flep yöntemiyle yaptırmak isterdim peki şimdiden sonra yapmam gereken bişey varmı önericeniz

    CEVAP :

    Zehra hanım eğer şikayetiniz varsa (aşırı kanama , ağrı vs gibi ) kontrole gelebilirsiniz. Eer şikayetiniz yoksa kontrole gelmenize gerek yok . . . Mutluluklar dilerim . . .

  170. sena diyor ki:

    iyi günler hocam fleep yöntemiyle kızlık zarı dikimimi gerçekleştirmek istiyorum çok yoğun olduğunuzu duydum gelemek için kaç gün önceden randevu almalıyım

    CEVAP :

    Sena hanım randevu alırsanız sevinirim, randevusuz gelen hastalarımızın bazen uzun süre beklemesi gerekiyor…

  171. ahmet diyor ki:

    merhabalar hocam kız arkadaşımla bir kaç ay evvel birlikte olduk kızlık zarı yırtıldı şimdi ayrılmaya karar verdik ama bu bende vişcdan azabı yaratıyor sizin muaynanenize getirip kızlık zarı dikimini gerçekleştirip bu işten kurtulmak istiyorum ne zaman gelmemiz uygun olur fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim

    CEVAP :

    Ahmet bey adet döneminden hemen sonra gelebilirsiniz. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinrim .. .

  172. özlem diyor ki:

    kızlık zarımda herhangi bi çentik olp olmadını kendim gözlemledm bi uzmanın cewabı olarak bilmiyorum fakat hiç kan gelmedi yani yırtılsa bi acı sızı yada kan gelmesi gerekirdi tahminimce ama bnm hiç bişy olmadı yani acba ben yanlış görmş olblrym yırtıklık konusunda kendimden emnde deilim çok korkuorum..  böle bi hata yaptığım için kendimden iğreniyorum ve kimseye söyleyemiyorum bunu kızlık zarı dikimi için yaşım problem olurmu bi doktora gitsem ayrca 16 yaşındayım çok korkuorum :S yardımcı olurmusnuz?

  173. şeyma diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi için size gelmiştim çokta memnun kaldım şimdi kız kardeşimide getirmek istiyorum ama o çok korkuyor ne kadar anlatsamda anestezilide bu işlemi yapıyomusunuz genel anestezili???

  174. arzu diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimi için illaki adet bitimindemi gelmeliyim 3 gün sonra düğünüm var ama geçici kızlık zarı yaptırmak istiyorum ne yapmalıyım

  175. fisun diyor ki:

    selamlar hocam almanyadan size kızlık zarı dikimi için gelmiştim şimdi tekrar gelmeyi planlıyorum çünkü az bi sonra birlikteliğim gerçekleşecek kaç gün önceden gelmemi önerirsiniz bu herşeyden önemli

  176. aslı diyor ki:

    merhabalar hocam geçen gün kızlık zarı dikimimi siz gerçekleştirdiniz çok memnun kaldım muaynanenizde çok ilgilisiniz iyiki sizi seçmişim hekim olarak size gelmişim biraz batma hissi var normalmi hocam bu iyi çalışmalar

  177. xxy diyor ki:

    iyi günler hocam ben 23 yaşındayım daha önce kürtaj oldum 2 defa ama şuan nişanlım bunları bilmiyor ve haziranda düğünüm var fleep yöntemi için yeterli bi zamanmı birde hocam kürtaj yaptırdığım için vajinam çok genişlemiş olabilir ne yapmalıyım

  178. nezaket diyor ki:

    merhabalar korkut bey ben kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdim kanamam oldu çok huzurluyum yanlız jinekolağa gitmeye korkuyorum anlarlar diye anlamaları mümkünmü hocam?huzursuzum

  179. ebru diyor ki:

    mrb lar korkut bey araştırmalarıma göre gercekten ışini hakkıyla yapan hekımmışsınız ve okudugum yorumlara göre şikayetçi hiç bır hastanız yok sızden… benım sıze sorum bu flep yöntemı yapıldıgında yuzde yuz sonuc verıyormu yanı ılk gece kesın kanama oluyormu bana fazla ınandırıcı gelmıyor cunkı bu ışlemi yapıp ta kanaması olmayan ınsanlarda duydum acaba kesın sonuca ulasabıllırmıyız….. aydınlatırsanız sevınırım tskler ıyı calısmalar korkut bey..

  180. özlem diyor ki:

    kızlık zarımda herhangi bi çentik olp olmadını kendim gözlemledm bi uzmanın cewabı olarak bilmiyorum fakat hiç kan gelmedi yani yırtılsa bi acı sızı yada kan gelmesi gerekirdi tahminimce ama bnm hiç bişy olmadı yani acba ben yanlış görmş olblrym yırtıklık konusunda kendimden emnde deilim çok korkuorum..  böle bi hata yaptığım için kendimden iğreniyorum ve kimseye söyleyemiyorum bunu kızlık zarı dikimi için yaşım problem olurmu bi doktora gitsem ayrca 16 yaşındayım çok korkuorum :S yardımcı olurmusnuz? ayrıca dikim için 18 yaşında olmak gerekirmi yoksa 18 yaşındada ailemle mi gelmeliyim

  181. LALE diyor ki:

    KORKUT BEY GÜNAYDIN HOCAM KANAMAM GERÇEKLEŞTİ KIZLIK ZARIMI TAMİR ETMİŞTİNİZ 4 AY EVVEL ÇOK MUTLUYUM SİZE MİNETTARIM…SAYGILAR

  182. betül diyor ki:

    merhabalar korkut bey arkadaşımla beraber muaynanenize gelmek istiyoruz kızlık zarı dikimi için yanlız hangi şartlarda olmamız gerektiğini bilmiyor ve gelirken yanımızda ne getirmemiz gerektiğinide bilgilendirirseniz çok teşekkür ederiz ve aynı gün arkadaşımla bana kızlık zarı dikimi yapılabilirmi

    CEVAP:

    Betül hanım kızlık zarı dikimi için adet sonrası dönemde gelmenizi istiyoruz, bunun dışında herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek yoktur. Geldiğiniz gün size ve arkadaşınıza işlemi yapabiliriz . . .

  183. emel diyor ki:

    sevgili hocam erkek arkadaşımla talihsiz bi durum yaşadım ve azıcık kanamam oldu kızlık zarım bozulmuşmudur ?? kızlık zarı muaynesine gelmek istiyorum içimi kemiriyor bu korku çok az bi kandı hala kız olma ihtimalim varmı tam bi birlikteliğimiz gerçekleşmedi çünkü kolay gelsin

    CEVAP :

    Emel hanım verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır… En kısa zamanda muayeneye gelmenizi öneririm, gerekirse kızlık zarınızı onarabiliriz. . .

  184. kader diyor ki:

    ıyı gunler hocam yazılan yorumları okudum. yazmaya cesaret buldum. ben erkek arkadasımla ılıskıye gırdım.kanamam oldu ama ben anlamadım bozuldugunu.hıc acı hısssetmedım.sorasında bır daha ılıskıye gırmedık daha oncede bı kızmı gırıyodu ama kanamam olmuyordu.. ben korktum bu durumdan ötürü..ve bizim iliskimiz biitti..yapay kızlık zarı diye birşey okudum ne kadar dogru! size sormak ıstedim..kızlık zarımı dıktırmek ıstıyorum ama ıstanbulda degılım. geldıgım gun hemen olabılme ıhtımalı varmı?

    CEVAP :

    Kader hanım kızlık zarını kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle dikerek onarabiliriz. Geldiğiniz gün işleminizi yaparız, ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz. . .

  185. nevra diyor ki:

    merhaba hocam kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdim sizin orda kanamam da gerçekleşti şükürler olsunki şimdiden sonra gelmemi gerektiren bi durum varmı size minettarım

    CEVAP :

    Nevra hanım eğer şikayetiniz yoksa kontrole gelmenize gerek yok . . .

  186. fatoş diyor ki:

    iyi günler hocam ben kızlık zarı dikimimi flep kalıcı yöntemle yaptırmak istiyorum bilgi almak için ne yapmalıyım hep fiyat hem uygulama hususunda mutlaka size gelmeyi planlıyorum

    CEVAP :

    Merhabalar… Fatoş hanım, kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır . İşlemi estetik yöntemlerle yaptığımızdan daha sonra kızlık zarının dikildiği partneriniz tarafından anlaşılmamaktadır.
    İşlemi genel anestezi ile uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayım. Genel anestezi ile isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte.
    İşlem sonrası genellikle bir problem yaşanmamaktadır. Birkaçgün sızıntı şeklinde kanama ve bazen batma hissi olabilmektedir.
    Randevu, ücretlendirme ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz… Geçmiş olsun dileklerimle..

  187. şefika diyor ki:

    merhaba korkut bey 42 yaşında bir anneyim kızımdan öğrendiğim kadarıyla hem kürtaj olmuş hemde kızlık zarı bozulmuş bu flep yöntemini yaptırsak nekadar süre sonra evlenmesi gerekir kürtaj olduğundan bu gerçekleşebilirmi ve kızlık zarı dikim ücretini öğrenebilirmiyim .. herkes çok sizden memnun kalıyor mutlaka size gelicem bu .çok zor bir durum umarım herşey normale döner

    CEVAP :

    Şefika hanım kızınızın kürtaj yaptırmış olması kızlıkzarı dikimi için engel teşkil etmez… Eğer vajinada genişleme varsa kızlık zarı tamiri yapılırken vajina girişinde daraltma işlemi de uyguluyoruz. Kalıcı töntemle yapılan tamir sonrası kızlık zarı yeniden oluşturulmaktadır ve ne zmaan ilişkiye girilirse girilsin kanama mutlaka olur, bunda zaman sınırlaması yoktur. Biz herhangi bir olumsuzluğa yer vermemek için hastalarımızı ilişkiden 2-3 gün önce son defa kontrole çağırıyoruz ve bir problem olup olmadığını kontrol ediyoruz. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  188. serap diyor ki:

    merhabalar korkut bey ben de kızlık zarımı diktirmek istiyorum.ama biraz korkularım var hayatım boyunca bir kere ilişkiye girdim oda bi anlık bişeydi kanamam çok oldu sizce diktirebilsem tekrardan kanarmı ? normal bir müdahale ne kadar ücret tutar .cvbınızı merakla bekliyorum.

    CEVAP :

    Serap hanım kızlıkz arı onarımı sonrası mutlaka kanamanız olur bu konuda içiniz rahat olsun. Fiyat konusunda bilgi almak için sekreterimle görüşebilirsiniz . TEL : 0212 241 48 93

  189. tugce diyor ki:

    merhaba erkek arkadaşım parmağyla elnı vajnama sktu ve kan gelmedi bildiğim kadarıye kızlık zarıda  vajınanın 2cm ilerisindeymıs ben kendmden emınım  sebebi ne olabilir acba

    CEVAP .

    Tuğçe hanım kızlık zarının ortasında bir açıklık bulunmaktadır, bu açıklıktan parmak kızlık zarını yırtmadan içeri girebilir.

  190. pelin diyor ki:

    mrb korkut bey ben nısanlımla sadec ılk defa 2 kere ılıskıye gırdım hayatım boyunca dıktırsem eskısı gıbı olurmu ve evlendıgım ınsan bunu anlıyabılırmı…. aydınlatırsanız cok sevınıcem

    CEVAP :

    Pelin hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle flep kaldırarak yapıyoruz. Bu şekilde yapılan tamir sonrası kızlık zarınızın onarıldığı anlaşılmaz ve ilk ilişki ile mutlaka kanamanız olur. Bizim hastalardan istediğimiz en önemli nokta verilen ilaçlarını düzgün kullanmaları ve kontrollerine düzenli olarak gelmeleridir…

  191. özlem diyor ki:

    kızlık zarımda herhangi bi çentik olp olmadını kendim gözlemledm bi uzmanın cewabı olarak bilmiyorum fakat hiç kan gelmedi yani yırtılsa bi acı sızı yada kan gelmesi gerekirdi tahminimce ama bnm hiç bişy olmadı yani acba ben yanlış görmş olblrym yırtıklık konusunda kendimden emnde deilim çok korkuorum..  böle bi hata yaptığım için kendimden iğreniyorum ve kimseye söyleyemiyorum bunu kızlık zarı dikimi için yaşım problem olurmu bi doktora gitsem ayrca 16 yaşındayım çok korkuorum :S yardımcı olurmusnuz? ayrıca dikim için 18 yaşında olmak gerekirmi yoksa 18 yaşındada ailemle mi gelmeliyim YArdımcı oln ltfn

  192. esra diyor ki:

    slm ben iliskiye girdim zar patlamis ..ama kan gelmedi dr dedikine normall ben almanyadan geliyorum sizce ne yapa bilirim´??? lutfen yardim edin…

    CEVAP :

    Kızlık zarınızı dikerek kalıcı yöntemle onarabiliriz. Bu şekilde kızlık zarını yeniden oluşturuyoruz. İlk ilişki ile mutlaka kanamanız olacaktır, bu konuda şüpheniz olmasın. İşlem 30 dakika civarında sürmektedir. İşlem sonrası evinize3 gidebilir ve 1-2 gün içinde normal yaşantınıza geri dönebilirsiniz…

  193. saman diyor ki:

    ben almanyadan size bisey sorcam doktor bana dedi senin kiz degilsin yani patlamis dedi ama benden ne kan geldi nede bisey oldu agrida cekmedim yarisina kadar girdi…ve bana ne öneriyosunuz? ben diktirsem bunu evlenecem kisi anlarmi ve evlenmeden kac gun once diktirlmeliyim simdi diktirsem eger dusch yaparkene sicak su oraya degerse dikisler aciliyormu lutfen cevap verin ne oneriyosunuz?

    cevap :

    Kızlık zarı yırtılmasında ağrı veya acı hissetmeyebilirsiniz. Kızlıkz arı çok iöce bir yapıdır ve yırtılma ile ağrı hissedilmeyebilir. Kızlık zarınızı kalıcı yöntemle onarabiliriz, kalıcı yöntemle tamirde ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, mümkün olan en kısa zamanda işleminizi yaptırmanızı öneririm . . .. Kızlık zarı tamiri yapıldığı karşı taraf tarafından anlaşılamaz. Ameliyat sonrası sıcak su teması ile dikişler açılmaz, bu konuda endişeniz olmasın.

  194. yeliz diyor ki:

    merhaba hocam 2 kürtajım var acaba kızlık zarım dikilebilirmi acil bilgi edinmek istiyorum teşekkürler

    CEVAP :

    daha önceden kürtaj olmanız kızlıkz arı tamiri için engel teşkil etmez. Bu işlem doğum yapmış bayanlara dahi yapılabilmektedir. . .

  195. remzi diyor ki:

    ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim kan geldi aradan 3 gün sonra tekrar girdik ve yine kan geldi normalmidir acaba. benim şüphem adet dönemindemiydi acaba diye 2. seferde ilk serferden daha az kan geldi ama. cavaplarsanız sevinirim

    CEVAP :

    Kızlık zarı yırtıldıktan sonra dokular tam olarak iyileşmeden tekrar ilişki yaşanırsa kanama tekrar meydana gelir, bu normaldir…

  196. saman diyor ki:

    ama ben cok korkuyorumm bisey olursa diye…hade olmasa diye ailem bilmio…

    CEVAP :

    İşlem yapıldıktan sonra herhangi bir problemle karşılaşmazsınız , bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  197. kader diyor ki:

    merhaba hocam bu hafta kızlık zarı dikimimi gerçekleştirdiniz çok memnun kaldım herşeyden ilginiz samimiyetinizden…. yanlız hocam iç çamaşırıma ipler geliyo bu bi sorun mudur

    CEVAP :

    kader hanım ameliyatı eriyen dikişler ile yapmaktayız, bu iplerin çamaşırınıza gelmesi normaldir…

  198. gülten diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimimi yapmanızı istiyorum bunun için hangi şartlarda gelmeliyim nasıl bi durumda olmalıyım adetten kaç gün sonra randevu almalıyım?

    CEVAP :

    Gülten hanım adet sonrası dönemde gelmeniz yeterlidir. . .

  199. mağdur diyor ki:

    meraba kızlık zarı vajinanın uç kısmındamıdır daha derinde olmasınınm ihtimali yokmudur ben erkek arkadasımla ilişkiye girdiğimde köküne yakın bi yerde kan gelmeye başladı bunun adedimin son günü olmasıyla bi ilişkisi varmıdır. birde zarı diktirmek için ne kadar bi masrafım olur beni aydınlatırmısınız.

    CEVAP :

    Normalde kızlık zarı vajina girişinin yaklaşık 2 cm gerisindedir ancak esnek kızlık zarı bazen il ilişkide kanamaz ancak ilişki devamında yıretılma ile kanama meydana gelebilir… Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz, fiyat hakkında bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  200. ruşen diyor ki:

    merhaba hocam ben kızlık zarımı sizin muaynanenizde gerçekleştirdim kanamam gerçekleşti çok mutluyum yanlız bir daha kontrole gelmem gerekiyomu

  201. iffet diyor ki:

    merhaba korkut bey kızımı sizin muaynanenize kızlık zarı dikimi için getirmeyi düşünüyorum yanlız hangi şartlarda gelmesi gerektiğini bilmiyoruz bize yardımcı olurmusunuz randevu için ne yapmalıyım

    CEVAP :

    İffet hanım adet döneminden sonra kızlık zarı dikimi için gelebilirsiniz. Gelmeden önce randevu almanız yeterlidir…

  202. ayşegül diyor ki:

    mrb hocam. burda yazılan yorumları okudum. hepside olumlu yorumlar. bende kıslık zarımı diktirmek istiyorum. fakat çok korkuyorum ya ilerde bi sorun yaşarsam die. Evlendiğim gece ya kan gelmezse die korkuyorum. eşim anlarsa die kendimi yiyip bitiriyorum lütfen bana yardım edin. Çok çaresizim :(

  203. dilahan diyor ki:

    hocam,ben kalıcı flep yöntemiyle kızlık zarı dikimi operasyonu geçirdim.fakat bu operasyon başarılı geçmedi.tekrar flep yöntemi yaptırabilirmiyim.yoksa benim için geçici yöntem mi uygundur.eğer tekrar flep operasyonu uygunsa aradan ne kadar süre geçmesi gerekmektedir?

    CEVAP :

    Dilahan hanım kızlık zarı tamirinizi yeniden yapabiliriz. İşlemn sonrası hastalarımızı kontrollere çağırıyoruz ve en son evlenmeden önce hastalarımızı görüyoruz. Eğer son kontrolde bir problem saptarsak tekrar müdahale yapıyoruz. Bu şekilde yapılan tamir ve kontroller sonrası herhangi bir problemle karşılaşmayız, mutlaka kanama gerçekleşir. . .

  204. derya diyor ki:

    İyi çalışmalar hocam , 19 yaşındayım ilk beraberliğimi bir kaç ay önce yaşadım şimdi ise kızlık zarımın onarılmasını istiyorum. Güvenebileceğim bir yer arıyorum. Bu operasyon yapıldıktan sonra sürekli muayene gereklimi ? ben şehir dışından gelmeyi düşünüyorum. Çok araştırdım ve şu ana kadar içime en çok sinen yorumlar burada ancak sürekli ulaşımım kolay olmayacak. İzmir den geleceğim. İzmir e yakın illerde sizin referans olabileceğiniz bir meslektaşınız var mı? Soruların çoğuna tek tek yanıt vermeniz bile ne kadar ilgili olduğunuzu hissettirdi bana… İstanbula sürekli gelme imkanım olmayabilir kontrol  şart mı yada SİZİN gibi bir meslektaşınızada yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum.

    CEVAP :

    Derya hanım , maalesef sizi yönlendirebileceğim İstanbul dışında hekim arkadaşım bulunmamakta… Dilerseniz işleminizi İstanbul da yapabiliriz. Ameliyat sonrası bir kez hastalarımızı kontrole çağırıyoruz bir de son kez olarak evlenmeden görmek istiyoruz, bunun dışında hastalarımızı kontrole gelmenize gerek yok…

  205. ayşegül diyor ki:

    ii çalışmalar hocam. Size bişi sormak istiyorum bu kıslık zarı diktirme işinin bi garantisi varmıdır. Aksilik olma olasılığı ne bileyim işlemin başarısız olma olsaılığı varmıdır. cevaplarsanız memnun olurum.

    CEVAP :

    KAlıcı kızlık zarı tamiri en garantili ve en sık uyguladığımız yöntemdir. Eğer ameliyat sonrası verilen ilaçlar düzgün kullanılır ve kontrollere düzgün olarak gelinirse kanama mutlaka olacaktır. . .

  206. derin diyor ki:

    ben 18 yaşndayım bunu sormak istemiyorum ama hayatmı galiba böyle yoluna sokablırim bu ameliyat ne kadar sürüyo ve acı veriyomu ve szi tanımıyorum yanlış bşey yazdysamda k. bakmayın lütfen

  207. aslıhan diyor ki:

    kızlığım bozulmadı ama sürtünme yoluyla bişeyler yaşadım kadın doğum uzmanı bunu anlar mı ? lütfen acil cevap bekliorum

    CEVAP :

    Eğer kızlık zarı bozulmadıysa muayene ile herhangi birşey anlaşılamaz . . .

  208. ayse diyor ki:

    mrb bn 18 yasndayım lise öğrencisiyim ltfen bna yardımcı olun 6 ay önce fln sewdiğim erkekle ilşkiye qrdk ciddiydik ama smdi ayrıldk çok pişmanım kndimden nfret ediyrm iğrenyrum kmsenin ailemin yüzüne bakamıyorm yardm edin bna ltfen içimi rahatlatmann tek yolu bu para biriktirip diktirmeyi düşünüyrum ücret knusunda yardımcı olun ailemn kisenn haberi yok kndm biriktrmeye calısacağım ltfen yardm edin duacınız olurumm..=((( oraya qelmem zor olucak denzlide yasıyorm ama qelicem cwplarınızı bklyrm..

    CEVAP :

    Ayşe hanım kalıcı kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Konu hakkında detaylı bilgi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz. . ..

  209. deniz diyor ki:

    kızlık bozulduktan sonra dikimesnde bi hasar olabilirmi

    CEVAP :

    Kızlık zarı bozulduktan sonra kalıcı yöntemle dikilerek onarılabilir. . .

  210. verda diyor ki:

    Merhaba Korkut bey, 20 Haziran tarihinde evleniyorum ve fleb yöntemi ile kızlık zarımı tamir ettirmek istiyorum. Size en geç ne zaman gelmem gerekiyor? Bazı sitelerde bu yöntemi uygulayacakların ilişkiye girmeden 6-9 ay önce operasyonu yaptırmış olması gerektiği yazıyor. Fleb yöntemi ile operasyondan sonra en erken ne zaman tekrar ilişkiye girilebilir? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz? İlginize teşekkürler….

    CEVAP :

    Verda hanım flep yöntemiyle kızlık zarınızı tamir edebiliriz, 6-9 ay önceden işlemin yapılması zorunlu değildir ancak mümkün olan en kısa zamanda takip ve kontrollerin düzenli yapılması açısından işlemi yaptırmanızı öneririm.

  211. gamze diyor ki:

    hocan bundan 2 gün önce annemle tartışırken yataktan  düştüm düşerken vajinam tathtaya vurdum ve çok canım yandı kanamam flnda olmadı doktorada gidemıyorum önemsemediler saçmalama öyle olsa kan gelirdi dediler çok korkuyorum kızlıgım bozulmuşmudur:((((((((

    CEVAP :

    Gamze hanım belirttiğiniz şekilde kzılık zarınızda yırtılma olmaz . . .

  212. emine diyor ki:

    korkut bey yukarıda verdiğiniz bilgilerde biraz içim rahatladı ben üniversite ögrençisiyim ve başima gelen talihsiz bir olay ile kızlık zarım bozuldu cok sevdiğim biri vardı evlenecektik ama artık imkansız bana lütfen yardımcı olun lütfen maddi acıdanda cok sıkıntıdayım bu işlemler için gerekli parayı bulamıyorum ama toparlamaya calişıyırum ben sadece okulumu bitirmek meslek sahibi olmak ve güzel bir evliliğim olsun istiyorum bana geri dönerseniz benim hayatımı kurtarmış olursunuz bana yardımcı olun ben de elimden geleni yapacagım …

    CEVAP :

    Emine hanım size yardımcı olmaya çalışırım. Detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  213. ece diyor ki:

    korkut bey merhaba.. yukarıda okuduğum yorumlar benimde içimi çok rahatlattı.. ben izmirde yaşıyorum ve ameliyat için gelmek istiyorum ama kontrollere gelme durumum olmayabilir. ameliyattan sonra kontrollere gelmesem bi sakınca yaşarmıyım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim….

    CEVAP :

    Ece hanım hastalarımızı cerrahi işlemlerden sonra mutlaka kontrole çağırıyoruz. Eğer sık sık gelme durumunuz yoksa en azından evlenmeden önce gelmeniz gerekir…

  214. bilge diyor ki:

    merhaba korkut bey.ben 19 yaşındayım,istanbulda okuyorum.erkek arkadaşımla ilk başlarda sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk,şimdi ise erkek arkadaşım daha ileriye gidiyor. kesinlikle 2 cm den fazla oluyor ancak çok dikkat ettim hiç kanamam olmadı.bunun sebebi nedir?normal midir? yırtılmamış olma ihtimali varmı? bunun anlaşılması için tek yol muayene olmam mıdır?

    CEVAP :

    Bilge hanım net olarak cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte. kızlık zarı bazen elastik olabilir ve bu gibi durumlarda ilişki ile kanama olmaz. Bazen kızlık zarı yırtılır ancak çok az miktarda oluşan kanama farkedilemeyebilir. Muayene ile kızlık zarı hakkında net bilgi alabilirsiniz..

  215. hande diyor ki:

    merhaba hocam. ben 20 yaşındayım ve erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdim fakan üzerimde eşofman vardı ve hiç acı hissetmedim.ilişkiden bir kaç dk sonra lavaboya gittiğimde çok az bi kan vardı iç çaamaşrımda acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

    CEVAP :

    Hande hanım muayene etmeden net bir cevap vermek doğru olmaz ancak belirttiğiniz şekilde kızlık zarı zedelenebilmekte ve bazen nadir de olsa yırtılabilmektedir.

  216. elif diyor ki:

    mrhba hocam ben 18 yaşındayım 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve kızlık zarımı bozdu 2 yıldırda hala ilişkiye giriyorduk ama 1 ay önce ayrıldık peki ilerde diktirebilir miyim?

    CEVAP :

    Elif hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiriniz dilediğiniz zaman yapılabilir. . .

  217. hande diyor ki:

    peki kızlık zarı zedelenmiş ise ilk ilişkide kan gelir mi?

  218. nazlı diyor ki:

    merhaba korkut bey ben ankarada yaşıyorum ama ne yapıcam bilemiyorum ne olur yardım edin:(

    CEVAP :

    Nazlı hanım maalesef Ankara da şubemiz bulunmamakta . . .Ankara dan aynı gün içinde gelip ameliyat sonrası geri dönebilirsiniz . . .

  219. Duygu diyor ki:

    Sayin doktor bey, ben bir ay önce darbe aldim masturbasion sirasinda, ve kagitla sildiyimde birsey yoktu, 5 dakika sonra ip camasirma baktigimda kirmizi kan vardi,
    Hergün nerdeyse Ayna ile bakiyorum, sanki saat 12 tarafinda yirtik var gibi, yani acilma var gibi….acaba kizlik zarim mi bozuldu? yoksa zedelenme olabilir mi?
    bunu ben nasil anlatirim, kimse bana inanmaz, cevapiniz icin simdiden tesekür ederim…

    CEVAP :

    Duygu hanım muayene etmeden net bir cevap verebilmem zor ancak kızlık zarınız verdiğiniz bilgilere göre yırtılmış olabilir. Muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  220. gül diyor ki:

    17 yaşındayım ve bu yaşta bu irenç hatayı yaptım… geçen sene aralık ayından beri düzenli değil ama hayatıma giren 2 kişiyle cinsel bi yaşantım oldu 20 den fazla olmasa o kadar bi beraberliğim olmuştur.. erken yaşta evlenmeyi düşünmüyorum.. ama 3 aydır hayatıma erkek almadım ve erkeklerden nefret eder bi haldeyim.. diktirmeye erken yaşta gelemezmiyim..

  221. esra.u. diyor ki:

    merhaba.  erkek arkadaşım bir seferinde parmağını soktu hepsi değil ama yarıya kadar falan baya bi ama kan falanda gelmedi kızlık zrım patlamşmıdır acaba.?:/

    CEVAP :

    Esra hanım kanama olmadıysa muhtemelen kızlık zarınız yırtılmamıştır ancak net cevap için muayene olmanızı öneririm . . .

  222. ecem diyor ki:

    mrb ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama şuan evlilik düşünmüyorum evlilikten uzun süre önce bu işlemi yaptırabilirmiyim

    CEVAP .

    Ecem hanım kızlık zarı gtamirini kalıcı yöntemle yapabiliriz. Bu tamir sonrası ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, ilk ilişkinizde mutlaka kanamanız olur. Ameliyat sonrası bir problem olup olmadığını görmek amacıyla sizi kontrollere çağırıcaz ve en son olarak da evlenmeden önce kontrolünüzü yapıcaz. Bu şekilde herhangi bir problem oluşması engellenmektedir.

  223. melis diyor ki:

    doktor bey merhaba ben kayserıden yaklasık 3 yıl once kızlık zarım yırtıdı istanbula gelme gıbı imkanım yk burda tavsıye edebılecegınız doktor varmı ?yardım edın lutfen…

    CEVAP :

    Melis hanım maalesef kayseride bu işlemi yapan hekim arkadaşım bulunmamakta. Dilerseniz işleminizi yapabiliriz, aynı gün içinde gaeri dönemnizde bir sakınca bulunmamaktadır. . .

  224. zeren diyor ki:

    mrb doktor bey ben sözlumle iliskıye gırıyorm ama kanama olmadı ustelik her ilskı sırasında  acı cekıyorum sizce kızlık zarım yırtılmamis ıhtımalı var mı ve buyuzden mı acı verıyo olabılr. 

    CEVAP :

    Zeren hanım kızlık zarı elastik olan bayanlarda kanama olmayabilir ancak net birşey söyleyebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte.Bazen kızlık zarı yırtılmasına rağmen kanama farkedilemeyebilir…

  225. ayse diyor ki:

    mr doktor bey ben sürtünerek bişeyler yaşadım ama iç çamaşırımda bi iki damla kan gördüm kızlık zarım bozulmuşmudur?üzerimde elbselerde vardı.doktora gıtmeyı dusunuyorum emin olmak için.urolojiye mi gitmeliyim kadın doğummu cevap yazarsanız cok sevinirim
    CEVAP :

    Belirttiğiniz şekikde bazen kız zarı zarar görebilir. Muayene olmanızı öneririm, kızlık zarı muayenesini kadın doğum uzmanı yapmaktadır. . .

  226. zeynepp diyor ki:

    doktor bey, kızlık zarımı bir hafta önce diktirdim, dikimde doktorum herşey normal dedi, fakat eve geldigimde biraz kanama oldugunu gördüm normalmi?

    CEVAP :

    Zeynep hanım kızlık zarı tamiri sonrası kanama olması gayet normaldir, korkmanıza gerek yok . . .

  227. gizem diyor ki:

    yazıları okuduktan sonra karar verdim dr.beyi cok met ediyorlar.peki bu dikimi karşı taraf anlayabilirmi.diktirdikten sonra hemen evlenmek gerekiyormu?bilgi veririseniz cok sevınırım.eğer geçicı yaptırırsak evlenmeden kaç gün önce yaptırmam gerekir..cevabınızı bekliyorumm…

    CEVAP :

    Gizem hanım ameliyat yapıldığını karşı taraf anlayamaz. Kızlık zarı tamirini kalıcı teknikle yapıyoruz bu şekilde yapılan tamir sonrası ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkinizde mutlaka kanamanız olur . Geçici yöntemle yapılan tamir evlenmeden 2-3 gün önce yapılmaktadır ancak bu yöntemle yapılan tamir esnasında vajinada daraltma vs yapılamamaktadır. . .

  228. Zeynep diyor ki:

    Doktor Bey , geçenlerde vajinamı tuvalet kağıdı ile temizliyordum temizledikten sonra vajinamda küçük bir kağıt parçası kalmış ben de onu almaya çalışırken kanattım çok az kanadı ve kızlık zarıyla bir alakası yoktu ama kanadığı için çok korkuyorum . Zarım bozulmamıştır değil mi ?? Çok korkuyorum lütfen yardım edin :(

    CEVAP :

    Zeynep hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınız yırtılmamıştır . . . .

  229. esra diyor ki:

    iyi günler doktor bey. kalıcı dikim yapıldığında mesela dikimden 1 ay sonra aşırı hareket yapılırsa spor, aşırı yüzme vb, ya da ilşkide sürtünme falan bu şekilde bozulma ihtimali var mi. yani dikimden sonra eski hareketlerimizi çok rahat yapabiliyor muyuz? bazı sitelerde flep yöntemini en az 6 ay önce yaptırmak gerekiyor yazıyor. flep yöntemini en erken ne zaman yaptırmamız mümkün?? bende sağlık sektöründe çalışıyorum bu tür şeyler genelde net olmuyor. fakat yorumlara göre sizin bu ameliyatta başarınız çok yüksek. LÜTFEN YARDIMCI OLUN… flep kaydırma yöntemini her an yaptırma imkanım var 3 sene evlilik düşünmüyorum, daha kesin olması için ilişkiden ne zaman önce yaptırsam daha güvenli olur sizce? BU ÇOK BAŞKA BİR PSİKOLOJİ LTFEN YARDIMCI OLUN. şimdiden tşkler…

    CEVAP :
    Esra hanım kalıcı yöntemle yapılan kızlık zarı tamiri (flep yöntemi) mümkün olan en kısa zamanda yapılmalıdır. Takip ve kontrollerin düzenli yapılması açısından bu önemlidir. Ameliyat sonrası hastalarımızı kontrole çağırıyoruz ve en son olarak da evlenmeden önce hastalarımızı son kez muayene ediyoruz. Kontrollerinize düzenli olarak gelir ve verilen ilaçlarınızı düzgün olarak kullanırsanız herhangi bir problemle karşılaşmazsınız …

  230. beta diyor ki:

    slm ben nısanlımla ilişkiye gırdım ama kan gelmedı daha once kımseyle bırlıkte olmadım ılıskımız devam edıyo ama neden kan gelmedı merak ettım bana donersenız sevınırım

    CEVAP :

    Elastik tip kızlık zarına sahip olan bayanlarda ilişki ile kanama olmayabileceği gibi bazen kızlık zarı yırtılmasına rağmen oluşan çok az miktardaki kanama farkedilemeyebilmektedir. Kızlık zarınızın yırtılıp yırtılmadığını net olarak anlayabilmemiz için muayene olmanızı öneririm . . .

  231. gizem diyor ki:

    merhaba ben başka yerde okudum aklıma takıldı kalıcı dikim 6 veya9 ay öncesinden yapılabılıyomus bu doğrumu pekı.mesala dıktırdğimizden 2 yıl sonra evlenmek istıyoruz sorun cıkarmı.tesekurler.

    CEVAP:

    Gizem hanım kalıcı yöntemle tamir için kısıtlayıcı bir süre yoktur, ameliyat sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişki ile kanama meydana gelir 2sene veya 5 sene sonra evlenmeniz farketmez.. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için biz hastalarımızı evlenmeden önce son kez kontrole çağırıyoruz, bu şekilde kontrollerine gelen hastalarımızda herhangi bir problem yaşamıyoruz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  232. burcug diyor ki:

    merhaba doktor bey benim vajinamda bir kaç tane ben çıktı bir yerde okumuştum eğer zararlıysa yakılıyormuş lazerle.şuan için doktora gitmedim tedavi olmadım sizce kesin gitmelimiyim?birde kadın doğuma mı gitmeliyim ürolojiyemi?bir sorum daha olacaktı bende bir talihsizlik sonucu kızlık zarımı kaybettim.acaba bu benler cinsel yolla bulaşan bir hastalık olabilir mi?çok korkuyorum lütfen yardım edin  çok zor durumdayım.

    CEVAP :

    Burcu hanım bahsettiğiniz benler muhtemelen genital siğildir ve bunların mutlaka tedavş edilmesi gerekir. Tedavi için kadın doğum uzmanına gitmelisiniz.Dilerseniz kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapabiliriz bu şekilde kızlık zarı eski halini alacaktır ve ilişki ile kanama meydana gelecektir. . . .detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

    tel : 0212 241 48 93

  233. merve diyor ki:

    korkut bey ben 18 yasındayım erkek arkadaşımla ilişkiye girdigim halde kanamam olmadı. bi kaç defa da birlkte olduk ama yine kanamam olmadı. kontrol için size gelmek istiyorum.eğer kızlık zarım yırtılmışsa kalıcı yöntemle tedavi ettrsem ilişkiye girgim zaman kesin olarak kan gelr mi? yakın bi zamanda nişanlanıcam çok zor durumdayım. fiyatda yardımcı olurmusunuz lütfen. fiyat aralıgı hakkında bilgi verrmsnz. şimdiden teşekr ederim size..

    CEVAP :

    Merve hanım ilişki ile kanama olmaması elastik kızlık zarına sahip olmanızdan olabileceği gibi bazen yırtılma olmasına rağmen çok az olan kanama sonucu bu farkedilmeyebilir. Muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre eğer kızlık zarınızda yırtılma varsa bunu kalıcı yöntemle onarabiliriz . Fiyat hakkında detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  234. seda diyor ki:

    ıyı gunler korkut bey amelıyatları cumartesı gunlerıde yapıyormusunuz sadece hafta ıcımı hafta ıcı gelme ımkanım yok calısıyorum da cumartesı olur mu

    CEVAP :

    Seda hanım Cumartesi günleri saat 09:00 – 18:00 arası çalışıyoruz. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim . . .

  235. sahika diyor ki:

    sayin hocam;
    flep kaydirma yontemiyle , vajinayi daraltma islemi de birlikte mi yapilmaktadir yoksa baslibasina ayri ve opsiyonel islemler midir?
    bu konuda aydinlatirmasiniz? simdiden tesekkur ederim.
    saygilarimla.

    CEVAP:

    Şahika hanım flep yöntemi ile vajina daraltma farklı işlemlerdir ancak aynı seansta her iki işlem beraber yapılabilir.Vajina daraltma ameliyatı yapılırken vajina arka duvarından bir parça çıkartılır ve bu şekilde daraltma yapılır . . .

  236. Leyla diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben 20 yaşımdayım erkek arkadaşımla sadece yüzeysel birşeyler yaşadık ve ilişkiye girmedik vajinama penisi girmedi ayrıca üstümüzde kıyafetler vardı yine de toplu iğne başı kadar kanadı kan pembe renkliydi o kanın da hemen gelip gelmediğini bilmiyorum adetimin bitiş zamanıydı acaba kızlık zarım yırtıldı mı ? Çok korkuyorum yardım edin :(

    CEVAP :

    Leyla hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınızın yırtılması mümkün değil ancak bazen sürtünme nedeniyle genital bölgede tahriş ve buna bağlı kanama olabilir…

  237. gül diyor ki:

    ben hiç bir şekile bir ilişkiye girmedim şu an 18 yaşndayım ama bundan bir 5 6 yıl önce regli olmadan. 3 gün sürek regli kanaması gibi bir kanama oldu bunun sebebi nedir…

    CEVAP :

    Kanamanızın nedeni hormonal düzensizliğe bağlı olarak gelişen ara kanama olabilir. . .

  238. gül diyor ki:

    ama bu olaydan 3 4 gün önce birz zorlama olmştu bunun bir etkisi var mı…

    CEVAP :

    3-4 gün önceden olan zorlanma ile kanamanın ilgisi yoktur . . .

  239. yıldız diyor ki:

     ben erkek arkadaşımla 3-4 defa ilişkiye girdim başta bir şey olmadı kan filan gelmedi ama 3-4 defa ilişkiden sonra kan geldi ve çok zorlandım acı çektim.daha sonra ilişkiye girdiğimizde böyle kan gelme gibi bir durum olmadı.acaba neden böyle olmuştur?zorlamadan olabilir mi?kızlık zarım yırtılmış mıdır?bilgi verirseniz sevinirim.iyi günler

    CEVAP :

    Yıldız hanım kızlık zarınız verdiğiniz bilgilere göre yırtılmıştır. Bazen ilk başta kızlık zarı eğer esnek yapıdaysa kanama olmayabilir ancak ilerleyen dönemde ilişki ile yırtılabilir. Dilerseniz muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre size net bilgi verebiliriz . . .

  240. incicyCaniugs diyor ki:

    tum blogu okumaya oldukca iyidir

  241. inci diyor ki:

    merhaba hocam,
    benim şöyle bi sorum olacaktı…olay olduktan sonra hemen müdehale edilmeli mi yoksa… her an istenildiği zman flep tedavi yaptırılabilir mi ?

    teşekkürler…

    CEVAP :

    İnci hanım kızlık zarı yırtıldıktan sonra 1 hafta içinde müdahale edilirse basit tamir işlemiyle de kızlık zarı kalıcı olarak tamir edilebilir ancak yırtılmadan uzun süre sonra işlem yapılırsa flep yöntemi ile ameliyat yapılması gerekir . . .

  242. zeynep diyor ki:

    Korkut bey benım kızlığım cok basit bi ilişki sırasında cok zorlama olmadan yırtıldı sanırım. kahverengi bir kaç damla vardı… üstünden 9 ay geçti… maddi durum konusunda sıkıntılıyım bunu hallettıkten sonra bende diktirmek istiyorum. sadece zar diktirme fiyatını öğrenebilirmiyim.. bu ilişki benim isteğim dışında oldu. ve lise öğrencisiyim… çok korkuluyum psikolojim çok bozuk… lütfen yardımcı olun. fiyat konusunda taksit olursa uzun sürer fakat öderim..

    cevap :

    Zeynep hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Fiyat ve ödeme konusunda size yardımcı olmaya çalışırız . . .
    Detaylı bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz…

  243. Sibel diyor ki:

    Merhaba hocam,Kızlık zarı dikimiyle ilgili birkaç sorum olacak. Kızlığım bozulduktan sonra birkaç kez ilişkiye girsem dikilme de bir sorun yaşar mıyım? yani dikim sırasında kaç kez ilişkiye girdiğinin bir önemi var mıdır? Ve şunu merak ediyorum: Bir kaç kez ilişkiye girdikten sonra uzun yıllar girmezsek yinede kızlığın tamiri mümkün müdür? cevabınızı mail adresime gönderirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

    CEVAP :

    Sibel hanım kalıcı kızlık zarı tamirinde kızlık zarınızın ne zaman yırtıldığı, kaç defa ilişkiye girdiğiniz önemli değildir. Ameliyat sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alır. kızlık zarı yırtıldıktan sonra ne zaman tamir olursa olsun kızlık zarınız eski haline dönecektir. . .

  244. tuba diyor ki:

    Slm Korkut Bey.. 3 haftalık evliyim eşimle hala birlikte olamadık rahim ağzı dar olduğundan birleşme zor gibi görünüyor ve ucundayken bile çok canım yanıyor ne yapmamı önerirsiniz…bu olay bende çok stres yaptı lütfen beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin.. iyi günler

    CEVAP :
    Tuba hanım bazen kızlık zarı yapısı kalın olabilir. Her ne kadar ilişkiye girememe durumunu daha çok psikolojik kökenli olarak görsek de kalın duvara sahip olan kızlık zarında yapılan ufak cerrahi işlemle vajina girişi serbestleştirilebilir ve bu şekilde ilişki yaşayabilirsiniz . . .

  245. çiğdem diyor ki:

    merhabalar ben bundan bir yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama tam girmedi bide adet dönemimdi kızlığım bozuldumu bilmiyorum 3cüsünde çok az kan geldi erkek arkadaşım içerde bi zedelenme oldu o kanıyor dedi 3-4 kere ilişkiye girdik dediğim gibi tam girmedi evlendiğim zaman belli olurmu diktirememde ne yapacağımı şaşırdım bilgi verin lütfen içersi genişlemediği için esnek olduğu düşünülürmü şimdiden teşekkürler

    CEVAP :

    Çiğdem henım eğer kanama olduysa kızlıkz arınız yırtılmış olabilir. Net olarakcevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte. Esnek kızlık zarında hiç kanama olmaz . . .

  246. balım diyor ki:

    mrb ben 6 aydr nişanlımla bbirlkte oluyordum ama kanama olmadı zarm olmadıgını düşünmüştük bi gün önce mastürbasyon yaptm ve bi cisimle bunu vajinama soktuktuktan 5-6 dk sonra koyu bi şeklde pıhtı seklnde bi kan geldi ve sonrasında kasıklarımda sancı oldu bu nedr bilgi verirmisiniz yada muayne olmam mı gerekiyor??

    CEVAP :

    Emine hanım muayene olmanızı öneririm. Eelastik kızlık zarında ilişki ile kanama olmayabilir ancak bir cisim vajinanıza sokrasanız bu kızlık zarını yırtabilmektedir. Muayene olmanızı öneririm, muayene sonucunuza göre gerekirse tamir işlemi yapabiliriz. . .

  247. yeşim diyor ki:

    merhaba bu işin garantisi varmı

    CEVAP :

    Merhabalar… Yeşim hanım kızlık zarı kalıcı yöntemle yapılırsa mutlaka kanamanız olur, bu konuda içiniz rahat olsun. Ameliyat sonrası hastalarımıza ilaç tedavisi başlıyoruz ve 1 hafta sonra kontrole çağırıyoruz. Son kontrolü de evlenmeden önce yapmaktayız. İlaçlarınızı düzenli kullanırsanız ve kontrole düzenli olarak gelirseniz mutlaka kanamanız olacaktır. . .

  248. gökçen diyor ki:

    basit tamir işlemi derken flep kaldırma yöntemiyle farkı nedir ?

    CEVAP :

    Gökçen hanım basit tamir işlemi kızlık zarının yırtılan yapraklarını birbirine dikilmesi işlemidir. Bu ameliyattan sonra 2-3 gün içinde cinsel birliktelik olmalıdır, aksi takdirde kanama olmaz. Flep yönteminde ise vajinadan bir parça çıkarılarak kızlık zarı yeniden yapılandırılır, bu yöntemle yapılan ameliyat sonrası kızlık zarı eski haline geri dönecektir ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkide kanama meydana gelir . . .

  249. hell diyor ki:

    hocam ben bi darbe aldım .buz patenine  gitmiştim.kaymaya çalıştığım sırada bacaklarım açıldı ve ben tam patenin sivri kısmına düştüm ve çok acıdı. .eve gittiğimde bi kaç damla kadar kan vardı.bi şey olmuşmudur sizce

    CEVAP :

    Muayene etmeden net cevap vermek zor ancak kanama olduysa mutlaka muayeneye gelmenizi öneririm, kızlık zarı hasar görmüş olabilir . . .

  250. berfin diyor ki:

    merabalar dokdor bey sıze gercekten ulaşmak ıstıyorum ben bundan 1 yıl once nısanlım ıle bır kac defa bırlıkte oldum ve kızlıgın bozuldugunu bılıyorum ama benım suan evlenme gıbı bır durumum var ve ben kızlıgın bozuldugunda dolayı cok korkuyorum dıktırmeyı dusunuyorum ama kesın kan gelır mı o konuda endişelerim var bana lutfen bu konuda yardımcı olursanız cok sevırım tekrar saygılarımla…

    CEVAP :

    Merhabalar…Berfin hanım , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır . İşlemi estetik yöntemlerle yaptığımızdan daha sonra kızlık zarının dikildiği partneriniz tarafından anlaşılmamaktadır.
    Kızlık zarı tamirini mümkün olan en kısa zamanda yaptırmanızı öneririm, bu takiplerinizin ve iyileşme sürecinin sağlıklı olması açısından önemlidir…
    İşlemi genel anestezi ile uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayım. Genel anestezi ile isterseniz en az 4 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte.
    İşlem sonrası genellikle bir problem yaşanmamaktadır. Birkaçgün sızıntı şeklinde kanama ve bazen batma hissi olabilmektedir. Ameliyat sonrası hastalarımızı 1 hafta sonra ve son kez de evlenmeden önce kontrole çağırmaktayız. Bu son kontrolde herhangi bir problem olup olmadığına bakılmakta ve ilişki ile kanama olması garanti altına alınmaktadır. Eğer kontrollerinize düzenli olarak gelir ve verilen ilaçları kullanırsanız mutlaka kanama gerçekleşecektir. . .

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin. Op. Dr. Korkut Arslan

    Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul
    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48 93

  251. berfin diyor ki:

    ve kızlık zarı evlenmeden ne zama once dıkılır ve nelere dıkkat etmeliyiz…

    CEVAP :

    Berfin hanım kalıcı yöntemle tamiri için adet sonrası gelmenizi öneririm, mümkün olan en kısa zamanda işlemi yaptırmanız kontrolleriniz ve iyileşme sürecinin takibi açısından önemlidir. . .

  252. Emine diyor ki:

    merhabalar.. ben 16yaşındayım. hiçbir erkekle temasım olmadı. fakat 10 yaşlarından beri masturbsyon yapıyordum.bikeresinde deliği zorladım sanırsam sabahnda bi kac damla kan vardı. sizce kızlık zarımda herhangi bir sorun varmıdır ? bunun ameliyatını 18yaşlarımda yaptırabilirmiym ? vede merak ediyorm operasyondan snra ne kdar süre muayene olmam gerekiyor ? bunu ilerde eşim anlarmı yada normal doğum esnasında veya herhangi bir kadındoğum muayenesinde anlaşılrmı?

    CEVAP :

    Emine hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınızın yırtılması nadir olarak rastladığımız bir durumdur ancak net olarak cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte. Kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız , bu şekilde yapılan tamir sonrası kızlık zarınız eski haline dönecektir ve ne zaman ilişkiye girerseniz ilk ilişkinizde kanamanız olacaktır. İlk gecenizden sonra muayenede veya doğumda kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılmaz veya eşiniz bu işlemin yapıldığını anlayamaz . . .

  253. berfin diyor ki:

    korkut bey rahatsız ediyorum ama ben size çok fazla uzağım orda olup sıze gelebılmeyı gercekten cok ısterdım ama ben polatlıda yasıyorum ankarada yeriniz var mıdır?

    CEVAP :

    Maalesef Ankara da şubemiz bulunmamaktadır. Dİlerseniz aynı gün içinde ameliyat olup geri dönebilirsiniz. . .

  254. taybet diyor ki:

    mrh doktor bey ben kızlık zarımı flep yöntemiyle kalıcı tamir ettirmek istiyorum ancak bunun için bir doğum kontrol uzmanıyla görüştüm ve bana dikişlerin eridiği için garanti bir yöntem olmadığını evlilikten 3 gün önce basit yöntemle yaptırırsam daha garanti olacağını söyledi.. Evlenmeden 3 gün önce bu işlemi yaptırmam çok zor.. siz kesin kanama olacağını yazmışsınız takip ettiğime göre eğer garanti bir yöntemse gerçekten sekreterinizi arayıp randevu alıcam.. ancak evlenmeden 3 gün önce kontrole gelmem çok zor kontrole gelemezsem herhangi bir olumsuzluk yaşar mıyım, kanama olur mu? cvp verirseniz kısa zamanda tşk ederim

    CEVAP :

    Merhabalar… Biz kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle yapıyoruz, bu en sık kullanılan ve en garantili yöntemdir. Ancak her cerrahi işlemde olduğu gibi burada da kontrol şarttır. Evlenmeden veya ilişkiden 1 hafta önce mutlaka kontrole gelmeniz gerekir. . .Bu şekilde kontrole gelebilirseniz kanamanız mutlaka meydana gelecektir. . .

  255. berfin diyor ki:

    peki bu kızlık dikildiğinde dikişlerin dökülme gibi bi ihtimali var mı? yani nasıl bi operasyon gerçekleştirilıyo…

    CEVAP :

    Tamir esnasında eriyen dikişler kullanılmaktadır. Bu dikişler eriyebilir, dışarı çıkabilir. Bu gayet normaldir . . .Ameliyat flep tekniğiyle yaapılmaktadır, vajinadan parça çıkarılarak yeniden kızlık zarı yapılandırılır…kızlık zarı bu şekilde eski yırtılmamış şekline dönecektir ve ilk ilişki ile mutlaka kanama meydana gelir . . .

  256. serap diyor ki:

    merhabalar ben 22 yaşındayım ankarada yaşıyorum bugun bır meslektasınızla görüşme yaptım kızlık zarı dikimi için muayene sonucunda bana iki taraflı yırtılma olmuş bunun dönüşü olmaz yanıtını verdi bunu bı tamırı yokmu bana lutfen vcp verın teşekkurler

    CEVAP :

    Merhabalar… Yırtığın kaç tane olduğu önemli değildi. Biz kızlık zarı tamiri işlemini kalıcı yöntemle yapmaktayız, Bu şekilde kızlık zarı tamiri doğum yapmış bayanlara dahi uygulanabilmektedir. . ., ameliyat sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkide kanamanız meydana gelir, bu konuda içiniz rahat olsun . .

  257. özge diyor ki:

    ilişkiye girdim kan geldi ben kızlığımın bozulduğundan eminim fakat erkek arkadaşım kastığın için gelmiştir bozulmamıştı diyor bozulmuşsa diktirmem gerek ailemde süpheleniyor şimdi ilk sorum bozulmus mu veye bozulmamıs mı dıye muayne yapıyormusunuz ve ne kadar diğeri dikim olursa kızlık muaynesınde bu belli olur mu lütfen çok önemli

    CEVAP:

    Merhabalar… Eğer ilişki yaşadıysanız ve kanama olduysa kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır. Öncelikle geldiğinizde muayenenizi yaparız ve kızlık zarında yırtılma saptarsak kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi gerçekleştiririz. Ücret konusunda bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  258. özlem diyor ki:

    ilişkiye girdim kan geldi ben kızlığımın bozulduğundan eminim fakat erkek arkadaşım kastığın için gelmiştir bozulmamıştı diyor bozulmuşsa diktirmem gerek ailemde süpheleniyor şimdi ilk sorum bozulmus mu veye bozulmamıs mı dıye muayne yapıyormusunuz ve ne kadar diğeri dikim olursa kızlık muaynesınde bu belli olur mu lütfen çok önemli

    CEVAP :

    Özlem hanım eğer kanama olduysa kızlıkz arınız yırtılmıştır. Kızlık zarı kalıcı yöntemle tamir edilebilir ancak bu ameliyat ilişki ile kanama meydana gelmesi için yapılmaktadır. Ameliyat sonrası eğer bir uzman doktor tarafından muayene olursanız ameliyat olduğunuz anlaşılır.

  259. seyham diyor ki:

    doktor bey ben ankarada flep le kalıcı kızlık zarı amelıyatı oldum. keske sızın gıbı bıkmadan usanmadan buyuk bır sabırla sorulara cevap veren doktora olsaydım amelıyatımı ama maalesef uzaksınız. ıstanbuldakıler emınım cok sanslı. neyse emın olmadıgım ıcın  baska bır doktora kızlık zarı muanesı oldum doktor dıkıs yok dıkıs ızıde yok amelıyata daır hıc bır sey yok ama kızlıgında 6 yonunde zedelenme var ve kanama olmayabılır dedı. ben tekrar flep mı yapmalıyım. bırde kontrol sırasında doktor cok cekıstırdı ve 2 gundur agırıyo kaynayan yerler gerımı bozulmustur  yoksa bır sey olmamısmıdır bu tur muaneler zarar verıır mı saygıalr

    CEVAP :
    Seyham hanım muayene ile kızlık zarınızda yırtılma – dikişlerde açılma olmaz. Eğer ameliyuat başarısız olduysa tekrar flep yöntemi yapılabilir bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  260. nur diyor ki:

    merabalar hocam.ilk adet olmaya başla dığımda bunun ne olduğunu tam bilmiyoduum.kızlık zarının ne olduğunuda bilmiyodum.ve kanama olduğu için 5-6 cm uzunluğunda tampon peçeteler le kanı durdurmaya çalışıyodum.bu böylece 2-3 adet dönemi devam etti sanırım.hiç ilişki yaşamadım.nerdeyse bu olayın üzerinden 10 yılı aşkın bi zaman geçti.şimdiyse nişanlıyım ve hep aklımda aynı soru var.bana yardımcı olurmusunuz hocam kızlık zarım bundan dolayı zarar görmüşmüdür.ben adet olduğu için acısınıda kanınıda farketmedim.yırtılma olmışmıdır.kendim aynayla bakmaya çalıştım.sol tarafa doğru minik bi açıklık var diye düşünüyorum ama ben bilmediğim için bu sadece bi varsayım..bana yardıımcı olursanız çok sevinirim hocam.birde fiyat konusunda nekadar fiyat bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.çok uçuk fiyatlar söyleniyo.1000 tl ile 3000 tl civarında.hocam lütfen yardımcı olun.bu zaten kızlar için çok zor bi durum.bide fiyatlar fazla olunca…cevabınızı bekliyorum.
    iyi çalışmalar..

    CEVAP :

    Nur hanım öncelikle net olarak kızlık zarınızın yırtılıpğ yırtılmadığını anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekmekte. Muhtemelen kızlık zarınız yırtılmış olabilir. Muayene sonrasında size işlem hakkında net fiyat verebiliirz…

  261. duygu diyor ki:

    mrh size birşey danışacaktım. bisiklet sürerken ani fren sonucu bisilket koltgundan asgıdaki demire sert bi düşüş yasadm kan geldi. morarma oluşmuştu üst tarafta yara göremedim. kızlık zarın bozulmuşmudur?

    CEVAP:

    Duygu hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınızın kanama ihtimali az ancak kanamanız olduysa mutlaka muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre size kızlık zaırnız hakkında net bilgi verebiliriz. . .

  262. merve diyor ki:

    merhabalar…hocam lıse zamanında erkek arkadasımla ılıskıye gırdıgımde cok z bı kan geldı ve ıkıncısındede daha cok geldı ve cok canım aacıdı.ve suan pısmanlık ve utanc duyuyorum.ayrıca kızlık zarı dıkımı fıyatı ne kadar acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz hocam .

    CEVAP :

    Merve hanım kızlık zarı dikimini kalıcı yöntemle yapabiliriz. Fiyat hakkonda bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz . ..

  263. esraa diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi kalıcı yöntemle yaptırmak için nekadar süre önce gelmemi önerirsiniz

    CEVAP :

    Esra hanım kalıcı kızlık zarı tamirinden sonra dokuların iyilleşmesi için en az 3-4 haftalık süre gerekmekte… Bu dönemden sonra kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki yaşarsanız yaşayın kanamanız ilk ilişkinizde meydana gelir . . .

  264. irem diyor ki:

    hocam merhabalar. 15 yaşındayım. mastürbasyon sırasına vajinama parmaklarımın bir kısmını soktum. herhangi bir acı veya yanma hissetmedim. tuvalet sırasında farkettim ki vajinamdan gelen beyaz sıvı pembeleşmişti. çok büyük değildi. bir parmak ucu kadar büyüklüğündeydi. kızlık zarım patlamış mıdır? patlama sırasında kan akar mı yoksa küçük bir kan mı gelir? çok korkuyorum , lütfen yardım edin.

    CEVAP :

    İrem hanım kızlık zarı yırtıldığında her zaman aşırı kanama olmayabilir. Kızlık zarının durumu hakkında net cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte.

  265. ecem diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarı dikimi kalıcı yöntemle yaptırmak istiyorum ama ben izmirden gelicem ve günübirlik sanırsam. kontrollere gelme şansım olmuycak.. kontrollere gelemessem bi sakıncası varmı???

    CEVAP :

    Ecem hanım ameliyat sonrasında yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamakta. Detaylı bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  266. Sevim diyor ki:

    Korkut bey ben yakinda evlenicem. Size en erken bu ayin 17/18 inde gelebilirim. Eger operasyonu yaparsak hem daralma hemde kanama olurmu. 1 hafta bekleme yeterlimi? Bide fiyat korkum var. Cok ucukmu fiyatlar. Yardimci olursaniz sevinirim.

    CEVAP :

    Gül hanım evlenemnize 1 hafta kala her iki operasyonu da yapabiliriz. Detaylı bilgi ve randevu için sekreterimi arayabilirsiniz . . .

  267. Sevim diyor ki:

    Arti 26sinda ilk gecemiz olucak.

  268. feride diyor ki:

    mrb korkut bey erkek arkadasmla ilişkıye grdım ve kanamam oldu acaba kızlık zarım yırtılmşmıdr?? bırde bu amelyatı oldugumda ailemın bılmesı şart mı çok korkuyorum doktor bey lütfen yardım edın

    CEVAP :

    Feride hanım muhtemelen kızlık zarınız yırtılmıştır. Kalıcı yöntemle tamir ile kızlık zarınız onarılabilir. Eğer 18 yaşından büyükseniz ailenizin bu işlemi yaptırdığınızı bilmesi gerekmemektedir . . .

  269. nazlı diyor ki:

    mrb doktor bey sıze bır sorum olucaktı araştırmlarıma gore herkes sızden cok memnun kalmıs bu flep yontemı kesın sonuc verıyormu kesın ılk gece kanama oluyor mu??? ve ben nişanlimla 5 defa bırlıkte oldum genişleme oluşmudur ve karsı taraf bunu anlarmı ılk gece??

    CEVAP :

    FLEP yöntemi ile kalıcı kızlık zarı tamiri en garantili ve en sık uyguladığımız yöntemdir. Muayene ile vajinada genişleme vs saptanırsa tamir işlemi esnasında daraltma da yapılabilmektedir.

  270. canan diyor ki:

    doktor bey bnde ilişki sonucu kızlığımı kaybettim diktirmek istiym ama gittiğm doktor evlenmeme yakın glmemi söledi şimdi diktirsem kesin kanar mı yada evlenmeden bi kç ay önce diktirsem olurmu bide adet ten sonra nden lütfen cvp yzın korkuyorum bide kocaelinden geşcm hmen dönmm lazım muayneyle dikim aynı gün olurmu

    CEVAP :

    Canan hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız, bu şekilde yapılan tamir sonrası ilişkiye ne zaman girerseniz girin ilk ilişkinizde kanamanız olacaktır bu konuda içiniz rahat olsun . . . Size en kısa zamanda tamir işleminizi yaptırmanızı öneririm . . .

  271. canan diyor ki:

    doktor bey lütfen cvp yazınız

  272. kevser diyor ki:

    doktor bey ben 19 yaşındayım yalnız ben nişanlımla ilişkiye girdim ve kan gelmedi kendimden eminim ama nişanlım sorun çıkrtıyo bekaretlik için bakıyomusunuz yoksa bunu bi kadın doğum doktoruda bakabilirmi bilgi almak istiyorum ltfn bi cvp yazın… yoksa kafayı yicem

    CEVAP :

    Kevser hanım elastik kızlık zarına sahip olan bayanlarda ilişki ile kanama olmayabilir . . . Muayeneye gelebilirsiniz, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız. . .

  273. sevda diyor ki:

    BEN ZONGULDAKTA OTRYRUMM BENIMDE ARKDSLARIM GBII AYNI SORUNUM VAR 1AY SONRA NISAN DUSUNUOLAR BANA YARDIMCI OLURMUSNNUZ HERGUN DUSUNUORUM COK MUTSUZUUM SIZI ARMK ISTYORUMM

    CEVAP:

    Sevda hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Ameliyat sonrası kızlık zarınız eski yırtılmamış haline geri dönecektir ve ilk ilişki ile kanamanız mutlaka olacaktır, bu konuda endişeniz olmasın . . .

  274. esra diyor ki:

    Mrb hocam ben 22 yaşındayım nişanlıyım 15 gun sora dugunum var 2 yıl önce erkek arkadasım zorla benımle bırlıkte olmak ıstedı ustumde bişey yoktu penısını ani bi şekilde itti cok az ucu gırdı ben kendımı hemen cektım o an hafıf bı sızı hıssettım hemen lavaboya gıttım 2 gun oncede adetım bıtmıstı 2 damla falan pembe renkte kan geldı ara sıra aynayla bakıyorum ama tam bı yorum yapma durumum yok bılıyorum ama size gelmemde ımkansız gorunuyo ama büyük bı genıslık yok genıslık yok ayrıca ıcınde bı tane kucuk bı tanede ondan az buyuk et parcası sarkıyo doktor muayenesınede gıtsem bişey degısmıcek cunku dıktırme gıbı bı durumum yok sıze vajına fotolarımı cekıp gondersem acaba yorum yapabılme sansınız varmı? bu iiliği yaparsanız size mınnettar kalırım.tskler

  275. ayenur diyor ki:

    MRB HOCAM.. MUAYENEYE GELECEĞİM SİZE FAKAT GELMEDEN ONCE YAZILARI OKUDUM VE BENDE SİZE DERDİMİ ANLATMAK İSTEDİM.. UMARIM CVBLARSINIZ.. 21 YASINDAYIM BENDE SAGLIKCIYIM ERKEK ARKADASIMLA YAKINLAŞTIK BİRBİRİMİZE BİRLİKTE OLMA GİBİ Bİ DÜŞÜNCE YOKTU … ONA GORE BIZ ILIŞKIYE GIRDIK FAKAT KANAMA OLMADI .. BANA GORE GIRMEDIK ÇÜNKÜ BI YER WAR ORAYA GELDGNDE CANIM COK YANIODU GIRMESINI BEN ENGELLEYEBLIYORDUM..BENCE O GIRDIGINI SANIO AMA ICIM RAHAT DİİL.. BENIM ANATOMIK OLARAK BAKTIGMDA ZARIN YIRTILMIŞ OLMASINI ANLAMA GIBI BI IHTIMALIM WARMI ? BİRDE SANIRIM ZEDELEMEDEN DOLAYI OLSA GEREK IDRAR YAPARKEN ACI HISSEDIORM BI KAC GNDÜR ŞİMDİDEN TSK EDIORM … 

  276. fatma diyor ki:

    korkut bey  eylülde düğünüm var.siteden telefonunuzu ve adresinizi aldım en yakın zamanda size ulaşacağım yalnız merak ettiğim birsey var.düğüne az bir süre kaldı kalıcı kızlık zarı tamiri için 6 ay önce yaptırmak gerek diye duymuştum bu doğru mu

  277. hülya diyor ki:

    hocam merhaba yaklaşık bundan 2 yıl once bır ılıskı yaşadım ve kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu su an ıse bu durum beni cok rahatsız edıyor dıktırmek ıstıyorum ılk gecede kesın kanamam olurmu bu durum benım ıcın cok ama cok onemli okudugum yorum ve mailler sonucu size guvenebılecegımı anladım bazı sıtelerde garantisi olmadıgı soylenıyor ınsanın kafası cok karısıyor sızde arzu edersınızkı cok zor bır durum ve olmaması gereken bır durumdu ama oldu ve suan bunun bır yolunu cozumunu bulmak ıstıyorum ben ıl dısından gelecegım aynı gun donebılırmıyım ve yuzde yuz kanamam olurmu sayın hocam cvbınızı beklıyorum

    CEVAP:

    Hülya hanım kalıcı yöntemle kızlık zarınızı onarabiliriz. Bu ameliyatta en önemli nokta ameliyatı yapan doktorun bu konudaki tecrübesi, ameliyat sonrası ilaçların düzgün kullanılması, pansumaların düzgün olarak yapılması ve kontrollere düzenli olarak gelinmesidir. Bu hususlara dikkat edilirse mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır, bu konuda hiç bir kuşkunuz olmasın . . .

  278. fatma diyor ki:

    korkut bey  eylülde düğünüm var.siteden telefonunuzu ve adresinizi aldım en yakın zamanda size ulaşacağım yalnız merak ettiğim birsey var.düğüne az bir süre kaldı kalıcı kızlık zarı tamiri için 6 ay önce yaptırmak gerek diye duymuştum bu doğru mu   lütfen cvp yazın :( ((

    CEVAP :

    Fatma hanım kalıcı yöntemle tamirin 6 ay önceden yapılması zorunluı değildir. Bu ameliyat çeşitli tekniklerle yapılabilir. Size en kısa zamanda gelmenizi öneririm . . .

  279. okan diyor ki:

    slmlar.3 hafta evvel kız arkaşımla ilişkiye girdik ve kızlık zarı bozuldu.kalıcı olarak diktirmek istiyoruz ama ücretleriniz hakkında bilgilendirmeniz mümkün mü ve operasyon kaç sene işe yarıyor
    saygılar

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle tamir sonrası herhangi bir süre yoktur, kızlık zarı kalıcı olarak tamir edilmiş olacaktır ve ne zaman beraberlik yaşanırsa ilk ilişki ile kanama meydana gelir . . .

  280. simay diyor ki:

    merhaba hocam ben 24 yaşındayım erkek arkadaşımla ilişki sırasında kanamam olmadı uzun bi ilişkim oldu fakat bazı sorunlar yüzünden ayrıldık ve ben evlenmekten korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum ve maddi yöndende kısıtlı olduğum için böyle bi yöntemi düşünmedim hiç ama kız olmadığımı biliyorum sadece doğumda bozulan bir zara sahipsem bende kalıcı operasyon geçirebilirmiyim ve bu sefer kesin kanamam olur mu

  281. asmi diyor ki:

    mrhaba korkut bey kızlık zarı tamiri tecrübeli yapıyomuşunuz peki bunun anlaşılma gibi bi durumu olurmu zamanla o dikişler kaybolurmu ilişkiye girdikçe bn öle duymuştum iz kalıyomuş her doktorun anlaması mümkün değilmiş bide şeker yüksek yada düşük olnca tehlikelimi cvp yazn ltfn

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapıyoruz. Ameliyat sonrası herhangi bir problem yaşamazsınız. Ameliyat olduğunuz başkası tarafından anlaşılamaz, bu konuda içiniz rahat olsun . . . Şeker hastası olmanız eğer şekeriniz kontrol altında olursa bir problem yaratmaz . . .

  282. gizem diyor ki:

    doktor bey ben kızlık zari dikimi için bir jinekologla görüştüm bana evlenmeden bi kaç gün önce gel geçici dikim yapalım garanti olsun dedi aksi taktirde flep yöntemi ile evlendiğinde kan gelme olasılığı yani tutma olasılığı %40dedi:)

    CEVAP :

    Gizem hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yön temle yapabiliriz. Ameliyat sonrası hastalarımızı kontrole çağırmaktayız ve bir problem olup olmadıpını kontrol etmekteyiz. Bu şekilde yapılan ameliyat sonrası mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  283. gözde diyor ki:

    doktor bey 20mayısta ilk ilişkiye girdim ve.tam bir beraberlik denemez aslında.erkek arkadaşım kızlığın bozulduğunu görünce hemen geri çekti.(boşalma olmadan) ertesi gün daha önce kullanmadığım doğum kontrol hapı içtim ve bir hafta sonra adet oldum.yalnız 1haftadır göğüs ucunda ağrı şişlik var bel ağrım var acaba adet öncesi belirtimi yoksa hamilelik mi?

  284. Tuğçe diyor ki:

    hocam okulun kapısının üstünden kaçmaya çalışırken kapının üstüne sertçe zıplayınca çok acıdı ve kanama geldi o zamanlar pek birşey bilmedğim için önemsememiştim acaba kızlık zarı bozulma ihtimali var mıdır ve üzerinden 8 yıl geçti kızlık zarının hangi sebeble bozulduğu bilinir mi ? lütfen bilgilendirin beni

    CEVAP :

    Tuğçe hanım kızlık zarının nasıl yırtıldığı anlaşılamaz. Eğer kanamanız olduysa sizin de muhtemelen kızlık zarınız yırtılmış olabilir. Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  285. nur diyor ki:

    merabalar hocam .kızlık zarı dikimi için 6 ay öncesinden diyolar bu doğrumu.3-4 ay içinde düğünüm olacak benim için geçmi artık.ne yapabilirim.tavsiyeniz nedir.3-4 ay önce bu amelyatı olmak ne gibi olumsuz sonuçlar doğurur bilgilendirirmisiniz am.yani değil 6 ayda 3 yada 4 ay önce olursa ne gibi zararları oolur.neden bu süre şart.cevabınızı bekliyorum.kolay gelsin.

  286. canan diyor ki:

    merbalar doktor bey bn erkek arkadasımla bı yaknlasma yasadm fakat on traftan herhngı bısey olmadı elıyle oksadı o kdr fakat ılıskımızden snra baktıgımda kan vardı ama kanamanın snrasıda geldı 4 gn kadar az az oldu o sırada gelen kan adet kanımıdır yoksa kızlık zarı kanımıdır 4 gun surdu fakat o anda basladı zamanıda glmıstı bılgılendırırmısınz yasım 17 kız olup olmadımı muaneye glmek ıcın yasım tutmuo aılem orensın ıstemıorm acaba kız olup olmadımı orenmek ıcınde aıleme gerek varmı cvbınızı beklıorm

  287. gözde diyor ki:

    merhaba ya ben bundan bikaç ay once bi ilşki yasadım ama benden kan gelmedi sonra arkadaşlarım parmağımı sokup anlayablceğimi söylediler bende aynen ole yaptım yine kan gelmedi doktora gittim kızlık zarına hiçbişe olmamış dedi ama ben yınede endişeliyim napabilirim

    CEVAP:

    Gözde hanım kızlık zarınız elastik olabilir. Bu durumda kızlık zarınız ilişki ile yırtılmayabilir…

  288. gözde diyor ki:

    tşkr ederim peki benım bu durumda ne yapmam gerek 3 ay sonra düğünüm war ilk gecede kan gelmezse nolcak sizce başka bir hekime yine gidip muayene olsam mı?? çok endişeliyim bu konuda doktor bişe olmadı dedi ama yinede korkularım war…

  289. gözde diyor ki:

    korkut bey bu konuda benı biraz ne yapmam gerektiği konusunda aydınlatabilir misiniz???

  290. selda diyor ki:

    korkut bey ben erkek arkadasımla sevişirken erkek arkadasım bırlıkte olmaya zorladı fakat ben ıstemedım o zorla yapmaya calıstı cok az acı hıssettım fakat bırlıkte olmadık ben hemen kalktım 15 dk sonra camasırımda pembemsı az bı leke gordum ve sonra adetım basladı ben cok korktum doktora gıttım fakat doktor zorlamadan dolayı az bır yırtılma oldugunu kızlıgımın bozulmadıgını soledı benım hala tereddutlerım var benı aydınlatırmısınız bu konuda lütfen

  291. veysel diyor ki:

    korkut bey biz nişanlımla ilişki yaşadık ve istemeyerek hamile kaldı kürtaj yaptırmamızda bir engel varmı

    CEVAP :

    Veysel bey arkadaşınız 18 yaşından büyük, bu durumda kürtaj yapılması konusunda bir engel yoktur. . .

  292. ceyda diyor ki:

    doktor bey diktirdikten sonra kesin kanama olurmu çok korkuyorum ve ne zaman diktirmeliyim uzaksınz bide bana sürekli gelemem evlenmeden 1 ay öncemi gelmeliym anlaşılırmı lütfn cvp yazın

    CEVAP :

    Ceyda hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız. Bu şekilde yapılan tamir en güvenilir ve en garantili yöntemdir ve mutlaka ilk gecenizde kanamanız meydana gelecektir. Ameliyat sonrası sizi en az 1 defa kontrole çağırarak görmek isteriz. Kontrolünüze gelir ve ilaçlarınızı düzenli olarak kullanırsanız bir problem yaşamazsınız . . .

  293. ersin diyor ki:

    meraba ıyı gunler doktor bey ben kız arkadaşimla ilişkıye gırdım 3 yada 4 damla kan geldı acaba kızlık zarı dezelenmişmıdır yoksa bozulmusmudur cok korkuyoruz napmmız gerekıyoo lütfen cvp atın ne yapmamiz gerekırr

  294. ece diyor ki:

    mrhblr..dr bey bn 19 yaşındayım bundan 2,5 yıl önce sevgilimle malesef bi ilişki yaşadk ilk ilşkıde kanamam oldu daha snr kı ilşkmdede kanama oldu fkt snr kı 2 ilşkmde hc kanama yaşamadm neden 2kez kanadı onu anlamş değilm…bız geçen sene ayrıldk şu an bı ılşkm var ve evlenmeyı düşünüoruz nişanlıyım…bn üniversite öğrencisiyim ve kayseride okuyorum istanbula yanınıza mutlaka gelıcem fakt bu 1 yıl snrda olblr şuan gelmem mumkun gorunmuyo bn szden şu blgiyi almk istiyorum fiyatı ne kdr ona göre bı hazrlk yapmam gerek en fazla yada en az ne kdr ücret ödenıo ona gre gelıcm ve maddi imknm fazla yok öğrncym kendı bırıkmlermle tedavi olmyı düşnyrm yardmcı olursanız sevnrm şmdıden teşekkrler…

    CEVAP :

    Ece hanım ilişki ile yırtılan alan tam iyileşmeden tekrar ilişki yaşarsanız kanama tekrar edebilir…Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 241 48 93 nolu tel. dan sekreterim Gizem hanım ile görüşebilirsiniz..Dilerseniz 0532 233 87 73 no.lu tel. dan bana ulaşabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  295. sevgi diyor ki:

    merhabalar doktor bey

    sizi arayamıyorum iletişim sayfasına mesaj bıraktım ama geri dönmediniz.
    amilyatımı sizin yapmanızı istiyorum.Fiyat konusunda bana dönerseniz sevinirim biriktirip gelicem.Kalıcı yöntem amilyatı ortalama bir fiyat istiyorum.komple uyuşturulmadan sadece bölgesel uyuşturnayla.

  296. ayla diyor ki:

    Hocam ben şu an 30 yaşındayım ve bu yaşıma kadar herhangi bir erkek ile temas vs. olmadı.Uzun zamandır masturbasyon yapıyordum ve ayna ile baktığımda saat 12 yönünde idrar deliğine doğru bir yırtılma-çentik var.Kızlık bozulmuş mudur evlilikte kanama olur mu eşim anlar mı yoksa diktirmek mi gerek.Yaptığım rezillikten çok utanıyorum.Flep yöntemi ile dikim ne kadar olur çalışmıyorum ve maddi sıkıntım da var bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    CEVAP:

    Ayla hanım öncelikle net cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte…muayene sonucunuza göre eğer kızlık zarında bir problem saptarsak gereken tedavinizi yaparız . . .

  297. ece diyor ki:

    tesekkr edıorum en kısa zamanda size ulaşıcm grşmek üzere

  298. Naz diyor ki:

    Hocam ben nişanlıyım. Eski erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kanamam olmadı daha önce böyle birşey yaşamamış olmama rağmen. Şimdi evlenmeyi düşünüyorum kanamam olmadığını görünce ilk birliktelikten sonra eşimle muayneye gitsek daha önce biriyle birlikte olduğum anlaşılır mı ? Bunalımdayım lütfen beni rahatlatın..

    CEVAP :

    Kızlık zarınız muhtemelen elastik tiptedir. Doktora muayene olmaya giderseniz daha önceden ilişki yaşadığınız anlaşılamaz. . .

  299. ceren diyor ki:

    doktor bey yüzde yüz kanarmı dikildikten sonra kanamama gibi risk olabilirmi diktircm ama içim rahat olmaasi lazım

    CEVAP :
    Merhabalar… Ceren hanım ameliyat sonrası hastalarımızı kontrole çağırmaktayız. Verilen ilaçlarınızı düzgün kullanır ve kontrollerinize gelirseniz mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  300. bahar diyor ki:

    mrb sevdiğim erkkle 3 yıllık bı bırlktlğimiz oldu ve cinsel ilişkiye grdk zamanla anlaşamdık ve ayrıldık şimdi bu halımden utanıyorum bana yardım edebilir misinz kızlık zarı olurmu tekrar

    CEVAP :

    Bahar hanım kızlık zarı tamiri yapılarak kızlık zarınız onarılabilir. Konu hakkında dataylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  301. sevgi diyor ki:

    doktar bey mbr bn sizn muayenenizeglmek istiyorum muane olmak için randevusuz gelebilrmiym acana öyle bi ihtimal varmı ve ücret alıyomusnz bilgilendirirseniz beni çok sevinirm şimdiden teşekkürler

    CEVAP :

    Sevgi hanım muayeneye gelmeden önce randevu almanız gerekmekte. Muayene ücretimiz hakkında bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  302. özlem diyor ki:

    mrb doktor bey size muayeneye gelmek istiyorum kızlık zarı dikimi için ama bazı sorularım var kızlık zarının ne zaman yırtılmış olması dikim için önemlimidir

    CEVAP :

    Özlem hanım kalıcı yöntemle yapılan kızlık zarı tamirinde kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir . . .

  303. aymira diyor ki:

    syn doktor korkut bey ne olursunuz yardım edın ban cewaplyın cok kotuyum ıntıhara bıle kalktım bu yuzden 3 yıl once ılıskıye gırdım erkek arkadasımla 3 yıl ıcınde 5 6 kere gırmısımdır wajınamın gorunusunde bozukluk olmusmudur tamır ettırmek ıstıyorum ayrıldım suan mecburen ondan kesın kan gelır nısanlacam baskasıyla kesın kan gelır mı dıye endıselıyım bunu her doktora yaptrmayın dıye dıemıstı jınekoloj dıstan gelıcem sıze

    CEVAP :

    Aymira hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Eğer vajinada genişleme vs gibi olumsuz bir durum varsa bunu da daraltma işlemi yaparak düzeltebiliyoruz. Beraberlikte mutlaka kanamanız olur bu konuda bir problem yaşamazsınız . . .

  304. aymira diyor ki:

    bıraz ne olur fıyattan bahsedın durumum ıyı deyıl maddıyattan askerı ucretten fazla mı yaptrmayada mecburum :( ((

    CEVAP :

    Aymira hanım fiyat hakkında bilgi için sekreterimle görüşebilrisiniz . . .

  305. aymira diyor ki:

    bırde flep yontemden sonra ılac werıyormusunz sonradan acı sancı baslarsa ne olacka pekı ızlemden sonra sız demıssınz ıslemden sonra ewlenecek gununzden 1 hafta once cagıracaz sızı kan gelmesı ıcın garantı dıye o da ucretle mı ne olursnz cewaplayın bunları ALLAH RAZI OLSUN SIMDIDEN kanamadı dıyen hastanız oldumu bırde bu ısı gızlı mı yapıyorsunuz bırde aılemın haberı olmamalı

  306. nur diyor ki:

    merhabalar doktor bey dikilen kızlık zarı kesin kanama yaparmı ilişkiye girince yapmama gibi risk varmı bu dikim işlemi nasıl kalıcı oluo acıklama yaparsanız sevinirim diktirmek istiyorum ama tutmazsa bide diyorum kaçıyorum zaten insanın bu durumda piskolojisi bozuk oluo szden vbp bekliyorum bni aydınlatın.

    CEVAP :

    Nur hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan felp tekniğiyle yapıyoruz. Bu teknikle yapılan maeliyatta vajinadan çıkarılan parça ile yeniden kızlık zarı yapılandırılmaktadır ve ilişki ne zaman olursa olsun mutlaka kanama meydana gelir, bu konuda içiniz rahat olsun. . .

  307. funda diyor ki:

    doktor bey mrhaba bende kızlık zarımı diktirmek istiyorum fakat çok korkuyorum bu zamanda insanlara güvenmek çok zor size gerçekten gvenebilirmiyim bilmiyorum.ameliyatı birebir sizmi yapıyorsunuz başkaları mı? kızlık zarı dikildiktten sonra ağrı sızı olurmu ? eve geldiğimde ağrım olurda doktora götürmeye kalkarlarsa diyede korkuyorum….

    CEVAP :

    Funda hanım ameliyatı ben yapmaktayım. Ameliyat sonrası önemli bir ağrınız olmaz, bazen sızıntı şeklinde kanama olabilir bu da normaldir. Size ameliyat sonrası antibiyotik ve ağrı kesici vereceğiz , bu ilaçlar şikayetinizi geçirecektir . . .

  308. sümeyye diyor ki:

    muaynanenize geldim muaynemi oldum bana bi randevu tarihi verildi işlemi yaptıracağım gün için gerçekten çok memnun kaldım çok güven verici çok iyi bi elektirik aldım hiçbir endişemde kalmadı 30 temmuzda görüşmek üzere

  309. ayse diyor ki:

    merhabalar hocam son bi sorum daha olacaktı.amelliyattan ne kadar sonra denize ya da havuza girebilriz?ya da banyo yapabiliriz?gerçekten yardımınız için içten teşekkür ederim hocam

    CEVAP :

    Ayşe hanım ameliyattan ortalama 1 hafta – 10 gün sonra sonra denize girebilirsiniz . Ameliyat sonrası yıkanmanızda bir sakınca bulunmamaktadır. . .

  310. feyza diyor ki:

    merhaba hocam…
    Ameliyat olduktan sonra verilen ilaçlar sürekli olarak kullanılıyor mu yoksa bi zamandan sonra kesilyormu??
    şimdiden teşekkürler kolay gelsin…

    CEVAP :

    Feyza hanım ameliyat sonrası verilen ilaçlar ortalama 1 hafta süresince kullanılmaktadır . ..

  311. selin diyor ki:

    yarın hastaneye gitcem umarım bozulmamıştır :(

  312. nagehan diyor ki:

    slm bi kaç yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ilişkimizi yürütemedik ve bi kaç ay sonra ayrıldık uzun süre hayatımda kimse olmadı 3 ay kadar ve ben yine bir ilişkiye girdim ve sanki tekrardan bakireymişim gibi kan geldi 3 damla kadar bunun bir mucize olduğunu düşünüp yine uzun süre ilişkiye girmedim ve yine aynı kan ilişki sırasında yine geldi şimdi ciddi bir ilişkim var ve ona hiçbişey söyleyemiyorum kaybetme korkusu yüzünden kendimdende emin değilim kalıcı bir kızlık zarı diktirmek istiyorum… sizden ücret ve bu kanamalar hakkında bilgi almak istiyorum teşekkürler

    CEVAP:

    NAGEHAN HANIM KANAMA ÇEŞİTLİ NEDENLERE BAĞLI OLARAK MEYDANA GELEBİLİR. rAHİM AĞZI YARASI DA BU TARZDA İLİŞKİ İLE KANAMAYA NEDEN OLABİLMEKTEDİR. KIZLIK ZARI TAMİRİNİZİ KALICI YÖNTEMLE YAPABİLİRİZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN SEKRETERİMLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ . . .

  313. nurbanu diyor ki:

    slm doktor bey ben izmtteyim ve çalıştığım için kontrollere gelemeye bilrim bu işlemden sonra kaç kkez kontrole gelmem gerekiyor …sekreterinizden bilgi alabilirmiyiz bu konuda
    CEVAP :

    Kontrole sadece ameliyattan 1 hafta sonra ve son kez de evlenmeden önce çağırıyoruz… Detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz.
    tel: 0212 241 48 93

  314. Merve diyor ki:

    Meraba doktor bey ben daha önce kimseyle ilişkiye girmedim mastürbasyon yaparken kızlık zarı zarar görürmü 1 ay sonra düğünüm var korkuyorum aklıma geldikçe bazı kadınlarda kızlık zarı olmayabiliyomuş  lütfen bana bilgi verirmisiniz? Kızlık zarı hakkında muane ücreti vs..

    CEVAP:

    MERVE HANIM BAZI BAYANLARDA KIZLIK ZARI ESNEK OLABİLİR, BU DURUMDA İLİŞKİ İLE KANAMA MEYDANA GELMEZ .. . MASTURBASYON İLE KIZLIK ZARININ BOZULMASI NADİR OLMAKLA BERABER MÜMKÜNDÜR. NET CEVAP VEREBİLMEMİZ İÇİN MUAYENE OLMANBIZ GEREKMEKTE . . .

  315. eda diyor ki:

    tamır sonrası dıkılen yer mı kanıyor sonra eskı halı gıbı vajına ıcı genıslıyor deyılmı yıllar snrada gelmem gerek mı kontrollere kanadıktan sonrada

    CEVAP :

    Eda hanım ilişki ile kanama olduktan sonra kontrole gelmenize gerek yok. İlişki ile kanama ameliyat yapılan alandan meydana gelir, vajina içinde yırtılmadan dolayı genişleme vs olmaz, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  316. dilek diyor ki:

    iyi akşamlar doktor bey 2 sene once erkek arkadaşım bana zorla sahip oldu ve kızlık zarımı kaybettim ve şuan başka biriyle ewlilik aşamasındayım yakın da düğünüm olucak düğünden bir kaç ay önce diktirsem ilk kanadığı şekli gibi kanar mı gerdek gecesi bi de düğünden önce dikişler yırtılır mı

    CEVAP :

    Dilek hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan flep kaldırma tekniğiyle yapıyoruz. Ameliyat sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki yaşarsanız yaşayın ilk beraberlikte kanamanız olur, bu konuda içiniz rahat olsun . . .Kızlık zarı tamirini en erken zamanda yaptırmanızı öneririm. İlişki ile kanamanız bakire bayanda olduğu gibidir, bir fark yoktur . . .Düğünden önce dikişleri yırtılması gibi bir problem yaşamazsınız …

  317. lale diyor ki:

    hayırlı günler korkut bey ben 19 yasındaym daha önce bi ilişki yaşadm ama malesefki doktora gtmeye bile utanıyorum ve çok korkuyorm çok acıyormu acımasa bayıltmazdınız lütfen bni bilgilendirin şimdiden tşk ederm…

    CEVAP :

    Lale hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Kalıcı yöntemle tamir sonrası kızlık zarınız eski şekline dönecektir ve ne zaman ilişki yaşarsanız yaşayın ilk ilişkinizde kanamanız mutlaka olur, bu konuda içiniz rahat olsun. İşlemi genel anestezi altında uyutarak veya lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayız. Ameliyat esnasında ağrı vs hissetmezsiniz ancak bazı hastalarımız uyutarak yapılması konusunda ısrar ediyor, bu durumda genel anestezi uyguluyoruz. Normal şartlarda genel anestezi uygulanması gerekmemekte . . .

  318. ayse diyor ki:

    doktor bey tamır sonrası ya vajına yara seklınden kurtulmazsa ne olucak ozman pekı bırde wercegınız ılaclar agır mı mıgdemde ulser war cunku agır ıcememde.vucudun olumlu etkı wermesı gerek demıs doktorun bırı tamırden olumlu sonuc ıcın ben cok zayıfım bunyem zayıf tutmaz mı yanı

    CEVAP:

    Ayşe hanım eğer mide probleminiz varsa buna göre tedavinizi düzenleriz. Bünyenizin zayıf olması bizim yapacağımız işlem açısından önemli değildir, zaten sizi kontrollerde görücez ve yara iyileşmesini takip edicez, herhangi bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . . Ameliyat alanı işlemden sonra 1 hafta 10 gün içinde eski haline dönecektir, yara vs gibi bir görüntü olmaz bu konuda endişelenmeyin . . .

  319. esra diyor ki:

    doktor bey ilişkye grildiği zmn dna testi ile kmnle girildiği belli oluyormu ve zarı eskisi gibi yapabiliyorsanız nedn tekrar doktora gidilğinde dikilmiş olduğu belli oluyor ?

    CEVAP :

    Esra hanım DNA testi ile kiminle beraber olduğunuz belli olmaz. Tamir sonrası kızlık zarı eski halini alır ancak bu muayene ile anlaşılmaz demek değildir. Tamirdeki amaç kızlık zarının eskisi gibi yırtılmamış haline geri çevirmek ve ilişki ile kanama olmasını sağlamaktır … ancak ameliyat yapıldığını uzman doktor muayene ile anlayabilir. . .

  320. aysun diyor ki:

    merhabalar korkut bey sürtünme yoluyla sevgılımle bırlıkte olduk ama kızlık bozma gıbı bırsey söz konusu olmadı sadece yakınına boşaldı gebe kalmış olabilir miyim cup verırsenız sevınırım….

    CEVAP:

    Aysun hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarı yırtılmadan da gebe kalınabilir… Muayene olmanızı öneririm, Muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  321. dilek diyor ki:

    kızlık zarını dıkmeden kanama saglamak mumkun degıl mı degılse ılıskıden kac gun once dıktırmek gerekır

    CEVAP :

    Dilek hanım kızlık zarı tamiri olmadan kanama sağlanması mümkün değildir. Kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız size takip ve kontrollerin düzenli yapılması açısından en kısa zamanda işlemi yaptırmanızı öneririm. Kalıcı yöntemle tamir sonrası kızlık zarınız eski yırtılmamış haline geri dönmektedir ve ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkide kanamanız olur, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  322. ayse diyor ki:

    doktor bey pekı mıgdemde ulser war demıstım wercegız haplar agır mı yanı kc ml mıgdeme gore tedavı duzenlerız derken nasıl yanı anlamadım.tok karnına mı wercegız ılaclar.bırde doktor bey yıllardır aynı mı muayenenızın yerı

    CEVAP :

    Ayşe hanım muayenehanemizin yeri yıllardır aynıdır, değişmez. . .Mide problemi olanlarda mideye dokunmayan, bağırsaklarda çözünen ilaçlar vermekteyiz, bir problem yaşamazsınız . . .

  323. emel diyor ki:

    merhaba doktor bey benımde sorum sudur,dikim sonrası dıyelım kanamam oldu pembemsı oluyor deyıl mı kanamam olunca 4 5 yıl sonrada tedavıye gelınecek mı we ılerde bu dıkım bana saglık sorunu yaratır mı

    CEVAP :

    Emel hanım tamir sonrası sadece 1 hafta sonra ve son kez de evlenmeden çnce hastalarımızı kontrole çağırıyoruz… devamlı kontrole gelmenize gerek yok.ilişki ile oluşan kanama normal bakire bayanadaki gibidir, herhangi bir fark olmayacaktır . . .

  324. ayse diyor ki:

    doktor bey pekı ulserım war demıstım nasıl duzenlı tedavı olucam tamır sonrasımı anlamadımda

    Cevap :

    Ayşe hanım ameliyat sonrası sadece 1 hafta ilaç kullanacaksınız. Eğer mide probleminiz varsa ilaçlarınızı buna göre midenize dokunmayacak olan ilaçlardan seçeriz . . .

  325. berna diyor ki:

    doktor bey dıkım sonrası ya kanamakta zorluk cıkarsa esnek olur mu yanı bakıreler gıbı

    CEVAP :

    Berna hanım tamir sonrası kanamanız mutlaka olur, bu konuda endişeniz olmasın . . .

  326. adile diyor ki:

    korkut bey ben sıze gelmeyı dusunuyorum her gelen memnun sukur sızden ama doktor bey benım bagırsaklarımda agrım oluyor vs falan bu dıkım sonrasınıda etkılermı dıkımden sonra bagırsaklar ıyı korunması gerek yaz jınekoloj doktr bırı kabız olunmamasını da yazmıs dgruluk payı nedr hstalaınıza saglık problemlerı olana ne yapıyosuz

    CEVAP :
    Adile hanım kabızlık durumunda ıkınma ile dikişlerde kanama meydana gelebilir ancak bu kanama dikişlerin açıldığı anlamına gelmez. Aşırı kabızlık şikayeti varsa ilaç tedavisi verebiliriz . . .

  327. ayse diyor ki:

    doktor bey dikim olduktan sonra ılk gece kanamada zorluk olursa ya bakırelıkte oldugu gıbı kontrolde kanayıp kanamıycagınımı dıyosunuz ılaclara antıbıyotık kac ml

    CEVAP :

    Ayşe hanım kontrolde enfeksiyon vs gibi problem olup olmadığına bakıyoruz… Eğer bir problem varsa gereken tedavinizi yapıyoruz.

  328. hatıce diyor ki:

    doktor bey bagırsak problemı olanlarda dıkım olmayabılır mı ılac werıyorsunuz cunku antıbıyotık bırde tamır sonrası kabızlık olabılıyormus oneden olıyor tehlıkelı mı

    CEVAP :

    HAtice hanım bağırsak problemi olanlarda da kızlık zarı tamiri yapılabilir. kabızlık problemi varsa bunun için ilaç tedavisi başlayabiliriz . . .

  329. aydan diyor ki:

    korkut bey duydum mı bazı dogum uzmanları dıkım oldu deyıp yapmıyolarmıs bunu nasıl nalaybılırz bırde dıkım sonrası tuvaltetn snra falan pansuman mı war bız mı yapıcaz yonlendırıp sız zor mu

    CEVAP :

    Aydan hanım ameliyat esmnasında size neler yapıldığını anlatıyoruz. . . dilerseniz ameliyaty apılan bölgeyi size ameliyat sonrası gösterebiliriz . . .İşlem sonrası 1 hafta boyunca size verilen ilaçları kullanacak ve pansuıman yapıcaksınız. Kontrole geldikten sonra pansumanı ve ilaç kullanımını kesiyoruz . . .

  330. emıne diyor ki:

    korkut bey kontrole bır hafta snra gelıcez tamır snrası dedınz 5 yıl snra oldugunda kontrole gelmek ıstesem ucret alınır mı aradan sene gecıp mesela

    CEVAP :

    Emine hanım kontrole ne zman geldiğiniz önemli değildir, kontrollerde ücret almıyoruz . . .

  331. Ümran diyor ki:

    Korkut bey merhaba. Ben şuanda kararsız bir haldeyim. sevdiğim insanın tecavüzüne uğradım sonrada kendi hatamdan dolayı bikaç kez ilişkiye girdim. evlenmeyi istiyor benimle. hatta bu iş oldu bari acele edelim diyor. ama evliliğimiz kötü geçer diye düşünüyorum çünkü dayakları ve hakaretleri küçük görmesi başladı. psikolojim tamamen bozuldu. İstanbulda olsam hiç kararsızlık yaşamam size gelirim. ama ben Muğla Fethiyede yaşıyorum. Oraya gelip bu işlemi yaptırmak istiyorum ama bu biraz zor görünüyor. Sizden ricam burada bulunduğum şehirde bir yakınınız olur belki. Başka bir doktor önerirmisiniz. Yoksaki hergün bana söven dövmeye çalışan hatta bikaç kez tartaklayan biriyle evlenmek zorunda kalacağım. Bu konuda size telefonlamı ulaşayım. Ne önerirsiniz bana.. Şimdiden çok telekkür ederim.

    CEVAP :

    Ümran hanım maalesef Fethiye de tanıdığım doktor arkadaşım bulunmamakta… Dilerseniz bana 0532 233 87 73 no.lu telefondan ulaşabilirsiniz veya sekreterimle de konu hakkında görüşebilirseniz…

  332. nazmıye diyor ki:

    doktor bey yumurtalıklarım cok agrıyor bu sorun mudur dıkıme

    CEVAP :

    Nazmiye hanım, yumurtalıklarınızda problem olması kızlık zarı tamiri açısından bir sorun teşkil etmez. . .

  333. duygu diyor ki:

    mrb doktor bey ben 10 yaşındayken düşmüştüm. okulda sıranın uç kısmının üstüne ve kanama olmuştu.şimdide çok korkuyorum kızlık zarım yırtılmışmıdır.bana yardım edin çok kötüyüm

    CEVAP :

    Duygu hanım belirttiğiniz şekilde nadir de olsa kızlık zarı yırtılabilir. Size net cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte… Muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  334. duygu diyor ki:

    sağolun doktor bey ama benm istanbula gelmem şimdilik imkansız çünkü ben doğuluyum ve bizde kurallar çok katı,inşallah birgün gelebirim.peki eğer evlenirsem kan gelmezse doktora gittimizde doktorlar kızlık zarının düşme sonucu yırtıldığını bilir mi acaba.yoksa bu anlaşılmaz mı?

    CEVAP :

    Duygu hanım kızlık zarınızın muayene ile nasıl yırtıldığı anlaşılamaz…

  335. neşe diyor ki:

    mrb dktr bey yasım 22

    erkk arksdmla ılskıye grdım ama kanamam olmadı yınede emın olamadım doktra muaynye gttım saat 7 hızasnda yırtıldığını soyledı ve kendısının dıkmedığını belırttı ben ıst.da dıılım doktrda tam ınanmadım aslnda tkrardan muyne olcam ama doğrysa mecbrn dıktrmem grekıo suan evlenmeyı dusunmuyorum dıktrmek ıcın zaman onemlı mı cvp verrsenz cok tsk ederım

  336. eda diyor ki:

    Merhabalar 
    Ben yeni buldum bu siteyi, Korkut Bey ‘i çok övüyorlar. Ben de diktirmek istiyorum. Fiyatı konusunda bilgi almak istiyorum, buradan yazılamıyor mu acaba. Bu ameliyatı acilen gerçekleştirmem gerek.

    CEVAP :

    Eda hanım fiyat bilgisi ve randevu için sekreterimle görüşebiliersiniz . . .

    TEL: 0212 241 48 93

  337. nazmıye diyor ki:

    doktor bey tamır sonrası gunluk ped kullanımıyormuyuz ole demıs arkadasıma doktoru ayrıca tamır sonrası ılk gecede kanama esnek olurda kanamazsa ole bır duurum olabılırmı

    cevap :

    Nazmiye hanım ameliyat sonrası az miktarda kanama olabilir, bu durumda ped kullanabilirsiniz.Tamir sonrası oluşabilecek olumsuzlukları görmek için evlenmeden önce hastalarımızı kontrole çağırıyoruz, bu durumda esneme vs gibi bir problem varsa gereken müdahaleyi yapıyoruz…

  338. dilek diyor ki:

    doktor bey bu ameliyatın hemen yapılmasını istiyorum ben tabiilk gece kanama olması şartıyla bnm kızlık zarım bozulalı 2 sene oldu yine diktiince eskisi gibi kanar mı bnm kızlık zarım kalın we taksitle olsa kaç taksit yapasınız randevu alıp gelmek we diktirmek istiyorum düğünüm 1 sene sonra olucak o zamana kadar kızlık zarımda ki dikişlere bi şey olur mu ? bilgilendiiseniz sevinirim

    CEVAP :

    Dilek hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri işlemini yapabiliriz, mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır .Fiyat ve ödeme koşulları hakkında bilgiyi sekreterimden alabilirsiniz. . .

    Tel : 0212 241 48 93

  339. merve diyor ki:

    merhaba. flep yöntemi bir kez başarısız olduysa ikinci defa dikilebilir mi? başarı oranı nedir?

    CEVAP :

    Merve hanım tekrar kalıcı yöntemle kızlıkz arı tamirinizi yapabiliriz. . .

  340. saadet diyor ki:

    dıkıs patlaması oluyormus ole duydum yaptıanlar sıcak suya yada soguk suya gırenlerın patlamıs

    CEVAP :

    Saadet hanım bizim kullandığımız malzeme ve yaptığımız işlem sonrası bu tarz problemler yaşanmaz…

  341. sezin diyor ki:

    kızlık zarımı size diktirmiştim bilginiz olsun ki kanamam gerçekleşti hiçbirşeyimi imal etmedim size minnettarım çok teşekkür ediyorumm iyiki varsınız korkut bey

  342. aşkın diyor ki:

    Ben kalıcı değilde 4 gün önce yapılanı yaptırmak istiyordum. Bu yöntem farkedilir mi? Kanama illaki olur mu? Bu yöntem garantili mi hocam?

    CEVAP :

    Evlenmeden 3-4 gün önce geçici kızlık zarı tamiri yapılabilir. Bu şekilde tamir sonrası da mutlaka kanamanız olacaktır, ameliyat yapıldığı hiçbir şekilde anlaşılmaz bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  343. emine diyor ki:

    Korkt Bey bn erkk arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim.. kzlığım zarr görmşmüdür.. hiç bi şekilde öle bir ihtimal varmıdır ? lütfen beni bilgilendirin..

    CEVAP:

    Emine hanım belirtgtiğiniz şekilde eğer vajinaya giriş olmadıysa kızlık zarınız anal ilişki ile zarar görmez . . .

  344. aysun diyor ki:

    korkut bey ben 18 yasındaym ve çok aşırı derecede adet sancısı cekiyorum çok kez doktora gttim ağrı kesici yazıp yolladılar ama cok zor durumdaym bayılcak gbi oluyorm karnım belim bacaklarım başım her yerim ağrıyo halsizlikten ağlıyamıyorm bile size gelmek istiyorum lütfen bana bi cağre bulun ben bu ağrılara dayanamıyorm lütfen yardmcı olun

    CEVAP :

    Aysun hanım adet sancısı birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir. Muayeneye gelebilirsinzi, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  345. damla diyor ki:

    merhaba hocam ben ilişkiye girdim sevgilimle ama içine temaz etmedi giysi ile oldu ama çok acı hissettim aradan 30 dk geçtikten snra kan geldi ama bu adet dönemi gibi 5 gün sürdü adet olacağım sıralardıbirde ama kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını bilmiyorum bu yüzden çok korkuyorum daha yaşım 18 işte bu diktirmenin yaşı var mı ve ailem duymadan yırtıydıysa diktirebilir miyim acaba nolur cvp atın gerçekten çok korkuyorum birde fiyatını atın lütfen saygılarımla iyi günler hocam ..:(

    CEVAP :

    Damla hanım mauyene etmeden net cevap verebilmem zor ancak nadir de olsa bu gibi durumlarda kızlık zarı zarar görebilmektedir. Eğer 18 yaşından büyükseniz tek başınıza gelerek işlemi yapabiliriz…

  346. damla diyor ki:

    ve benim bunu anlama şansım yok mu kan olayından bşka nasıl anlayabilirim nolur kısa zamanda dönün bana korkuyorum….

    CEVAP :

    Damla hanım kızlık zarınızın yapısını sizin bakarak anlamanız mümkün değildir… muayene olmanız gerekmekte . . .

  347. meler diyor ki:

    iyi günler doktor bey. yorumlar okudum bu konudaki korkularım gerçekten azaldı. ben 22 yaşındayım. 1 yıl önce erkek arkadaşımla beraber oldum ama ayrıldık. ben de kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum. ama benim ilk ilişkimde kanamam olmadı. sanırım esnek yapıya sahibim. bu durumda benim de kızlık zarım kanayacak şekilde tamir edilebilir mi? ayrıca bana polikistik over teşhisi kondu. bu durum ve kullandığım ilaçlar kızlık zarı tamirini etkiler mi ?

    CEVAP :

    Melek hanım kızlık zarınızı kanama olacak şekilde tamir edebiliriz. Polikistik over hastası olmanız tedavimizi olumsuz yönde etkilemez. . .

  348. çiğdem diyor ki:

    hocam mrb. yapılan yorumlardan ne kadar başarılı bir doktor olduğunuz kanısına vardım.. ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim daha sonrasındada mastrübasyon şeklinde ilişkim oldu ancak kesinlikle vajinaya giriş yada bu esnada bir kanama meydana gelmedi. Ancak 1 2 hafta sonra tuvaletten çıkarken silerken kan geldiğini gördüm ancak damladan bile daha az miktarda ve bu durum 4 5 gün dewam etti ancak sadece silerken meydana geliyordu bu ve aynı zamanda yanmada vardı. kızlık zarımda bir problem oluşmuşmudur ?

    CEVAP :

    Çiğdem hanım muayene etmeden böyle önemli bir konu hakkında net bilgi verebilmem zor ancak kanama tahriş sonucu veya zedelenme nedeniyle gelmiş olabilir… Muayene olmanızı öneririm . . .

  349. Seda diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben farklı bir şehirden gelip size geçici kızlık zar ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ancak düğüne en erken bir hafta öncesinden gelebilirim. Düğüne daha az süre kala gelemem. Siz 3.4 gün kala demişiniz. Yani yedi sekiz gün öncesinden de geçici kızlık zar ameliyatı yapılıbilir mi. Ne olur yardımcı olun

    CEVAP :

    Maksimum 1 hafta kala gelebilirsiniz ancak düğüne ne kadar az zaman kala gelirseniz işlem o kadar başarılı olacaktır . . .

  350. Sedaa diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben farklı bir şehirden gelip size geçici kızlık zar ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ancak düğüne en erken bir hafta öncesinden gelebilirim. Düğüne daha az süre kala gelemem. Siz 3.4 gün kala demişiniz. Yani yedi sekiz gün öncesinden de geçici kızlık zar ameliyatı yapılıbilir mi. Ne olur yardımcı olun…

    CEVAP:

    1 HAfta kala gelebilirseniz işleminzii yaparız, bir problem yaşamazsınız . . .

  351. Sedaaa diyor ki:

    Doktor bey birde bekaret haplarına inanmali miyiz

    CEVAP :

    Seda hanım bekaret haplarını önermiyoruz, bu ilaçların birçok yan etkisi bulunmaktadır ve kullanımları zordur, her zaman başarılı sonuç alınamamaktadır . . .

  352. niltor diyor ki:

    merhaba doktor bey ben geçici kızlık zarı diktirmek istiyorum kanama oranı nedir?hemen dönerseniz sevinirimm

    CEVAP :

    Geçici yöntemle tamir evlenmeden 3-4 gün önce yapılmaktadır. İlişki ile kanama mutlaka meydana gelir, bu konuda bir problem yaşamazsınız . . .

  353. Naz diyor ki:

    Merhaba Korkut Bey.. Daha önce de size yazmıştım. Ben şehirdışından size gelmeye çalışıcam. Çok başarılı bir doktormuşsunuz araşırmalarım sonucu bunu öğrendim size gelmeyi çok istiyorum ama şehirdışında olduğunuz için gelememe ihtimalim de var şimdilik size sadece mail atıyorum. Ben size geldiğimde kızlık zarı dikimini ailemden habersiz yaptıracağım için gün içersinde tekrar geri dönmek zorundayım bunda bir sakınca varmıdır ? Kızlık zarı dikiminin ücreti ne kadardır maddi açıdan sıkıntı yaşarmıyız? Birde geçici yöntemle kızlık zarı tamiri varmış. Bu nasıl oluyor? Evlendikten sonra eşim öğrenebilir mi ? Evlenmeden 3-4 gün önce yaptırmamız gerekiyormuş bu işlemi düğünde bir sıkıntıya yol açar mı ? Dikişlerin patladığını duymuştum doğru mudur beni aydınlatırmısınız?

    CEVAP :

    Merhabalar…Naz hanım kızlık zarı tamirini genellikle kalıcı yöntemle yapıyoruz. Ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır. Geçici yöntemi evlenmeden 3-4 gün önce yapıyoruz.Bu düğün esnasında size bir sıkıntı yaratmaz … Kalıcı yöntemle veya geçici yöntemle kızlık zarı tamiri sonrası mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır. . Kalıcı yöntemin bir avantajı da işlem esnasında gerek duyulursa daraltma işlemi de yapılabilmesidir.

  354. zeynep diyor ki:

    merhaba. öncelikle yorumları okudum ve korkum giderek azaldı.ama merak ettiğim bir konu var. ben rahim ve yumurtalık kanserinden çok korkuyorum. 3 senedir bakire değilim ama hep tek eşli kaldım hep korunduk ve hijyene önem verdik her zaman çok düzeldi bir cinsel hayatımda olmadı çok ender birlikte olduk. ve ben rahim ağzı kanserini önleyici aşı yaptırmak istiyorum.artık benim için bunun bir faydası olurmu? yaptırdıktan sonra cinsel ilişki yaşarsam etkisini kaybeder mi? yada kızlık zarımı diktirip aşımı yaptırırsam bir faydası olur mu? şimdiden çok teşekkürler

    CEVAP :

    Zeynep hanım rahim ağzı kanseri aşısı olmanızda bir sakınca bulunmamakta. Bu aşıdan sonra cinsel iliki yaşanabilir, bunun için bir kısıtlama yoktur. Dilerseniz öncelikle size smear testi yaparak rahim apğzında bir problem olup olmadığını görürüz ve takiben rahi ağzı kanseri için aşınızı yaparız. Dilerseniz kalıcı kızlık zarı tamiri de yapabiliriz . . .

  355. zeynep diyor ki:

    size bir sorum daha olacak? bu sene kulak estetiği olmuştum lokal olarak ve sonrasında çok şiddetli ağrı ve acı yaşadım, uyuşturma sırasında da yapılan iğneler canımı çok yakmıştı. o iğnelerin vajinama yapıldığını düşünemiyorum bile.aynı iğneler mi kullanılıyor acaba acı çok fazla oluyor mu? ve sonrasında aşırı ağrı ve acı oluyor mu?

    CEVAP :

    Zeynep hanım bizim yapacağımız lokal anestezide kullanılan ilaçlar ve enjektörler ( iğneler ) farklıdır , size iğne yapıldığını dahi anlamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  356. esma.. diyor ki:

    merhaba hocam..Benim 2 sene önce bi ilişkm oldu ve 1 sene sonra başka biri ile evlenmek istiyorum..kızlık zarımı diktirsem eşim anlarmı..birde muayneden sonra ağrı yada kanama oluyormu..İlk gece kesin kanama olucaktır diye biliyomusunuz ben anlaşılmasından çok korkuyorum..

    CEVAP . :

    Esma hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız. Bu şekilde tamir sonrası mutlaka ilişki ile kanamanız olacaktır, bundan emin olabilirsiniz. Ameliyat olduğunuz partneriniz tarafından anlaşılmaz. Muayene sonrası ağrı veya kanama olmaz ancak ameliyattan sonra bazen birkaç gün sızıntı tarzında kanama olabilir, bu normaldir. . .

  357. zeynep diyor ki:

    benim istanbul’a gelmem baya bi zor. bursa veya izmir de kızlık zarı dikimi hakkında uzman önereceğiniz iyi bir doktor var mı? size çok güvendim ama gelmem nerdeyse imkansız . yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

    CEVAP :

    Zeynep hanım amalesef İzmir de bu işlemi yapan tanıdığım hekim arkadaşım bulunammakta . . .

  358. t.inan diyor ki:

    korkut hocam ; sevgilimle bi çok kez ilişkiye girdik fakat bi kanama durumu olmadı . sevgilim ebe ye danışmış evlendiğimde anlaşılır mı ilişkiye girdiğim demiş oda evet demiş. ne yapmalıyız ?

    CEVAP :

    Kızlık zarınız elastik tipte olabilir. Elastik kızlık zarı olan bayanlarda ilişki ile kanama oluşmaz. Dilerseniz elastik kızlık zarına da cerrahi işlem uygulayarak kanama meydana gelecek şekilde tamir işlemi yapılabilir . . .

  359. ayse diyor ki:

    korkut bey ben sevgılımle ılıskıye gırdım beyaz katı bı sıvı ve kan geldı cok az dıktırmek zorundaım pıskolojım cok bozuk yazıların bı kısmını okudum ve sıze gelmeye karar verdım ama korkuorum gızlılık cok onemlı benım ıcın ve kesın dıkıldıkten sonra ewıme donebılırmıyım cevap verırsenız sevınırım

    CEVAP :

    Ayşe hanım hasta bilgileri kesinlikle gizli tutulmaktadır bu konuda bir endişeniz olmasın. Ameliyattan hemen sonra evinize dönebilirsiniz. . .

  360. ceren diyor ki:

    merhabalar doktor bey benimm şöyle bir sorum olacak size esnek kızlık zarının kanaması için uygulanacak yöntemler nelerdir acaba ? ve bu yöntemlerin kalıcılığı nedir ? ben tek bir kere yaşadım böyle birşey ve ilk yaşamamda kan gelmedi doktora gittim elastiki yapıda bulunan bir kızlık zarına sahip olduğumu fakat ilişkiye girilmiş olduğunun belli olduğunu söyledi bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. toplum için o kadar önemli bir kavram ki bu … pskolojik olarak çökmüş durumdayım evlilikten uzak duruyorum önce bu durumu düzeltmem gerektiğine inanıyorum ben ve beim gibi birçok arkadaşım aynı tedirginliği yaşıyor aydınlatırsanız çok sevinirim …

    CEVAP :

    Ceren hanım elastik kızlık zarında da ilişki ile kanama olacak şekilde tamir işlemi yapabiliriz. Tedavi sonrası ilişki ile kanama meydana gelecektir. Eğer gerekli görürsek daraltma işlemi de yapabiliriz . . .

  361. şeyma diyor ki:

    mrh .hocam ..yorumlarınıza baktıkca bi nevide olsa rahatladım 22 yaşındayım …erkek arkadaşımla bir kac kez ilişki yaşadık ve cok pişmanım …kötü bir psikoloji icerisindeyim …flep yoluyla tekrardan hayata dönmek hayatımdaki huzuru tekrardan kazanmak istiyorum mümkünse eger flep yoluyla …en kısa zaman da ziyaretinize gelip muane olmak istiyorum :(

    CEVAP :

    Şeyma hanım flep yöntemiyle kalıcı olarak kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Ameliyat ortalama 30 dakika sürmektedir. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve normal günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz . . . Detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşmenizi öneririm . . .

  362. şeyma diyor ki:

    son olarakta ögrenmek istediqim tek bir bilqi evleneceqim kişi tedavi sonrasında bunu anlar mı :/

    CEVAP :

    Şeyma hanım partneriniz daha önce ameliyat yapıldığını anlayamaz. . . bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  363. özlem diyor ki:

    doktor bey ben sevgilimle önceden tam bi ilişki yaşamamıştım ama bozulmuş mu diye hastaneye gittim doktor kızlık zarında yırtlma yada bozulma olmamış. zarınız esnek evlenince bile sorun yaşayabilirsiniz dedi. dün sevgilimle beraberdik ama alt tarafıma hiç dokunmadı bozulmuş olabilir mi sizce? yine şüpheye düştüm lütfen cevap verin :(

    CEVAP :

    Özlem hanım muayene etmeden bu konu hakkında size net bigi vermem mümkün değil. Muayeneye gelmenizi öneririm . . .

  364. sibel diyor ki:

    slm ben 2 ay önce bir ilişki kiye irdim ve pişman oldum ve acilen diktirmek istiyorum bunun toplam ücreti ne kadardır yardımcı olursanız çok sevinirim

    CEVAP:
    Sibel hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi aparız. Fiyat hakkında bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz.
    Mua Tel : 0212 241 48 93

  365. yaşam diyor ki:

    Merhaba korkut bey benim de arkadaşların da bahsettiği gibi bi sorunum var ama emin değilim  çoğu kes ilişkiye girdim ama tam olarak değil kanama geldi tam olarak değil çünkü benim ilişki sırasında kasılma oluşuyor yani nasıl olduğunu anlamadan kasıyorum kendimi ve korkuyorum ama ilişkiye girdim azda olsa kmanama oldu ve bu her defasında girdiğim ilişkide oluyor biraz kan akıp duruyor acaba zarım bozulmuşmudur ve bozulmuşsada nasıl olacak nekadar sürüyor ameliyat çok acıyormu nezaman gelmemiz gerekiyor ve ücret olarak bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim…

    CEVAP :

    Verdiğiniz bilgilere göre muhtemelen kızlık zarınız yırtılmıştır. Kalıcı yöntemle tamir işleminizi yapabiliriz. Ameliyat ortalama 30 dk. sürmektedir. Ameliyatlarımızı lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayız, işlem esnasında ağrı vs hissetmezsiniz.

  366. dilara diyor ki:

    bende amelyt olmk ıstıormm fkt nişanlımaa dha önce br ilşkı yaşadıımdan söz etmedm dikmden snraa anlaması mumkun olmaz değil mi..? ayrıca uzun yıllardr kmsyle ilşkye grmyrmm kapanma gbı br durum olur muu son olarak arkdşm ceyda adına br soru sormk ıstıorum oda erkek arkdşyla anal sex dediimz arkdn ilşkıyıı yaşıor.yanı bunu ayda 1 kez tekrarlıorms…ama bsy duymş bu sexn yumrtalklrı zorladıını ve ileride hamıle kalamıycanı flnn böle bı durum olblr mı…bu konudada blglendrrsenz sevnrzz teşekkrlr…

    cevap :

    Dilara hanım , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz flep tekniğiyle tamir etmekteyim. Bu yöntem en sık yaptğımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini alacaktır ve ne zaman ilişkiye girilirse kanama olacaktır . Kızlık zarı tamiri yapıldığı partneriniz tarafından anlaşılamaz . . .Cinsel ilişki ile yırtılan kızlık zarı tekrar ilişki yaşamasanız bile kendi kendine iyileşmemez.
    Anal ilişki yumurtalıklara zarar vermez ancak genital enfeksiyona neden olabilir. ..Erkeklerde prezarvatif kullanılmadığında enfeksiyon riski yüksektir…

  367. dolunay diyor ki:

    Penisin bi kismi vajinaya girdiyse ve kanama olduysa bu direkt kizlik zarinin yirtildigini mi gosterir yoksa zorlamadan dolayi da olabilir mi?ve son olarak genel olarak kan ne denli ve hangi araliklarla gelir?

    CEVAP:

    Penisin bir kısmı vajinaya girdiyse ve kanama olduysa kzılık zarı muhtemelen yırtılmıştır . . .kanamanın şekli , miktarı, hangi aralıklarla geldiği önemli değildir bu hastadan hastaya değişir. Birkaç damla da olsa kanama varlığı kızlıkz arının yırtıldığı anlamına gelir . . .Net cevap için muayene olmanızı öneririm . . .-

  368. dolunay diyor ki:

    Peki diktirme operasyonu icin hangi sartlar gerekli?ve de kizlik zari yirtildiktan sonraki gecen zaman diktirme icin onemli midir yani birkac gun ve ay gecmesi arasinda bi fark var midir?

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapmaktayız.Kızlık zarı tamiri kalıcı yöntemle yapılırsa ne zaman yırtıldığı önemli değildir ancak ilk 1-2 haftalık süreçte yapılırsa iyileşme daha hızlı olacaktır. . .

  369. burcu diyor ki:

    Korkut bey merhaba bir sorun olucaktı adet olmama 1 kaç gün kala nişanlıma ilişkiye girdik sadece sürtünme oldu herhangibir ağrı hissetmedim yanlız sonrasında kanamam oldu adet kanaması gibi koyu renkte bu kızlığın bozulması anlamınamı geliyor acaba bilgi verirseniz sevinirim.

    CEVAP :

    Burcu hanım kızlık zarı kanaması normal kırmızı renktedir. Sizden gelen adet kanamasına bağlı olabilir ancak net cevap verebilmem için muayene olmanızı öneririm . . .

  370. Seyhan diyor ki:

    Merhaba korkut bey size kalıcı kızlık zar ameliyatı olmuştum dikisler tutmuştu. Hatta farklı şehirde olduğum için başka doktora kontrole gitmiş doktor dikisleri anlamamıştı dahi. Ancak benim sorunum şu ki evlenmeme yirmi gün kaldı ve benim adet günüm bittikten sonra çok fazla leke geldi ve üç gün boyunca vajinam da ağrı hissettim daha önce de böyle olmuştu ama bu sefer daha fazla ağrıdı. Birde doktor bey saçımın tel tokası iç çamaşırıma girmişti o gün yanlışlıkla. Korkuyorum toka orayami girdi diye ancak bir şey hissetmedim. Sadece arı sokar gibi bir acı oldu o gün ancak o acı sürekli oluyordu .ancak yinede korkuyorum doktor bey bir şey olmuşmu dur . Bulunduğum şehirde bir doktora gitmeli miyim.olumsuz bir şey söyleyecekler diye korkuyorum. Eğer öyle olursa iki hafta kala kalıcı işlem yapılabilinir mi Lütfen cevap yazın saygılar

    CEVAP :

    Seyhan hanım evlenmeden önce bize kontrole gelebilirsiniz… eğer bir problem saptarsak gereken tedavinizi yaparız bu konuda içiniz rahat olsun . ..

  371. dilara diyor ki:

    anladım korkut bey teşekkr ederm en yakın zamanda ziyartnze gelıcem..ii gnler…

  372. Deryaa diyor ki:

    Merhaba doktor bey size kalıcı kızlık zar ameliyatı yaptırdım dikisler tuttu iki ay önce hiç bir sorun yoktu ancak ben o bölgeden bir kaç tüy aldım adetli iken şimdide o bölgede tam içinde değil galiba kenarında ama genital sivilce yada sığil çıktı ne olduğunu tam bilmiyorum. yapılan zara bu durum bir zarar verir mi.size başka şehirden gelerek yaptırmıştım bu ameliyatı şu an ıstanbula gelemem bulunduğum şehirde bir jinekologa gitmelimiyim.

  373. akcakoca diyor ki:

    hocam kızlık zarı kalıcımı ne kadar sure kalıcı olabılıyor kızlık zarımı dıktırecegım bılgı verebılırmısınız 5 sene evlenmeyı dusunmuyorumm
    yardımcı olursanız sevınırım hocam sıze nasıl ulasabılırım

  374. dolunay diyor ki:

    Kizlik zari yirtildiginda kiside farklilasmalar olabilir mi?yani kizlik zarinin yirtilmasi ve yirtilmamasi arasinda kisinin dis gorunusu acisindan fark var midir?

  375. saadet diyor ki:

    bakıre kızla bakıre olmayan kızda vajına degısımı farklımıdır doktor bey dısarıdan bakıldgnda

  376. esra diyor ki:

    doktor bey ben doktora gittim ve kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. Esnek kızlık zarı hakkında biraz bilgi verir misiniz? 

  377. fatmanur diyor ki:

    mrb hocam 15 yşimda kızligim bozuldu şu an 19 yşdayım sürekli yapıyorduk 6 7 aydırda ilişkiye girmiyorum bi süresi varmı kızlık dikimi için genişlemiştir dediler ewlendikten sonra anlaşılırmı şu an ewlilik düşünmüyorum konyadayım muayeneye gelmem gerekiyormuş galiba günü birlik gelecegim için hem muayene olup hemen ameliyata alıyormusunuz dikildikten sonra gelmem şart mı tekrar muayeneye gelmem sorunlu oldugu için veya konyada önerebileceginiz bi doktor varmı lütfen yardimci olun

  378. aşkınnn diyor ki:

    merhaba hocam bende kızlık zarımı diktirmek istiyorum adanada oturuyorum sizin isminizi çok duydum acaba burada meslektaşlarınızdan kızlık zarı dikimi yapan biri var mı? ilginiz için şimdiden tşk ederim

    CEVAP :

    Maalesef Adana da kızlık zarı tamiri yapan arkadaşım bulunmamakta. Dilerseniz İstanbul a gelebilir aynı gün içinde ameliyat sonrası geri dönebilirsiniz. . .

  379. ecrin diyor ki:

    mrb doktor bey herkes sizi önerdi bna oldukça iyi bir doktormussunz. 17 yaşında birr kıza kürtaj mümkünmüdür? 

  380. çilem diyor ki:

    meraba… benim ilk ilişkimde kanama olmadı sanırım esnekti ..bu durumda kızlıqım bozulmadı diye düşünüyorum..ama ben evlendiqimde kanamam olmasını istiyorum.. fakat zaten bozulmamış zarın kanaması saqlanabilir mi emin deqilim..böyle birşey mümkün mü acaba ??

  381. buket diyor ki:

    meraba korkut bey…ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim bi ay kadr önce ilişkiye girdim ilk ilişkim olmasına ragmen hiç acı hissetmedm kanamamda olmadı…neden böyle oldugunu çözemedim…evlendigimde kanamam olmasını istiyorum ..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim…

  382. nurcan diyor ki:

    merhaba hocam.. muayene için herhangi bir yaş sınırı varmı yani 18 yaşında olmamız mı gerekiyor.. herhangi bir devlet hastanesinde de muayene olabilmek için yaş sınırı var mıdır ? reşit olmayan bir kişi tek başına gittiğinde jinekolojik muayene olabilir mi ? bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevineceğim şimdiden teşekkürler …

  383. özge diyor ki:

    slm dr bey sık sık ilişkiye giren birede kalıcı kızlık zarı diktirebiliyormu yani kanama olurmu cevap yazsanız çok sevinirimmm

    CEVAP :

    Özge hanım daha önceden kaç defa ilişki yaşadığınız, başınızdan gebelik geçip geçmediği veya kızlık zarınızın ne zaman yırtıldığı kalıcı kızlık zarı tamiri yapılacaksa ameliyatın başarısı açısından önemli değildir. İlişki ile mutlaka kanama meydana gelecektir, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  384. esra diyor ki:

    mrb. benım merak ettıgım kızlık zarı ornegın ılıskı dısında sadece saat 4 yonunde zarar gorup daha sonra ılıskıde kanama gerceklesır mı?

     bırde kısı kızlık zarını gormeye calısırken zara zarar werır mı?

    sımdıden tesekkurler

    CEVAP :

    Merhabalar… Esra hanım kızlık zarının nereden yırtıldığı veya ne kadar yırtıldığı önemli değildir, az da olsa yırtık varsa bir daha ilişki ile kanama meydana gelmez. Kızlık zarı muayenesi özel bir muayene şeklidir, sizin görerek anlamanız mümkün değildir. Aşırı zorlama olursa muayene esnasında kızlık zarı yrırtılabilir . . .

  385. dolunay diyor ki:

    Muayene olmak icin 18 yasina gelmis olmamiz gerekli mi ve muayene ucretiniz ne kadar?

  386. dolunay diyor ki:

    Henuz gelisimini tamamlamamis birinin kizlik zari yirtilirsa gelisimi yavaslar ya da durur mu?

    cevap :

    Kızlık zarı yırtılması ile vücudun gelişimi arasında bir bağlantı yoktur . . .

  387. hayat diyor ki:

    doktor bey ben erkek arkadaşımla ters ilişki yaşadım ama o an fark edemedim ters ilişkide ben boşalabilior muyum ? kanama oluyor bazan neden teşekkür ederm simdiden

    CEVAP :

    Hayat hanım ters ilişkide anal bölgede oluşan tahriş, yırtılma nedeniyle kanama meydana gelebilir ancak nadir de olsa ilişki esnasında kızlık zarı da hasar görebilir. Ters ilişki ile boşalma terimindeki kastınız orgazm olmaksa bu şekilde genellikle orgazm olmanız çok zordur . . . zaten orgazm olursa bunu anlarsınız . . .

  388. esra diyor ki:

    pekı kızlık zarı tam olaran nerede. tek bır yapımı yoksa bırden fazla yapının bır araya gelmesi mi? ben hıc ılıskıye gırmedım we kanama da olmadı. ama aynayla baktıgımda sadece sag tarafta bır yapı değısıklıgı war we bu benı huzursuz edıyor.acaba bozulmus mu dıye dusunuyorum

    CEVAP :

    Esra hanım kızlık zarı çeşitli yapılarda olabilir ancak eğer ilişki vs yaşamadıysanız ve kanama olmadıysa endişelenmenize gerek yok. . . ancak eğer içiniz rahat etsin istiyorsanız muayeneye gelebilirsiniz. . .

  389. ahu diyor ki:

    kızlık zarı dıkımı kalıcı cozummu karsı tarafın anlaması mumkunmu bırde sız yapıyormusunz ve suan 22 yasındayım evlenmeme daha var ne zaman yaptırmamı onerırsınız

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri sonrası karşı tarafın bunu anlaması mümkün değildir. Size işlemi en kısa zmanda yaptırmanızı öneririm, bu takipleriniz ve kontrollerinizin düzenli olarak yapılması açısından önemlidir. Dilerseniz kızlık zarı tamiri işleminizi yapabiliriz . . .

  390. sevda diyor ki:

    merhaba doktor bey ben istanbullu değilim size gelmek istiyorum ama biraz zor olucak sormak istediğim ben çok korkuyorum gerçekten etkili bir yöntemmi ve diktirdikten sonra muayene gelmem gerekicekmi? psikolojim çok bozuk bana yardım edin lütfen.

    CEVAP .

    Sevda hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem olan flep kaldırma tekniğiyle yapıyoruz. Bu en etkili ve en sık uygulanan yöntemdir. Ameliyat sonrası hastalarımızı 1 ay içinde kontrole çağırıyoruz ve son kez de evlenemden önce görmek istiyoruz. Bu şekilde kontrolünüze gelirseni hiçbir problemle karşılaşmazsınız, bu konudan emin olabilirsiniz . . .

  391. Mqb ben 18yaşındaym bugün sevgilim le ilişkiye girdik. Canım çok yandı. Penisi tam girmedi ama kanama oldu. Rengi kirli pembe gibi. . Arkadaşm bana katı kan demişti.benim ki katı değildi. Bana yardım eder misinz .

    CEVAP :

    Eğer kanama olduysa kızlık zarınız bozulmuştur. Kanamanın rengi veya kıvamı, miktarı önemli değildir. . .Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  392. ebru diyor ki:

    doktor bey eski halini alırmı acı olurmu ameliyat nekadar sürer

    CEVAP:

    Ebru hanım ameliyat esnasında ağrı-acı hissetmezsiniz. Ameliyat ortalama 30 dk. sürmektedir. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve normal günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Ameliyat sonrası kızlık zarınız yeniden yapılandırılacaktır, herhangi bir problemle daha sonra karşılaşmazsınız . . .

  393. ebru diyor ki:

    eski halini alırmı ilişkide kanarmıı 

    CEVAP .

    Ebru hanım ameliyattan sonra mutlaka ilişki ile kanama meydana gelir, bu konuda içiniz rahat olsun . .

  394. Eylül diyor ki:

    merhabalar ben 23 yasındayım 2006 da cinsel ilişkiye zorlandım kızlık zarım yırtıldı diktirmek istiyorum fiyat ne kadar yardımcı olurmusunuz ne kadar süre içerisinde halloluyor.Korkut bey birde dikimi yaptıktan sonra ne zaman girerseniz girin kızlıgınız kanıcaktır demişsiniz bazı yerlerde ilişkiye girmeden2 gün önce dikimi öneriyolar kanaması için…Daha önce bu şekilde dikipde evlendigi zaman kanaması olanlar varmı ?

    CEVAP :

    Eylül hanım şu ana kadar yaptığımız ameliyatlarda bir problem yaşamadık, ameliyat sonrası kızlık zarınız eski yırtılmamış halini alacaktır ve ilişkiye girildiğinde mutlaka kanama meydana gelecektir, bu konuda içiniz rahat olsun . . .Ameliyat ortalama 30 dakika sürmektedir. Ameliyat sonrası evinize gidebilir ve normal yaşantınıza devam edebilirsiniz, sadece 1 hafta boyunca havuza-denize girmemenizi ve spor yapmamanızı istiyoruz. 1 haftalık süreden sonra normal yaşantınıza devam edebilirsiniz.

  395. selin diyor ki:

    merhaba ben 21 yaşındayım 9 ağustosta adet oldum 15 ağustosta adetim bitti. 23 ağustosta gece rüyamda cinsel ilişkiye girdiğimi gördüm masturbasyon yapıp yapmadığımdan emin değilim çünkü uyku esnasını hatırlamıyorum fakat sabah uyanıp tuvalete gittiğimde adet olmadan önce koyu bir leke gelir ya aynı öyle leke geldiğini gördüm pamukta yoğun olarak vardı ve iç çamaşırımda da aynı lekeden gördüm sizce kızlık zarım bozulmuş olabilir mi yoksa adet düzensizliğimi buarada ben bu yaşıma kadar sadece 2 defa adet düzensizliği yaşadım onlarda ikisindede 1hafta geç olmuştum.. şimdiden teşekkürler..

    CEVAP :

    Selin hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarınız yırtılmaz, kanamanız muhtemelen rahminizden gelmiştir ancak bu konu sizi rahatsız ediyorsa net cevap için muayene olmanızı öneririm . . .

  396. eda diyor ki:

    bundan bi kaç ay once bsıma bı olay geldı ve kızlıgım bozuldu dıktırmek ıstıyorum cnku gun gecdıkce acı cekıorm hergun aglıyorm ben hak etmemısdım bunları dıe kafayyı yemek uzereym bana yardım edın fıyatını ogrenmek ıstıyrm

    CEVAP:

    Eda hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri işleminizi yapabiliriz. Ameliyat sonrası bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  397. kadriye diyor ki:

    ARKADAŞLAR BEN BUGÜN AMELİYAT OLDUM.ALLAH KORKUT BEYDEN RAZI OLSUN MÜKEMMEL ÖTESİ BİR DOKTOR.HASTASINI ÇOK RAHATLATIYOR VE SABIRLI.ONA ÇOKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM.BENİ BÜYÜK BİR DERTTEN KURTARDI.PSİKOLOJİM BİLE DAHA ŞİMDİDEN DÜZELDİ.AMELİYAT ACISIZ VE KISA SÜREDE BİTİYOR.HERKES GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDEBİLİR.İİ AKŞAMLAR

  398. selin diyor ki:

    mrb doktor bey mayısta sevgilimle ilişkiye girdim ve sonra bı cok kez oldu . 21 yasındayım ben .erkek arkadasım sımdı benden artık bıktıgını ıstersem olebılecegımı hıc bıseyın umrunda olmadıgını soyluyor. psıkolojık olarak cokuntudeyım onu cok sevıyorum ama mecburum. kalıcı olarak kızlık zarı dikimi kesın sonuc verıyomu. ünıverste ogrencısıyım ben su an ıcın evllık dusunmuyorum. ne zaman yapıldıgı önemlı mı bu amelyatın…

    CEVAP:

    Selin hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntem dediğimiz flep yöntemiyle yapmaktayım. Bu en sık yaptığımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. Ameliyatı en kısa zamanda yaptırmanızı öneririm.

  399. sıla diyor ki:

    İyi günler doktor bey sizin başarınızı okudum ve kararımı siz doğrultusunda verdim; fakat şehir dısından geleceğım ıcın daha sonrakı kontrollerın sayısı ve aralıgını ogrenmek ıstıyorum….
    Sımdıden tesekkur ederım…

    CEVAP:

    Sıla hanım ameliyattan 1 hafta – 10 gün sonra hastalarımzı kontrole çağırıyoruz, son kez de evlenmeden önce mauyene etmek istiyoruz. Eğer ilk kontrolde bir problem saptarsak daha sık olarak kontrole çağırabiliyoruz . . .

  400. zehra diyor ki:

    mrb doktor bey, kızlık zarımı diktirmeyi düşünüyorum, ancak son bir yıldır farkettiğiim genital siğillerim mevcut. bu durum dikim işlemine engel mi? ve yahut vajina bölgesinde enfeksiyon söz konusuysa bu durumda engel teşkil edermi? dikim işlemindn sonra siğil tedavisi uyfulanabilirmi? teşekkür ederim şimdiden

    CEVAP:

    Zehra hanım kızlık zarı tamiri sonrası siğillerin tedavisi yapılabilir. Ameliyat esnasında siğillerinizin bulunması ameliyata engel teşkil etmez . . .

  401. ipek diyor ki:

    merhabalar.ben bir ay önce himenoplasti ameliyatı oldum,flep yöntemi yapıldı.ankara yakın olduğu için oraya gitmek zorundaydım,fakat doktorum sonrasında çok ilgili değildi her aradığımda operasyona giriyorum diyor ve geçiştiriyordu.dikişler hala var 27 temmuzda oldum ve ilaçlarımı çok düzenli kullandım fakat sonrasında sanırım mantar oluştu aşırı hassasiyet ve kaşıntı oldu.sarı,yeşile dönen bir akınntı var ve canım yanıyor.ilaç aldım ecz.den.kontrol ettiğimdede dikişler görüyorum ve bir parça dikiş ipi çıkmıştı,çok tereddüt ettim.ne yapmam gerekiyor doktor ne zaman istersen gel diyor ama gidecek gibi değilim.çok stres altındayım lütfen yardımcı olun.

  402. sıla diyor ki:

    Dr Bey önceki soruma cevabınız için çok teşekkür ederim; fakat yaptığım araştırmalar sonucu flep yöntemini de ilişkiden bir kaç yıl öncesi için önermişler yani belli bir yıl sınırı, ve o sınır aşıldığında riskleri mi var..? Örneğin (Elbette ameliyatın başarısına da bağlı ) operasyondan 7 yıl sonra ilk ilişkide bir sorun olur mu…?

  403. Zuzu diyor ki:

    Merhabalar dr.bey 19yasındayım 2sene once ıstemedıqım halde cınsel ıstısmara maruz kaldım cok kan qelmıstı 2sene qecmesıne rağmen hala atlatamdım psıkolojım cok bozuk ne yapmam qerektıqını de bılmıyorum.aılem,erkek ark. Bu durumu bılmıyor saqlıklı dusunemıyorum artık erkek ark. Anlayacak dıye odum kopuyor lutfen bana yardımcı olun caresızım.fıyat konusunda yardımcı oluyormusunuz? Bana qerı donersenız cok sevınırım beklıyorum sımdıden tsk ederım

  404. aysun diyor ki:

    merhaba 6 ay once ilişkiye girdik erkek arkadasımla.kızlık zarım yırtıldı kalıcı kızlık zarı dikim ücretlerini ögrenebilirmiyimmm burea yazmasanız bil mutlaka e mail le adresıme gonderırsenız sevınırımm…

  405. eda diyor ki:

    meraba ben eda bundan ıkı hafta once erkek arkdasımla ılışkıye gırdık ve kanamam oldu 3 gun surdu kızlık zarım yırtılmış mıdr ? dıktrmem gerekır mı ? dıktırmek ıstıyorum fıyat ne kdrdır acıl yardım ıstıyroum cok korkuyorum :(

    CEVAP :
    Eda hanım ilişki yaşayıp kanamanız da olduysa kızlık zarınız yırtılmıştır. Klıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Randevu ve fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  406. yaprak diyor ki:

    Merhaba doktor bey, yorumları okudum ve kendime güvenim geldi.. Benim sorunum, 6 ay önce kızlık kontrolüne gittiğimde doktor saat 2 ve 7 yönünde yırtılmaların olduğunu söyleyip ancak hala kız olduğumu belirtmişti.. 4 gün önce erkek arkadaşmla ilişkiye girdik ikimizde sarhoştuk.. fakat kan gelmedi.. benim ona yalan söylediğimi düşünüyor :( ( ve daha önce bakire bir çok kızla birlikte olduğunu benim vajinamın geniş olduğunu belirtti.. Daha önceden ilişkiye girmediğimi nasıl ispatlayabilirim..? Çok çaresiz hissediyorum kendimi önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkürler 

    CEVAP .

    Yaprak hanım eğer kızlık zarınızda yırtık varsa bu bakire değilsiniz demektir, Yırtıklar tam olmasa da ilişki ile burada esneme meydana gelir ve kızlık zarı yırtılmaz, kanama da olmaz. Vajina yapısı her bayanda farklıdır, bakire bir bayanda doğuştan geniş olabileceği gibi sık ilişki yaşayan, kürtaj olmuş bir bayanın vajina yapısı dar olabilir. Vajinanın geniş olması mutlaka önceden cinsel ilişki yaşadığınız anlamına gelmiyor…

  407. hasret diyor ki:

    DR. BEY 6 yillik bir iliskim vardi ve 4 yildir beraber oluyorduk erkek arkadasimla beni evlenme vaadi ile kandirdi terketti sonra ve universite ogrencisiyim okulumun bitmesine 3 yil var nisanlanmayi dusunuyorum 4 yil sonra evlenecegim fakat erkek arkadasimla iliskiye girdigimde kanamam olmadi  dikis islemi sonrasi kanamam olur mu  ve 4 yil boyunca iliskiye girdim evlendigim kisi dikim isleminden sonra anlayabilir mi lutfen yardimci olun

    CEVAP .

    Hasret hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Eğer vajinada genişleme varsa aynı esnada daraltma işlemi de yapılabilir. Evlendiğinizde ameliyat yapıldığı anlaşılmaz , bu konuda içiniz rahat olsun…

  408. hülya diyor ki:

    mrb.goktor by 1ay önce sevgilimle birlktykn bna zrla sahp oldu ve o anda kan gldi eve gttmde vc.gttgmde bu kanama 5 gn sürdü az bi şekdle ve cnm çk yndı kızlıgm bozlmştr die düşünorum ve dktrmek istiyorum kesn sonç alırmıyım ltfen bna bu konuda yrdımcın oln çk korkuyorum….

    cevap :

    HÜLYA HANIM KALICI YÖNTEMLE KIZLIK ZARI DİKİMİ YAPABİLİRİZ, BU ŞEKİLDE KIZLIK ZARINIZ ESKŞ HALİNİ ALACAKTIR VE İLK BERBAERLİĞİNİZDE KANAMA MEYDANA GELİR, BİR PROBLEM YAŞAMAZSINIZ…

  409. seyda diyor ki:

    iyi günler doktor bey bı sorum olucaktı bı ılıskı yasadım ve sonrasında gıttıgım doktordan kızlıgımın elastık yapıya sahıp oldugunu ogrendım her ne kadar olsada ılıskıye gırdıgım bellı oluyo kalıcı kızlık zarı dıkımı olsam ne kadar kesın bı sonuc alabılırız ve ılk gecede olurda bı problem cıkarsa doktor kontrolune gıdersem kızlık zarı dıkımı oldugu bellı olurmu yoksa elastık yapıda oldugu ıcın mı bozulmadıgı anlasılır?

    cevap :
    Seyda hanım esnek kızlık zarına sahipseniz ameliyat ile ilişkide kanama meydana gelebilir, ameliyat yapıldığı anlaşılmaz.

  410. gulsu diyor ki:

    mrb korkut bey : ben kızlık zarı dıkımı ıle ılgılı bılgı alıp sızde muayne olmak ıstıorum ve bu ıslemı yaptırmak istiorum fakat merak ettıgım bır kac soru var yardımcı olursanız sevınırım.bn 1 bucuk yıl bırlıktelık yasadım zar dıkımınde bu problem olurmu? ve yada beraberlık yasadıktan sonrakı yıl farkedermı ılıskıye grdıkten 2 3yıl sonrada bu ıslem yapılabılırmı ?yorumlar cok olumlu oldugundan dırek sıze gelmeye karar verdım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler

  411. tuğçe diyor ki:

    slm ben nişanlıyım 18 yasındayım ailem tarafından zorla verildim nişanlım bana zorla sahip oldu ben baska bırını seviyorum ayrılıp onunla evlenece m bana yardımcı olun adanada yasıyorum oraya gelmem gereklı mı glirim cvp bekliorum tsk

    CEVAP :

    Tuğçe hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Ameliyat için İstanbul a gelmeniz gerekmekte, ameliyat sonrası yolculuk yapabilrisiniz . . .

  412. melek diyor ki:

    Korkut bey bundan 6 ay önce erkek arkadaşım tarafından zorla istemiyerek beraber olduk pisikolojim yerle bir oldu hala kendime gelemedim,ailem bu konuda çok hassas duymamaları için diktirmem gerekiyo ama öğrenci olduğum için fiyat konusu yüzünden çok huzursuzum lütfen yardım edermisiniz..

    CEVAP :

    Randevu ve fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  413. selma diyor ki:

    merhabalar korkut bey kızlık zarı dikimi yaptırıcam geçici yöntemle ama tam adet dönemime denk geliyo ilaç kullanarak adetimi geciktirme şansım varmı ne yapmalıyım

    CEVAP :

    Selma hanım adet geciktirici kullanarak adetinizi geciktirebiliriz . . .

  414. canan diyor ki:

    iyigünler dr  bey 4 yıl biriyle çıktm  arkdasımla ilişkiye girdiğimde kanamam olmadı bana esnek oldugunu söyledi bir süre sonra bazı nedenlerden ayrıldık smdi nişanlanıcam ama çok korkuyorum ücreti ve yerinizle ilgili bilgi verirseniz sevinirim

    CEVAP :

    Canan hanım kızlık zarı tamirinizi kalıcı yöntemle yapabiliriz. Esnek kızlık zarında da kanama olacak şekilde tamir işlemi yapılabilmektedir. Detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz. . .

  415. ada diyor ki:

    doktr bey amlıyat sonrası akıntı gelmesı normal mı bırde esnek kızlık zarı dıkımı nasıl bısey bnm kızlıgm bozulunca zor yrtıldı esnek mı yaptırmalıyım yanı sıze

    CEVAP :

    Esnek kızlık zarında ilişki ile kanama olmaz, eğer kanama olduysa kızlık zarınız esnek değildir…

  416. ayse diyor ki:

    merhaba doktr bey sorum su amelıyat sonrası kalıcıda daha garntımıs kanama rengı ne renk akacak we ayrıca dıyorarkı doktrn bırı amelıyat snrası tuvalette vajınanıza su bıle dokmeyın nasıl olacak o patlarmı

    CEVAP .

    Ayşe hanım ameliyat sonrası ameliyat alanının su ile temas etmesi bir probleme neden olmaz . . .Kalıcı tamir sonrası ilişki ile normal bakire bayandaki gibi kanama olacaktır, kanamanın bir farkı yoktur . . .

  417. ece diyor ki:

    mrb korkut bey benim sorum bu geçici kızlık zarı nasıl oluyor sadece sonrakı ilk ilişkıdemi kanama geliyor. şimdiden tşk ederim birde kalıcıda her ilişkide kan geliyor demişsiniz o zaman partnerimiz anlamazmı her defasında neden kan geliyor diye :(

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle tamir sonrası ilk ilişkide kanama meydana gelir, her ililşkide kanama olmaz… muhtemelen yanlış anlaşılmıştır.
    ( Ameliyat sonrası ne zaman ilişkiye girerseniz girin ilk ilişkide kanama olur denmiştir. )
    Geçici yöntemle tamir sonrası ameliyattan sonra 2-3 gün içinde beraberlik yaşanmalıdır aksi taktirde kanama olmaz…

  418. ecem diyor ki:

    merhaba doktor bey ben erkek arkadasımla 3 defa ilişkiye girdim ve kanamam oldu diktirmek istioruz bun tamırı yapalır mı 

    cevap :

    Ecem hanım dilerseniz kalıcı yöntemle kızlık zarı onarımı yapılabilir.

  419. selen diyor ki:

    Merhaba Doktor bey Ben nişanlımla regly döneminin son günü sürtüşme yoluya ilişki yaşadık o saate kadar çok az ve hafif pembe bir kan geliyordu sürtüşmeyi yaşadıkdan sonrada 2 saat kadar tekrar bir kana oldu korkuyorum acaba içimde kalan tortularmı yoksa olmasını istemediğim şeymi yardımcı olun lütfen iyi çalışmalar .

  420. gözde diyor ki:

    dr.bey flep yöntemi ile tamir sonrası..ilişkiye girdikten sonra tekrar kontrole gelmek gereklimidir?? evlenince bu durum biraz zor olabilirde…
    cevap :

    İlişki yaşandıktan sonra kontrole gelmeniz zorunlu değildir…

  421. burcu diyor ki:

    merhaba
    ben burcu kızlık flep yöntemiyle ameliyat olmak istiyorum ameliyattan ne kadar sonra beklememiz gerekiyo ilişkiye girmek için düğün zamanım yakın bi zamanda cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim…

    CEVAP :

    Burcu hanım ameliyat tarihiniz bizim için önemlidir, ameliyat gününe göre size en uygun teknikle ameliyatınız yapılabilir. Size en kısa zamanda gelmenizi öneririm . . .

  422. rabia diyor ki:

    Merhaba 
    Flep ameliyatını yapmak için 18 yaşını geçmek gerekiyor mu ? Teşekkür ederim..

  423. çiğdem diyor ki:

    hocam gaziantepte önerebileceğiniz doktor warmı?

    CEVAP :

    Maalesef Gaziantep de tanıdığım hekim arkadaşım bulunmamakta . . .

  424. gizem diyor ki:

    yapılan vajina daraltmasında ilk ilişkiden sonra hemen genişleme olur mu?

    CEVAP :

    Gizem hanım ameliyat sonrası ilişki ile vajinada genişleme olmaz ancak normal doğum yaparsanız genişleme meydana gelebilir…

  425. gizem diyor ki:

    ben bu konuda yardım almak istiyorum yapılan yorumlar çok güzel korkut bey hakkınızda.flep yöntemi en mantılkısı gibi görünüyor.biraz içimizi rahatlatırsanız bu konuda çok sevinirim.

    CEVAP :

    Gizem hanım detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  426. yeşim diyor ki:

    merhaba korkut bey ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım ilişkiye girdik hiç bi şekilde acı, kan vs… bişeyler olmadı.1.5 sene falan oluo neden acaba.dikildikten bir hafta sonra kanama olmuyomuş evlenmeden 1 hafta öncesi yapılması grekiyomuş bi bilgi veriseniz çok ıyı olur.teşekkürler

    CEVAP :

    Selda hanım kalıcı yöntemle yapılan tamirde ameliyatın ne zmaan yapıldığı önemli değildir. Birkaç sene önce de yapılsa ilk gecede ilişki ile kanama meydana gelir…

  427. esra diyor ki:

    merhaba korkut bey.. ben kızlık zarı operayonu yaptırmak istiyorum ama ben adana ve ya gaziantepe gelebilirim.. buralara geldiğiniz zamanlar oluyormu..

    CEVAP :

    Esra hanım başka yerde şubemiz bulunmamaktadır . . .

  428. yeşim diyor ki:

    merhaba korkut ben 18 yaşındayım.2 senedir erkek arkadaşımla beraber oluyorm hiç bişi şelilde kan. acıma vs… bişiler olmadı.neden acaba.diktirme konusunda bilgi almak istiyorum

    CEVAP :

    Yeşim hanım kızlık zarınız elastik yapıda olabilir bu durumda kanama olmaz. Nadiren ilişki ile yırtılma olmasına rağmen kanama farkedilemeyecek kadar az olabilir. Kalıcı olarak kızlık zarı tamiri yapılabilir. Bu durumda ilişki ile kanama meydana gelecektir…

  429. ayşen diyor ki:

    merhaba doktor bey ben 18 yaşındayım ve hymen çeşitlerinden çok nadir bulunan septalı kızlık zarına sahibim edindiğim bigiler kadarıyla ağrı ve aşırı kanama gerçekleşirmiş.  peki ameliyat olmadan kızlığımı vermemin bi sakıncası varmı bununla ilgili bilgi alabilirmiyim ?

    CEVAP :

    Septalı kızlık zarına sahip olmanız mutlaka ilk ikişkide aşırı ağrı veya kanama olacağı anlamına gelmez. Ameliyat olmanız gerekmemektedir. . .

  430. hale diyor ki:

    isvicreden geldim muayene olmak icin cok memnun kaldım, herkese oneririm. daha once yasadıgım her seyi unuttum , simdi evlendigim herşey yolunda . . …

  431. ela diyor ki:

    kızlık zarı kontolü ne ücreti nedir hastaneler yapmıyo aydınlatırsanız beni sevinirim

    CEVAP :

    Ela hanım kızlık zarı tamiri hastanede veya muayenehanede yapılabilir. Fiyat bilgisi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  432. Rüya diyor ki:

    daha önce hiç ilişkiye girmedim. bi gün adettim ve çok kaşındı tam kaşırken parmağım bira içine girdi acı falan hiç birşey hissetmedim ama yinede çok korkuyorum ya kızlık zarım bozulduysa? ayna yardımıyla bi kaç kere şekline baktım yuvarlak ve arka kısımda topa benzer küçük bi yuvarlak daha var.. yardım edin çok korkuyorum

    Cevap :

    Rüya hanım belirttiğiniz şekilde kanama da olmadıysa kızlık zarınız yırtılmamıştır, korkmanıza gerek yok. Ayna yardımıyla sizin kızlık
    zarınızın yırtılıp yırtılmadığını anlamanız mümkün değildir…

  433. ela diyor ki:

    hocam meraba bende kızlığımı diktirmk istiorum ama fazla yatamam çalışrığım için kalıcı olmasnı istiorum dikldikten sonra dinlenmek lazım mı onu öğrenmek istiorum ve geldiğimizde hemen yapılabilirmi şimdiden tşk edr ii çalışmlar dilerim

    CEVAP :

    Ela hanım ameliyat sonrası yatmanıza gerek yok, normal yaşantınıza geri dönebilirsiniz. Sadece 1 hafta deniz, havuza girmemeniz, spor yapmamanız yeterli. Geldiğnizde muayene sonrası hemen ameliyatınızı yapabiliriz…

  434. ayten diyor ki:

    hocam merhaba erkek arkadasım bana zorla bırseyler yapmaya calıstı ve ben doktora gıttıgım de bana kızlık zarımda saat 7 yonunde centık oldugunu soyledı kanamam olmayabılırmıs  bu kadar bılgı verdı ben kızmıyım degılmıyım anlamadım çentik ne oluyor kanama olurmu bırde kızmıyım degılmıyım bunu ogrenmek ıstıyorum hocam sımdıden tskler

  435. aysenur diyor ki:

    hocam soyle bıse duydum adet gunu gelınce dıkılen zar eskı halına gelıyo dıye dogrumu ?

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası iyileşme süreci tamamlanması ile adet kanamasının kızlık zarına bir zararı olmaz. >Yanlış bilgi almışsınız…

  436. elif diyor ki:

    bu operasyonu benım de uygulatmam gerekıyo düğünüm çok yakın benim istanbul dısında yasıyorumm ve daimi olarak gelmem mumkun deıl geldiğim gün operasyona girmem gerekiyo zaman çok önemlı benım ıcın tabi ücretide acaba bununla ilgili bilgi almam mümkünmü bide operasyondan hemn sonra günlük yasantıma devam edebılecegım doğrumu bunun bı zararı varmıı ?cevaplarsanız sevinirim

    CEVAP :

    Elif hanım muayene için geldiğinizde muayene sonrası tamir işlemini yapabiliriz. Ameliyattan sonra yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır. 1 hafta süre ile aize verilen ilaçları kullanacak ve pansuman yapacaksınız. Bu 1 haftalık dönemde spor yapmamanız, denize-hevuza girmemeniz gerekiyor. 1 hafta sonra yapılan kontrol sonrası normal günlük yaşantınıza geri dönebilirsiniz…Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  437. gülşah diyor ki:

    hocam bn istanbul dışındayım. gelsem günibirlik dönebilir miyim. we çekiniorum biraz bana yardım eder misiniz

    CEVAP :

    Gülşah hanım geldiğinizde ameliyatınızı yaparız, ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır . . .

  438. emel diyor ki:

    merhabalar hocam yorumları okudum ve cok mutlu oldum bende kızlık zararımı dıktırcem ama korkuorum acı duyarmıyım dıe ve ankarada gelcem bana ltfn yrdmcı olun

    CEVAP :

    Emel hanım ameliyat esnasında lokal anestezi uygulanmaktadır, herhangi bir ağrı , acı hissetmezsiniz. . .

  439. neşe diyor ki:

    meraba hocam bundan bes alti ay kadari oncesinde ben nişanlandim ve nisanlimla birlikte oldum ama evlenmeden gerceklesti bu olay ailemizin haberi yok kızlıgım bozuldu ve oda bende cok korkuyoruz gerdek gecesinde ne olacak die bana yardimci olursaniz sevinirim

    CEVAP :

    Neşe hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz. . . ilişki ile kanamanız meydana gelecektir, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  440. Hilal diyor ki:

    Merhaba Hocam Ben İzmirden Hilal . 16 yaşındayım . Adet döneminde bilinçsizce tampon kullanımı nedeniyle kızlık zarımın yırtılmasından şüpheleniyorum . Anneme bu konuyu açtım ve oda bir jinekoloğa danışmamı önerdi. Çok Korkuyorum . yaklaşık 4-5 yıl geçti üzerinden kızlığımın yırtılmama gibi bir durumu var mıdır yırtıldıysa tekrar diktirebilir miyiz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .

    CEVAP :

    Hilal hanım kızlık zarınız yırtılmış olabilir. Öncelikle net olarak yırtık olup olmadığını saptamamız gerekiyor, eğer yırtılma varsa kızlık zarınızı kalıcı yöntemle onarabiliriz. . ..

  441. tuğba diyor ki:

    merhaba bende internetten bayağı araştırmıştım nasıl olur diye ve Korkut beyi buldum …burda yazılan yorumlar ve korkut beyin burdan cevapları içimi ferahlatmıştı bugün ameliyatımı oldum hiç bi acı hissetmedim ki ben sivri sinekten korkarım çok güzel geçti kendisi ve yardımcı arkadaşı ismini şuan unuttum kusura bakmasın :) çok yardımcı ve alakadar oldular 3 dört saat önce oldum şu an hiçbi ağrım olmadı.reçetemi ve ilaçlarımı alddım umarım muayene günüde olumlu sonuç olur bugünki gibi gerçi eminim olucaktır ..muayeneye geldiğim günde yazıcam tekrar.hiç sıkılıp utanmadan düşünmeden gidin derim tekrar teşekkür ederim korkut bey…

  442. yasemin diyor ki:

    Merhabalar doktoruma basvurdgumda bakıre olmadgımı söyledı Trabzondan yazıyorum bu işlem ıcın burda önerebılıcenız bır hekim varmıdır ?Teskler…

    CEVAP :

    Maalesef Trabzonda bu işlemi yapan tanıdığım hekim bulunmamakta .. .

  443. Esra diyor ki:

    Merhaba doktor bey kızlık zarının dikildiği o bölgedeki fim cekiminde anlasılır mı yoksa farklı bi sekıldemı anlasılır?

    Cevap :

    Esra hanım kizlik zari tamiri yapıldığı film, ultrason vs gibi yöntemlerle anlasilamaz ancak özel olarak kizlik zari muayenesi yapılırsa anlaşılabilir…

  444. nisa diyor ki:

    merabalar korkut bey benm sormak istedıgım sey su ben erkek arkadasımla ilişkiye girdim ve kızlık zarım yırtıldı bunu dıktırmek istiyorum fakat fıyatını da ogrenmek istiyorum bilgilerinizi okmus oldugum yorumlardan aldım bide merak ettım bi konu da var sizde sigorta gecerli oluyor mu cunku fiyat biraz yuksek meblada olur dıye tahmın edıyorum sadece bı tahmın tabıkı ilginize tesekurler iyi calişmalar..

    CEVAP :

    Nisa hanım fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz. Bu tip ameliyatları maalesef sigortalar karşılamamaktadır. . .

  445. ebru diyor ki:

    hocam ilişkiye girdim ama kan gelmedi tam ilişkide denilemez bişe olmasndan korktk ama ben yinede muayane olmak istiorum en kısa zamanda gelicem muayene olmaya kızlığıma zara gelip gelmediğini öğrenmek içim kısa bi işlem demi hemn sonuçu öğrenebilirim. bide tam ilişkiye girmediğimiz için kızık zarına zarar gelmememiş olma ihtimali vardr demi??

    CEVAP :

    Ebru hanım eğer tam ilişki yaşamadıysanız ve kanama olmadıysa muhtemelen kızlık zarınız bozulmamıştır ancak net cevap verebilmem için muayeneye gelmenizi öneririm . . .

  446. kayıpsevgili diyor ki:

    Korkut hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır, çok teşekkür ederim beni hayata geri döndürdünüz. İnanın intiharın eşiğinden beni kurtardınız. Ben zorla tecavüze uğramıştım ve o günden sonra hayattan koptum. Tecavüzün bile benim yüzümden olduğunu kabullenmeye başlamıştım , hep o gün arkadaşımın evine niye gittiğimi kendime sorarak kendimi cezalandırıyordum … ailemin yüzüne bakacak durumum kalmamıştı. Bu ameliyatın yapıldığını öğrendiğimde hayatım değişti , daha sonra da size gelmiş ve evlenmiş bir arkadaşım bana sizi tavsiye etti. Sizin gibi iyi niyetli insanlar inşallah hep karşıma çıkar. Mutluluğumu size borçluyum. Sonsuz teşekkürler…

  447. zuhal diyor ki:

    hocam herşey için tesekkür ederim..

  448. gizem diyor ki:

    hocam bn dha önce doktora gttm kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. erkek arkadşımla ilişkiye girdim sonra 1-2 damla pembe bişey geldi evdeyken gördüm 17 yşndaym bozlmuşmudur napıcam ben ?

    CEVAP :

    Gizem hanım kızlık zarınız bozulmuş olabilir, muayene olmanızı öneririm .

  449. çise diyor ki:

    Teşekkür ederim doktor bey,ama sizin cevabınız gelinceye kadar dayanamayıp bir doktora gittim(Çok uzakta olduğum için size gelemedim.)Dediğiniz gibi sadece tahrişten kaynaklanan bir kanamaymış.Kızlık zarım esnek olduğu için zarar görmemiş.Benim gibi psikolojisinin bozulmasını istemeyen arkadaşlara tavsiyem emin olmak için geciktirmeden uzman bir doktora gitmeleri,gereksiz yere bir hafta boyunca nişanlımı da,kendimi de tükettim:(

  450. sevilay diyor ki:

    doktor bey erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sadece ilşki yaşadık içeri girme olayı falan yok adet olmamıştım sancım vardı ama ilişkiye girdikten sonra 3 4 saat sonra eve geldiğimde normalde 1 2 damla geliyomuş kızlık zarı bozulduğunda benden adet kanamamdaki gibi çok kan vardı acaba kızlık zarım bozuldumu yırtıldımı lütfen cevap verin

    CEVAP :

    Sevilay hanım kızlık zarınız yırtılımış veya zedelenmiş olabilir. Bazen tahrişten dolayı da kanama olabilmektedir. Mauyeneye gelmenizi öneririm . . .

  451. nur diyor ki:

    Korkut hocam herşey dediğiniz gibi oldu, kanama meydana geldi Allah sizden razı olsun benim hayatımı kurtardınız .

  452. sezenay diyor ki:

    Hocam kuzenimi 1 yıl önce ameliyat etmiştiniz evlendi ve hiçbir problem yaşamadı ve. Ben de aynı ğroblemden dolayı size gelmek istiyorum fiyatlarınız aynımı ?

  453. gülsüm diyor ki:

    hocam ben gülsüm tanımadığım biinsanla zorla ilişkiye girdim daha doğrusu tecavüze uğradım şimdi birini seviyorum ama onunla evlenemiyorum hayattan soğudum acı çekiyorum bana yardımcı olurmusunuz

    CEVAP :

    Gülsüm hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz, ileride herhangi bir problem yaşamazsınız…

  454. yorumsuz diyor ki:

    slm korkut bey ben erkek arkadaşımla ilişkiye gireli 3 sene oldu fakat diktirmek istiyorum… ne zaman yırtıldığı önemlimi zar dikimlerinde lütfen bana yardımcı olun haftaya istanbula gelicem bu işlem için bunu öğrenmem gerekir….

    CEVAP:

    Ne zaman kızlık zarınızın yırtıldığı önemli değildir, kalıcı kızlık zarı tamiri yapılabilir herhangi bir problem yaşamazsınız . . .

  455. Gamze diyor ki:

    Merhabalar Korkut bey,
    Ben bayramdan hemen sonra size gelip flep yontemi ile opere edilmek istiyorum. Ne var kı regl günüm 8 gün sonrakı ayın 17 sine denk gelmektedir. bayramdan hemen sonrakı gun gelsem sorun olur mu? Acillen bilgi rica ediyorum. hemen akabinde randevu için ofisinizi arayacağım.

    saygılar sunarım…

    CEVAP:

    Gamze hanım bayramdan sonra ameliyatınızı yapabiliriz, bir problem yaşamazsınız. Gerekirse adet geciktirici kullanabiliriz…

  456. zeynep diyor ki:

    mrb korkut bey bn bu işLemı yaptırak istıorm ama qzLı olmsını istıorm o sekılde yapıomusnz bde üzretını öqrenebLrmıyım

    CEVAP :

    Zeynep hanım hasta bilgileri gizli tutulmaktadır, bu konuda içiniz rahatolsun. Ücret hakkında detaylı bilgi için sekreterimle görüşebiliriniz. . .

  457. gül diyor ki:

    Hocam ben Bursa da yaşıyorum. Benim çok yakın bir arkadaşım sizde kalıcı kızlık zarı tamiri ameliyatı olmuştu ve geçen ay evlendi ve kanaması oldu. Ben de maalesef aynı sorunla karşı karşıyayım bugüne kadar evlenmemek için elimden geleni yaptım ancak artık dayanamıyorum, ben de evlenmek , yuva kurmak istiyorum. Size bayramdan sonra gelmek istiyorum ancak adetimin 14. günü olacak bu zmanda gelsem ameliyat yapılabilirmi? ayrica benim çok allerjik bir yapım var bu ameliyatın başarısını etkler mi ?

    CEVAP :

    Gül hanım ameliyattan sonra 1 hafta 10 gün içinde adet kanamanızın olmaması bizim için yeterlidir. Allerjik bünyeye sahip olmanız ameliyatın başarısını engellemez, bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  458. meltem diyor ki:

    Korkut hocam herkes sizi konuşuyor ve sizi çok övüyorlar ben de size kızlık zarı tamiri için gelmek istiyorum ancak ben 2 defa kürtaj oldum, daha sonra maalesef nişanlımı trafik kazasında kaybettim şimdi beni ailem evlendirmek istiyor ancak bu durumu ailem bilmiyor, bana da yardımcı olurmusunuz ?

    CEVAP :

    Meltem hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz, detaylı bilgi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz . . .

  459. zeynep diyor ki:

    Korkut bey ben size Hatay dan gelmiştim, geçen cumartesi düğünüm oldu ve şükür kanamam gerçekleşti. Önümüzdeki hafta İstanbul a gelicem size de kontrole gelmek istiyorum bayramdan sonra cuma günü çalışıyormusunuz ?

    CEVAP :

    Zeynep hanım bayramdan sonra cumartesi ( 05 kasım ) çalışıyoruz, gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim…

  460. büşra diyor ki:

    hocamm ben sıze gelmek ıstıyorum ama cokk cekınyrmm bu durumda oldgum ıcınn benım aılem benı duysa öldurr duymadan yptrmak ıstyrm ama kalıcı dıkıs fıyatları nekdrr .s

  461. ayşe diyor ki:

    arkadaşLar orTaLama fiat ne kadar bilgiLendirebiLir misiniz beni? iLişkiye gireLi 2 sene oldu umarım çok yüksek bi mevla yoktur yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

  462. şule diyor ki:

    korkut bey ben şule 1 sene önce nişanlımla ilişkye qrdm we onu kaybettm snra hamile olduqumu öqrendm kürtaj yaptırdım ama 2 sene kadar oluo 18 yaşndayım şuanda nişanlımla ilişkiye qrdiqimde kanamam olmadı şüphelendi o doktora qttik we elastik kızlık zarı denildi doqumda bozuluyomuş benm kürtajda boızulmuş olabilir mi yne düqünüm olmak üzere kan qelmez diye korkuyorum yardımcı olabilr misinz elastik bozulmams olabnilir ama bn ynede kan qelmesni istyiorum

  463. emine diyor ki:

    doktor bey ben sevgilimle 2 3 ay önce ilşkiye tam girmesemde girer gibi oldu. yani vajinama tam girmedi. kan da gelmedi. önceden doktora gittiğimde doktor kızlık zarımın esnek olduğunu ve evlenince bile sorun yaşayabileceğimi söledi. kızlık zarım bozulmuş mudur? çok korkuyorum lütfen cevap verin :(

  464. hande diyor ki:

    teşekkürler hocamm öncelikle.. pantol üstümdeydi ilşkiye girdğimde kaşıntımda vardı yanii ve akıntımla birlikte kan olmuştu zedelenmişmidir kesin yanı kızlığımla ilgili bir sorun yok dimi? evli olan içine girmdiği sürece kızlıpa bişey olma demişti sizcede bişe olmuşmudur ? çünkü altımda pantol vardı yanii :(

  465. hande diyor ki:

    teşekkürler hocamm öncelikle.. pantol üstümdeydi ilşkiye girdğimde kaşıntımda vardı yanii ve akıntımla birlikte kan olmuştu zedelenmişmidir kesin yanı kızlığımla ilgili bir sorun yok dimi? evli olan arkadaşım içine girmdiği sürece kızlıpa bişey olma demişti sizcede bişe olmuşmudur ? çünkü altımda pantol vardı yanii :(

  466. melek diyor ki:

    merhaba ben kalıcı yöntemle yaptırdıktan sonra yanı amelıyattan hemen 2-3 gun sonra evlenırsem uygunmu? yada zaman geçmesi gerekmi ve ben size ancak konrtole bir kere gidebılirım çunku ben kazakistanda yaşıyorum.

  467. melek diyor ki:

    merhaba korkut bey erkek arkadasım bnımle ılıskıye gırmek ıstedı bn kabul etmedım fakat parmagını soktu.kanama gerceklesmedı.sizce zar yırtılmıs olabılırmı cevabınızı beklıyorum

    CEVAP:

    Melek hanım eğer kanama olmadıysa korkmanıza gerek yok yırtılma olmamıştır ancak net cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte…

  468. SELİN diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben bu operasyon için yanınıza geleceğim benim merak ettiğim bu işlem sonrasında bunu başka bi doktor anlar mı?.. Acil cevap verir misiniz lütfe????…

    CEVAP :

    Selin hanım ameliyat olduğunuz ancak kızlık zarı muayenesi olursanız anlaşılabilir bunun dışında normal muayene ile veya ultrason muayenesi ile anleşılamaz . . .

  469. eda diyor ki:

    mrb dr bey bn nsanlımla 1 kere ilişkiye girdm ama ayrılmak zorunda kaldık ben kalıcı olarak diktirmeyi düşünüyorum ama dikilnce kesn kanama olurmu cok tereddütlerim var bana bilgi verrmsnz

  470. gizem diyor ki:

    flep kaldırma yöntemiyle daraltma operasyonu yaptıran arkadaşlar varsa kaldıkları memnuniyeti ve herhangi bir aksilik yasamadıkarını söyleyen arkadaşlar varsa bu konuda anlatımlarınız bizim için rahatlatıcı olcaktır.paylasırsanız sevinirim:((

  471. duygu diyor ki:

    merhabalar erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kanamam olmadı bunun üzerine doktora gittim esnek oldugunu söyledi ilerde evlenmiş olsam doktorda çıkarmı ilişkiye girip girmediğim çok merakk ediyorum yardımcı olursanız sevinirim :(

    CEVAP:

    Duygu hanım kızlık zarınız esnekse muayene ile ilişki yaşayıp yaşamadığınız anlaşılmaz . . .

  472. kader diyor ki:

    merhaba ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama bursadayım,burda bildiğim bi doktor yok,yardıma ihtiyacım var,mail adresime cevap yazarmısınız…

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiriniz yapılabilir, aynı gün içinde ameliyat sonrası geri dönebilirsiniz . Yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır . . .

  473. canan diyor ki:

    Korkut hocam ben evlendim ve kanamam oldu ancak 4 gündür her ilişki sonrası az az kanama oluyor bu normalmidir ?

    CEVAP :

    Canan hanım kanamanızın her ilişkide olması normaldir, bunun nedeni tam iyileşme olmadan tekrar yırtılan dokularda travma oluşmasıdır.3-4 gün ilişki yaşamazsanız kanamanız bir daha olmaz. . .

  474. deniz diyor ki:

    ben adanadan oraya gelmeyi düşünüyorum uçakla aynı gün gelip dikim olduktan sonra geri hiçbirşey olmamış gibi geri dönebilirmiyim…

    CEVAP :

    Deniz hanım ameliyat sonrası yolculuk yapmanıada bir sakınca bulunmamakta. . .

  475. yavuz diyor ki:

    slm hocam sürtünmeyle ilişki oldu ama 1 gün sonra pembe renkte çok az bir kan geldi kızlık zarı bozulmuşmudur yada nedeni ne olabilir regl olmamada 17 gün var

    CEVAP :

    Kanama kızlık zarında zedelenme veya tahriş nedenli olabilir . . .muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucuna göre net cevap verebiliriz. . . .

  476. deniz diyor ki:

    kızlık zarı dıkımı ameliyatı ıcın fıta alabılırmıyım?

    CEVAP :

    Deniz hanım fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  477. mehmet diyor ki:

    kız arkadaşımla sürtünme ile ilişki yaşadık sonra lavobaya gidince az kan glmiş sizce ne olabilir ben ilişkiye tam girmediğimiz içn anlayamadım kızlık zarı bozulmuşmudur

    CEVAP :

    Mehmet bey kızlık zarı zedelenmiş olabilir… net cevap verebilmem için muayeneye gelmenizi öneririm . . .

  478. neşe diyor ki:

    mrb korkut bey ben nişanlımla ilişkiye girdim ama kan gelmedi biraz şüphe duydu benden ama doktora gttm ve esnek doğumda yırtılacağını söyledi ama ben kan gelmesni istyrm şüphe duysun istemyrm o yüzden acaba esnek zarlar içinde dikim oluyor mu?

  479. asmi diyor ki:

    mrhbalr doktor bey evlilik düşündüğüm biri var daha öncede ilişki yuzunden kaybettiğim kızlık zarı diktirmem lazım en kısa zamanda gelicem bunu yaptrdıktan snra zamanla ilişkiye girdikten sonra dikiş yerleri kaybolurmu ve başka doktor test falan yaptığında anlarmı kan tahlili veya idrar tahlılı yaptgında anlaşılırmı cvp yazarsınz sevinirim

  480. esin diyor ki:

    merhaba hocam ben esin yasım 21 ama kızlık zarım esnek olması na ragmen kan gelmiyor ne yapmalıyım ve bi sorum var acaba yeniden diktirsem ne kadar olur lütfen yardımcı olun ve suan cok korkuyorum ama evlenmeyi de suan düsünmüyorum yardım edin hocam bana sayğılarımla esin.

  481. esin diyor ki:

    bi sorum daha var fiyatı ne kadar ve sevgilim bana inanmıyor esnek diyorum ne yapmam lazım hocam

  482. dilek diyor ki:

    mrb hocam burdan sorulara cvp verdiğiniz duydum lütfen banada yardımcı olun ben bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum fakat sonrasında neler yapmalı nelere dikkat etmeli lütfen ayddınlatırmısınız yürümek ev işi yapmak oturmak kalkmak kıyafet çeşidi neler yemeliyiz ne bileyim aklınıza gelen önerileri paylaşırsanız sevinirim aklımda bir sürü soru var şimdiden tşk ederim

    CEVAP :

    Dilek hanım ameliyat sonrası 1 hafta size verilen ilaçları kullanmanız ve pansuman yapmanız gerekmekte. Bu dönemde spor yapılmamasını, denize , havuza girilmemesi gerekmekte. Normal günlük hayatınıza devam edebilir ve çalışabilirsiniz. Genellikle 1 hafta sonra veya adet sonrası hastalarımızı kontrole çağırmaktayız. Bu şekilde verilen ilaçlarınızı düzenli kullanır ve size anlatılan kurallara uyarsanız bir problem yaşamazsınız…

  483. yasam diyor ki:

    ben 20 yaşındayım beraber olduğum biri var ama kızlık zarımı diktirmek istiyorum uzaktayım ve korkuyorum :(

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir . . .Randevu ve daha fazla bilgi için sekreterimi arayabilirsiniz . . .

  484. nisa diyor ki:

    korkut bey kızlık zarını diktirmek istiyorum vede 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum şuan için tedavi olarak sizden bilgi almak istiyorum.cevabını bekliyorum saygılarımla

    CEVAP:

    Nisa hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Ameliyat sonrası sizi kontrollere çağırıyoruz ve kullanmanız için gereken ilaçları veriyoruz. Bu şekilde evlendiğinizde bir problemle karşılaşmazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  485. Gamze diyor ki:

    Korkut Beyle telefonla görüşmüştüm.Daha önceleri gittiğim doktorlardan memnun kalmadım ve muayene olmadım..Hala da olmuş değilim. Ancak Korkut beyle telefonla görüştüğümde beni çok rahatlattı ve güvenle yanına gidebileceğimi anladım..Sekreteri de çok anlayışlı bir bayandı..Çok anlayışlı ve Başarılı bir doktorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum Korkut bey..Herkes sizden dualarla bahsediyor..Ancak Muayene ödemesini taksitle yapabiliyor muyuz bunu merak ediyorum..

    CEVAP :

    Gamze hanım size ödeme konusunda yardımcı olmaya çalışırım . ..

  486. cansu diyor ki:

    merhaba korkut Bey eski erkek arkadasımla ilişkiye girdim fakat kanamam olmadı bir doktora gıttıgımde cızımle bana kızlık zarımı tarıf ettı ve bnde kanama olamıyacagını soyledı sıtenızde kızlık zarı sekıllerıne baktıgımda bana cızdıgıylee uyusmuyor ve ben gercekten merak edıyorum muayeneye gelmek ıstıyorum bana bıraz bılgı verırmısınız

    CEVAP :

    Cansu hanım kızlık zarınız elastik tipte olabilir. Net cevap verebilmem için muayene olmanız gerekmekte, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  487. mercan diyor ki:

    ınternette arastırırken yorumlarınızdan dolayı size ulasmak ıstedım bu konuda kımseye guvenemıyorum 4yıl once bekaretımı istemeden kaybettim bu yuzden herkesten ılerıye donuk ılıskıden kacıyorum sonunda bu ıslemı yptrmaya karar vrdım. ben hataydayım ve suanda kımseyle bı ılskım yok gecıcımı kalıcımı yaptrmalıyım aradıgımda sızınle gorusebılmem mumkunmu acaba

    CEVAP :

    Mercan hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. 0212 241 48 93 no.lu telefondan bizi arayabilirsiniz…

  488. canan diyor ki:

    hocam geçici dikimle ilgili belli bir süre varmı
    narkoz veriptemi ameliyat yapıyorsunuz yoksa lokal anestezi ilemi
    geçici sanırım daha uygun fiyatlarda amel,yat süresi ne kadr yanımzda birini getirmelimiyiz , dikiş aldırmak gerekirmi bunlarla ilgili sorularım yanıtlarsanız çok memnun olurrum şimdiden tşkler (bizi bu baskı ve durumda bırakan insanlardan nefret ediyorum )

    CEVAP .:

    Kızlık zarı tamirini genellikle lokal anestezi ile uyuşturarak yapmakatyız ancak genel anestezi ile uyutarak da yapılabilir.. Ameliyat ortalama 30 dk sürmektedir. Ameliyat için geldiğinizde yanınızda birisinin gelmesine gerek yoktur… Kendiliğinden eriyen dikişler kullanıldığından tekrar dikiş alınmasına gerek yoktur . . .

  489. esma diyor ki:

    merhaba . bundan 1 sene önce sewgilimle ilişkiye girdim ve açık pembe bi kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuşmudur? çok korkuyorum.

    CEVAP :

    Esma hanım muayene etmeden net cevap verebilmem zor ancak kanama olduysa kızlık zarınız yırtılmış olabilir. . . .

  490. burcu diyor ki:

    Merhaba korkut bey bende flep yöntemi ile kızlık zarı diktirmek istiyorum.yalnız şuanda genital bölgemde kenarlarında bir kaçtane sivilce cıktı onların geçmesini bekliyorum antiviral gibi bi krem kullanıyorum kadın dogumdan aldım bu geçirir mi bilgi verirmisiniz ve bu durumdayken kızlık zarı dikimi gerçekleşebiliyormu bilgi verirmisiniz ?

    CEVAP :

    Burcu hanım tam olarak muayene etmeden net bir cevap verebilmem zor ancak sivilcenin kızlık zarı tamiri yapılmasına bir zararı yoktur…

  491. gamze diyor ki:

    hocam lütfen bana yardım edin cok korkuyorum esnek olabilirmi acaba diktirmek istiyorum fiyatı ne kadar tutar cevap yazarsanız sevirim hocam sayğılarımla gamze.

    CEVAP :

    Gamze hanım fiyat bilgisi ve randevu ve ayrıntılı bilgi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz…

  492. gamze diyor ki:

    korkut bey nısanlımla ilişlıye gırdık ama suan cok mutsuzum ızmırde oturuyorum kızlık zarı dikim ücreti ve adresınızı ögrenmek ıstıyorum. Ailemden gizli gelicem amelıyat uzun sürer mi? 

    CEVAP :

    Gamze hanım ameliyat ortalama 30-45 dakika sürmektedir. Fiyat hakkında net bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

    Adresimiz : Operatör Raif bey sok. Şato apt.
    No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesi
    yanı – Emek eczanesi karşısı)
    Şişli / İstanbul
    Tel : 0212 241 48 93

  493. Sümeyra diyor ki:

    Merhaba Korkut bey.1 ay sonra evleneceğim.Flep yöntemi için çok mu geç?

    CEVAP :

    Flep yöntemi ile tamir işlemi yapılabilir, 1 aylık süre yeterlidir…

  494. gizem diyor ki:

    evlenmeden önceki kontrole bir hafta önce gelinse sorun teskil eder mi?

    CEVAP :

    Son kontrole evlenmeden 1 hafta önce gelebilirsiniz…

  495. nilgün diyor ki:

    doktor bey ben yaklaşık on gün önce size flep yöntemi yaptırdım şehir dışında olduğum için kontrole gelemedim benim operasyonun 3. günü tuvalet ihtiyacımdan sonra kanamam oldu çok az değil yani bir pedi doldurmaz ama yarısı kadar sonrasında tekrarlanmadı şikayetimde yok ama dikişler bozulmuş olabilir mi çok korkuyorum

    CEVAP :

    Nilgün hanım ameliyat sonrası kanama olabilir, endişelenmenize gerek yok.

  496. sevgi diyor ki:

    korkut bey ben tecavüze uqradım 2 senedir kızlık zarım yırtık diktirmemiz mümkün olabilir mi acaba

    CEVAP:

    Sevgi hanım kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, kalıcı yöntemle tamir işlemi yapılabilir. . .

  497. neslihan diyor ki:

    korkut bey yorumları okudum ve içim bir noktada rahat artık tedavimi kime olacağıma karar verdim.kızlık zarı dikiminde kesin kanama oluyo değil mi?ben hem daralta hemde kızlık zarı diktirme yaptırcam yalnız ben adandan gelcem ve 3 gün sonra kontorle gelme gibi bir imkanım yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    CEVAP :

    Neslihan hanım ameliyatınızı kalıcı yöntemle yapabiliriz. Ameliyat sonrası kontrole gelmeniz zorunlu değil ancak evlenmeden önceki son kontrole gelmelisiniz…

  498. zuhal diyor ki:

    korkut bey derdime artık çare bulamıcam diye cok korkuyordum ben  tecavüze ugradım ama kımseye söyleyemedim bu sorunu çözmem gerek  ciddi bi ilişkim var evlilik düşünüyoruz  en kısa zamanda yanınıza gelicem  tek korkum bu amelıyat 

    CEVAP :

    Zuhal hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz . Detaylı bilgi ve randevu için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  499. burcu diyor ki:

    adresinizi ögrendim. ben istanbula gelemem ki şuan ne yapcam hiç bilmiyorum. yinede saolun.

  500. sibel00 diyor ki:

    hocam 22 yasindayim ve nisanliyimbenim adetimin 4.yada 5.gününde kanamam bitmisti. kabizdim ikindim ve pembe renkte az kan geldi sizce bu bakirelik kanimidir cok korkuyorum

  501. sema diyor ki:

    iyi günler,
    ben kızlık zarı dikimi için fiyat almak istiyorum teşekkürler.

  502. gözde diyor ki:

    meraba ben gözde kızlık zarı dikimi için fiyat almak istiyorum

  503. mehtap diyor ki:

    iki sene önce ilişkiye girdim kızlık zarım yırtılıdı.dikildigi zaman belli olurmu evlendigim zaman bana bilgi verirmisiniz cok korkuyorum

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası evlendiğinizde herhangi bir sorun yaşamazsınız, ameliyat olduğunuz anlaşılmaz bu konuda içiniz rahat olsun.

  504. asi diyor ki:

    merhaba doktor bey,,21 yaşındayım geçen yıldan bu tarafa sevgilimle cinsellik yaşıyoruz…tam birleşme hiç bi zaman olmadı ,sürtünmeyle yaşıyoruz daha çok ,hiç kanama olmadı hiç acı hissetmedim kızlık zarı bozulmuş olabilir mi acaba??bunu kendim anlayabilir miyim??şimdiden teşekkürler…

    CEVAP :

    Eğer kanama olmadıysa kızlık zarınız bozulmamış olabilir ancak net cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte. . .

  505. Burcu diyor ki:

    Hocam size 4 ay önce tamir işlemi icin gelmiştim.  Ben evlendim ve kanamam gerçekleşti , size minnettarim … Hocam ben 1 ay sonra İstanbul a gelicem size adet duzensizligi sorunumdan dolayi tekrar gelmek istiyorum ancak size gelemezsem bulunduğum sehirde bir kadindogum uzmanına gidersem ve muayene olursam kizik zari tamiri yapıldığı anlaşılırım? 

    CEVAP :

    Burcu hanım ilişki yaşadıktan sonra normal kadın doğum muayenesi ile kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılmaz . . .

  506. Nazli diyor ki:

    Korkut hocam kuzenim size kizlik zarı ameliyatı icin 2 ay once gelmişti ben de gelmek istiyorum ancak ben hicbirsey görmek veya hissetmek istemiyorum ben genel anestezi ile yaptırmak istesem  bu mumkunmudur.?

    CEVAP :

    Nazlı hanım ameliyatınızı genel anestezi altında da yapabiliriz. . .

  507. fadile diyor ki:

    korkut bey ben gaziantepteyim sizi çok araştırdım ama ben istanbula gelmem ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

  508. Zeynep diyor ki:

    ameliyattan sonra tekrar ilişkiye girdigimde kan gelir mi ?

  509. gül diyor ki:

    mrhb ben kayseride yaşıyorum kızlık zarı diktirdim ama flep yatırmak istiyorum bunun fiyatı ne kadardır ve kayseride olması mümkünmü yoksa sizin bulundunuz yere gelmemmi gerekiyo lütfen yardım edin saygılar

    CEVAP :

    Gül hanım sizin İstanbul a gelmeniz gerekmekte, Kayseri de şubemiz bulunmamaktadır. . .

  510. ync@ diyor ki:

    sayın dr.korkut bey size bir sorum olucaktı..kızlık zarının bozulmasının üzerinden uzunca bir süre yani (6 yada 7 yıl gibi) geçtiğini varsayılırsa tamiri mümkün olunabilir mi?cvbınız için şimdiden teşekkür ederim.
    saygılarımla..

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri için ne kadar süre ile ilişki yaşadığınızın veya kızlık zarının ne zaman yırtıldığının önemi yoktur. . .

  511. suna diyor ki:

    MERHABA HOCAM BUNDAN BİR AY ÖNCE İLK DEFA İLİŞKİYE GİRDİM VE KIZLIK ZARIM YIRTILDI AİLEMLE ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YAŞADIM VE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORUM.DİKTİRME İŞLEMİNİ NE ZAMAN YAPTIRMALIYIM YAPTIRDIKTAN SONRA HERHANGİ Bİ İŞLEM YAPILMASI GEREKİYORMU ZAMAN BURDA ÖNEMLİMİ? AYRICA FİYAT OLARAK ORTALAMA Bİ FİYAT NE KADARDIR?YAKINDA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YAKIN ZAMANDA EŞİM BUNU ANLAR MI YANİ RAHİMDE GENİŞLEME OLURMU_?

    CEVAP :

    Suna hanım kızlık zarı tamirini kalıcı yöntemle dilediğiniz zaman yaptırabilirsiniz. Biz psikolojik faktörleri de göz önine alırsak en erken dönemde yaptırmanızı öneririz. Eğer rahimde genişleme saptarsak daraltma işlemi de yapılabilmektedir. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz. . .

  512. tuğbaaa diyor ki:

    mrb doktor bey benim kızlık zarım bozuldu.bende bu işlemi yaptırmak istiyorum çok araştırdım.benm sormak istediğim işlem olduktan sonra ilk ilişkide kan normal kızlık zarı bozulması gbimi oluyo yani çok kan falan gelmiyo dimi? birde ücretide mail atarsanız hocam çünkü maddi rakamlarda bu işlemde baya uçuk.

    CEVAP :

    Tuba hanım kızlık zarı tamirinden sonra oluşan kanamanın normalde oluşan kanamadan herhangi bir farklılığı yoktur. Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  513. begum diyor ki:

    arkadaslr kızlık zarını kalıcı dıktırıp ılıskıye gırınce dıktırıp rengı acık pembe mı gelıyor ne olur bılennn

  514. Denız diyor ki:

    Benm kalıcı yapacak kadar maddı durum yok gecıcı yapmak ıstyrm randevu almak ıcın numara verrmisiniz

    CEVAP :

    Deniz hanım 0212 241 48 93 no.lu telefondan randevu alabilirsiniz…

  515. nazlı diyor ki:

    hocam ultrasonda kızlık zarı görülebilir mii lütfen cevaplayın acillll

    CEVAP :

    Nazlı hanım kızlık zarı ultrason muayenesi ile görülemez . . .

  516. ebru diyor ki:

    hocam merhaba ben erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıl önce beraber oldum.malum bakire değilim.hep korktum doktora gitmekten.evleniceğim zaman diktirmek hatta ilk bulduğum fırsatta düşünüyorum.fakat 5 yıl önce olması durumu değiştirirmi dikilebilirmi?ne olur yardım edin çok zor durumdayım.

    CEVAP :

    Ebru hanım kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, ameliyat sonrası herhangi bir problem yaşamazsınız…

  517. havva diyor ki:

    Korkut bey ben sizin eski hastalarınızdanım. Bana flep ameliyatı ile kalıcı tamir yapmıştınız. ben evleneli 2 ay oluyor, şükür bir problem yaşamadım kanamam oldu. Benim ilişkiden sonra kanamam 1-2 gün oldu ve daha sonra olmadı ancak bende sarı kokulu akıntı meydana geldi. Burada kadın doğum uzmanına muayene oldum, bana rahim ağzında yara olduğunu ve bunun yakılması gerektiğini söylediler. Ben size gelmek istiyorum , Adana dan gelicem aynı gün içinde yakma işleminden sonra uçakla geri dönebilirmiyim?

    CEVAP :

    HAVVA hanım rahim ağzı yarasını koter ile yakarak tedavi edebiliriz, işlem sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunammaktadır…

  518. rezan diyor ki:

    Begüm cüm kızlık zarı tamiri sonrası kanama normalde nasılsa öyle oluyor , kırmızı kan geliyor….

  519. ilknur diyor ki:

     slm hocam ben  ben duydum ki kızlık zarı kaynamaz evlenmeden bir iki dün icinde yapılması gerekırmis üstünden zaman gecince kanama olmuyormus bunun hakkında  bilgi istiyorum simdiden allah razi olsun havva hanım

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri en sık yaptığımız ameliyatların başında gelmektedir, başarılı ameliyat sonrası üzerinden ne kadar zaman geçse de bir problem yaşanmaz bu hususta içiniz rahat olsun…

  520. esra diyor ki:

    iyi günler korkut bey. kızlık zarı muayenesinin ücretini ve dikiminin ücretini öğrenebilir miyim. ve muayene olurken bilgilerimin kayıt altına alınmasını istemiyorum, bu mümkün mü

    CEVAP :

    Esra hanım eğer kayıt tutulmasını istemiyorsanız kimlik bilginizi vermeyebilirsiniz…ücret bilgisini sekreterimden alabilirsiniz.

  521. sevcan diyor ki:

    mrb korkut bey  bende de tam olarak kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadıgını bilmiyorum ve çokk huzursuzum korkuyrumm ben istanbula gelemem adanada önerebilecegniz br doktor varmıı 

  522. gizem diyor ki:

    aynı durumdan bende müzdaribim fadilecim.ama yorumlara bakılırsa korkut bey doğru adres.umarım sorunsuz atlatırız..

  523. sda diyor ki:

    ben 19 yasındayım erkk arkdsmla aramda bazı seyler yasandı ve cok az oldugundan dolayı bozulmadıgınıdusunuyorum ama kalktıgımızda yatakta ıkı damla kan vardı nerden geldıgını bılmıyoruz ben hıcbısı hıssetmedım bozulduguna daır yardımcı olur musunuz?

    CEVAP :

    Seda hanım net bir cevap verebilmem zor, size muayene olmanızı öneririm . . . Kanama sürtünme sonucu oluşan tahrişe bağlı da olabilir. . .

  524. Nalan diyor ki:

    Korkut bey ben de size gelmiştim , geçen Temmuz ayında evlendim ve herşey yolunda gitti size minnettarım… Ben dün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim. Kızlık zarı ameliyatı olmamın gebelik açısından bir sakıncası varmıdır ? Bana daraltma işlemi de yapmıştınız ben normal doğum istiyorum daraltma ameliyatı normal doğuma engelmidir ? beni aydınlatırsanız sevinirim… size sonsuz teşekkürler . . .

    cevap :

    Nalan hanım kızlık zarı ameliyatı gebelik açısından herhangi bir sorun teşkil etmez bu konuda içiniz rahat olsun. Normal doğum yapabilirsiniz ancak vajinada doğum sonrası genişleme olabilir. . . .

  525. tülay diyor ki:

    meraba korkut bey ben 18 yasındayım ve sevgilimle bişeyler yasadıgımız ıcın kızlık zarımın bozuldugunu kan geldıgını soyledı ama tekrar dıkırmek ıstıyorum ve bı arkadasım bana sızı onerdı acaba simdi gelip diktirmek istiyorum ama 25 yasında falan evlendigimde tekrardan kanama olurmu ? olmaz dıye cok korkuyorum ne yapmam gerek 

    CEVAP :

    Tülay hanım kalıcı yöntemle yapılan ameliyatlarda genelde bir problem yaşanmaz ancak biz her türlü olumsuzluğa karşı hastalarımızı son kez evlenmeden önce kontrole çağırıyoruz ve bir problem olup olmadığını inceliyoruz… bu şekilde evlendiğinizde hiçbir problem yaşamazsınız.

  526. Duygu S. diyor ki:

    Korkut bey size bu ameliyat için gelmek istiyorum ancak ben 3 ay sonra evlenicem bu süre kalıcı tamir yapılması için uygunmudur ?

    CEVAP :

    Duygu hanım ameliyattan 3 ay sonra evlenmenizde bir sakınca bulunmamaktadır, iyileşme 2-3 haftada ameliyatın şekline göre tamamlanır. . .

  527. sezen diyor ki:

    Hocam ben yurtdışından size yazıyorum . . . Ben yaklaşık 1 yıldır kızlık zarı tamiri için araştırma yapıyorum ve sizi yakından takip ediyorum. Size daha önce ameliyat için gelmiş ve evlenmiş biri ile temasa geçtim ve onun da anlattıkları doğrultusunda sonunda size ameliyat olmaya karar verdim. böyle önemli bir konu olduğundan çabuk karar vermek zor oluyor takdir edersiniz. benim düğünüm Temmuz ayında olacak , size ne zaman gelmemi önerirsiniz ? Tamir işlemi yapılırken daraltma ameliyatı da yapılmasını istiyorum bu ameliyatın herhangi bir sakıncası varmıdır ?

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle yapılan tamirlerde zaman açısından bir sınırlama yoktur, mümkün olan en kısa zamanda ameliyatı yaptırmanızı öneririm. Eğer vajinada genişleme varsa aynı seansta daraltma işlemi de yapılabilir…

  528. ayten diyor ki:

    sevgilimle ilişkiye girmedik ama parmağını soktu.. kanama olmadı zarım yırtılmışmıdır doktor bey? çok acil bilgi almam lazım çok korkuyorum.

    CEVAP:

    Eğer kanama olmadıysa muhtemelen kızlık zarı da yırtılmamıştır . . .

  529. didem diyor ki:

    İyi günler..kızlık zarı dikimini ssk karşılıyor mu?

    CEVAP :

    SSK bu tarz işlemleri karşılamamaktadır . . .

  530. selın diyor ki:

    ben kahraman marasta oturuyorum burda subenız varmı

    CEVAP :

    Maalesef başka yerde şubemiz yoktur . . .

  531. güneş diyor ki:

    doktor bey kızlık zarını evlenmedn ne kadar önce yaptırmalıyız bnm içn çok önmli zmn…aylarca öncesnden yaptırmkla iki üç gn öncesnden yaptrmann br farkı olr mu acaba???

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle tamir yapılırsa dilediğiniz zaman kızlık zarı tamiri yapılabilir. Eğer geçici yöntemle ameliyat yapılacaksa bu durumda ameliyat evlenmeden 2-3 gün içinde yapılmalıdır . . .

  532. ceren diyor ki:

    Hocam ben 1 yıl önce sizde ameliyat olmuştum . 1 ay önce evlendim, ilk gece hiçbir problem yaşamadım ve kanamam oldu size öncelikle çok ama çok teşekkür ederim. Kızlık zarı tamiri yapılmış olmasının daha sonra benim gebe kalmamda bir problem oluşturup oluşturmayacağı konusunda bilgi alabilirmiyim ?

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri yapılmış olması ileride gebe kalmanızı engellemez bu konuda endişeniz olmasın…

  533. valia diyor ki:

    Korkut bey ben de size kalıcı kızlık zarı tamiri için gelmek istiyorum . Ben tecavüz sonucu gebe kalmıştım ve kürtaj oldum . uzun süre psikolojik destek aldım ve ancak kendime gelebildim. Kızlık zarı tamiri yaptırmam konusunda psikiyatri doktorum bana tavsiyede bulundu, ben de uzun süredir bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyordum. uzun süredir bu konuyu araştırıyorum ve sonunda size gelmeye karar verdim. Hemen hemen tüm mesajları okudum ancak fiyat konusunda net bilgi edinemedim , bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

    CEVAP :

    Valia hanım fiyat bilgisini burada veremiyoruz, sekreterimi ararsanız size konu hakkında net bilgi verecektir . . .

  534. Ayşe diyor ki:

    Korkut bey merhaba. Kalıcı dikim yöntemi ile yapılmış ameliyattan 10 gün sonra evlenebilir mıyım yoksa 1 aya kadar beklemem mı gerecek?

    CEVAP :

    Ayşe hanım eğer 10 gün sonra evlenecekseniz ameliyatınız buna uygun olarak yapılabilir…

  535. gamze diyor ki:

    doktor bey kızlık zarım 3 sene önce sevdigim erkekle birlikte oldugumda yırtılmıstı ama hiç kan gelmedi yani küçüçük nokta kadar gelmsti ve açık kahverenghiye benziyodu sizce kızlık zarım yırtılmısmıdır? bide bunu ailem bilmiyo taliplerimi istemiyorum bu yüzden 18 yasına yıl olarak girdim ama ay olarakk girmedm bu sorun olur mu? cevap verirseniz sevinirim ii günler..

    CEVAP :

    Gamze hanım ilişki sonrası kanama olmadıysa kızlık zarınız elastik tipte olabilir, bu durumda kızlık zarı ilişki ile yırtılmaz… Net cevap verebilmemiz için mauyene olmanız gerekmekte. Ameliyat yapılabilmesi için 18 yaşını doldurmanız gerekmekte…

  536. merve diyor ki:

    ben 18 yasındayım erkek arkadasımla bi sürtünme oldu hıc bırsey gelmedı ama korkuyorum nasıl anlayabılırım ben bunu 

    CEVAP :

    Merve hanım kanama olmadıysa korkmanıza gerek yok ancak içinizin rahat etmesi açısından muayene olmanızı öneririm . . .

  537. Asli diyor ki:

    Mrhb,Ben baska ulkede yawiyorum.arkadasim mudahele yaptirmak istiyordu.Bakude onerebileceyiniz Turk doktor varmi?ve eyer Turkiyede bu mudaheleyi yaptirirsak kaca mal olur.ucreti kac?

    CEVAP :

    Maalesef bakude tanıdığı doktor arkadaşı yok. Ameliyat ücreti hakkında bilgiyi sekreterimden öğrenebilirsiniz… ( tel :+90 212 2414893 )

  538. gizli diyor ki:

    3 hafta önce bende operasyon gecırdım.Doktor  arkadaşımla gittim.Kendisi çok sıcakkanlı ve anlayışlı .Onun yanında kendınızı cok rahat ve güvende hıssedeceksınız.Ona bir kez daha cok teşekkür ediyorum.

    :) )

  539. eda diyor ki:

    bende düşünüyorum psikolojik olarak rahatlamak için yaptırmak istiyorum kac yıl klaıcı olabiliyor ve korkuyorum birde ücret hakkında bilgi istiyorum öğrenciyim yaşım 20

    CEVAP :

    Eda hanım kalıcı yöntemle tamir sonrası 3 sene – 5 sene gibi herhangi bir zaman sınırlaması yoktur, ne zaman ilişkiye girerseniz o zaman kanamanız olur . . .

  540. ela diyor ki:

    erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile beraber olduk. kanama gelmedi ben ayna ile baktığımda yarım daire şekinde yani idrar deliğnin orada ince aşağı taraf kalın sizce kızlık bozuldumu . size muayene olmam imkansız çok uzaktayım resim yollasam bilgilendirirmisinz 

    CEVAP :

    Ela hanım kanama olmadıysa korkmanıza gerek yok muhtemelen kızlık zarı bozulmamıştır ancak net cevap verebilmemiz için muayene olmanızı öneririm. .

  541. eftelya diyor ki:

    mrb doktor bey ben üniversite ögrencisiyim. 2010 da cok sevdigim erkek arkadasımla ilişkiye girdim ve kanamam 2 gün sonra geldi hemen dktora gttm kızlık zarımın yırtıldıgını ögrendim 2 ay kendime gelemedim.ondan sonra kimseyle ilşkiye girmedim ve hiç kmseye anlatmadım.bi arkadasım kızlık zarını diktirsen bile en zeki erkek anlar dedi nasıl anlayacak dedim sıcak suyla anlaşılır dedi bu dogru mu sizce?? sıcak suya oturtur ve kızlık zarın erir dedi yani her halükarda anlar dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz?
    CEVAP :
    Belirttiğiniz şekilde ( sıcak suya oturtma vs gibi ) ameliyat olduğunuz anlaşılmaz. Ameliyat vajina iç kısmında yapılmaktadır, bu bölge zaten suyla temas etmez. Ameliyat olduğunuzu ancak uzman bir doktor muayene ile anlayabilir…

  542. ece diyor ki:

    doktor bey erkek arkdsmla ilşki yasamadım ancak sürtunurken kaydı sanırım cok az ve sonrasında kan geldi. kdn dogm uzmnına gıttım bozulmamış dedı gosterdı hatta bak hla burda dıe. pekı o kan nerden geldi.sızce bozulmusmudur. alt tarfı tahrıs olmus dedı ve bepanten verdi ama bende hla korku var yardım olun lutfeen cok korkurm

  543. ali diyor ki:

    hocam  .son adet dönemi 6 haziran olan ve 12 haziranda ilişkiye giren kişi eylül 12 de 16 haftalık hamile ise. 12 haziranda hamile kalma olasılığı nedir…

  544. Halee diyor ki:

    ben 17 yasındayım ve ılıskıye gırdım kızlık zarımın bozuldugundan emınım kalıcı kızlık zarı dıktrmek ıstıyorum. yasımla ılgılı bir problem olurmuu ?

  545. sevgi diyor ki:

    kızlık zarı dikimi ne kadar ve ömürlük dktırıle bılınıyormu evlenecegm kısı anlarmı

  546. nezhat y. diyor ki:

    Korkut hocam ben 2 hafta önce evlendim, herşey yolunda gitti ve hiçbir problem yaşamadım … size ne kadar dua etsem inanın azdır. Ben size tekrar kontrole gelmek istiyorum ilişkiden sonra sarı kokulu akıntım olmaya başladı ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bu akıntının ileride gebe kalmama etkisi olabilirmi ? Bana daraltma ameliyatı da yapılmıştı ilişki sonrası bu daraltma işlemi etkisini kaybedermi ?

  547. sezen diyor ki:

    Korkut bey ben size kalıcı kızlık zarı ameliyatı yaptırmak istiyorum . Geçen sene benim kuzenim size ameliyat oldu çok memnun kaldı. ben daha önce kürtaj olmuştum bu ameliyat olmama engelmidir ?

  548. Masal diyor ki:

    adresiniz neresi

  549. SELAMİ diyor ki:

    HOCAM KIZ ARKADAŞIMLA  İLŞKİYE GİRMEDİK AMA AZDA OLSA KANAMA OLMUŞ ADET DEĞİLMİŞ KIZLIIK ZARI YIRTILMIŞ MIDIR?

  550. zeynep diyor ki:

    3 4 snee once ilişkiye gırdım ve uzerınde çok zamn gectı ızmırde yasıyorum kızlık zarımıdıktırmek ıstıyorum tam ıstedyı gıbı ynı ewlendıkten snra tam olarak ıstedyım gıbı kanama gelıcekmı waya zarın tutmama gıbı bı olasılgı warmı bu ayrıntıları acıklarmısın ve ızmırde muaynenız mevcutmu ?

  551. leyla diyor ki:

    erkek arkadaşımla ilişkiye girdik.daha önce bir doktor kızlık zarımın esnek oldugunu söylemişti fakat erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten yarım saat sonra kıpkırmızı ve kocaman pıhtı şeklinde kan geldi.kızlık zarım bozuldu mu

  552. rabia diyor ki:

    keske burdaki arkadaslar kadar şanslı olabilseydim hocam yanınıza gelme fırsatım olsaydı keske merszlnde yasıyorum ve ist gelmem imkansız yasadıgım yanlış yüzünden ölmek istemiyorum bende evlilik hayalı kurmak istiyorum ltfn banada yardım elinizi uzatın hocam mersinde önere bileceginiz doktor varmı ltfen yardım edın

  553. ayşe diyor ki:

    merhaba..zar dikildikten sonra uzun yıllar geçerse yırtılmama olurmu?ve dikildikten sonra kesin kanar diyomusunuz yoksa risk varmı?lütfen cevap verinsize gelmek istiyorum fakat uzaksınız cevapları merak ediyorum

  554. zeynep diyor ki:

    merhaba hocam ben kızlık zarımı dıktırmek ıstıyorum burda bır kactane doktora gıttım konustum ama benım ıcın evlenmeden 3 gun once senın kızlık zarının dıkılmesı gerek dedıler aılemı haberı olmadan dıktırmek zorundayım eger evlenmeden once kızlık muaynesıne felan gotururlerse ogrenır aılem bana yardım edın neolur cok zor durumdayım suan k.marastayım bıde ben ne kadar doktora gıttıysem olumlu bır cvp alamadım burda

  555. zeynep diyor ki:

    benım 3 ay oldu kızlık zarım bozulalı

  556. serkan diyor ki:

    hocam ben bişey sorcam evlenceqimiz kişiyi size getirsek amelıyat olup olmadıqını daha once bı işlem yaptırıp yaptırmadığını ögrenebilir miyiz ?

  557. ayşe diyor ki:

    korkut bey ben yıllar once baya bı uzun suren ılskım oldu fakat buna ragmen seneler boyunca kan gelmedıı….kızlıkzarım yırtılmısmıdırr?ben simdi diktırmek istıyorum onceden kan gelmemesıne rağmen sımdı dıktırsem kan gelır mı ki?

  558. hatice diyor ki:

    iyi geceler hocam ben uşaktan hatice ben kızlık zarımı diktirdim ama parça falan almadı sadece ince şefaf bir şeyle dikti sizce bu doğrumu

  559. ter ilişki diyor ki:

    ters ilişkide bozulurmu

    CEVAP :

    Ters ilişki ile kızlık zarı bozulmaz…

  560. zeynep diyor ki:

    hocam lutfen cvp yazın yardım edın

  561. hatice diyor ki:

    bilgi için teşşekkür ederim zaten haftaya kontrolüm var doktor bana evlenince kan gelmezse endişe etme dedi ama işte yinede size sormak istedim teşşekkürler hocam

  562. İlayda diyor ki:

    Hocam ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama adet dönemimdeydim, kanama oldu. Kızlığıma bir şey olmuş mudur ? :(

  563. İlayda diyor ki:

    Hocam ben Yalovadayım. Adresinizi öğrenmek istiyorum ve erkek arkadasımla bi ilişki yaşadım ad dönemimdeydim, kanama oldu. Kızlığımı kaybetmiş miyimdir? 
    CEVAP:
    Muayene etmeden net cevap vermem mümkün değil ancak verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır… muayeneye gelmenizi öneririm…

  564. ece diyor ki:

    selamlar korkut bey ben 1 bucuk sene once nısanlımla ılıskıye gırdım sonradan cok pısman oldum ve ayrıldım nısanlımdan. suan pıskolojık olark cok kotu hıssedıyorum kendımı. ben kızlık zarımı kalıcı olarak dıktırmek ıstıyorum bu mumkunmu ? mesela dıktırdım dıyelım 5 sene sonra evlendıgımde normal sekılde kan gelırmı ? ne olursunuz soruma cevap verırsenız cok mutlu olurum kendımı kotu hıssedıyorum.

  565. buse diyor ki:

    merhaba korkut bey. Adet döneminde üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yolu ile temasta bulunduk erkek arkadaşımla fakat çok az zorlamıştık buna ragmen iç çamaşırımda kan lekesi vardı bu acaba adet kanamasımı yoksa kızlık zarım yırtılmışmıdır ?

  566. aysel diyor ki:

    merhaba. uzun zamandan beri bu konu benim canımı çok sıkıyordu ve internette araştırırken sizin sitenize rastladım. bütün yorumlarınızı okudum diye bilirim. belliki harika bir doktorsunuz başarılısınız. benim size soracagım birşey var. ben bir kere 6haftalık gebeyken kürtaj yaptırdım kızlık zarı ameliyatına engel olurmu, yanıt verirseniz çok sevinirim.

  567. aysel diyor ki:

    korkut bey, size birşey daha soracağım. bu kızlık zarı operasyonu yüksek bir mebla ise bunu elden ödeme şeklinde taksit yapa biliyormusunuz….? bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum ama aiemin maddi yöndende beni sorgulayacak bi konuma düşmek istemiyorum. beni bu konu ile aydınlatırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum size.

  568. candan diyor ki:

    piskolojim çok bozuk istemeyerek bişiler yaşadım ve bir çok kez oldu acaba kalıcı dikimi mümkün mü lütfen yardımcı olun doktor bey…

  569. ahmet gzl diyor ki:

    mrb. korkut beyy ben sızze yazılan yorumları okudum ve sıze gelmeye karar verdım kız arkadasımla ılıskıye gırdım.. ama ayrıldık o evlenmek uzere kızlık zarı dıkılmesse cok buyuk bır felaketle karsılasacagm ne yapmamı önerırsınız ???

  570. aysegul diyor ki:

    sayın hocam…ben 3 sene once ılıskıye grmıstım we olan oldu kızlık zarı gıttı.genelde herkes olmas dıkılme dıo cok ılıskıye gırınce ddıler.bende baya bı cok aynı kısyle ılıskı yasadım we ustunden 3 sene gıbı zaman gectı.pekı su anda dıkılır mı cewabınızı beklıyorum..sımdıden cok tesekkur ederm…..

  571. gul diyor ki:

    Korkut bey yardımınıza çok ihtiyacım var nasıl soracağımı da bilmiyorum ama muhakkak cevap yazın lütfen çok acil ben nişanlımla daha doğrusu eski nişanlımla görüşürken tam bir ilişkiye girmedik kesinlikle ama çok az organını içeri soktu farketmedim bile hiç ağrı,kanama ya da açık hiçbir renkte bir leke gelmedi şimdi başkasıyla evlenmek üzereyim geçmişte o yaşadığım şey beni tedirgin ediyor böyle bir durumda kızlığım bozulmuş mudur?Lütfen beni en kısa zaman da bilgilendirin

  572. zhr diyor ki:

    merhaba korkut bey butun yorumları okudum. ben erkek arkadasımla bırseyler yasadım tam ılıskıye gırdıgını söylüyor ama ben hıssetmedim girdiğini.. birazda sarhoştum. ama sonucta olduğunda hissederdim öyle değilmi? sadece surtundüğünü biliyorum, onları hissettim. adetimin yeni bitmişti ilk gündü ve sadece 3 4 saat kan geldi adetteki gibi hiçbir sızı ağrı hissetmedim..ve bu olay adet olmadığım zamanlarda oldu kan gelmedi ama tekrar adetimin bittiği gün yine surtunme yoluyla birseyler yasadık yıne bır kac saat sonra kan geldi. kızlık zarım bozulmusmudur. ben erkek arkadaşımın tam anlamıyla ilişkiye girdik dediğine inanmıyorum… kızlık zarım yırtılmışmıdır yoksa damar yollarında kan falan kalmısta o yuzdenmı kan gelmiştir bana yardım edin lutfen dıktırmem gerekırmı ??? acıl yardım edın lutfen

  573. fatma diyor ki:

    hocam bn kızlık zarımı dıktırmek iştıyorm ama nerde bu yer bana yardım edın cok zor durumdayım

  574. gizem diyor ki:

    hocam ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ilkkez ama kan gelmedi yinede acıdı napmam lazım .s

  575. hatun diyor ki:

    hocam mrb ben erkek arkadşımla ilişkiye girdim.. kızlık zarım bozuldu ben dikirmek istiyorum ama evleneceğim kişi anlarmı dıye merak ediyorum.. yardımcı olursanız sevinirim…cvp bekliyorum  

  576. nes diyor ki:

    merhabalar hocam bişey öğrenmek istiyorum erkek arkadaşım anal dan girmeye çalıştı biraz zorlayınca da kanama oldu acaba zorladığı için mi oldu bu kanama yoksa kızlık zarına zarar vermiş olabilir mi? bir de parmakla bozulur mu kolay kolay kızlık erkek arkdsm parmağını sokuyordu ama sanırım fazla derine değil ne kadar derine girerse bozulur ki boşaldıktan sonra sildim peceteyle vajinamı ama kan geldi mi gelmedi mi bakmadım eve gelip sildiğimde birşey yoktu yardımcı olur musunuz lütfen bakire miyim değil miyim cok merak ediyorum?

  577. Ayşecan diyor ki:

    Meraba hocam.. Size daha öncede yazmıştım ama gönderiyi göremiyorum.Hocam ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 4 5 ay önce erkek arkadaşımla ters ilişki yaşadık ve ben regl döneminin 5. günündeydim ama ilişki sırasında erkek arkadaşımın cinsel organı arkadan çıkıp ön tarafa geldi çok fazla acı hissetmedim ama hem yatak hemde erkek arkadaşımın cinsel organı kan olmuştu. Bende diktirmek istiyorum flep yöntemıyle.. Telefonda da görüşmüştük sizinle ama olayı anlatmamıştım size yardımcı olursanız çok sevinirim.. İyi akşamlar

  578. selcan diyor ki:

    mrhba bn acil yrdma ihtycım vr bn kızlık zarıma aynadan bkyorum 2 olan teraf içrde çk az bişy hlka ama 16 yaşndyın 2 sene önce kndimdeen kçk biri ile sürtünme yolu ile ilşki yşdım kn yok acı hç birsey yoktu kkız mıyımm lütfen yrdım edin

  579. Ayşecan diyor ki:

    Hocam iyi günler. Size bi som olacaktı benım.. Kızlık muayenesi devlet hastanesınde yada özel hastanelerde yapılıyo mu yoksa sizin gibi özel muayenehanelere mı gidicez? Benim okuduğum yerde özel muayenehanesı olan bı doktor yok da ya özel hastaneye yada devlet hastanesine gitmem gerekecek cevabınızı beklıyorum iyi günler..

  580. merve diyor ki:

    Merhaba hocam benim vajinamın ortasında ip şeklinde et parçası vardı ve ilişkiye girdikten sonra koptu.Şuan karşılıklı iki tarafta bulunmakta..bunu aldırmak mümkün mü? ayrıca kızlık zarını da diktirmek istiyorum.Ameliyatta daraltma işleminden ekstra ücret talep ediyor musunuz ? İşlem için size gelmek istiyorum. Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler..

  581. gamze diyor ki:

    merhaba korkut bey ben eski nişanlımla iliskıye gırdım fakat kanama olmadı esnek kızlık zarım her halde ve tekrar başka biri ile nişanlandım ve bu kan gelmesı konusunda tutucu ondan sebeb size dikim için geleceğim hafta sonu muayne hane acık mı dıkım yapıyormusunuz cevabınız için tesekkurler şimdiden

  582. merwe diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben 93 dogumluyum ve kzlik zarımı diktirmek istiyorum ama ailemin haberi olmadan. Kalicı yöntem istiyorum. Ama genelde bu islemin 5 bin tl yada 3 binın ustunde oldugunu soyluyorlar dogrumuu yardımizı we cewabinızı bekliyoruum

  583. Buket diyor ki:

    bn kayserideyim talıhsız bı ılıskı sonucu kızlıgımın bozuldugunu dusunuyorum kanda geldı ılıskı snrası 5 gun fazlasıyla oldm sıze nasıl ulasabılırım yada kayserdn tavsıye edebılecegnız bı doktor var mı??? luten yardım edn

  584. sinem diyor ki:

    hocam mrhb. türk erkeğinn maalesef çok taktığı kızlık zarı bende de çok büyük problem olmaya başladı.4 yıl önce sevgilimle birlikte oldum.şimdi üniversite son sınıfım ve 3 yıldır bir flçrtüm var ikimizde birbirmzi çok seviyoruz ama bu zar hep aramzda sorun oluyor.yardım edin hocam evlilik ve iş hayatı yaklaştıkça daha da korkmaya başladım. evlilikten ne kadr zamn önce gelmmz gerekiyor.ve ben randevu alsam işim orda 1gün içinde biter mi günübirlik gelebilirim ancak.4 yıllık ilişkiden sonra zar eski haline dönermi, yani evlendiğimde kan gelir mi, eşim olcak kişi bu durumu anlamaz mı? çok teşşkkr edrm şimddn hocam yorumlrda okudum herkes memnun.bilgilendrrsenz çok mutlu olurum

  585. sinem diyor ki:

    hocam izmir de şubeniz yok mu

  586. Nihan diyor ki:

    Dr bey merhaba,
    Benim sorum su: kalici yontemle kizlik zari dikildikten en az ne kdr sure sonra iliskiye girilebilir. 15-20 gun yaranin iyilesmesi icin iyi bir sure midir? Benim evlilik gibi kesin bir tarihim yok ama bir ay icinde olacak.

  587. duygu diyor ki:

    oncelekle merhaba yasım 17 erkk arkdsımla onden ılskıye gırdık fakat basta cok gırmedı ıcerısıne AMA benden kan falan gelmedı suan kız deqlm ve aılem ogrenırse felakt olr acaba dıktırme olayı yasım 18 olduktan snra kendım gelp dıktrsem olrmu yada suan 17 yasmdaykende dıktırebılrmıyım aılem olmdan cnku evlenmek ıstıorum erkk arkdsımdan ayrıldım ama kmseyede soyeneyemıyorum bana luftn yardım cı olrmusunuz

  588. Duru diyor ki:

    Hocam bn  2 sene önce 13 yaşındayken erkek arkadaşımla isteksiz bir ilişki yaşadım ve sarhoştum ve hatırlamıyorum erkek arkadaşım yatakta kan olduğunu söledi ve eve geldiğimde vajinamı sildiğimde çok az bi kan vardı Kızlık zarımı diktirebilir miyim ? Diktirmek istesem kaç yaşında diktirmem gerekir ve ücreti ne kadar ?

  589. :((( diyor ki:

    doktor bey erkek arkadasımla ilişkiye girdik ve bütünn demenlermize rağmen kan gelmedi ama bu benim ilk deneyimimdi hastaneye gtiitğimde yırtılımış oldugunu söylediler ama kan gelmedi diktirsem eğer  diktirdikten sonra kan gelirmi..

  590. ayşe diyor ki:

    doktor bey merhaba ben 2 yıl önce erkek ark .birlikte olsum ve yaza düğünüm var yeni erk arkadasımla kızlık zarımı diktirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz??? kalıcı dikim operasyonundan ıstıyorum bunu belırlı bı zamanı varmı kaç gün süre ile geçerli bir operasyon

  591. emine diyor ki:

    meraba hocam…erkek erkadısımla arkadan ılsıkye gırmeye calıstık,tam anlamıyla bı ılıskıye gırme olmadı ama 5-6 saat sonra acık kahverengi bi sıvı geldi,çok tereddüte düştüm bu gelen sıvı ne olabılır yardımınız ıcın şimdiden tesekkur ederim

  592. ebru diyor ki:

    slm hocam bende kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama şehir dışındayım günü birlik gelmem lazım aynı gün geri dönmem gerekiyor. bide önemli bi sorunum var vajinal akıntım var bu durumda ne öneririsiniz gelecğim gün belli deil bu sorun uzun yıllardır var bitürlü başa çıkamadım .kızlık zarımı diktirsem sorun olurmu? cevap verirseniz sevinirim

  593. CEREN diyor ki:

    Merhabalar. Yaşım henüz 17. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Yanımda bı aile büyüğümle gelsem kizlik zari dikimi olabilir mı? Cevap verirseniz sevinirim. 

    CEVAP :

    Anne veya babanızın izniyle ameliyat olabilirsiniz…

  594. gülçin diyor ki:

    sevgilimle sürtünmeyle bişeler yaşadık ama kalktıktan 10 dka sonra benden 3-4 damla kan geldi. hiçbir şekilde vajinaya girişte bulunmadı. çok korkuyorum lütfen bana birşey söyleyin. benim gibi cok kızlar var böle aydınlatmanız gerek dıye dusunuyorum. yardımcı olursanız sevınırım tesekkürler..

    CEVAP :

    Gülçin hanım belirttiğiniz şekilde nadir de olsa kızlık zarı zarar görebilmekte… muayene olmanızı öneririm . . .

  595. açelya diyor ki:

    hocam çok zor durumdayım bana yardım edin nolur.3 yıl önce bir hatayla kızlık zarım bozuldu şuan nişanlanmak üzereyim ve istanbula gelemem erzurumdayım buralarda kızlık çok önmlidir bilirsiniz erzurumda bunu yapan doktor varmı nolur yardım edin!!!!!

  596. meltem diyor ki:

    ben ucretını ogrenebılırmıyımmm?

  597. gulsah diyor ki:

    hocam ben erk ark ılıskıye gırdım fakat adetlıydım ve 2 santım gcmedı snra 1 hafta gectı ılıskıye grdık tamamen kan glmedı 1 yıl gectı yıne gırme calıstım olmadı cok agrı oldu ıgnelenme oldu ve zorla grdık fakat yne kan gelmedı bzulmusmudur zarım smdıden yrum ıcın tsk hcam

  598. Burcu diyor ki:

    Ben bı cok kes ılıskıye gırdım ılıskıye gırdıgım adamla evlenecegmı zannettgm ıcın rahattım sımdı onunla ayrıyız 6 ay oluyo ve korkmaya basladm dıktırmek ıstıyorum ama dıkılebılırmı bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorum cunku bırcok kez oldu

  599. ebru diyor ki:

    fiyat hakkında bilgi verirmisiniz?

  600. serpil diyor ki:

    selam hocam bende kızlık zarımı diktirmek istiyorum şehir dışındayım ne öneririsiniz

  601. Zulfiye diyor ki:

    Korkut bey ben Almanya da yasıyorum.buradan bir arkadasım size gelerek kizlik zari ameliyatı olmuştu ve kendisi 1 ay önce evlendi ben de yaniza gelmek istiyorum. Benim düğünüm Haziran ayında ne zaman ameliyat olmam gerekmekte? Adetten sonra gelinmesini oneriyormussunuz , adetten 1 hafta sonra gelsem uygun olurmu, benim adetlerim duzensiz oldugundan hemen islerimi ayarlayip gelmem sorun olabilir…

  602. Aslı diyor ki:

    Korkut bey sizi çok araştırdım, tüm yazılarınızı ve videolarınızı seyrettim…size ameliyat olan kişilerle de görüşme imkanım oldu. Ben de size gelerek bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ben tecavüze ugramistim ancak kanamam olmamıştı. Doktor muayenesinde bana kizlik zarımın elastik olduğu söylenmişti. Ben evlendiğimde ilk gecemde kanamam olsun istiyorum , esnek kizlik zarında da bu ameliyat yapılabiliyormu ? Evlenmeden ne kadar zaman önce gelmeliyim ?

  603. Ceren diyor ki:

    Korkut bey benim ilk gecemde kanamam gerçekleşti, su anda hersey yolunda ancak idrar yaparken yanmam oluyor bunun ameliyatla ilgisi varmidir ?

  604. Derya diyor ki:

    Korkut bey ben labioplasti ameliyatı olmak istiyorum aynı esnada kizlik zari tamiri de yapılabiliyormu ?

  605. Kibariye diyor ki:

    Benim evlenmeme 1 ay kaldı ben daha onceden hiç cinsellik yasamadım ancak netten bazı kizlik zarlarında kanama olmayabilecegini öğrendim ve beni büyük bir korku sardı benim ilk gecemde kanamam olmazsa benim icin felaket olur esime açıklama yapamam bu konuda çok katilar. Ben kizlik zarımın yapısını nasıl öğrenebilirim?

  606. nagihan diyor ki:

    iyi akşamlar  korkut bey ben 15 yasındayım fakat erkek arkadasmla ilişkiye grdım  ve  kanama oldu ben kzılık zarımı dıktırmek ıstıyorum ailemden gizli bunu nasıl yapablırız ayrıca fiyat nekadar öğrenmek ısterım  teşekkür ederim

  607. aylin diyor ki:

    merhaba,daha önce de sitenize bakmıştım ve 2 tür dikim oldugunu okumuştum.birisi kalıcı olan diğrei de evlenmeden 3 gün önce önerdiğiniz.ancak şimdi o yöntemden bahsedilmiyor.kalıcı yöntemle de her ilişkide kanama olması beni rahatsız etti.ilk seferde olup diğerlerinde olmaması normal olan değil mi?
    yani 3 gün önce yapılan geçici işlemi yapıyor musunuz hala,yoksa o gvenli olmadığından mı kalıcı yapıyorsunuz?

    CEVAP :

    Aylin hanım kalıcı yöntemde de sadece ilk ilişkide kanama olur, her ilişkide kanama meydana gelmez . . .

  608. gulsen diyor ki:

    hocam enfeksıyondan dolayı agrı demıstınız bende ıltıhap var ondanmı ılıskıye grınce agrı  oluyo tedavısı nedır

  609. ayşe diyor ki:

    mehaba doktor bey, sorularım şunlar?
    1.ameliyat olduktan 1 hafta sonra ilişki yaşandığında kanama olur mu?
    2.muayene esnasında vajina daraltma gerekliliği nasıl anlaşılıyor?
    3.ücretler çok yüksek maddi durumu uygun olmayan kişilere nasıl yardımcı olabiliyorsunuz?
    4.verilen fiyata taksit olup olmadığı bilgilerine sekreteriniz aracılığı ile mi ulaşabileceğiz?
    iyi çalışmalar..

  610. nihal diyor ki:

    mrb..21 yasındayım sevgılımle ılıskıye gitdık  kanamm oldu sonra eve geldıgımde wc ye gıttıgımde cok kan geldı neden acaba? 

  611. suna diyor ki:

    ii günler 18 yaş altı içn sorun olyomu kızlık zarı dikiminde

  612. ebru diyor ki:

    kızlık zarı diktirmek istiyorum fiyatları ve şubelerinizi ögrenebilirmiyim.

  613. seda diyor ki:

     bundan 6 ay önce erkek arkadaşım tarafında tecavüze uğradım fakat adetli iken oldu kan bozulduğu için gelmiş olabilir mi yani bozulmuşmudur bozulmuş ise de diktirmek istiyoruz yaşım daha küçük

  614. Nadire diyor ki:

    Korkut bey ben sizi çok araştırdım her yazınızı takip ediyorum. Size ameliyat olmuş biriyle de iletişim kurdum ve sizi çok önerdi.Ben üniversitede okuyorum ve şu an için para kazanmıyorum. Benim bu ameliyatı maddi yönden karşılayabilmem için işe başlamam gerekmekte byu da en erken 2 sene sonra mümkün. Ameliyatı kızlık zarını yırtılmasından 3 -4 yıl sonra yapılmasının bir sakıncası varmıdır ? Bu ameliyatla beraber ben dudak ufaltma amekliyatı da yaptırmak istiyorum bu iki ameliyatın aynı anda yapılması mümkünmüdür… ?

  615. leyla diyor ki:

    merhaba kizlik zari dikimi yapildiktan 2 ya da 3 yil sonra evlenilse oluyor mu? yoksa ilk yapildigi aylar mi etkili bu yontem?

  616. umidar diyor ki:

    korkut bey merhaba ben erkek arkadasımla bır ılıskı yasadım kanamam oldu ama cok zorlandım sonra herdefasında ılıskıye gırerken ınanılmaz dderecede kanama oluyor nedenını bılmıyorum ama ılıskıden sonra yasmin ilacını 12 saatte kullanıyorum 2tane falan alıyorum acaba ondanmıdır yardımcı olurmusunuz lutfen sımdıden cok teşekkur ederim sağolun

  617. mlk diyor ki:

    Merhaba Korkut Bey,Sevgilimle 1.5 ,2 sene kadar önce surtunme yolyla ilşki oldu.Fakat üstümüzde kot pantoln vardı.Adetim de  bu yaşanan olydan 1 hafta önce  bitmişti.Fakt eve gttığımde kanama oldugunu gördum.Sizce kızlık zarının bozulma imkanı varmıdır?

  618. Emel diyor ki:

    Korkut bey kürtaj olmak için yanında aile bireyi gereklimi ? 17 yaşındayım… ailemin haberi olmasını istemiyorum…

  619. ayse diyor ki:

    mba bn 5 yasındayken aynı yasta bi erkekle birleşme yasadık o zmnlar çocuktm ve bu büyükdükce korku verdi sizce bn küçükken anne ve babamızdan duydumuz cinsellik sonucunda yasadıklarımdan dolayı bu korkunç durumda kızlık zarım yırtılmışmıdr lütfen yardımcı olun

  620. özge diyor ki:

    mrh hocam tutmayan flep tekrar yapılırmı bir sakıncası varmı

    CEVAP :

    Özge hanım tekrar flep yöntemiyle ameliyat yapılabilir ancak bu ameliyat ilkine göre daha zordur.

  621. ceren diyor ki:

    hocam benimde başımdan arkadşların durumlarına benzer olay geçti. şuan psikolojik durumum çok kötü. istanbul dışında oturuyorum. sırf bu olay yüzünden sevdiğim inandan mecburi olarak ayrıldım durumumu da bilmiyo bilse istemez zaten öyle düşünüyorum. lütfen bana yardımcı olun.numaranız var ama korkudan arayamıyorum :S kendime güvenim yok.bu operasyonun garantisi falan var demi lütfen içimi rahatlatack sözlere ihtiyacım var. en kısa sürede de gelicem size..tşk..

    CEVAP :

    Ceren hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. İleride bir problemle karşılaşmazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  622. Yasemin diyor ki:

    Hocam iyi çalışmalar ben yaklaşık bundan 2.5 yıl önce erkek arkdaşımla ilişkiye girdim ve o zmn az bişey ileri gittiği halde kan geldiğini gördük o zaman bozulduğunu düşündük çünkü baya bi kan geldi.Bu zamana kadar o günden sonra hiç ilişkiye girmedik ve bu yakın zamanda tekrar birlikte olduk. Ama hocam yine kan geldi ve yine az değildi ama ilki daha fazlaydı bu duruma aklım ermedi önceden kızlığım bozulduysa şimdiki neydi yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

  623. yagmur diyor ki:

    ben kızlık zarı tamırını sorucaktım aıleden bırıyle gelmemız sartmı :(

    CEVAP :

    Yağmur hanım eğer 18 yaşından büyükseniz yanınızda birisinin olmasına gerek yoktur , kendiniz gelebilirsiniz…

  624. dilek diyor ki:

    merhabalr ben biyerde muayene oldum esnek dedi biyerde muayene oldum açılmış dendi lütfen yardım edin düğünüm var izmirde tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı lütfen bekliyorum ve bu yapay kızlık zarı hakkında ne düşünüyosunuz lütfen cewap beklicem teşekkürler

  625. ece diyor ki:

    merhaba doktor bey bnm de aynı sorunum var ama emin olamıyorum, düğünden önce yapılan kontrollerle kanamanın olup olmayacağı kesin belli olur mu lütfen bana yardım edin 

    CEVAP :

    Kontrollerde net olarak bir problem olup olmadığı saptanır, bir sorun görülürse de gerekli müdahale yapılarak sorun giderilir bu konuda içiniz rahat olsun . . .

  626. esin diyor ki:

    Bende düşünüyorum fakat tedirginim.Gerçekten hiç bir sorun olmuyormu ve kanama gerçekten ilişkye girildiğinde oluyor mu? Ve çok ağrı oluyor mu ?

    CEVAP :

    ESİN HANIM ameliyat kadar ameliyat sonrası da bizim için önemlidir… eğer ilaçlarınızı düzgün olarak kullanır ve kontrollerinize gelirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun . .

  627. cansu diyor ki:

    Merhaba doktor bey. Bir arkadaşıma kızlık zarı tamiri işlemi yapmıştınız ve evlendi, kanaması oldu. Aylardır arkadaşımın evlenmesini bekliyordum ve ilk gecesinin sorunsuz geçmesi beni de bu ameliyatu yaptırmam için cesaetlendirdi…erkek arkadaşımla 4 yıldır süren bi ilişkimiz vardı ancak biz ayrıldık. Ben şu anda birini seviyorum ve ona çok değer veriyorum o da beni çok seviyor. Onu bu şekilde aldatmış gibi olucam ancak onu kaybetmeyi istemiyorum. Benim bakire olmadığımı öğrenirse hem çok üzülür hem de ayrılmamız gerekir. Ben onsuz yaşayamam bu yüzden size ameliyat için gelmek istiyorum, kızlık zarı 4 sene önce yırtılsa da bu ameliyat yapılabilirmi ? Herşey için şimdiden teşekkürler . . .

    CEVAP :
    Kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, mutlaka ameliyat sonrası iyileşme tamamlandıktan sonra ne zaman ilişki yaşanırsa yaşansın ilk ilişkide kanama meydana gelir.

  628. fatma diyor ki:

    hocam kızlık zarı dikimi adetten kac gün sonra olması gerek 2-3 gün geçse bise olr mu

    CEVAP :

    Fatma hanım adetiniz biterbitmez tamir işlmei yapılabilir.Bizim için Ameliyat sonrası 1 haftalık dönemde adet görmemeniz yeterlidir…

  629. fadime diyor ki:

    merhaba doktor bey ben 6 yaşında bır trafık kazası geçirmşim bu sebepten dolayı kızlık zarım bozulmşmudur bozulmuşsada o yaşta oldugum ıcın tekrar oluşurmu ?

    cevap :

    Fadime hanım kızlık zarı yırtıldıktan sonra kendi kendini yenilemez… muayene olmanızı öneririm . . ..

  630. peri diyor ki:

    ben istanbulda deilim flep yöntemini büyük yerlerden baska memeleketlerde yapıla bilrmi 

  631. peri diyor ki:

    bide yaşım tutmuyo yapıla bilirmi özel hastanelerde falan istemediqim şekilde ilişkiye qirdim bi zorbanın eline düştüm desem daha doqru olur sadece yardım

    CEVAP :

    Ameliyat yapılabilmesi için 18 yaşını doldurmanız veya velinizin yazılı izni gerekmektedir . . .

  632. melisa diyor ki:

    fiyat alabilirmiyim kızlık zarı ile ilgili

    CEVAP .

    Fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz . 0212 2414893

  633. umida diyor ki:

    mrb hocam gecenlerde ben soru sormustum ve hala cevap alamadım ama bakyorumkı benden sonra yazan bayanlara cevap yazıyorsunuz acaba soruları secerekmı cevap verıyorsunuz ınanınkı ıhtıyacım olduğundan soruyorum

    CEVAP :

    Sounuzu göremedim, tekrar sorarsanız cevaplarım… bazen spam kutusuna mesajlarınız gidebiliyor…

  634. sude diyor ki:

    doktor bey ben istemeyerk hamile kaldım ve düşük yaptım daha 18 yasındaym ama duyduguma göre düşükten snra hiç ilşkiye girmedigim için kızlık kendini yeniliyormuş dogru mu acaba yardım edebilr msnz

    CEVAP :

    Sude hanım kızlık zarı kendi kendini yenilemez…

  635. şirin diyor ki:

    mrb bn erkek arkadasım ile 1 sene önce ilikşiye girdim ve kan geldi.diktirmek istiyorum fiyatını öğrene bilirmiyim ?

    CEVAP :
    Ameliyat ücreti hakkında bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz.

  636. X diyor ki:

    Zar dikim suresi ne kadar?

    CEVAP :

    Ameliyat süresi ortalama 20-40 dakika arasındadır.

  637. gülseren diyor ki:

    doktor bey ben sevgilimle ilişkiye grerken hemen acı hissediyodum. Adetliyken sürtünme yoluyla ilişkiye girerken aniden yanlışlıkla bi iki santm kadar içeri girdi ve çok acı duydum yataktan kalktığımda kan vardı ama kızlık zarının kanımı adet kanımı anlayamadım ve o günden sonra hiç acı duymadım sevgilim bana vajinanın ilişkye yavaş yavaş alıştığı için acı duymadığımı ve kızlık zarımın yırtılmış olamayacağını söyledi… Sonra ilişkiye grdiğmiz bi gün çok açık pembemsi bi kan geldi ama fazla değil bir iki sildkten sonra daha gelmedi kızlık zarım yırtılmısmıdır zedelenmişmidr

    CEVAP :

    Kızlık zarınız yırtılmış olabilir, net cevap verebilmemiz için muayene olmanızı öneririm…

  638. Gizem diyor ki:

    Merhaba korkut bey ben  17 yasindayim sevgilim ile iliskiye girdim ve kizlik zarim bozuldu fakat ailemin haberi yok daha resit digilim ailemden habersiz olarak sizin yardimlarinizla ameliyat olmam mumkunmudur lutfen bana yardimci olun kendi parami biriktirip ameliyat olmak istiyorum cevabinizi bekliyorum kisa surede iyi gunler diliyorum size 

    CEVAP :

    Gizem hanım a meliyat olabilminiz için 18 yaşını doldurmanız gerekmekte veya velinizin izni ile ameiyat yapılabilir.

  639. narin diyor ki:

    adet  oluyordum adet sırasında nişanlımla ilişkiye girdim 4 aydır adet  sırasında kanamam çok oluyordu nişanlımda ilişkiye girdik o sefer de kanama çok oldu  kızlığım bozuldumu  bozulmadı mı yardımcı olun 

    CEVAP :

    Verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız yırtılmış olabilir…. Net cevap ve bilgi için muayeneye gelmenizi öneririm.

  640. Gizem diyor ki:

    Lutfen cevabinizi bekliyorum

  641. gülşen diyor ki:

    merhaba doktor bey bende açıkcası kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Hem çekingenlik var hemde korku var. Bu konuda öneriniz nedir

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı onarımı yapılabilir, ameliyat sonrası normal hayatınıza dönebilirsiniz. Eğer kontrollerinize gelir ve ilaçlarınızı düzgün olarak kullanırsanız bir problem yaşamazsınız..

  642. ceysu diyor ki:

    merhabalar hocam benım hazıranda dugunum var kızlıklıgımı dıktırmek ıstıyorum ama ızmırde oturdugum ıcın gelme ıhımalım cok dusuk ucak seyahatı benım zararlı olur mu acaba

    CEVAP :

    Tamir yapıldıktan sonra yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır… Aynı gün içinde ameliyat sonrası geri dönebilirsiniz.

  643. Melisa diyor ki:

    Korkut bey ben size 2 ay önce kızlık zarı onarım ameliyatı için gelmiştim, çok şükür evlendim ve bir sorun yaşamadım. Ameliyatta koyulmuş olan dikişler acaba erimişmidir ? Bir kadın doğumcuya muayene olsam ameliyat yapıldığı anlaşılırmı ? Size sonsuz teşekkürler, Tükiye ye gelince mutlaka size uğrarım .

    CEVAP :
    Ameliyatta kullanılan dikişler eriyen türdendir, şu anda dikiş vs görülmez bu konuda içiniz rahat olsun. Ameliyat yapıldığı anlaşılamaz, muayene olmaya gidebilirsiniz.

  644. sezen diyor ki:

    Korkut hocam kızlık zarı onarımı yaptırmıştım ancak nişanlımla ayrıldık. Bu ameliyat tekrar yapılabilirmi ?

    CEVAP :

    Sezen hanım kalıcı yöntemle tekrar kızlık zarı tamiri yapılabilir…

  645. nalan diyor ki:

    Korkut bey ben size kürtaj için gelmiştim, şu anda herşeyden çok pişmanım hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. kızlık zarı tamiri kürtaj sonrası da yapılabilmektemidir…?

    CEVAP :

    Kürtaj sonrası kızlık zarı tamiri yapılabilir.

  646. yağmur diyor ki:

    mrb hocam kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum ama şuan evliliği düşünmüyorum şimdi yaptırsam sorun olur mu 

    cevap :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Kalıcı yöntemle yapılan tamirde ne zaman evleneceğiniz önemli değildir, herhangi bir süre kısıtlaması yoktur.

  647. selin diyor ki:

    korkut bey ben kızlık zarı müanesi için size gelmek istiyorum, erkek arkadaşımla aramda birşeyler oldu fakat parmağını sokmadı ben hiç birşey hissetmedim , sonrasında pembe çok az bir kanama olduğunu farkettim fakat emin değilim aynı gün içinde ameliyat olmam mümkün mü ? 

  648. gaye diyor ki:

    Merhaba Korkut bey kızlık zarı dikildiği zaman bu anlaşılırmı ?

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri yapıldığı ancak uzman bir hekim tarafından muayene yapılırsa anlaşılabilir..

  649. ipek diyor ki:

    ben daha 14 yasındayım ve kendimden gectim bian kendimi parmaklamaya basladım sonrada kan gelmeye basladı ama derimin kanadıgını dusunuyorum belırlı aralıklarla kanıyo napacagımı bılmıyorum :S

  650. almira diyor ki:

    ben bundan yaklaşık iki yıl önce kızlıgımı kaybettım ve beraberlıklerım oldu kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama evlenmem ıcın uzun zaman var bı sorun olur mu önceden dıkılmesı ?

  651. hatice diyor ki:

    meraba ben bundan 2 yıl önce tecavüze ugradım kızlık zarım bozuldu ama kimse bilmiyo şalıurfa gibi bir yerde yaşıyorum bana yardım edebilisiniz lütfen hocam

    CEVAP :

    Hatice hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz , herhangi bir sorun yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun.

  652. İlknur diyor ki:

    Korkut bey kızlık zarı diktirme ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz bana? teşekkür ederim…

    CEVAP :

    Ücret bilgisi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimi arayabilirsiniz…

  653. dilek diyor ki:

    merhaba dr bey ben 4 sene önce bi ilişki yaşaım ve 2 sene önce bi kürtaj geçirdim şimdide evlenmeye karar verdim tarihim belli değil flep ameliyatı hakkında biraz bilgi edindim bana detaylı bilgi verebilirmisiniz kürtaj oluşum bi problem yaratırmı bu operasyonu geçirmeme bilgi verirsenizz çok memnun olurum birde mail adresime yazabilirmisiniz aciliyeti var rica ediyorummm…

  654. derya diyor ki:

    mbr ben nişanlımla ilişkiye girdim fakat kan gelmedi kızlık zarım bozulmuşmudur birde muayene gittiğimde ilişye girdiğim anlaşılırmı

  655. kader diyor ki:

    hocam ben 18 yaşındayım nişanlımdan başkasıylada ilşkiye girdim ve şüphelenmektedir beni muyaneye götürüp benden başkası ile ilişkiye girdigimi ögrenmek istiyor ondan başkasıyla ilşkiye girdigim anlaşılır mı ?

  656. seda diyor ki:

    korkut bey ben 4 yıldır erkek arkadasımla bir çok kez ilişkide bulundum.yalnız simdi ayrıldık.baska biri ile evlenicem.kızlık zarımı diktiricem.bu mümkünmü??ne  zaman evleneceğim belli değil.4 sene önce falan diktirsem bir sorun olur mu?yoksa 1 kaç ay veya bir kaç gün oncemi gelmem lazım.birde fiyat konusunda bir kaç arkadasımız taksit olur demiş.taksitle ödeme mümkünmü?

  657. SUDE diyor ki:

    korkut bey bu işlemi evlenmeden önce uygulayabilr miyiz yani ne kadar süreli bir işlem oluyor arkadaşlarım evlenmeden 4 gün önce bu işlemi uyguladılar fakat ben daha uzun yani kalıcı olmasını istiyorum bu konuda yardımcı olursanız en yakın zaman da bu işlem için size başvurayı planlıyorum bide fiyatı hakkında bir bilgiye rastlayamadım yardımcı olursanız sewinirim.

    CEVAP:

    Sude hanım kalıcı yöntemle tamir işlemi dilediğiniz zaman yapılabilir, hemen evlenmeden önce yapılmasına gerek yoktur. Fiyat hakkında detaylı bilgi için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz…

  658. pelin diyor ki:

    İyi günler Korkut Bey bundan 1 ay önce adet dönemindeydim adet dönemimim günü içersinde idi erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla beraberlik yaşıyorduk erkek arkadaşımla ilişkiye girmedik ama sürtünme esnasında canım birden çok acıdı ve geri çekildim ve baktığımda kan akmıştı sizce kızlık zarım bozulmuşmudur ? İlginiz için teşekkürler

    CEVAP :

    Muayene etmeden net cevap verebilmem zor ancak belirttiğiniz şekilde kızlık zarı yırtılabilmektedir.

  659. Ceren diyor ki:

    doktor bey ben 4 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım ama şu anca çok pişmanız. Eğer bundan sonra br daha ilişki yaşamazsam kızlık zarım kendi kendine iyileşirmi ? Bunu dışında vjinamda ilişkiden sonra genişleme hissedşyorum bu durum da zamanla düzelirmi ?

    CEVAP :

    Ceren hanım kızlık zarı yırtıldıktan sonra bir daha hiç ilişki yaşamazsanız da kızlık zarı kendi kendine iyileşerek eski haline dönmez. Bu kadar kısa sürede vajinada sadece ilişki ile genişleme olmaz, psikolojik olarak siz genişlemiş gibi hissediyor olabilirsiniz.

  660. fatih diyor ki:

    merhaba doktor bey ben eşimle gerdek gecesinde ilişkiye girdim fakat kanama olmadı.10 gündür evliyiz hala ilişkiye girmemize rağmen kanama olmamıştır  sizce sorunumuz ne olabilir…

    CEVAP :

    Eşinizin kızlık zarı elastik yapıda olabilir, bu durumda ilişki ile kanama olmaz bu sık karşılaşılan bir durumdur… . . .

  661. burçin diyor ki:

    mrb korkut bey yorumların çoğunu okudum kızlık zarımı kalıcı yöntemle  onarılmasını istıyorum yanlız düğünden hemen önce gelmek sart mı? bu durumdan dolayı cok gergınım ve evlenmek için önumde en az bı 5 yıl kadar var.. ben şimdi  istıyorum ve ne sıklıkla kontrollere gelmek gerekıyor cvp verdiğiniz de randevu için tel.den size dönücem inş. cvbınızı beklıyorum..

    CEVAP :

    Burçin hanım ameliyatınızı kalıcı yöntemle yapabiliriz, bu tip ameliyat sonrası ne zaman evlendiğiniz önemli değildir , iyileşme olduktan sonras kızlık zarı kalıcı olarak tamir olmuş olacaktır ve ilk ilişkinizde mutlaka kanama olur. Biz her türlü olumsuzluğa karşı mutlaka hastalarımızı evlenmeden 4-5 gün önce kontrole çağırmaktayız ve bu şekilde istenmeyen sonuçların önüne geçmekteyiz…herhangi bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun.

  662. asya diyor ki:

    mrb korkut bey,evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye grdik ama erkek arkadasımın organı vajinama cok az grdi peçeteyi sürdüğümde 1damladan cok cok az hatta nokta kadar 2 3 nokta kan gelmişti ve idrarımı yaptıgımda vajinamda yanma oluor. sizce kızlık zarım yırtılmışmıdır yoksa tahrişmi olmuştur.sonuçta ilşkimiz ciddi de olsa bu işler belli olmuor onun korkusundayım sitenizi tesadüfen buldum yorumlara göre mükemmel bi doktorsunuz birtane bile olumsuz yorum okumadım ltfn banada yardımcı olunn….

    CEVAP :

    Asya hanım böyle önemli bir konuda muayene etmeden net cevap vermek çok doğru değil ancak belirttiğiniz şekilde kızlık zarının yırtılma şansı çok az. Muhtemelen tahrişe bağlı olarak kanama meydana gelmiş olabilir. Size muayene olmanızı öneririm…

  663. esra diyor ki:

    iyi günler hocam ben mersinden yazmaktayım 29 yaşındayım ve hiç ilişkiye girmedim ama sanki kız degilmişim gibi yada küçükkken biirleri tarafından bişeyler olmuş gibi hissediyorum.bu yüzde 25 yaşındayken kadın dogum uzmanına gittim korkulacak bişey yok kızssın dedi ama ben hala takıyorum içim de bir korku piskolojikmen beni çok yoruyor.yada bir kadın dogum uzmanının yanılma payı var mı

    CEVAP :

    Doktorunuz yırtılma olmadığını söylemiş, bu durumda endişe etmenize gerek yok… Bir kadın doğum uzmanının bu konuda yanılma payı çok azdır.

  664. ebru diyor ki:

    merhaba hocam dün yazmışttım ama hala yanıt alamdım bir an önce yanıtlarsanız çok sevirim

  665. hülya diyor ki:

    mrb doktor bey ben erkek arkadasımla ilişkiye girmedim ancak parmagını içine soktu ve kangeldi baya bi.ertesi günde az miktarda ama bıkac gün devam etti kanama neden oldugunu bilmiorum.bir doktora giitim bana sag tarafta yırtık var vücut ilişkiye müsait yapıda dedi yani bozulmus mu oluo ben anlamadım utancımdanda soramadım.ilişkiye girmedik yalnız parmagını soktugunda kan geldi ve bikaç gün devam etti bu bozuldugu anlamına mı gelio ben samsunda oldugum için gelemiyorum ve bu yorumları görünce size yazmak istedim umarım hmn bir cvp verip bilgilendirirsiniz çünki hiç ii deilim. şimdiden tşk..

    CEVAP :

    Hülya hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarı yırtılabilir. Sizi muayene eden doktor da yırtık olduğunu yani kızlık zarının bozulduğunu belirtmiş. Dilerseniz tekrar muayene olmaya gidebilirsiniz.

  666. hülya diyor ki:

    ona göre diktirmem gerekiormu gerekiyorsa size gelmeyi ddüşünüorum tsk

  667. ozlem diyor ki:

    doktor bey ben sevgilimle ilişkiye girdm.adet olamıyorudum.en son ilşkiye gidiğimzde kanama oldu ama adet sandım.değilmiş.kızlık zarı yırtılmş olabilirmi?

    CEVAP :

    Özlem hanım kızlık zarınız yırtılmış olabilir, muayene olmanızı öneririm…

  668. özge diyor ki:

    mrb ben kızlık zarının yırtılp yırtılmadıgınjı  bilmiyrummm ama çok korkuyrum ve siz istanbuldasınız adanada saglık açısından hijenik   ortam sizin kadar ii doktor önerebilirmisinz acil cvb verirsenz sevnrm

  669. hakan diyor ki:

    Hocam iyi günler size bir sorum olcak bnm kız arkadaşımı yanınıza getircem fakat ben şunu öğrenmek istiyorum vajinaya bakarak kızın önceden ilişkiye girip girmediğini anlıyabilyor musunuz yani genişliğinden falan anlamak mümkün mü önceden böyle bişey yaşayıp yaşamadığı ilginiziçin teşşekür ederim iyi günler

    CEVAP :

    hakan bey vajinanın geniş olması ile daha önceden ilişki yaşanıp yaşanmadığı anlaşılamaz…Sadece kızlık zarının yırtık olup olmadığı muayene ile anlaşılabilir. İlk defa ilişki yaşayan bir bayanın vajinası yapısal olarak doğuştan geniş olabilir veya aktif bir cinsel hayatı olan , daha önceden kürtaj yapılmış olan bir bayanın vajinası dar olabilir….

  670. hasret diyor ki:

    merhaba hocam 1 ay önce erkek arkadasımla ılıskım oldu sanırım kızlık zarım bozuldu 2gun boyunca kanamam oldu. ben bu olayı anneme anlatmak ıstıyorum tabı bu sekılde degıl merdıvenden düştüm demeyı dusunuyorum . hocam sıze sorum su herhangı bır doktora gıtsem annemle muayne sonucu merdıvenden dusmedıgım anlasılırmı ılıskıye gırıp kızlıgım bozuldugu anlasılırmı ? hocam enkısa zamnda cevabınızı beklıyorum sımdıden tsk ederım 

    CEVAP :

    Hasret hanım muayene ile sadece kızlık zarında yırtık olup olmadığı anlaşılabilir, yırtılmanın nasıl olduğu anlaşılamaz.

  671. Hale S. diyor ki:

    Korkut bey ben bir arkadaşım adına size bu mesajı yazıyorum. Arkadaşım öz amcasının oğlu tarafından tecavüze uğradı ve şu anda çok kötü durumda, bunalımda. Bundan 4 ay önce intihara bile kalkıştı. Şu anda psikiyatrik tedavi görüyor ve ilaç kullanıyor. Psikiyatri doktoru kızlık zarı tamiri yaptırabileceğini söylemiş ve sizi önermiş ben de sizi internette bularak sitenizi inceledim , tüm yorumları okudum. Size bu ameliyat için gelmek istiyoruz ancak arkadaşım çok korkuyor. Biz ameliyatın narkozla yapılmasını istiyoruz bu mümkünmüdür ?

    CEVAP :

    Ameliyatınızı genel anestezi ile uyutarak yapabiliriz. Bunun için en az 4-5 saat aç ve su içmeden gelinmesi gerekmekte. Gelmeden önce randevu alırsanız sevinirim…

  672. Merve diyor ki:

    Korkut bey size teşekkür etmek istedim. Hafta sonu evlendim ve herşey yolunda gitti . . . inanın hayatımızı kurtarıyorsunuz size minnettarım. 1 hafta sonra kontrole gelmeme gerek varmı, şu anda hiçbir sıkıntım yok ancak eğer kontrole gelmek şartsa gelebilirim. Bir de idrar yaparken yanmam oluyor bu normalmidir ? ilişkiden önce bu tarz bir problemim yoktu.
    Saygılar.

    CEVAP :

    Eğer bir şikayetiniz yoksa kontrole gelmenize gerek yok. İdrarda yanma enfeksiyona bağlı olabilir, muayene olamnızı öneririm.

  673. ilknur diyor ki:

    mrb  hocam ben size  yazmıştm fakat cevap yazmadınız bnim için çok önemli cvb bekliyorum beb kızlık zarımın yrtılıp yırtılmadıgını merak ediyrm eger yırtılmışsa diktrmk istyrum ama sz istnbuldasınız beb istanbula gelem bana gerçekten iii br doktr saglıga önm veren bir doktr tavsiye edermisinizzz

    CEVAP :

    İlknur hanım maalesef İstanbul dışında bu işlemi yapan arkadaşım bulunmamakta . . .Şehir dışından bize gelen birçok hastamız mevcut, aynı gün içinde ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz…

  674. Cansu diyor ki:

    Merhaba doktor bey. Bir arkadaşıma kızlık zarı tamiri işlemi yapmıştınız ve evlendi, kanaması oldu. Aylardır arkadaşımın evlenmesini bekliyordum ve ilk gecesinin sorunsuz geçmesi beni de bu ameliyatu yaptırmam için cesaetlendirdi…erkek arkadaşımla 4 yıldır süren bi ilişkimiz vardı ancak biz ayrıldık. Ben şu anda birini seviyorum ve ona çok değer veriyorum o da beni çok seviyor. Onu bu şekilde aldatmış gibi olucam ancak onu kaybetmeyi istemiyorum. Benim bakire olmadığımı öğrenirse hem çok üzülür hem de ayrılmamız gerekir. Ben onsuz yaşayamam bu yüzden size ameliyat için gelmek istiyorum, kızlık zarı 4 sene önce yırtılsa da bu ameliyat yapılabilirmi ? Herşey için şimdiden teşekkürler . . .

    CEVAP :
    Kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir, mutlaka ameliyat sonrası iyileşme tamamlandıktan sonra ne zaman ilişki yaşanırsa yaşansın ilk ilişkide kanama meydana gelir.

  675. ÖZLEM diyor ki:

    ilişkiye girdim. kızlık zarım bozuldu diktirmek istiyorum fiyatlarını nasıl ögrenebilirim. güvenilir oldugunu nasıl anlayacagım. bana yardım eder misiniz. şimdiden bilgilerinz için teşekkür ederim birde tanıdıgınız iyi doktor tavsiyesine ihtiyacım var

  676. GÜLSEREN diyor ki:

    KORKUT BEY, 3 AY ÖNCE BEKARET TAMİRİ İÇİN GELDİM AMA SÜREKLİ TEDİRGİNİM TEKRARDAN SORUN OLUR MU DİYE. VE NIŞANLIMDA İSTER İSTEMEZ BİRŞEYLER YAŞAMAK İSTİYOR.SÜRTÜNME İLE YIRTILABİLİR Mİ VE BU İŞLEMDEN SONRA ARA ARA KAHVERENGİ KOYU KIRMIZI GİBİ RENGİNİ AYIRT EDEMEDİĞİM LEKELENMELER OLUYOR NORMAL Mİ?

  677. meltem diyor ki:

    merhaba doktor bey kaç yaş üzeri yapılıyor ameliyat ?
    CEVAP :
    18 yaşını doldurduktan sonra ameliyat yapılabilir. . .

  678. SERKAN diyor ki:

    DOKTORBEY HEP KIZLAR YAZMIŞ AMA BEN DE YAZMAK İSTİYORUM BENİM SEVGİLİM 18 İNE YENİ GİRDİ VE BEN 20 YAŞINDAYIM BUNU BANA YENİ SÖYLEDİ KIZLIK ZAININ BOZUK OLDUGUNU BEN FİYATLARI MAİL OLARAK ATARMISINIZ VE HASTANEDE KAÇGÜN YATAR ANNESİ BİLİYORMUŞ AMA BABASINDAN KORKUYOR PARASINI BEN VERCEGİM ÇÜNKÜ ÇOK SEVİYORUM DÖNÜŞ YAPIN LÜTFEN BANA

  679. selın diyor ki:

    sevgılı arkadaslar ben gecen hafta cuma gunu korkut beyın yanındaydım ve dusuncelerımı sızınlede paylasmak ıstıyorum doktor  bey sıze sukadar dıye bılırım anlayıslı kıbar sevımlı bırı, doktor gıbı degıl bazı doktorlar ınsanı azarlıyor ters davranıyor ama oyle bırı degıl gonul rahatlıgıyla gıtmenızı tavsıye edıyorum yanında calısan bayan ayse hanım o kadar kıbar bırı kı cok seker bır bayan bana o kadar sıcak davrandıkı cok memnun ayrıldım yanlarında , ve ılac larımı alamıyacagımıı, durumumun ogun musaıt olmadıgını soyleyınce ılac paramı bıle kendısı verdı bu kadar anlayıslı sızın huzurunuzda tekrar tsk lerımı sunuyoru m 

  680. ahuselin diyor ki:

    doktor bey ben 20 yaşındayım. geçtiğimiz yaz kızlığımı kaybettim. bir şekilde ailemin duyup beni muayene ettirmesinden korkuyorum. size soracağım şey ; ben kızlık zarını diktirsem ailem beni bi başka doktora götürdüğünde doktor aileme hangi cevabı verir? kızınız bakire mi der yoksa diktirmiş mi der? lütfen bana cvp verirseniz çok sevinirim

    CEVAP :

    Kızlık zarı onarımı ilişki ile kanama meydana gelmesi için yapılan bir işlemdir. Muayene olursanız tamir işlemi yapıldığı anlaşılır…

  681. kadriye diyor ki:

    Korkut bey sizi uzun zamandır takip ediyorum , en son bir arkadaşım sizde ameliyat olmuştu ve geçen hafta evlendi ve herşey yolunda gitti size çok dua ediyor. Ben de son kararımı verebilmek için arkadaşımın evlenmesini bekliyordum ve artık kararımı verdim ve kesinlikle size gelicem. Ameliyatı genellikle adet sonrası yaptığınızı biliyorum ancak benim adetlerim çok düzensiz bazen adet gördükten 10 gün sonra tekrar kanamam olabiliyor. Size tam olarak ne zaman gelmem gerekir ve bu tarz düzensiz kanamaları önlemek için tedavi uygulayabilirmisiniz ?

  682. nesli diyor ki:

    Korkut bey ben sizde 6 ay önce tamir işlemi yaptırmıştım. Ben evlendim ve şu anda 2 aylık hamileyim. Size gelmeyi çok isterdim ancak maalesef yırtdışında yaşıyorum ( Kanada ). Bu gebelik bizim için çok erken oldu, burada doktora yapıyorum bu yüzden gebeliği sonlandırmayı düşünüyorum. Burada kürtaj olmak için muayene olduğumda ve kürtaj işlemi sırasında kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılabilirmi ? Eğer bir problem olcaksa bir yolunu bulup size gelmeyi düşünüyorum . Herşey için çok teşekkürler. İyi çalışmalar.

  683. Asli diyor ki:

    Hocam ben şehir dışından gelicem sekreterinizden randevu aldım aynı gün içinde tekrar yolculuk yapmak sakıncalımıdır ?

    CEVAP :

    Ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır.

  684. gizem diyor ki:

    korkut bey ben 19 yaşındayım ve sözlüyüm sevgilimle ilişkiye girmedim ama nasıl desem utanıyorum da ama neyse sevgilim buluştuğumuz zaman bana dokunuyor ilk dokunduğu zaman takvimimin son günüydü kan geliyordu dokunduğu zaman çok acıdı bişey olmuşmudur  yardım edin korkuyorum henüz 19 da yaşındayım ben :( :(  

    CEVAP :

  685. ebru z diyor ki:

    mrb doktor bey size daha öncede yazmıştım ama cvp vermediniz.eski erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık daha sonra iç çamaşrımda kan vardı adetmde 1 gün sonra oldu acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?ben afyondan yazıyorum istanbula gelmem mümkün değil acaba burdan önerebileceğiniz bi doktor var mı nolur yardımcı olun çok zor durumdayım yarı yolda bırakıldım tek çarem sizsiniz.

  686. Asli diyor ki:

    merhaba korkut bey bende istemedigim bir iliski yasadim ve suan cok pismanim. Kalici yontem uygulamak istiyorum fakat bazi yerlerdede okudugu
     Kadariylada %100 garantili olmadiginu ve saglik sorunu olustura bildigu yaziyor. Korkuyorum ve cok tedirginim. Daha sonra hic bir problemle karisilasmayacagimi anlamam gerek. 

    CEVAP :

    Merhabalar… Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri en sık yapatığımız ameliyatların başında gelmektedir. Bu ameliyat estetik amaçlı olarak yapılan ameliyat grubuna girmekle beraber derin dokularda işlem yapılmadığından ameliyat sonrası dönemde herhangi bir probleme neden olmaz… Ameliyat kadar ameliyat sonrası da çok önemlidir. Eğer verilen ilaçları düzgün kullanır ve kontrollerinize düzenli olarak gelirseniz ilk gecenizde hiçbir problem yaşamazsınız, bu konuda içiniz rahat olsun…

  687. İsra diyor ki:

    Merhaba doktor bey…Ben İsra.
    17 yaşındayım.erkek arkadasımla ilişkiye girdim.sonradan kanama oldu..sizce kızlık zarı bozulmuşmudur..annem ve babam bilmiyor..lütfen yardım edin..izmirde muaynaneniz varsa hemen gelirim..

  688. ZELAN diyor ki:

    merabalr korkut bey 2 sene önce erkek arkadaşım zorla ilişkiye girmek istedi ve istedigini yaptı ama sol tarafta hafıf 1 tane yırtılma oldugunu söyledi doktor. Bu kesin bi şekildi kızlık zarı bozulmuş oluyormu? ve 2 ay sonra dugunum var kesın dıkım yaptırmalımıyım Bozulmuşmudur? Şuan yaptırmaya Kalksam yapabılırmısınz?

    CEVAP :

    Eğer yırtılma varsa kızlık zarı bozuldu anlamına gelmektedir. Yırtığın bir tane vaya birden fazla olmasının önemi yoktur. Kızlık zarı onarımı istediğiniz zaman yapılabilir, en kısa zamanda yapılmasını öneririm . . .

  689. filiz diyor ki:

    mrb hocam ben 31 yasındayım ve 6 yıllk bi birlikteligim vardı düne kadr  son 2 yılı birlikte olduk artıkk hayatımda yaptıgım en büyükk hata diye bilirim ondan sonra basladıı hersey  ve ben artıkk dayanamadım bastan hersey toz pembe geliyoo ama olmuyo sonra en ufacıkk biseyde yolu gösteriyoo ne degeriniz ne gururunuz hiç bi seyiniz kalmıyo benim öyle oldu bunları yazıyorum belkii henüz birlikte olmaış arkadaşlara örnek olsun bn boynuma öyle bi büyük kolye taktımkii simdi cıkarıp atamıyorum sizden istedigim ne yapabilirim  hem cokk korkuyorum hemde  mecburum buna kalıcı yöntem olması lazım ama bu nekadr kalıcı olur yaş sorun olurmu kalıcı oldugu zaman verdiginniz süre varmı benii bıraz bilgilendirirmısınız simdiden tşk..

  690. merve diyor ki:

    merhaba korkut bey cok zor durumdayım psıkolojım cok bozuldu artık kendıme zarar verıcem cok buyuk bı hata yaptım gerı dönüşü olmayan :( kızlık zarı ıcın nasıl ulasabılrım sıze yardımcı olursanız sevınrım.

    CEVAP :

    Merve hanım kalıcı yöntemle onarım yapılabilir, 0212 241 48 93 no.lu telefondan bize ulaşabilirsiniz…

  691. zeynep diyor ki:

    korkut bey ben 17 yasındayım yaklaşık 9 yaşındayken bisikletten düştüm çok az bir leke geldi nokta dağılımı kadar ..kimseyle birsey yasamadım gecenlerde parmagımı soktum sıvılıydı yarısına kadar girdi kan gelmedi ve hiçbir agrı olmadı çok korkuyorum ben kız değilmiyim yardım edın bana

    CEVAP :

    Zeynep hanım belirttiğiniz şekilde kızlık zarının yırtılmaşansı çok az… Parmağınızı içeriye soktuğunuzda kanama olmamasının nedeni kızlık zarının yapısına bağlı olabilr. Esnek kızlık zarında ilişki ile de kanama olmayabiliyot… Net cevap verebilmemiz için muayene olmanız gerekmekte.

  692. arzu diyor ki:

    korkut bey kızlık zarımı diktirmek istiyorum  dügünüm agustosta nezaman olursa dogru olur zaman fark edrmi… cvp lütfen

    CEVAP :

    Kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir.Düğün tarihiniz yakın, en kısa zamanda tamir işleminin yapılmasını öneririm . . .

  693. Selin diyor ki:

    Hocam ben Selin size geçen sene Belçika’ dan gelmiştim belki hatırlarsınız uçağımı kaçırmıştım sizin muayenehanenizde akşama kadar diğer uçağı beklemiştim . . . Ben evlendim, ilk gecemde bir problem yaşamadım herşey olumlu geçti bu yüzden size özellikle teşekkür ederim. Benim adet döenmimde şiddetli kasık ağrılarım oluyordu geçen hafta muayene olmaya gittim ve bana 6 cm büyüklüğünde çikolata kistimin olduğu söylendi ve ilaç tedavisi başladılar. Eğer ilaç tedavisi başarılı olmazsa ameliyat yapılacak. Ben ameliyatı sisin yapmanızı istiyorum. Eğer ameliyat kararı verilirse İstanbul a gelicem bu durumda uçak yolculuğu yapmamda bir sakınca varmıdır. ?

  694. Arzu diyor ki:

    Korkut bey çok ilgili ve cana yakın birisi. Ben daha önce de birkaç doktorla kızlık zarı onarımı için görüşmeye gitmiştim, bazıları çok kötü davrandı hatta azarlamaya bile kalkan oldu çok utandım. Korkut beye güvenebilirsiniz, her zaman hastalarına çok yardımcı oluyor, güleryüzlü ve anlayışlı. Sizi sorgulamadan, incitmeden görüşüyor ve size inanın o görüşme esnasında güven aşılıyor bu benim için çok önemli. Ben Korkut beyde ameliyat oldum ve daha sonra evlendim, herşey yolunda gitti. Buraya bu mesajı sıkıntıda olan ve ne yapacağını bilemeyen arkadaşlar için yazmak istedim çünki ben de aynı durumdaydım ve çok kötü günler geçirmiştim. Şu anda evlendim ve çok mutluyum bunda da Korkut beyin büyük katkısı var buradan ona da teşekkür ederim…

  695. zeynep diyor ki:

    muane olmaya gerek duymuyorum çünkü hiç kimseyle bişi yaşamadım kız olduguma ınanıyorum doktor beyy teşekkür ederm

  696. emine diyor ki:

    merhaba hocam ben bir iki aya kadar ameliyat olmak istiyorum ve randevu alacagım fakat sorularımın en önemlisi olcagım amelıyattan belki bir belkide iki seneye kadar evlenmiyecegim kalıcılıgı ne kadar bir sorun oılur mu birde benim ilk ilişkimden sonra kanama oldu daha dogrusu hiç olmadı ben ögrenci olduhgum için çok yüksek bir ücreti de kaldıramıyorum talihsizlik sonucu yaşanmış bir olaydan kurtulmak istiyorum gerçekten ihtiyacım var yardımcı olursanız çok teşekkür ederim benim sadece kızlık zarı dikimi yani uzun süreli birde estetigini yaptırmak istiyorum fiyat olarak bana birşeyler söyleyebilir misiniz lütfennnn

    CEVAP :

    Emine hanım fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz, buradan fiyat bilgisi yazmamız mümkün değil.Ameliyat sonrası kalıcı olarak kızlık zarı tamiriniz gerçekleştirilebilir.

  697. selda diyor ki:

    mrb ben 1 yıl once kadar kendi kızlık zarımı bozmusum fakında olmadan ve gecen hafta ıcınde nısanlıcagım kısıyle ılışkı yasadım ve bunu ogrendi tabi bunu kabul etmesi cok zor bu sebepten ayılmadık ama hayel kırıklıgından eskisi gibi deiliz ben q.antepte yasıyorum ve bunu cozmek istiyorum lütfen bna yarım et hiç kimsenn suratna bakamıyorum cok ıgrenc bı durum … simdiden tşkr

    CEVAP :

    Selda hanım dilerseniz kızlık zarı tamiri yapılabilir. Ameliyat ortalama 30 dk. sürmektedir. ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamakta.

  698. ECE diyor ki:

    merhaba ben kızlık zarı dikimi için fiyat ögrenmek istiyorum

    CEVAP :

    Fiyat bilgisi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz.

  699. ayten diyor ki:

    doktor bey rica etsem mail adresiniz verebilirmisniz.

    CEVAP :

    mail adersim : korkuta@gmail.com

  700. sevimm diyor ki:

    doktor bey kıslık zarı esnek olduğu için kanamam olmadı,yine de dikimi yapılabilirmi,evlendiğim zaman kanama olacakmıdır

    CEVAP :

    Elastik tipteki kılzık zarına sahip olanlar için de eğer ilk gece mutlaka kanama olmasını istiyorsanız ameliyat yapılabilir.

  701. sevimm diyor ki:

    ben ilişkiye girdikten sonra kanama olmadı esnek olduğu için.doktor bey ameliyat sonrası kanama olur mu,kesin bir çözümü varmı

    CEVAP:

    Kızlık zarı tamiri sonrası herhangi bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun.

  702. kewserrr diyor ki:

    doktor bey benm kızlığım 2 yıl önce bozuldu kalıcı ameliyatta kesin kan gelir mi ve evlenmeden 2 gün önce kontrole gelmem şart mı?

    CEVAP :

    Kevser hanım ameliyat sonrası ilaçlarınızı düzgün kullanır ve kontrollerinize düzenli olarak gelirseniz bir problem yaşamazsınız. Evlenmeden 3-4 gün önce kontrole gelmeniz gerekiyor…

  703. rabia diyor ki:

    merhaba hocam benim 5 yasındayken kızlık zarım patlatıldı su anda nişanlıyım ve flep yöntemiyle diktirmek istiyorum taksit yapıyomusunuz ve size nasıl ulasabilirim lüten bana yarım edin

    CEVAP :

    Rabia hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapabiliriz. Ödeme konusunda detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz…

  704. rabia diyor ki:

    muayeneniz nerede

    CEVAP :

    İletişim sayfasından adresimize ulaşabilirsiniz. Muayenehanemiz İstanbul, Şişlide bulunmaktadır.

  705. Ayse diyor ki:

    Korkut bey 17 yaşındayım, 18 yaşına girmem için 3 ay var… zaten yaptırmamın çok acelesi yok ama yaptırırsam kalıcı yöntemle yaptırmak istiyorum… 4 5 ay sonra gelsem… ve yanımda ailem olmasa olurmu ??? bunun fiyat aralığı nedir. istanbuldan gelmiycem… Aydından geleceğim… sizden ögrenmek istedigim tek şey fiyat aralığı ve aile bireyi olmasa olurmu ?? Sizden çok Acil Cevap Bekliyorum…

    CEVAP:
    18 yaşını doldurduktan sonra tek başınıza gelmenizde bir sakınca bulunmamakta. Fiyat bilgisi için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz…

  706. roza diyor ki:

    Korkut hocam ben size Türkmenistan’ dan gelmiştim kızlık zarı tamiri için. Ben evlendim ve hiçbir problem oluşmadı size çok teşekkür ederim Hocam ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ama 10 gündür adetim devam ediyor , ilacı kesmem gerkirmi ?
    İstanbul a Temmuz ayında gelicem size de kontrol için gelmek istiyorum…
    İyi çalışmalar .

    CEVAP :

    Doğum kontrol hapını ilk defa kullananlarda bu tarz kanamalar ortaya çıkabilir, ilacınızı kullanmaya deva edin, her gün aynı saatte almaya özen gösterin.

  707. Kısmet diyor ki:

    Korkut bey ben size ameliyat olduktan 1 ay sonra evlendim. İlk gece kanamam oldu ancak her beraberlikte az az pembe renkli kanama oluyor bu normalmidir ( bugüne kadar 5-6 defa beraberlik yaşadım ).

    CEVAP :

    Belirttiğiniz şekilde kanama olması normal, eğer ilişkiye 1 hafta ara verirseniz bu kanamalar duracaktır . . .

  708. ela diyor ki:

    merhabalar korkut bey ben kalıcı kızlık zarı dıkdırmek ıstıyorum ve fıyatı agır geldı fıyatda yardımcı oluyormusunuz ve ya taksıtlenme oluyormu acıl cvp yazabılırmısınız lutfen….

    CEVAP :

    Ödeme konusunda size yardımcı olmaya çalışırız. . . Detaylı bilgi için sekreterimle görüşebilirsiniz..

  709. sevgi diyor ki:

    Korkut bey benim yakın bir arkadaşım size ameliyat olmuştu ve kızlık zarı dikimi yapılmıştı.Arkadaşım evleneli 2 yıl oluyor, kendisi bana sizi çok önerdi ben de size gelmek istiyorum. Benim öğrenmek istediğim kızlık zarı tamirinden 2-3 yıl sonra evlensem de bir problem olup olmayacağı .

    CEVAP :

    Sevgi hanımm kılzık zarı tamirini kalıcı yöntemle yapıyoruz. Size verilen ilaçları düzgün kullanır ve kontrollerinize gelirseniz herhangi bir problem yaşamazsınız , bu konuda içiniz rahat olsun…

  710. Rengin diyor ki:

    Ben Korkut beye kızlık zarı dikimimi için gitmiştim , evlendim ve ilk gece kanamam oldu. Korkut bey öncelikle çok iyi bir insan , çok anlayışlı. Oaraya giderken utanarak, çekinerek gitmiştim ancak tüm utanmam , sıkılmam yersizmiş bana çok iyi davrandı ve gittiğimde hemen ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyatım yapıldı. Şu anda çok mutluyum. Evlendikten sonra yurtdışına yerleştik, bu yüzden teşekkür için yanına gidemedim ve buraya duygularmı yazmak istedim, benim gibi derdine çare arayan arkadaşlara da belki bir yardımım olur diye düşündüm. Ben de Korkut beyi ineternet yardımıyla bulmuştum ve çok araştırmıştım. Önce insan gittiği ve geleceğini teslim ettiği insana inanmak istiyor. Ben buaradaki herkese Korkut beyi çok öneririm, inşallah hepiniz bu dertten kurtulursunuz.
    Herşey için sonsuz teşekkürler Korkut bey…

  711. Emine S. diyor ki:

    Korkut bey bend aha önce tecavüze uğradım ve gebe kaldım, kürtaj oldum Ben de kızlık zarı tamiri yaptırabilirmiyim, psikolojik olarak çok kötüyüm. Beni isteyenler var ama hepsini rddediyorum, durumu aileme de anlatamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

    CEVAP :

    Emine hanım kızlık zarı tamiri kürtaj olan bir bayana da yapılabilir, bu konuda içiniz rahat olsun.

  712. gülce diyor ki:

    korkut bey merhaba, ben 4 sene önce erkek arkadaşımla tam ilişkiye girmediğim halde kanamam gerçekleşti. Renk açık pembe gibiydi. büyük ihtimalle yırtılma oldu. diktirmek için geldiğimde lokal anestesi epiudral şeklindemi yapılıyor yani belden bilgi verirmisiniz. yani öyleyse aptıramayacağımı düşünüyorum çünkü…

  713. sema diyor ki:

    en az kaç yasın altındakılere dikim yapıyosunuz ?

  714. sibel diyor ki:

    merhaba korkut bey burada sizin hakkınızda yazılan yorumları okudum içim rahatladı.benimde başımdan bir ilişki durumu geçti.ve ilişkiden sonra iki kere kanamam olmuştu.bende kliniğinizde kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum.evliliğim önümüzdeki yıl olucak yalnız bir sakıncası olurmu??ayrıca kontrole gelmesek nasıl sonuçlar meydana gelir?çünkü arkadaşların yazdığına göre bi hafta sonra kontrollerinden bahsetmişler??şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin…

  715. zekiye diyor ki:

    korkut bey ben 3 yıl önce bi birliktelik yaşadım 22 yaşındayım kızlık zarımı diktirmek istiyorum hastalarınız sizden çok memnun bu yüzden size yazma gereği duydum ben istanbul dışında yaşıyorum oraya gelişim günü birlik olacak bu yüzden aynı gün içerisinde operasyonu gerçekleştirmemiz mümkün mü? ayrıca kontrollere ne sıklıkla çağırıyorsunuz kaç kez kontrole gelmek gerekiyor…birde şuan yeni bir birlikteliğim var ama bakire olmadığım için onu kaybetmekten korkuyorum bu yüzden onunla cinsel boyutta bişey yaşayamıyorum operasyondan sonra onunla ne zaman bu tarz şeyler yaşamaya başlayabilirim? en kısa sürede cevap alabilirmiyim

  716. esra diyor ki:

    benim başımdan talihsiz bir olay gerçekleşti…şuan bunalımlara giriyorum destek görsem de yararını görmüyorum.doktorum bunu tavsiye etti..22 yaşındayım ailemin haberi olmadan muayene olup yaptırabilir miyim bir günde olur mu..

  717. selin diyor ki:

    doktor bey biz nişanlımla tam ilişkiye girmiyoruz, ama ilişki sırasında değilde saatler sonra kanlı akıntı geliyor, acaba kızlık zarım zarar görmüş müdür?

  718. gülizar diyor ki:

    hocam bana da yardım edin lütfen benimde doğuştan dış dudaklarım çok büyük ameliyattanda çok kokarım ben nasıl yapacağımı bilmiyorum ilişkiye hiç girmedim ama yakında giricem evleniyorum çünkü yardım edin lütfen bana neyapacağımı şaşırdım ameliyet için ayrıntıları bana iletirseniz belki muayeneye girebilirim…

  719. ayse diyor ki:

    hocam iyi çalışmalar ben ılıskıye gırdım ama kanamam gelmedı acaba kızlık zarımda problemmı var ve bunun ıcın cok endıselenıyorum eger zarar gorduyse dıktırmek ıstıorum cvp yazarsanız sevınırım

  720. hafize diyor ki:

    kızlık zarı ne kadra dikiliyo ve hangi doktora gidilmeli

  721. elif diyor ki:

    merhabalar hocam ben erkek arkadaşımla sevişirken vajina bölgemden hava geliyor bunun sebebi nedir kızlık zarı bozulmus olabilirmi

  722. ECE diyor ki:

    merhaba hocam gecenlerde ben erkek akadasim ile iliskiye girdim yalniz daha icime girmeden kanama oldu kizlik zarima zaraz geldimi acaba agri falanda his etmedim on dan son hic kanama olmadi adet gunume kadar

  723. ceren S. diyor ki:

    Korkut bey ben Ceren Adana dan size ameliyat için gelmiştim ben evlendim ve herşey yolunda gitti ve kanamam oldu. Benim şu anda akıntı ve düzensiz kanama şikayetlerim var burada bir doktora muayene olsam ameliyat olduğum belli olurmu ?

  724. Seyhan diyor ki:

    Ben Seyhan Trabzon da yaşıyorum. Benim bir arkadaşım sizde ameliyat olmuştu ( tamir işlemi ) ve ilk gecede kanaması oldu. Benim öğrenmek istediğim bu herkese yapılabiliyormu ? Ameliyattan sonra yatmam gerekiyormu ?

  725. ilkay diyor ki:

    merhaba ben ben kalıcı kızlık zarı diktirmek istiyorum ama ücretlerinin çok yüksek olduğu söylendi bana net bi fiyat verebilirseniz sevinirim 

  726. seda diyor ki:

    Mrb doktor bey erkek arkdsmla ilişkiye girdik ancak bana kan geldiğini belirtiyor ben kan falan görmedim acı falan hissetmedim bozlup bozulmadığını anlamak mümkün mü siz muayene ederek kontrol edermisiniz

  727. bahar diyor ki:

    merhaba doktor bey nişanlımla cinsel birlikteliğimiz oldu ancak ikimizinde içi rahat değil ve flep kaldırma yöntemiyle ameliyat olmak istiyorum ankarada yaşadığım için seyahat sorunum var siz ankaraya geliyormusunuz.ben istanbula gelsem aynı gün için de geri dönsem ve kontrollere gelemediğim için bi problem olurmu?

  728. dilara diyor ki:

    Doktor Bey size ulaşamıyorum bana yardımcı olur musunuz internet üzerinden randevu almak istiyorum ama sizin adınız çıkmıyor. Bunun için napmam gerekli ben anodolu yakasında kalıyorum bi hayli uzak sizin doktorluk yaptıgınız hastane ama yinede size gelmek istiyorum bana yardımcı olur musunz?

    CEVAP :

    Dilara hanım 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterime ulaşabilirsiniz . . .

  729. buse diyor ki:

    korkut bey ben bi doktora gittim kızlık zarım esnekmış öyle dedi kanaman olmaz doğumda kanaman olur dedi doğumda yırtılır dedi..ben erkek arkadaşımla birlikte olduk ama zevk almadım esneklıkle alakası olabılırmi  acaba o zevk aldığını söylüyo ama ben alamadım ve evlenmeyı düşünüyoruz hep böylmemi olurr:((((

  730. kübra diyor ki:

    mrb. ben küçükken vajinamı tahterevelliye çarptım ve biraz kan geldi :( acaba kızlık zarım bozulmuş olabilirmi o zamanlar böyle konular bilmediğim için doktora gitmedim . lütfen beni biraz bilgilendirebilirmisiniz ?

  731. gizem_6 diyor ki:

    doktor bey merhaba ben kızlık zarı tamiri yaptırcam ama benim aklıma takılan bir konu war ewlenmeden 2 3 yıl önce yaptırsak bile bi sorun yaşarmıyız ve dikim işleminden sonra adet görmede bir problem olmaz degil mi cevap werirseniz cok sevinirim doktor bey…

  732. YİLDİZ diyor ki:

    kızlık zarı dıktırdıkten nekadar sonra evlenılebılır kalınlasma olurmu dıyelım dıktırdık 4 yıl sonra evlendık bı fark olurmu ayrıca kızlık zarı dıktırınce agda yapmak falan zarar verebılırmı

  733. EFSA diyor ki:

    merhaba kardeşim kadar yakın gördüğüm kız arkadaşım bugun  kendisinin  kızlık zarını diktirmek istedigine karar verdi.bu konuda onun yanındayım ve bu tedavinin yapılacagı hastaneleri ve doktorları araştırmasında yarımcı olacagım,fakat düğünü seneye yaz mevsiminde olacak ve biz bu işlemin dügünden 1-7 gün önce olabileceginin yorumlarını farklı sitelerde okuduk bu işlemi bu dönemde yaptırıp 1 sene sonra da problemsiz evliligini gercekleştirebilir mi ? düğünden birkaç gün önce veya düğünden 1 sene önce yapılmasımı daha sağlıklı olur.

    Hoşçakalın,sağlıklı günler :)

  734. GAMZE diyor ki:

    Mrb Kortuk bey en 4 yıl erkek arkadasımla bırlıkte oldum am aılk bırlıktelıgımı hatırlamıyorum bıle cunku hıcbırsey hıssetmedım ve kanamada olmadı oyuzden arkadsım bu konuda bana hıc ınanmadı hastanye kontrole gıttık hala bakıre oldugum soylendı bende kızlık zarımın esnek oldugunu dusundum ama hala ıcımde korku var sımdı evlılık dusunmeye basladım ama evlenecegım kısınınde benı bununla yargılamasından endıselenıyorum cunku bızım mılletımız esnek zara ınanmıyor dırek kotu bır damga vuruyorlar bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

  735. eylül-n diyor ki:

    korkut bey ben sizinle birebir görüşmek istiyom ben şuanda sizze çok uzağım bende kızlık zarımı diktirmek istiyom neolur bana yardımcı olun sizden mutlaka cevap bekliyorum

  736. ayşe diyor ki:

    Merhaba korkut bey. yorumların bir çoğunu okudum herkes sizden çok memlun kalmış. bende ne yazık ki bu durumdan muzdaribim.:=( yaklaşık 8 önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. ilişkiden yaklaşık 10 dk sonra açık penbe renginde akıntı geldi ve daha sonra yoğun bi şekilde kanamam oldu. önce adet diye düşndük ama sonra muayeneye gittiğimde doktor sağ tarafta küçük bi yırtılma olduğunu söyledi. ve o günden sonra da psikolojim çok bozuk cinsellikten nefret eder duruma geldim ve bir daha böyle ilişkiye girmedim.ve şimdi diktirmek istiyorum.dikim için zaman önemli mi? yakın bi tarihte de(1-’2 sene ) evlenmeyi düşünmüyorum ne zman dikim yaptırmam gerekiyor. ve dikimden sonra kanama muhakkak gerçekleşir mi? fiyat olarak ne kadar olur.? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

  737. Merve T. diyor ki:

    Merhabalar,
    Eski Erkek arkadaşımla hiç birlikte olmadım ama internette yazan yazılara göre bozulmasının çok kolay olduğunu okudum ve ayrılmanında verdiği psikoloji ile kendimi kötü hissediyorum.
    Hiç birlikte olmadık ama sınırları zorladık.
    Bunu dışardan baktığımızda anlayabilirmiyiz?
    illa ki anlamamız için muayene olmamız mı gerekmekte.
    Yardımcı olursanız minnettar olurum.
    teşekkürler…

    CEVAP :

    Merve hanım eğer kanamanız olmadıysa korkmanıza gerek yok, kızlık zarı zarar görmemiştir…

  738. merhabalar diyor ki:

    meraba hocam ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum 31 yaşındayım evlenıcem yaşın bir önemı varmı yada ilişkiye başlamanın zamanı şimdiden tşk

    CEVAP :

    Ne zaman ilk ilişki yaşadığınızın veya yaşınızın ameliyatın yapılabilirliliği açısından bir önemi yoktur, kalıcı yöntemle bu ameliyat herkese yapılabilir.

  739. miranaz diyor ki:

    merhaba hocam ben sevgilmle 1 buçuk sene önce ilişkiye girmiştim ama hiç acı hissetmedim, fazla kanamada olmadı 1-2 gün sonrasında yine girdik yine kanama oldu ve 3.ilişkiye girmemizde yine ve sevgilim benim kız olduğuma inanmamakta daha önce hiç kimseyle böyle birşey yaşamadım bunun nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz .s

    CEVAP :
    İlk ilişkide meydana gelen kanamanın bir standardı yoktur, birkaç damla kanama olması bile kızlık zarının yırtılması anlamına gelir.

  740. elif diyor ki:

    merhaba korkut bey kızlık zarının ameliyatından ailemizin haberi olur mu amelyat edrseniz lütfen acil cewp bekliyorm yardımcı olun

    CEVAP :

    Hiçbir şekilde hasta bilgileri hastanın izni olmadan kimseyle paylaşılmaz. Aileniz de olsa konu hakkında bilgi verilmez. . .

  741. elif diyor ki:

    kızlık zarının ameliyatını yaparsanız ailemizin haberi olurmu lütfen çok acil cewapppp

  742. güneş diyor ki:

    merhaba doktor bey ben de bı operasyonu yaptırmayı dusunuyorum ama ıstanbul dısında yasadıgım ıcın operasyondan sonrakı kontrol donemlerını ogrenmek ıstıyorum genellıkle ne sıklıkta kontrole gelmek gerekıyor acaba bilgilendirirseniz cok mutlu olurum ıyı gunler.

  743. elif diyor ki:

    meraba hocAM ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum bu işlemı siz yapıyormusunuz evlenmeden kaç gün önce gelmem gerekir çok zamanım yok ilerde sıkıntı yaşarmıyım çok hassas bir bünyem var sıkıntısı olurmu cevabınızı beklıyorum

  744. Selena diyor ki:

    Korkut bey methinizi çok duydum, size bir arkadaşım da ameliyat oldu ve daha sonra evlendi, hiçbir problem yaşamadı. Böyle canlı bir kanıt olması da benim için çok önemli, tabii insan bu şekildeki önemli bir konuda kimseye güvemiyor. Ben size Almanya dan gelicem , gelmeden önce yapmam gereken birşey varmıdır ? Ameliyat sonrası hemen yolculuk yapabilirmiyim ? Ben bir de labioplasti ameliyatı olmak istiyorum bu iki ameliyat aynı anda olabilirmş ?

    Cevap :

    Selena hanım ameliyattan sonra yolculuk yapabilirsiniz. Her iki ameliyatı aynı anda yapabilriiz, gelmeden 2-3 gün önce randevu almanız yeterli olacaktır..

  745. nergiz diyor ki:

    Hocam ben Nergiz , size ameliyat olmak istiyorum . Ben eylül ayında evlenicem, kalıcı yöntem için ne zaman gelmem gerekir , ve fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim . . .

  746. nazan diyor ki:

    Korkut bey evlendim, kanamam oldu size çok teşekkür ederim. Ben şu anda balayındayım denize girmemde bir sakınca varmıdır ?

    CEVAP :

    Denize girmenizde bir sakınca bulunmamakta …

  747. Buse diyor ki:

    Ben Buse, ANKARA da yaşıyorum. Kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum, çok araştırdım sizi. Burada da yapan doktorlar var ama mutlaka size gelicem. Bu ameliyat genel anestesi ile yapılabiliyormu, ben hiçbirşey görmek ve hissetmek istemiyorum. Haftaya salı günü İstanbul a gelicem ve 1 hafta kalıcam geldiğ