Kızlık Zarı Dikimi Anlaşılır mı ? | Kızlık Zarı Dikimi
kızlık zarı

Kızlık Zarı Dikimi Anlaşılır mı ?

Kızlık zarı dikerek onarılabilir, kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir ve tamir sonrası ilişki ile kanama olacaktır.Kızlık zarı dikimi fleb kaldırma yöntemi de denilen kalıcı teknikle yapılmaktadır ve bu işlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini almaktadır. Kızlık zarının dikildiği ilişki öncesi ve sonrasında kesinlikle anlaşılamamaktadır.

Benzer Yazılar
Yorumlar
  1. defne diyor ki:

    hocam ben 19 yaşında bir kızım, ilişkiye girdim kan gelmedi aslında gelmiş sevgilim öyle dedi ama çok azmış belli belirsiz damla kadar belki bir damladan bile az ama bn teretütte kaldım sizce benim kızlığım bozulmuşmudur. lütfen bni biraz olsun rahatlatın en azından bozulmuş bile olsa bunu bileyim. yanlız şöyle söyliyeyim önceki halinden daha açık görünüyo şuanda ama kan gelmemesi düşündürdü beni. cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim.

    CEVAP :

    Sefne hanım kızlık zarınız muhtemelen bozulmuştur. Bazen kızlık zarı geniş bir halka şeklinde olabilir ve bu durumda kanama çok az olur hatta bazen kanama olmayabilir… Muayeneye gelebilriseniz size muayene sonrası konu hakkında net bilgi verebilirim . . .

  2. canan diyor ki:

    kızlık zarı dikimi nasıl anlaşılır detaylı bi şekilde yazarmısınz doğum esnasında yada hamilelik testlerinde veya herhangi bi kan testinde lütfen yardımcı olunn.cvp yazarsanız sevinirim

    CEVAP :

    Nur hanım kızlık zarı tamirini genellikle kalıcı yöntemle, estetik cerrahi tekniklerle yapmaktayız. Bu şekide yapılan tamir sonrası ilişki ile kızlık zarı tamir bölgesinden yırtılacaktır ve daha sonra muayenede, yapılacak testlerde veya doğumda kızlık zarı tamiri yapıldığı anlaşılmayacaktır, bu konuda içiniz rahat olsun .. .

  3. murat diyor ki:

    hocam ben kız arkadasım ile ilişkiye girdim.ilişki sırasında kız arkadasımdan herhangi bir kana benzer sıvı geldiğini görmedim.ilişki sonrasında aradan gecen30-40 dk sonra kız arkadasım lavaboya girip vajinal bölgesinden kan geldiğini söyledi.hocam sizce böyle bir şey mümkünmüdür.yani kızlık zarı yırtıldığında ilişki sonrasında da kanaması durumu olağanmıdır.yanıtlarsanız sevivirim

    CEVAP :

    Eğer kızlık zarı elastik yapıdaysa ilk ilişkide kanama olmayabilir veya çok az kanama gelebilir bu gayet normaldir . . .

  4. tuğçe diyor ki:

    hocam okulun kapısının üstünden kaçmaya çalışırken kapının üstüne sertçe zıplayınca çok acıdı ve kanama geldi o zamanlar pek birşey bilmedğim için önemsememiştim acaba kızlık zarı bozulma ihtimali var mıdır ve üzerinden 8 yıl geçti kızlık zarının hangi sebeble bozulduğu bilinir mi ? lütfen bilgilendirin beni

    CEVAP :

    Tuğçe hanım kızlık zarının nasıl yırtıldığı anlaşılamaz. Eğer kanamanız olduysa sizin de muhtemelen kızlık zarınız yırtılmış olabilir. Muayeneye gelmenizi öneririm, muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız . . .

  5. şeyma diyor ki:

    merhaba hocam ben 18 yaşındayım bundan birkaç sene önce ben parmağımı soktum ve kan geldi ben bilmiyordum böyle olacagını diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorsunuz ve kalıcı oluyo mu

  6. şeyma diyor ki:

    merhaba hocam ben 18 yaşındayım bundan birkaç sene önce ben parmağımı soktum ve kan geldi ben bilmiyordum böyle olacagını diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorsunuz ve kalıcı oluyo mu
    ve ben malatya da oturuyorum istanbul a gelmem imkansız bana önerebileceğiniz malatya ve çevresinde güveneler ri doktor varsa lütfen bana yardım edin bu konu da çok acil

    CEVAP :

    Şeyma hanım fiyat bilgisi için sekreterimle görüşebilirsiniz. Malatya ve çevresinde maalesef bu işlemi yapan hekim arkadaşım bulunmamaktadır . . .

  7. özge diyor ki:

    merhaba hocam bn 18 yaşındayım ve bundan 4 yıl önce tecavüze uğradım ama kan gelmedi daha sonra bir çok birleşmem oldu ama hiç kan gelmedi doktorada başvurmadım sizce bunda bi sorun olabilir mi??

    CEVAP :

    Özge hanım kızlık zarınız muhtemelen elastik yapıdadır, bu tip kızlık zarına sahip bayanlarda ilişki ile kızlık zarı yırtılmaz ve kanama meydana gelmez . . .Ben size muayene olmanızı öneririm, muayene sonucunza göre net cevap verebiliriz . . .

  8. ali diyor ki:

    hocam bi kızın kaç defa ilişkiiye girdiği belli oluyor mu kız arkadaşım hiç ilişki yaşamadığını söylüyor ancak çok sevişmiş ve bakire değil ben bu konuda ona güvenmiyorum tıpla anlşılabilir mi ilişkiye girip girmediğini yanıtlarsanız sevinirim hocam

    CEVAP :

    Muayene ile bir bayanın kaç defa ilişkiye girdiği anlaşılmaz . . .

  9. gariban oldum diyor ki:

    mrb.dr.bey yorumlarınıza bakılacak olursak ii bi dr.sunuz galiba ben de size bi soru sormak istiyorm
    ben doğuda yaşıyorum ben kimseyle ilşkiye girmedm benim sorunum sadece ben3.kattan düştüm ve benden kan geldi acaba kızlığım yırtılmş mı bu olay 20yaşndayken oldu ve ben şuan 33 yaşındayım evlenmekten de korkuyorm hiç dr.da gitmedim ne yapacağımı da bilmiyorm ne yapsam…?????

    CEVAP :

    Muayene olmanızı öneririm, muayene etmeden bu şekilde önemli bir konuda net cevap vermek çok zor. . . muayene sonucunuza göre gereken tedavinizi yaparız…

  10. gariban oldum diyor ki:

    parmağımı soktuğumda gayet rahat bi şekilde giriyor bu ne anlama geliyor buna bi anlam da veremedm ben demekki…????

    CEVAP :
    Belirttiğiniz şekilde parmağınızın içeri girmesi kızlık zarının yırtık olduğu durumlarda veya elastik kızlık zarına sahip olan bayanlarda meydana gelebilir…

  11. Ela diyor ki:

    Mrb.dr bey acaba diktrdktn snra iliskiye grdktn hemen ertsi gun doktora gdilirse diktrıldgi anlaslrmı ?

    CEVAP :

    Ela hanım ilişkiden sonra kontrole gidilirse yırtılma ameliyat yapılan bölgeden meydana geleceğinden ameliyat yapıldığı anlaşılmaz…

  12. eda diyor ki:

    meraba hocam sizden birsey öğrenmek istiyorum ben 24 yasındayım 18 yasındayken erkek arkadaslımla ılışliye girdim kızlığım bozuldu bılmıyorum kan gelmedı fakat bozulduysa suankı erkek arkadasım olayı bılmıyorum soluyemıyorum diktirmek istiyorum muahnanize geip sunu oğrenmek ıstedım ilk gunku gibi anlaşılmadan kanama ihtimali varmı benı aydınlatırsanız sevınırım cok canım sıkılıyor cunku bu duruma napabilrim sölesem olmaz diktirmek istiorum ama dikilince kanamaz falan dıyolar bellı oluyormus dıyolar umarım oyle bırsey yokturr

  13. perişan diyor ki:

    zarın dikildiği her doktor tarafından anlaşılır mı? yani her doktor muayene dışında baktığında anlayabilir mi? yeni yırtılanda dikimmi daha az belli olur yoksa erken dikilen ya da geç dikilen geç dikilen hepsinde aynı şekilde mi belli olur?

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri yapıldığı normal kadın doğum muayenesinde anlaşılamaz. Özellikle kızlık zarı muayenesi yapılırsa ameliyat anlaşılabilir. Yeni meydana gelen yırtılmalarda yapılan ameliyat ile geç yapılan ameliyat arasında ameliyatın anlaşılması bakımından bir fark yoktur ancak yeni oluşan yırtıklarda ameliyat daha basittir ve iyileşme daha hızlı meydana gelir.

  14. perişan diyor ki:

    teşekkür ederim hocam.tecavüze uğradığım için diktrip diktirmemekle kararsızım.tecavüze uğradım ama tam ilişki yaşamadım ben o kişiye saldırınca kaçtı ama iş işten geçmişti kan geldi hem de çok fazlasıyla. ama hiç ilişkiye girmedim.benim rahmim dar yani hiç ilşkiye girmediğim için yapısında herhangi bir bozulma olmadı.bu muayenede anlaşılır deil mi.çünkü diktirme taraftarı değilim arkadaşıma her şeyi anlatmak istiyorum ama hiç ilişkiye girmediğimi de kanıtlamak istiyorum. benim rahmim tam gelişmemiş 5 cm boyunda.böyle bir rahimde ilişkiye girilse belli olur değil mi. çünkü diktirip karşı tarafı kandırmak istemiyorum.

  15. perişan diyor ki:

    teşekkür ederim hocam

  16. perişan diyor ki:

    aydınlattığınız için teşekkür ederim. hayal kırıklığı oldu ama sizinde yapacak bişeyiniz yok. iyi günler

  17. elif diyor ki:

    mrb hocam . dikilen zar duruken hiç bizman yırtılmas demi 

    ? ilişki harici . mesala dügününde oynarken fln her hangı bı durumda yırtılmaz demi ilişki harici . diktircemde duruken yırtılırmı dıe kafama takıldı . bide kızlık zarı dikimi kalı yöntem dediginiz nasıl kalıcı bunun hakkındada bir kaç bilgi verrseniz ck sevınırım :)

    CEVAP

    Ameliyat sonrası tam iyileşme sağlandıktan sonra kendi kendine kızlık zarı tekrar yırtılmaz… kalıcı yöntemle tamir işleminde vajina duvarından flep dediğimiz parça kaldırılarak yeni bir kızlık zarı yapılandırılmaktadır . Geçici yöntemde ise kızlık zarının yırtılan parçaları birbirine dikilmektedir. Geçici yöntem evlenmeden 1-2 gün önce yapılır ve birkaç gün sonra dikilen alan eğer ilişki yaşanmazsa eski yırtılmış şekline geri döner. kalıcı yöntemde ise böyle bir problem yaşanmaz . . .

  18. elif diyor ki:

    kalıcı yöntem ?

  19. GÜLAY diyor ki:

    kalıcı yöntem
    lütfen yardım edin

  20. elif diyor ki:

    hocam ben ameliyat için size gelmeyi düşünüyorum. narkozla da olabiliyomuş ama ben 5 senedir sigara kullanıyorum bi problem çıkar mı hiç ni şekilde acı duymak istemiyorum o yüzden narkozla olmasını istiyorum bilgi verirseniz sevinirim.

    CEVAP :

    Elif hanım genel anestezi ile uyutarak ameliyatınızı yapabiliriz, herhangi bir problem yaşamazsınız bu konuda içiniz rahat olsun…

  21. MİNE diyor ki:

    doktor bey ben ameliyatı oldugumda ailem kızlık zarı kontrolune götürürlerse aileme ne derler ?

    CEVAP:

    Tamir işlemi sonrası muayene ile ameliyat olduğunuz anlaşılabilir…

  22. Mutsuz olumlu diyor ki:

    Mrb doktor bey bn yakın zmnlarda kurtaj olmayı dusunuyorum yanlıs bı ılskıden meydana qeln bı sey cnku bn kurtajdan hmn snra kızlık zarını dıktırebılırmıyım mesela 1 an sonra wee bn kızlık zarını dıktırdıqımde normal ewe qelen bı doktor baktıqında anlayabılır mı ltfen cvp wern bklıyorum cok acıl

    CEVAP :

    Kürtajdan sonra kızlık zarı tamiri yapılabilir. Tamir işlemi sonrası eğer uzman bir doktor tarafından kızlık zarı muayenesi yapılırs ameliyat olduğunuz anlaşılabilir…

  23. bilge diyor ki:

    merhaba hocam..size birkaç sorum olacaktı..öncelikle ben 22 yasındayım.5 yıl önce kızlık zarım bozuldu.diktirmek istiyorum.biraz araştırdım kalıcı olan da varmış.ama herkes farklı birşey söylüyor..
    diktirdiğimde herhangi bir muayenede anlaşılır mı? her doktor anlar mı dikildiğini? ailemin anlamaması için ne yapmam gerekiyor? ve izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı?
    “Yardımcı olursanız sevinirim” simdiden tesekkür ederim…

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri sonrası eğer bir uzman doktor tarafından kızlık zarı muayenesi yapılırsa ameliyat olduğunuz anlaşılır , normal jinekoelojik muayene ile veya ultrason muayenesi ile anlaşılmaz.. Kızlık zarı tamiri ilişki ile kanama meydana gelmesi amacıyla yapılmaktadır…

  24. ayse diyor ki:

    Merhaba,

    Bir erkeğin, bir kadının bakire olup olmadığını anlama olasılığını merak ediyorum.

    CEVAP :

    Bir bayanın bakire olup olmadığı ancak muayene ile anlaşılır , bu muayeneyi de ancak bu konuda uzman doktorlar yapar . . . başka birinin anlaması mümkün değldir.

  25. remziye diyor ki:

    Hocam ben arkadaşımla korunmadan ilişki yaşadım ve adetim 5 gün gecikti acaba hamile kaldım mı çok kórkuyorum ne olur yardım edin aîlem duyarsa beni öldürür

    CEVAP :

    Remziye hanım mutlaka muayene olmanızı öneririm, eğer gebelik varsa ve 18 yaşından büyükseniz gebelik sonlandırılabilir.

  26. aslı diyor ki:

    hocam erqenlıqe qirmeden bi tecavüze uyqradım kan qelıp qelmedını bılmıyorum 10 sene gecmıs seklı yok bozuk ve sarkmıs qıbı eskısı qıbı olur mu bıde bende kalıcı yöntemle yaptırsam evlenınce bı sorun olur mu

    cevap :

    Aslı hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri yapılabilir. Tüm hastalarımızı evlenmeden önce muayeneye çağırıyoruz ve bir problem olup olmadığını kontrol ediyoruz. bu şekilde ileride evlendiğinizde herhangi bir problem yaşamazsınız, bu konuda içiniz rahat olsun….

  27. buse diyor ki:

    hocam ben 19 yaşındaydım ve kızlık zarımı diktirmek istiyorum yaş sorunu olur mu çok mutlu bir birlikteliğim var bozulsun istemiyorum anlaşılır mı? izmir de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen

    CEVAP:
    Merhabalar… Buse hanım 18 yaşıdan büyük olmanız yeterlidir , kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz. ilk ilişkinizde mutlaka kanama olur , bu konuda birproblem yaşamazsınız.

  28. melisa diyor ki:

    mrb hocam benim bi sıkıntım vardı. 

  29. salim diyor ki:

    hocam kızlık zarını diktirmiş birisinin 8 ay ilişkiye girdikten sonra muayene ile daha önce zarı diktirdiğini öğrenebilirmiyiz

  30. derya diyor ki:

    iyi aksamlar hocam bnm size anlatıcağım sey kızlıkla ilgili ilşkiye girdim ama hiç kan gelmedi tedirgin oldum bu konu hakıında beni bilgilendirirmisiniz..?

  31. zeynep diyor ki:

    mrb bende kızlık zarı tamiri yaptırmak istiyorum ama eylülün 15 düğünüm var acaba geçici yöntemle yaptırsam bunu eşim anlarmı bu konu hakkında yardımcı olursanır çok sevinirim…şimdiden teşekürler

  32. tuğçe diyor ki:

    kızlık zarı dikimi kızlık bozlduktan hemn sonramı yaptırılmalı yoksa dikim yaptırmak içn belirli süre yokmudr lütfen cevap vern hocam

  33. tuğçe diyor ki:

    hocam cewp verin mail adresimi verdim cewap atın lütfen

  34. Damla diyor ki:

    Korkut bey merhaba..Sorumu yanıtlamanizi çok rica ediyorum.Tamir edilmiş zarın kanamasi ile normal (doğal)zarin kanamasi arasındaki farklar nelerdir?yoğunlugu,rengi,kuruma şekli bunlarda ki farklıliklar neler? bilgili bir erkek bunu anlayabilir…tamirli zarı anlamak için ılık suda dikiş atıyormus kuvete oturtup ilk ilişkiye giren erkekler varmış…bütün bunlara cevap verirseniz cok mutlu olurum.

  35. Pelin diyor ki:

    merhaba hocam ilişkiye girdikten sonra bozulma ihtimali ve anlaşılma ihtimali ne kadar? 

  36. sude diyor ki:

    Dr bey acaba kalici zar dikim isleminin fiyati nedir.lutfen yardimci olun:(

  37. kadir diyor ki:

    elastik kızlık zarı olup olmadıqı nerden anlaşılır bu sruma cvp verebilir misiniz ?

  38. asya diyor ki:

    kızlık zarı bozuldugunda onu diktirirsek eski haline gelir mi ? bide evlendigimiz zaman o gecede yeniden kan gelir mi ? diktirdigimz anlaşılır mı ?

  39. asii kız diyor ki:

    malatyada bu işi iyi şekilde yapan bildiginiz doktor var mı

  40. Ayse diyor ki:

    Ben hamileyim lakin kizlik zarim acilmadi..su zar acilmamis acaba hamileliyi nasil durdura bilirm..igne,hap ne kadar ise yarar?

  41. zeynep diyor ki:

    cocuk aldırdıktan sonra kızlık zarı dıktırılebılıyormu..*? ve de zarın dıktırıldıgı herhangı bır doktora gıdıp kızlık testı yapıldıgında ortaya cıkıyormu? eger cıkıyorsa bız ne yapacagız aılemız ogrenırse hersey cok kotu olur cunku

  42. melike diyor ki:

    Merhaba hocam ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kanama olmadı sonra defalarca yaptık ama her şey rahatlıkla oldu sorun olmadı. Benim asıl sorum diktirmek istiyorum ve diktirdiğim de bekaret testi gibi bir test yaptırsam dikildiği anlaşılır mı ? şimdiden teşekkurler

  43. yasemin diyor ki:

    Hocam keşke İstanbul dışında da şubeniz olsa, size gelmek çok istiyorum ama İstanbul a gelmem çok zor…

  44. fatma diyor ki:

    Ben sevgilimle ilişkiye girdim ve 2,5 aydır adet görmüyorum o yüzden kontrole gitcem muanede filan kızlığın bozuk olduğu çıkar mı ?

  45. sevda diyor ki:

    Ben ocak ayında kurtaj oldum kızlık zarimi diktirmek istiyorum bu mümkün mu acaba diktirdikten sonra belli olur mu ?

  46. pelin diyor ki:

    kızlık zarı dikildikten sonra ileri ki bir ilişkide kan gelmeme gibi bir olasılık var mı ? tekrar aynı ameliyat yerinden yırtıldıgı için dikildiği anlaşılmaz demişsiniz ama kanama olmama ihtimali varmı bu sebepten dolayı evlenilecek kişi arasında bir sorun olur mu ögrenilebilir mi ?

  47. Damla diyor ki:

    Erkek arkadaşımla 3,5 yıl beraber oldum. Penisini tam olarak sokmadigini tam olarak içeri girmediği için kizlik zarımınin bozulmadigini söylüyordu bana öyle bir kaç damla kan gelmedi benden sadece biraz acı hissettim. Acaba kizlik zarım yirtilmismidir

  48. meral diyor ki:

    hocam ben kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum. fakat bu operasyondan sonra ailem beni muayeneye getiricek anlaşılmaması gerekiyo. ne yapabılırım. amelıyattan sonra bellı bi zaman geçtiğinde belli olmama imkanı varmı. size gelmek istiyorum

  49. esra diyor ki:

    Korkut bey ben size ameliyat olmuştum şu an hiçbir şikayetim yok , size çok teşekkür ederim. Sizi ne zaman aradıysam bana cevap verdiniz çok ilgilisiniz keşke her doktor sizin gibi olsa. Ben Belçika dan size gelmiştim, düğünüm Fransa da olacak size düğünden önce son kez kontrol için gelmek istiyorum. Benim düğün tarihimde muhtemelen adet dönemim olacak adet geciktirici kullanmamı önerirmisiniz veya doğum kontrol ilacı mı kullanmalıyım ?

    CEVAP :

    Esra hanım adet geciktirici kullanabilirsiniz. İlacı muhtemel adet tarihinden 2-3 gün önce almanız gerekmekte…

  50. ali diyor ki:

    kızlık zarı dikimi için gerekli şeyler nelerdir ücreti ne kadar ve size nerden ulaşabiliriz acil cevap lütfennn

    CEVAP :

    Ali bey ameliyat yapılabilmesi için hastanın 18 yaşını doldurmuş olması yeterlidir… detaylı bilgi ve randevu için 0212 2414893 no.lu telefondan sekreterim Ayşe hanımla görüşebilirsiniz…

  51. emre diyor ki:

    slm dr bey kalıcı kızlık zarı diklindiğnde nezaman eskisi gibi olur yani muayinede edilrse anlaşılırmı zar dikildğini anlamamsı için kaçgün geçmesi lazm muayine eden doktor anlarmı dikildğni

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamiri ilk ilişki ile kanama meydana gelmesi amacıyla yapılır. Muayene ile ameliyat yapıldığı anlaşılır…

  52. ıssız diyor ki:

    meraba hocam ben hiç ilişkiye girmedm tecavüce uğradığımıda hatırlamıyorum ama benim vejinal bölgeminde şekli bozuk sizce bu normal mi?

  53. zeynep diyor ki:

    ben 9 aylık evliyim hocam ve bakireyim tıpta vajinismus denilen piskoljik bir rahatsızlığım var ve çok sabırlı peygamber gibi birde canım eşim var çocuğum olsun ve kızlığım doğumda bozulsun diye eşim ve ben çocuk istiyoruz adetim tam 13 gün gecikti belime minder koyup eşimdeki spermlerim rahimime gitmesi için allah biliyor ya elimden geleni yapıyorum işte 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı üzülmedim hayırlısı dedim ama hala hasta olmadım başka rahatsızlığım olmasından edişeliyim randevu aldım kadın doğuma en kısa zamanda gözükücem hayırlısı olsun sizce bu halde hamile kalabilirmiyim yani bakireyken yada kızlık bozma ameliyatı yapılır mı? teşekkürler……

    CEVAP :
    Zeynep hanım kızlık zarını cerrahi işlem uygulayarak açabiliriz ancak sizin esas sorununuz psikolojik olarak ilişkiden korkmanız ve genelde sizin gibi hastalarımı vajinismus tedavisi ile ilgilenen doktor arkadaşıma yönlendiriyorum. Belirttiğiniz şekilde gebe kalma şansınız az da olsa mevcut ancak gebe kalmanız sizin bu rahatsızlığınızı tedavi etmeyecektir, size vajinismus tedavisine başlamanızı öneririm…

  54. yağmur diyor ki:

    Korkut bey ben başka bir yerde kızlık zarı dikimi yaptırmıştım ancak başarısız oldu. Ben sizi çok araştırdım, herkes sizi çok tavsiye ediyor. Mutlaka size ameliyat için gelmek istiyorum ancak başarısız bir ameliyat sonrası tekrar kızlık zarı tamiri yapılabilirmi ? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim . . .

    cevap :

    Yağmur hanım tekrar kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz, bir problem yaşamazsınız merak etmeyin.

  55. suskn diyor ki:

    Merhaba Hocam.Kızlık zarı dikimi normal doğumda belli olurmu?

    Cevap:

    Kızlık Zarı Onarımı yapıldığı ikiski yaşadıktan sonra muayene ile anlaşılmaz

  56. hasta x diyor ki:

    hocam ben cok küçükken yanı 11 yaşında iken tecavüze ugradm ama bılmıyorm ne oldu korkumdan aileme de söyleyemedm.şimdi biri war hayatımda ve gercekten cok sewıorm onu ewlılık düsünüyoruz ve erkek arkadaşımla şimdiye kadar sadece öpüştük daha ilerisi olmadı..ben şimdi ne yapacagım kızlık zarım bozuldu mu bozulmadı mı bılmıyorm..ve hocam hanı diktırdıgımızde doktara gıttıgımızde anlasılır mı ? bi de ben ılerde cocuk sahıbı olmak ıstıorum. bunun cocukla bi alakası olur mu? mesala cocugum olmadıgında doktora gitsem o zamn bana eşimin yanın da kızlık zarımla ilgili bişey söyler mı cok korkuyorm hocam gercekten cok caresızım.. her gece kabuslar görüyorum..ve ben erkek arkadasımı da cok sewıorm byle bseyı ögrenrse asla yuzumee bakmazz…… ne olur bana yardım edın hocam cok caresız ve cok üzgünüm….hocam cevabınızı ana sayfada yayınlayın… simdiden tsk edırom…

    cevap:

    Kızlık zarınızın yırtılıp yırtılmadığınızı anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekmekte. Eger yırtık saptarsak kalıcı yöntemle tamir işleminizi yapabiliriz. Bu ameliyat ilişki ile kanama meydana gelmesini sağlamak amacıyla yapılmaktadır, muayene olursanız ameliyat yapıldığı anlaşılır. Beraberlikten sonra muayeneye giderseniz ameliyat yapıldığı anlaşılamaz…

  57. ada diyor ki:

    hocam ben bi kac gün içinde istanbulda olacagım.. gercekten benı bu durumdan kurtarırsanz cok sevınecegim…ne olur bana yardım edın hocammm lütfenn

  58. sevda diyor ki:

    Hocam ben 18 yaşındayım , ben 7-8 yaşlarındayken başıma talihsiz bir olay geldi bir kaza geçirdim ve kanamam oldu. Ailem beni muayeneye götürdü ancak doktor kızlık zarının yırtılmadığını söyledi. Ben şu anda nişanlıyım ve bu konu beni çok rahatsız ediyor, emin olmak için tekrar size muayeneye gelmek istiyorum. Muayene sonucunda sizden net cevap alabilirmiyim ? Rapor veriyormusunuz ?
    cevap :

  59. ebru diyor ki:

    Slm hocam 22 yasindaym erkek arkadasimla surtunme esnasinda kizlik zarim bozuldu hicbir sekilde iliskiye girmedim kesinlikle 2 gun boyunca yogun kanamam oldu size sorum bu zar dikildinde tekrar kanama oluyormu ve olursa eger gercegi gibi gelen kan ic camasirinda kaliyormu

    CEVAP:
    Ameliyat sonrası ilk ilişki ile meydana gelen kanama bakire bayandaki kanamayla aynıdır, bir farklılık yoktur…

  60. ayse diyor ki:

    Merhabalar. 17 yasinda arkadasim beraber olmak istedi.hic ilkiskiye girmemistim. O anda kanamam olmadi.suan .aradan 3 yil gectikten sonra beraber oldum ama o an kan gelmedi bnden. Lavaboya gittigimde kan gelmisti. Bana yardimci olur musunuz..

  61. azem diyor ki:

    Hocam bir beraberlik yasadm ve sadece sürtme olaraktan bir miktar kan geldi . kızlık zarım bozulmusmudur . ve zedelenme gibi bir durum olabilirmi cok bakıyorum İnternet araciligiyla ama yinede bir korku var icimde . kanamam sadece 1 dk bile sürmedi . aci hissettm ama sadece icimde olmadan olan birsey . ile nasıl böyle birsey olabilir ??

  62. rüzgar diyor ki:

    Hocam kızlık zarı dikilip sonra dikilmenın ustune 1 2 sene sonra ılıskıye gırılse ve muayene ettırılse eskıden dıkıldıgı anlaşılır mı?
    cevap :

    İlişkiden sonra muayene olmaya gidilirse ameliyat uyapıldığı anlaşılamaz. . .

  63. semra diyor ki:

    Korkut hocam be Diyarbakır da yaşıyorum ve İstanbul a gelmem imkansız. Bu ameliyatı mutlaka sizin yapmanızı istiyorum başkasına güvenemem. Sizin burada anlaşmalı olduğunuz bir hastane varmı , ameliyatınızı buarada yapabilirmisiniz?

  64. mustafa diyor ki:

    Hocam ben sevgilimle iliskiye girdim ve kizligi bozuldu ilk kez benle yapti ama simdi ikimizde korkuyoruz evliligi dusunuyoruz bir kac sene sonra dikilirse biz yeniden yaparsak kan cikarmi hocam ve bu kaca olur lutfen bilgilendirirmisiniz yada baska careler varmi bunun icin cevap bekliyorum hocam

  65. mustafa diyor ki:

    Korkut hocam ben sizi yaklaşık 2 senedir araştırıyorum, hatta sizinle de görüşmeye gelmiştim belki hatırlarsınız…Biz bu ameliyatı sizin yapmanızı istiyoruz, kız zarkadaşım 21 yaşında , gelirken yanında ailesinin olması gereklimidir ?

  66. Ayşe diyor ki:

    Mrb Hocam Bana 2 gün önce tcvüz ettıler kan geldı ve ne yapamalıyım

  67. bdane diyor ki:

    Korkut bey ben sizde kızlık zarı tamiri ve daraltma ameliyatı yaptırmıştım. Size kontrole maalesef gelemedim ancak ilk gecem sorunsuz geçti size ne kadar teşekkür etsem inanın azdır, bana yaptığınız iyiliği kelimelerle tarif etmem imkansız. Ben Hollanda da yaşıyorum ve 15 gün sonra İstanbul a gelicem. Size Labioplasti ameliyatı yaptırmak istiyorum ancak İstanbul a geldiğimde adet dönemime denk geliyor, bana sekreteriniz adet geciktirici kullanabileceğimi söylemişti, bu ilaca ne zaman başlamam gerekmekte? Bir de sizden Aralık ayında ameliyat için randevu almak istiyorum, kesin biletimi aldıktan sonra randevu için tekrar sizi arayacağım…

  68. serap diyor ki:

    Hocam ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kızlık zarımın dikilmesini istiyorum… birde yapay kızlık zarı var diyorlar omu daha etkili olur yoksa diktirmekmi bana yardımcı olurmusunuz lütfen

    cevap :

    Serap hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamiri ameliyatı en sık yaptığımız ve en çok tercih edilen yöntemdir. yapay kızlık zarı kullanılmasını önermiyoruz, birçok yan etkisi var ve başarısızlık olabiliyor…

  69. Eda diyor ki:

    Merhaba hocam benim sorum ben yaklaşık 2 yıl boyunca ilişkiye girdim şuan sevgilimden ayrıyım 1 yıl oldu ayrılımız bu süre içinde hiç ilişkiye girmedim acaba benim kızlık zarımda kalıcı olarak dikdirebilirmiyim diyarbakırda yaşıyorum ve burda bir doktora muayine oldum bana imkansız oldunu söyle başka doktorada gidemedim siz ce olurmu temelli bu sorundan kurtula bilirmiyim lütfen bana yardım edin

    cevap :

    Eda hanım kalıcı yöntemle kızlık zarı tamirinizi yapabiliriz…Gerekirse aynı esnada daraltma işlemi de yapılabilir. Her hastaya bu ameliyat yapılabilir, size neden yapılayamayacağını dediklerini anlayamadım…

  70. gizem Ç. diyor ki:

    Korkut hocam merhaba… Benim de talihsiz bir olay başımdan geçti ve bekaretimi kaybettim. Sizi birkaç aydır araştırıyorum, bu konuda herkes sizi öneriyor. Ben doğuda yaşıyorum, buradan İstanbul a gelmem çok zor. Geldiğimde muayene sonrası hemen ameliyat olabilirmiyim ? Ameliyattan sonra yolculuk yapmamda bir sakınca varmıdır ?

    Cevap :
    Geldiğinizde muayene sonrası hemen ameliyatınızı yapabiliriz. Ameliyat sonrası yolculuk yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır…

  71. nagehan diyor ki:

    kızlık zarı ameliyatı ne zaman yapılır? adet bitince mi mutlaka yapılması gerekiyor?

    Cevap :

    Adet sonrası dönemi ameliyat için tercih ediyoruz ancak zaman probleminiz varsa dilediğiniz zaman ameliyatınızı yapabiliriz, gerekirse adet geciktirici kullanılabilir.

  72. nurbahar diyor ki:

    hocam kızlık zarı dikildikten sonra tekrar bozulunca acı vericek mi lütfen cevap verin .ve ben size nasıl ulasacagım bilgilerinizi nereden bulacagım bana en kısa zamanda cevap yazarsanız sevenirim simdiden teşekkür ederim :)

    cevap :

    Nurbahar hanım, ameliyat sonrası ilişki yaşadığınızda ağrınız ilk beraberlikteki gibi olur, aşırı ağrı vs olmaz merak etmeyin…Bize 0212 241 48 93 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
    Adres :
    Operatör Raif bey sok. Şato apt.No: 4 daire 2 ( Şişli Etfal hastanesiyanı – Emek eczanesi karşısı) Şişli /İstanbul
    GSM : 0532 2338773
    Tel : 0212 241 48

  73. kadriye D. diyor ki:

    Kızlık zarı dikimi çift flep yöntemiyle yapıyormusunuz. Size gelmeyi çok istiyorum, Belçika da yaşıyorum. Kuzenim de sizde kalıcı kızlık zarı dikimi ameliyatı olmuştu , çok başarılı oldu. ilk gece bir problem olmadı. Ben de mutlaka gelicem, hayati bir durum benimkisi. Dayımın oğluyla evlenicem kanamam mutlaka olmalı…

    CEVAP :

    Çift flep yöntemiyle kızlık zarı onarımı yapıyoruz… detaylı bilgi için 0212 241 4893 no.lu telefondan sekreterimle görüşebilirsiniz..

  74. ajda diyor ki:

    merhaba. cevaplarsanız çok mutlu olacağım bir sorum var size… nişanlımla 4 ay önce birlikte olduk fakat ilişki esnasında kanama olmadı. fakat ilişkiden yaklaşık 1-1,5 saat sonra önce açık pembe renkte daha sonra koyu kırmızı kahverengiye yakın ve pıhtılaşmış kana benzer kanama oldu. ayrıca vajinamda sızlama vardı. bu durum ertesi gün öğlene kadar 1 gün boyunca devam etti. daha sonra 1 hafta sonra yeniden birlikte olduk ve yine ilişki sonrası kanama oldu. asıl sorun şimdi nişanlım ondan önce bakire olduğuma inanmıyor ve bir jinekoloğa muayeneye gideceğiz. sorum şu; bekaretim bozuldu ise yapılan muayene ile ne zaman bozulduğu anlaşılabilir mi? yani eğer bozuldu ise uzman bekaretin 4 ay önce bozulduğunu anlayabilir mi? çok çok teşekkürler…

    Cevap :

    Verdiginiz bilgilere göre kızlık zarınız muhtemelen yırtılmıştır. Muayene ile maalesef kızlık zarının ne zaman yırtıldığı anlaşılamaz. ..ancak 1 hafta içinde oluşan yeni yırtıklar anlaşılabilir.

  75. alice diyor ki:

    Selam doktor. ben yabancı biri. türkca iyi konushamiyorum.ben bakire değil.istiyorum bakire olmak.lutfen soylemisiniz fiatı ne kadar sizde.

    cevap :

    Fiyat bilgisi ve randevu için 0212 241 48 93 no.lu telefondan sekreterim Ayşe hanımla görüşebilirsiniz.

  76. ceren diyor ki:

    meraba hocam ben muayene olmak istiyorum napmak lazim lütfen bana yardamcı olun muayenenın fiyatı nekadar övrene bilirmiyim rıca etsem lütfen

  77. kararsız16 diyor ki:

    mrb. Hocam ben yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğum ama hiç bir şekilde ilişkiye girmediğim kız arkadaşımla yakın bir zamanda evlenicem kız arkadaşımın vajinasını gördüm ve bana çok geniş geldi boyutuda uzundu onun bana söylediği şey ben onun ilk erkek arkadaşıydım acaba normalmidir bu vajina boyutu hocam acil cvp bekliyorum…

    Cevap:

    Arkadaşınızın vajinasının genişliği, boyutu, rengi daha once ilişki yaşayıp yapamadığının göstergesi değildir. Bakire bir bayanın vajinası doğuştan geniş olabilir. Bazen kızlık zarı da esnek yapıda olabilir, bu durumda ilk ilişkide kanama da meydana gelmez…

  78. kararsız16 diyor ki:

    tşkler hocam

  79. yumos diyor ki:

    hocam bundan iki yil once erkek arkadasimla iliskiye girdim hemn sonrasinda lavaboya gittim ve ic camasirimda acik renk kan vardi sevgilime soyledim ama kani gosteedim simdi benden kizligimin ne zaman bozulduguna iliskin ropar istiyor mumkun mu???
    cevap :

    Maalesef kızlık zarınızın ne zaman yırtıldığı muayene ile anlaşılamaz…Ancak verdiğiniz bilgilere göre kızlık zarınız elastik yapıda olabilir ve bu durumda ilişki ile yırtılmamış olabilir…Muayene olmanızı öneririm